Huawei Mate 8 zwart / 32 GB - Reviews

9,3 Lees 10 reviews
Specificaties
Display
6 inch scherm
Os
Android OS
Opslag
32 GB opslag
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 9 reviews

9,3

Schrijf een review Maak videoreview

Review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Frits 02-12-2016 Product half jaar of langer in bezit

Twijfel je welk merk, deze Huawei Mate 8 is een TOPPER !

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Scherm is uitmuntend, briljant, smalle bezels, stabiele behuizing en zeer goed afgewerkt, werkt erg snel, ondanks het grote scherm en snellewerking een lange accuduur, bij normaal gebruik 2 dagen, en erg snel op te laden.
Altijd een Samsung Note gehad maar deze Huawei is een verademing, geen onnodige rommel (Bloatware) voor geinstalleerd, dus weet je wel welk merk ik de volgende keer weer neem, de prijs kwaliteit verhouding kan niet beter zijn !
Jammer dat de accu niet verwisselbaar is, dan had een 10 gekregen.

Pluspunten

  • scherm
  • accu
  • ontwerp
  • behuizing
  • geluid

Minpunten

  • accu niet verwisselbaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Wim 01-12-2016 Product half jaar of langer in bezit

Makkelijk te bedienen

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
ik was opzoek naar een ander telefoon en deze was in de aanbieding. Een geweldige telefoon maakt mooie foto's en oom nog eens heel snel met zoeken.

Pluspunten

  • foto's
  • geluid
  • snel

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
J.L. 30-11-2016 Product paar maanden in bezit

Super telefoon met scherpe camera en ook snel

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Dit is mijn eerste Huawei en zal zeker niet de laatste zijn, ik ben zeer tevreden over de P8, juiste formaat snelle processor en super camera.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Gina 21-11-2016 Product half jaar of langer in bezit

Goed formaat, mooi scherm

Algemene score

10,0
Toen ik mijn P6 aanschafte was ik zo tevreden met deze telefoon dat ik besloot om daarna voor de P8 te gaan. En dat is een uitstekende keuze geweest. De camera is heel belangrijk voor mij, deze maakt zulke mooie foto's dat ik mijn gewone camera thuis laat. Ik heb er foto's mee gemaakt voor de website en menukaart van een vriendin. Verder vind ik het belangrijk dat de telefoon snel en makkelijk in gebruik is, veel opslagcapaciteit heeft en er mooi uitziet. Deze telefoon heeft alles wat ik wil. ik ga mijn abonnement binnenkort verlengen maar neem er geen telefoon bij, met de P8 ga ik zeker nog een tijdje door.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Casper 21-11-2016 Product half jaar of langer in bezit

Beest van een telefoon

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Geweldige telefoon. De EMUI schil is een goede toevoeging, enorm veel opties om te configureren, geen behoefte meer om een custom rom te draaien. Ruim voldoende geheugen en rekenkracht aanwezig om vloeiend overal doorheen te scrollen.
Met de 4000mAh accu laad ik hem eens in de 2 dagen op en dan is de accu pas rond de 40%! Uitstekende camera en beeldscherm. Ondanks dat het scherm 6inch is, past de telefoon nog wel in mijn broekzak.
Ik geef een 9 als cijfer omdat, ondanks dat er android 6 op draait, er geen mogelijkheid is om van de multi-user functionaliteit gebruik van android 6 gebruik te maken, maar dat vind ik meer een nice to have dan een must have.

Pluspunten

  • Groot scherm (6")
  • Goede accu (4000mAh)
  • Solide metalen behuizing

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Beerjan 21-11-2016 Product half jaar of langer in bezit

Toffe smartfoon,maakt mooie foto's

Algemene score

9,0
Het is een gemakkelijk toestel om mee te werken.
Men kan er prachtige foto's mee maken en bewerken en ook zelfs bij weinig licht!
De batterij mocht wat langer meegaan

Pluspunten

  • Snel toestel
  • maakt mooie foto's bij weinig licht

Minpunten

  • Gebruikstijd batterij

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Volodymyr Pavlov 18-11-2016 Product half jaar of langer in bezit

Very fast,no stack,right size,working few days on 1 charge

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
I'm using my Mate 8 about a year. It cover all modern internet protocols. Excellent quality of monitor and metal case. Very fast and nice for multimedia. Stereo sound - super. Working few days on one charge and charging shortly. Lot of memory. Camera working perfectly for photo and video. Its my first Huawei device and its perfect.

Pluspunten

  • Right size 6 inch
  • Long Battery, fast processor

Minpunten

  • Power button is to soft
  • No activation by double tap

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Dewi 15-09-2016 Product paar weken in bezit

Mooie grote Android smartphone met goede specs

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Na enkele jaren fan geweest te zijn van LG werd hsevonden. De Mate 8 ligt fijn in de hand en de vingerafdrukscanner werkt naar behoren. Het 6.0 inch scherm is helder en overzichtelijk en door de kleine randen aan de zijkant oogt het toestel niet als 6.0 inch. De camera van het toestel werkt in tegenstelling tot andere berichten en reviews in mijn ogen goed en snel. Het is natuurlijk geen spiegelreflex camera, maar de kwaliteit van de foto's is voor smartphone begrippen goed. Het fijne is dat Huawei je toe staat enkele overbodige Hauwei apps handmatig te verwijderen, dit is bij andere merken meestal niet toegestaan. Vanwege het grote scherm had ik een accu verwacht die toch snel aan zijn einde zou komen, maar de accuduur is goed te noemen. Ook de gratis case die bij de aankoop zit is een mooie toevoeging. Over de bijgeleverde headphones kan ik niks vertellen omdat ik hiervoor mijn standaard Sennheiser MM-30G gebruik. Al met al een goed toestel voor een niet al te dure prijs.

Pluspunten

  • Scherm
  • Helderheid
  • Accu
  • Uitstraling

Minpunten

  • Nog niet kunnen vinden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Daniëlle 10-09-2016 Product paar weken in bezit

Super telefoon!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Zoals de titel het al zegt, een super telefoon!

Accuduur: het kan makkelijk 2 dagen mee met intensief gebruik (schrok er gewoon van dat die zolang mee kon, met andere telefoons moest ik vlug de stekker zien te vinden na een halve dag intensief gebruik.)

Uiterlijk: zeer mooi, ligt fijn in de hand en dat grote scherm is gewoon top. Het is alleen niet broekzak geschikt.

Interface: genoeg mooie thema's, voor ieder wat wils. De widgets zijn altijd handig. Kan er genoeg op aanpassen na je smaak.

Vingerafdrukscanner: ja gewoon super handig en veilig. De knokkelaanrakingen zijn ook goed over na gedacht.

Camera: de voor en achter camera werken perfect. Scherpe foto's en de selfie stand maakt zeker mensen mooi.

Algemeen: genoeg opties. Fijn bellen en appen, werkt snel, helder beeld.

Conclusie: ben er super blij mee!

Pluspunten

  • Accuduur 4000 mah
  • Staaltje techniek
  • Mooie interface
  • Vingerafdrukscanner
  • 6 inch scherm

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend