Samsung Galaxy S7 Edge wit / 32 GB - Reviews

Best Reviewed jan 2017 Samsung Galaxy S7 Edge wit / 32 GB
Best Reviewed januari 2017
Specificaties
Display
5.5 inch scherm
Opslag
32 GB opslag
Besturingssysteem
Android
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 710 reviews geschreven op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,0

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Goed
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Louis 22-04-2017
  • Product paar weken in bezit

Groot zeer duidelijk scherm en snel

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Hele goede prijs kwaliteit verhouding. Snelle verwerking van info. Maakt hele mooie foto's ook in minder goede omstandig heden. Duidelijke menu structuur. Gewoon een fijn top toestel

Pluspunten

  • Snel
  • groot scherm
  • duidelijk leesbaar ook de kleine letters
  • goede accuduur qua lading

Minpunten

  • mis uitzetten van de locatie bepaling in top menu

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bob 22-04-2017
  • Product paar weken in bezit

Mooi design, sterke inhoud!

Algemene score

9,0
Oude telefoon toe aan vervanging. Gekozen voor deze telefoon na goede reviews gelezen te hebben. De reviews logen er niet om, maar de werkelijkheid ook niet. De telefoon heeft een mooi design, maar de inhoud is nog beter. Met dagelijks intensief gebruik (video's/muziek streamen, gamen e.d.) heb ik 's avonds nog 60% batterij over. Daarnaast is de telefoon erg snel en handig in gebruik. Ligt prima in de hand door de fijne afwerking, heeft goed geluid en een prima camera! Al met al een goede koop!

Pluspunten

  • Batterij
  • Afwerking
  • Snelheid

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bram Goeting 20-04-2017
  • Product paar dagen in bezit

Helemaal tevreden

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
De S7-EDGE is duurder dan de normale S7, maar het is dat extra geld waard, de EDGE functie is heel handig en helemaal te maken zoals jij zelf wilt! Zeker het extra geld waard.

Pluspunten

  • Edge
  • Uit te breiden geheugen met SD-kaart

Minpunten

  • Prijs

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

T. Horstman 20-04-2017
  • Product paar weken in bezit

Goede accuduur

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Accu gaat 3 dagen mee. super. beeldscherm is top. samen met het gebruiksgemak is dit een topproduct, iedereen aan te raden.

Pluspunten

  • beeldscherm
  • accuduur

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Vincent 19-04-2017
  • Product paar weken in bezit

Geweldige smartphone!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Het scherm is gewoon adembenemend. Alle telefoons vandaag zien er hetzelfde uit, maar de randen maken deze smartphone echt uniek. De specs en camera zijn uitmuntend, en de batterij gaat gerust een hele dag mee!

Pluspunten

  • Scherm
  • Batterij
  • Camera

Minpunten

  • Eerder fan van pure Android

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Martin 17-04-2017
  • Product paar dagen in bezit

Prachtig toestel

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Geweldig groot scherm, zeer snel en maakt prachtige foto's en filmpjes. Edge werkt goed. Toestel heeft een groot geheugen dat makkelijk is voor spelletjes en film.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Tineke Grootswagers 17-04-2017
  • Product paar dagen in bezit

superdeluxe smartphone

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
zeer goed te begrijpen, mooie vorm, helder scherm, in één woord TOP.
ik ben erg blij met de aanschaf, bovenal ook nog eens super geholpen in de winkel.

Pluspunten

  • mooie vorm
  • helder beeld

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Yones 16-04-2017
  • Product paar dagen in bezit

Super mooi scherm, zeer goede accuduur en heel erg snel.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Ik heb deze telefoon ter vervanging van een Samsung Galaxy S4 gekocht. Heb met de S4 drie jaar doorgebracht. Ook een goede telefoon maar alles moet ooit vervangen worden. Ik ben uiteindelijk bij de S7 Edge uitgekomen, omdat ik vind dat Samsung kwaliteit producten maakt en de prijs/kwaliteit zeer goed is.

De accuduur is zeer goed, je kunt er makkelijk een anderhalve dag mee door. Scherm is zeer scherp (1440p) en als je wat langer zonder op te laden door wilt gaan kun je altijd in de instellingen de resolutie veranderen naar 720p of 1080p.

De telefoon is ook erg snel. 4gb ram helpt daar zeker bij.
Ik heb van deze aankoop dus geen spijt en de edge functies zijn ook heel handig.
Super!

Pluspunten

  • Accuduur
  • Scherm
  • Edge
  • Snelheid

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ozlem 16-04-2017
  • Product paar weken in bezit

Perfect

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Ik heb samsung galaxy 7 edga pas 1 week. Is echt een fijne telefoon. Maakt een goeie foto's en batterije gaat langer mee. Ben echt tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lique 14-04-2017
  • Product paar dagen in bezit

Top telefoon

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Top telefoon, ik heb 'm nu 4 dagen en ben zeer tevreden, groot scherm, mooie uitstraling, ligt lekker in de hand, Echt een aanrader.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jeroen 14-04-2017
  • Product paar dagen in bezit

groot scherm

Algemene score

9,0
het is een zeer goede telefoon scherm is mooi ook met de doorloop naar de zijkant. de accu doet het zeer lang. de prijs is het zeker waard.

Pluspunten

  • accu
  • scherm

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

yvobra 13-04-2017
  • Product paar dagen in bezit

Groot helder scherm, letters zijn groter, accu gaat lang mee

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Helder scherm en lettertype is groter. Ik hoef maar 1x in 3 dagen op te laden, mijn vorige Samsung S6 moest ik dit elke dag doen en hoewel er een aluminium behuizing is, voelt hij toch stevig aan. Kortom een heel mooi toestel.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Sacha Daemen 13-04-2017
  • Product paar dagen in bezit

Goede accuduur!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Al 2 dagen mijn telefoon vergeten op te laden. Gelukkig is dat met deze smartphone geen probleem! Alles werkt perfect.

Pluspunten

  • accuduur

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Paul 12-04-2017
  • Product paar dagen in bezit

Mooi toestel, groot scherm

Algemene score

8,0
Mooi toestel, fijn in het gebruik en zeer mooie foto's. Ik ben erg blij met deze smartphone, een echte Samsung liefhebber.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Mariska 12-04-2017
  • Product paar dagen in bezit

super blij met mijn aankoop!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Wederom een top toestel van samsung! mooi groot en helder scherm, veel opslaggeheugen en een top service

Pluspunten

  • scherm
  • opslag
  • snelheid

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Jan 12-04-2017
  • Product paar dagen in bezit

Groot scherm , prachtig beeld , zeer gebruiksvriendelijk

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Ik vind het een heel mooi toestel qua uiterlijk, zeer snel en heel gebruiksvriendelijk, ligt fijn in de handen, zeer mooi beeld.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cavida 11-04-2017
  • Product paar dagen in bezit

Lekker groot scherm, strak design, zeer snel, mooie foto's,

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Deze Samsung S7 Edge is een zeer mooie telefoon, zeer snel, mooi en scherp beeldscherm. De foto en video's zijn onwijs mooi. Telefoon ligt lekker in de hand.

Pluspunten

  • scherm
  • camera

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Abdul 11-04-2017
  • Product paar dagen in bezit

Geweldige camera en korte oplaadtijd

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Geweldige camera en korte oplaadtijd..Vanaf nu de trotse eigenaar vanDe Galaxy S7 edge, naast een mooi ontwerp, heeft het toestel een grotere accucapaciteit en grijpt het terug op twee oude waarden van Samsung: waterdichtheid en een micro-sd-slot. De camera is misschien nog wel de grootste vooruitgang. Deze is een stuk lichtsterker en vangt meer detail, ondanks het geringere aantal megapixels. De edge-software heeft verder wat meer functies dan voorheen en het scherm is groter dan die van de gewone S7.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lisa 11-04-2017
  • Product paar weken in bezit

Super telefoon mooi groot en overzichtelijk scherm

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik zou deze telefoon iedereen aanraden, het is een snelle telefoon met een mooie beeldkwaliteit, geluid is goed camera is uitstekend maakt super mooie foto's. Ik ben er helemaal blij mee!

Pluspunten

  • Goede camera
  • Beeldkwaliteit

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

E 10-04-2017
  • Product paar weken in bezit

Super mobieltje!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Super mooie grote en scherpe scherm. Heel goed met anti-blauw licht dat je ogen minder snel moe maakt. Verder voelt het lekker in de hand en is gewoon heel mooi en efficient.

Pluspunten

  • Grote schern
  • Laad super snel op

Minpunten

  • voelt breekbaarder? aan door de edge scherm

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews