Samsung Galaxy S7 Edge wit / 32 GB - Reviews

Best Reviewed jan 2017 Samsung Galaxy S7 Edge wit / 32 GB
Best Reviewed januari 2017
Specificaties
Display
5.5 inch scherm
Opslag
32 GB opslag
Besturingssysteem
Android
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 710 reviews geschreven op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,0

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Goed
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

vissie 08-04-2017
  • Product paar dagen in bezit

Super toestel!

Algemene score

9,0
Super blij met mijn nieuwe aankoop. Mooi beeld, snel, mooie foto's en een batterij die lang meegaat.

Pluspunten

  • groot scherm
  • ligt goed in de hand
  • slank model

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Roos 08-04-2017
  • Product paar dagen in bezit

Mooi scherm

Algemene score

9,0
Mooie uitstraling, goeie accuduur, fijn te hanteren, alles van mijn oude toestel stond er meteen op en hij werkt snel.

Pluspunten

  • snel
  • goeie accu
  • uitstraling

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

marc 07-04-2017
  • Product paar dagen in bezit

goed in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
goeie telefoon, top prestaties , goeie camera ik zou zeggen neem er 1 en probeer het uit u zult tevreden zijn !

Pluspunten

  • camera
  • snelheid

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Johan 07-04-2017
  • Product paar dagen in bezit

groot scherm goeie accuduur mooie telefoon

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
mijn vorige was een S6 beviel goed maar wilde een iets groter scherm ander voordeel is dat er een extra geheugen kaartje in kan en heb een hele mooi kleur gekozen Blue Coral ben er super blij mee

Pluspunten

  • scherm
  • accuduur

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Aernout Vos 07-04-2017
  • Product paar dagen in bezit

Groot scherm

Algemene score

9,0
Mooie vormgeving. Laad snel op. Gemakkelijk te bedienen. Omdat wij dit toestel nog maar kort hebben kunnen wij nog niet onze mening geven over alle mogelijkheden, maar het ziet er goed uit.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Yorinn 06-04-2017
  • Product paar weken in bezit

Fantastische foto's

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Prachtige telefoon (ik heb een metallic blauwe). Maakt super mooie foto's, ook bij tegenlicht of weinig licht. Het verschil met foto's die op hetzelfde moment gemaakt zijn met een ander toestel is enorm groot. Genoeg intern geheugen ook gelukkig. Werkt snel en makkelijk.

Pluspunten

  • Camera
  • Resolutie scherm

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Koel1 06-04-2017
  • Product half jaar of langer in bezit

Mooi groot scherm werkt super goed. De prijs is goed

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Het product is goed en de kwaliteit ook. Ben super blij met deze telefoon en Hij kan zeker lang mee. Echt een aanrader.

Pluspunten

  • Mooi scherm
  • Goede kwaliteit

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Ibrahim Basol 05-04-2017
  • Product paar dagen in bezit

Zeer elegante telefoon met strakke design.

Algemene score

9,0
Het is een prachtige telefoon. Het ziet er strak uit, accu gaat super lang mee en je hebt zoveel mogelijkheden met Samsung. Camera is perfect en de telefoon zit lekker in je hand. Door het grote scherm met de hoge resolutie geniet ik van video's en films...

Pluspunten

  • Beeldkwaliteit en design telefoon
  • Accuduur

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

EKK 03-04-2017
  • Product paar dagen in bezit

Super helder scherm, veel langere accu duur dan mijn oude S6

Algemene score

10,0
Zeer tevreden met mijn S7 edge! het scherm is indrukwekkend te noemen en de accu duur vele malen beter dan mijn oude s6.

Aanrader!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anita 30-03-2017
  • Product paar weken in bezit

Mooie telefoon met een paar minpunten

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Prachtige telefoon met bijzonder fraai beeldscherm.

Als alles goed zou functioneren zou het een 10 krijgen.

Pluspunten

  • wqhd scherm
  • design
  • vlotte ui
  • fijne camera met handmatige instellingen

Minpunten

  • geen instelbaar microfoonvolume
  • aansluiting hooftelefoon aan de onderkant
  • s view cover werkt niet (meer)
  • touch wiz stop continu na update nougat

Review criteria:

Onvoldoende
Voldoende
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Fred 22-03-2017
  • Product half jaar of langer in bezit

Scherm is goed accu redelijk

Algemene score

6,0
De kwaliteit van het toestel is op zich goed . Alleen zit ik me te ergeren aan de edge functies die alleen al bij het vasthouden van het toestel ergelijk aanwezig zijn. Ook is de beeld kwaliteit na update achteruit gegaan en zijn de opgeslagen Engelstalige woorden verdwenen. Da's waardeloos dus

Pluspunten

  • Camera is geweldig
  • Ruime data opslag
  • Goed benaderbaar

Minpunten

  • Edge functies zij ergelijk aanwezig

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende
Voldoende
Goed

Reageer

Lisa-Michelle 12-03-2017
  • Product half jaar of langer in bezit

Geen mobiel netwerk

Algemene score

6,0
Ik heb altijd Samsung als telefoon merk gehad omdat dit altijd goed gewerkt heeft. Voor mij is het tot nu toe dus alleen Samsung geweest maar die tijd is nu voorbij. De telefoon heeft een halfjaar goed gelopen maar begint nu anders te doen. Waar mensen met het zelfde toestel en abonnementen wel bereik hebben dan heb ik dat dus niet. Ook kwa geluid is de Galaxy s7 Edge geen topper want daar heb ik maar mijn oude mobiel voor gehouden (s5) als mp3 en voor in de auto. Laatst ook uit het niets een barst in mijn scherm (mogelijk druk te hoog). En na de laatste update is hij 3 x vastgelopen en heb ik hem gelukkig nog opnieuw op kunnen starten.... telefoonverkopers wijzen meteen naar de kleine barst en geven dit se schuld....

Veel lol met Samsung gehad maar na 10 jaar houd het hier op. Ze kunnen het product niet veel beter maken zonder fouten. Ik heb liever een telefoon waarmee ik kan bellen dan een mooi model.

Pluspunten

  • Model

Minpunten

  • Slecht bereik
  • Vaste accu

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

Herman 14-02-2017
  • Product half jaar of langer in bezit

Ramp !!!!!

Algemene score

1,0
Toestel vertoont bij mij en volgens internet bij meerdere mensen spontaan een roze streep over het scherm. Defect is bekend bij Samsung die er echter niets mee doet. Je kunt je toestel opsturen en wanneer je pech hebt zit je een paar weken te wachten op je toestel

Minpunten

  • Service Samsung

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Uitstekend
Slecht

Reageer

Yung Lie 14-01-2017
  • Product paar weken in bezit

Samsung Galaxy S7 Edge

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Geweldige smartphone. De beste personal assistent die ik ooit heb gehad. De Samsung Galaxy S7 Edge ziet er niet alleen prachtig uit, hij heeft ook nog eens goede hardware waardoor alles soepel werkt. De accu gaat heel lang mee en de camera's geven ook goede foto's, met name de kwaliteit front-camera heeft mij positief verrast. Een nadeel is dat de 'edge' randen nog wel even wennen zijn in het begin, en kunnen soms nog wel voor gezeur zorgen, maar na een tijd went het. Al met al zult u niet snel teleurgesteld zijn wanneer u de S7 Edge koopt. Alleen groot nadeel is het glas, als je het maar ff zachtjes stoot vliegen de barsten over het scherm en kost het rond de €400 om te repareren

Pluspunten

  • accuduur
  • camera
  • Supermooi scherm

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

J G 13-01-2017
  • Product paar weken in bezit

Super telefoon !! Duidelijk en overzichtelijk !!

Algemene score

10,0
Super telefoon!!! Duidelijk Beeld !! Scherp !!! Helemaal Top !!! Lekker Groot !!! Mooi Beeld!!!
Vele mogelijkheden !!!

Pluspunten

  • Duidelijk
  • Groot

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Donny 09-01-2017
  • Product paar weken in bezit

Super snel

Algemene score

9,0
Snel, mooi, maakt mooie foto's en video's.
Alleen groot nadeel is het glas, als je het maar ff zachtjes stoot vliegen de barsten over het scherm en kost het rond de €400 om te repareren

Pluspunten

  • groot scherp scherm
  • snelle processor
  • lange batterij duur

Minpunten

  • glas erg kwetsbaat

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Jeroen 08-01-2017
  • Product paar dagen in bezit

Mooie foto goeie accu duur tevreden

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Door mijn schoonvader die had er ook een mooi beeld en makkelijk in gebruik en werk met mijn hele thuis netwerk

Pluspunten

  • Mooie fotos
  • Mooi beeld

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed
Goed
Goed

Reageer

Frans Polet 04-01-2017
  • Product paar weken in bezit

geweldig gebruikersvriendelijk toestel

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
toestel werkt geheel boven verwachting goed met een mooi helder groot scherm ook de edge is ideaal naar eigen inzicht in te delen

Pluspunten

  • grootscherm
  • gebruikersvriendelijk

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Mike mira 04-01-2017
  • Product half jaar of langer in bezit

great phone

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
The phone is great so far, i am looking forward to use it more. although the audio quality is good i wish it has better audio quality.

Pluspunten

  • super slick
  • good looking
  • fast

Minpunten

  • audio is just fine

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

peter 03-01-2017
  • Product paar dagen in bezit

werkt super snel en maakt hele mooie fotos

Algemene score

9,0
wilde een telefoon die goede fotos maakt in het donker en er ook mooi uit ziet.
Ik had hiervoor een Sony maar deze werkt duidelijk beter en sneller,

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews