Samsung Galaxy J3 (2016) wit / 8 GB

Gemiddelde beoordeling
De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 7 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.be.
Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.
Hallo, ik wil een muziekje als ringtone gebruiken. Ik heb de muziek gekopieerd van mijn pc naar mijn moto. wma-bestanden kan ik daarop helemaal niet terug vinden; mp3 bestanden wel, maar er is geen mogelijkheid om dit te gebruiken als ringtone. Weet jij het?
Ik heb mijn eigen ringtones via de pc in de map ringtones van de telefoon gezet. Nu zie je ze wel als je ze wilt gebruiken. Succes!
ik kan mijn apps gewoon verplaatsen naar de sd kaart....
WMA is een Windows audio formaat. Niet echt geschikt voor Android. Je zal misschien wel een app vinden die dat kan afspelen maar ik denk niet dat je die als ringtone zal kunnen gebruiken. Dus omzetten naar mp3 is de boodschap.