Samsung Galaxy S7 Edge wit / 32 GB - Reviews

Best Reviewed jan 2017 Samsung Galaxy S7 Edge wit / 32 GB
Best Reviewed januari 2017
Specificaties
Display
5.5 inch scherm
Opslag
32 GB opslag
Besturingssysteem
Android
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 710 reviews geschreven op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,0

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Goed
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Eugene 03-01-2017
  • Product paar dagen in bezit

Geweldige styling

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Na geweldige gebruikerservaring met de S3 en de S5 nu gekozen voor de S5 Edge, en niet teleurgesteld. Één brok techniek verpakt in een geweldige styling. Gebogen scherm met gave features ondersteund door top hardware. Waaronder ook de totaal vernieuwde camera. Gewoon 'n must have voor iedere broekzak ;-)

Pluspunten

  • Styling
  • Beeldscherm
  • Camera
  • Batterij

Minpunten

  • Formaat moet je aan wennen
  • weinig goede beschermfolies

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Natasja 03-01-2017
  • Product paar dagen in bezit

Super telefoon mooi groot scherm en sterke batterij!!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
De beste batterij voor zo'n groot scherm. Ook ideaal met de apps aan de zijkant werkt snel en handig. Heb de s7 adres een paar dagen nu al spijt dat ik hem niet direct toen die uitkwam heb gekocht.

Pluspunten

  • Grootscherm
  • Sterke batterij

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

joao 31-12-2016
  • Product half jaar of langer in bezit

joao

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
de beste telefoon, de beste persoonlijke verzorging op de winkel, de beste contract met de beste prijs voor iedereen, alleen maar goede dingen te zeggen over dit! gaan kopen ...

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

kyle 31-12-2016
  • Product paar dagen in bezit

Mooi scherp beeld en lekker snel

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Hij is lekker snel en heeft een mooi scherp beeld met mooie kleuren. Ook maakt hij hele mooie scherpe foto's.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

AchmedBilalhadfiSalahabdeslam ~Caner 30-12-2016
  • Product paar dagen in bezit

Perfect

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Deze telefoon, bracht me in liefde de eerste keer dat ik hem zag staan in de schappen van de media markt. Het ligt lekker in mijn handjes de standby knop is perfect geplaatst negeer alle negatieve reviews. Ga eerst naar zo'n telefoon winkeltje toe en kijk maar hoe goed deze telefoon is. De meeste reviews zijn van mensen die geruchten op het internet tegen kwamen en meteen geloofden. Bij mij gaat de accu lekker lang mee, is de camera perfect voor een telefoon en ik kan lekker tot laat zonder dat mama het weet youtube filmpjes kijken :D

Pluspunten

  • Goede design
  • plaatsing van knoppen

Minpunten

  • prijzig
  • houdt van vingerafdrukken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Collie 1964 29-12-2016
  • Product paar weken in bezit

mooi vormgegeven telefoon

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Na jarenlang plezier te hebben beleeft aan de Note toestellen,nu overgestapt op de S7 edge,mooi en makkelijk handelbaar toestel.tevens de accessoires die je er bij kan kopen. Wauw.Tevens het filmen en foto's maken super!!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Ali 29-12-2016
  • Product paar dagen in bezit

mooie telefoon, lekker gemakkelijk in gebruik

Algemene score

9,0
Fijne telefoon, ik had een S5 dus een behoorlijke vooruitgang. Mooi scherm, steengoede camera mooie beeld,mooie gadgets en gratis GEAR!!!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Voldoende
Goed

Reageer

van dijk 29-12-2016
  • Product paar dagen in bezit

grootscherm.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Nuttig-leerzaam-vermakelijk. Aankoop beslist aan te raden. Het grote scherm met de ronde zijkanten geven een schitterend beeld.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Umeko T. 29-12-2016
  • Product half jaar of langer in bezit

waardeloos

Algemene score

4,0
in feb 2016 heb ik dit product gekregen, afgeleid door prachtig photo's kan maken.
in mei 2016 geluid probleem - linkerkant werk niet- als ik music/film luister met oordopjes, heb ik alleen maar rechterkant horen. ik dacht de eerste instantie mijn oordopjes stuk is dat blijkt niet zo.)
in juni 2016 - vakantie vieren, kan niet video maken - F**K irritant!
in nov 2016 - tijdens vakantie in warm land - het toestel werd heel warm! ik ben bang dat gaat ontploffen, meteen uitzetten daarna het blijft stil geen beeld meer.
terug naar NL - 2 weekend gerepareerd - 1 week later - weer een probleem de scherm blijft hangen.

Pluspunten

  • goede camera
  • veel geheugen (extra sd)
  • grote scherm

Minpunten

  • geluid
  • accu niet wisselbaar

Review criteria:

Slecht
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Robin Trompetter 29-12-2016
  • Product paar dagen in bezit

Groot scherm, mooi design

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Het is een mooi design, lekker groot scherm.
Ook nog eens snel.
Ik heb hem pas 1 dag, maar tot nu toe geen spijt.

Pluspunten

  • groot scherm
  • snel
  • design

Minpunten

  • glad

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Louis 29-12-2016
  • Product paar dagen in bezit

snel, mooi scherm, voldoende geheugen

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Ik heb dit product gekocht omdat het een groot scherm heeft, zeer snel is, veel geheugen heeft, je er een sd card in kunt doen. Het heeft alles wat ik van een smartphone verwacht en meer. je kunt er vanalles op aansluiten wat me zeer aantrok.

Pluspunten

  • zeer mooi scherm
  • veel geheugen
  • grote accu voor lang gebruik

Minpunten

  • accu niet wisselbaar

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter 29-12-2016
  • Product paar dagen in bezit

Prachtige telefoon

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ben zo ontzettend blij met mijn S7 Edge. Een prachtig vormgegeven toestel en super snel. Wederom echt Samsung.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

sandra 28-12-2016
  • Product paar dagen in bezit

Mooi beeld

Algemene score

10,0
super blij mee. super beeld mooie kwaliteit fotos. batterij gaat langer mee. en mooie kleuren om uit te kiezen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Cer 28-12-2016

Top telefoon

Algemene score

9,0
top telefoon, voldoet aan al mijn wensen en alles werkt uitstekend. Hiervoor iphone gehad maar kan wat mij betreft niet tippen aan de samsung s7 edge

Reageer

Frank 27-12-2016
  • Product paar dagen in bezit

Prachtig toestel

Algemene score

10,0
Na heel wat Samsung Galaxy's, een tijdlang WindowsPhone gehad.
Nu weer een Galaxy, de S7 Edge. Prachtig design, supersnel, mooi scherm enzevoorts.
Gewoon een toptoestel dat een echte aanrader is.

Pluspunten

  • Design
  • Scherm

Minpunten

  • Nog niet ontdekt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Ed 27-12-2016
  • Product paar dagen in bezit

samsung S7 edge

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Prima telefoon!!!! Met de S5 als voorganger is dit een logische vervanger. Werkt op bijna dezelfde manier, dus geen ingewikkelde toestanden bij het in gebruik nemen. Ben er blij mee!

Pluspunten

  • eenvoudig te bedienen
  • goed geluid en goede camera

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Jan 27-12-2016
  • Product paar dagen in bezit

Super toestel

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Mooie foto's en mooi beeldscherm de handleiding en instellen was wat puzzelen maar met wat geduld toch gelukt.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

jan 27-12-2016
  • Product paar weken in bezit

aankoop samsung galaxy s7 edge

Algemene score

4,0
Nieuwe telefoon aangekocht. Zou er een gratis gear vr bij krijgen. Helaas bleek het aanvragen een bijna onmogelijke zaak te zijn. Het wordt de consument onnodig moeilijk gemaakt, in mijn optiek om te ontmoedigen. Erg frustrerend.

Pluspunten

  • toestel op zich is goed

Minpunten

  • aanvragen gear vr bril bijna niet te doen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

arsham nikhah sohieli doust 27-12-2016
  • Product paar weken in bezit

slechte achterkant

Algemene score

8,0
het is de beste, alles loopt prima, baterij prima, camera amazing maar de body is glipperig, breekt snell, niet sterk genoeg,

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Cher 26-12-2016
  • Product paar dagen in bezit

Goede handligging, mooi scherm, makkelijke bediening

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Mooie telefoon. Ligt lekker in de hand en is niet te zwaar. Duidelijk mooi en goed beeld, goed geluid en goede foto's. Meer dan genoeg opslag en kan SD kaart toevoegen.

Pluspunten

  • Goede handligging
  • Goed beeld

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews