Samsung Galaxy S7 32 GB / pink gold

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 1688 reviews die zijn achtergelaten voor de Samsung Galaxy S6 32 GB / white pearl op Kieskeurig.be.
Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.
Beste, hoelang gaat de accu mee voordat je hem weer moet opladen ?
mag ik vragen waarom geen iphone ik zit idd te twijfelen welke ik moet nemen welke beter is voor mijn
Waarschijnlijk bent u niet zo kritisch als ik, want het geluid vergeleken met een twee jaar oude HTC one is miserabel.
Ook jammer (maat misschien juist niet) dat ik in geen enkel bericht op kieskeurig iets lees over vingerafdrukscannerproblemen, terwijl dat toch op diverse fora een terugkerend item is.
Tevreden over de accu, dat zijn niet veel mensen, mooi dat er uitzonderingen zijn.
Maar OK. Het is een mooie telefoon .
(Als hij het doet)
...
Hallo noefel2, ik ben inderdaad wellicht niet zo kritisch als u bent, maar toch wel tot op bepaalde hoogte. Ik heb zojuist het geluid van mijn S6 op max gezet en een nummer via Spotify beluisterd, en het kan gewoonweg niet miserabel genoemd worden. Ik heb de geluidskwaliteit voor muziek eerder vergeleken met de HTC One M9 van een collega en het viel me op dat de M9 een voller maar wel zachter geluid produceerde. Ik ga toch liever voor geluid dat wat harder gaat, dat is mijn mening. In een test van GSM Arena is gebleken dat het geluid inderdaad harder kan van die ene speaker van de S6, vergeleken met de dubbele speakers (die het toestel onnodig groot maakt) van de One. Zie link, de vergelijking staat onderaan de pagina in een schema.
Verder heb ik bijna nooit problemen gehad met de vingerafdrukscanner. Het werkt altijd met de 4 vingers die ik heb ingesteld, behalve als mijn vingertoppen een beetje nat zijn. Maar normaal gesproken werkt het gewoon perfect.
Tenslotte de accuduur, die is te verbeteren door wat aanpassingen te doen in de instellingen (locatie uit wanneer niet in gebruik, wifi uit en 4g aan wanneer je buitenshuis bent, geen push e-mail etc.) en verder geen energie vretende apps gebruiken die altijd op de achtergrond draaien zoals Facebook en Weather apps (ik gebruik daar de websites voor).
Natuurlijk begrijp ik dat op het internet op diverse forums bijna alleen maar negatieve berichten te lezen zijn van mensen met klachten. Mensen die tevreden zijn en/of niet extreem veeleisend, die komen meestal niet op forums om te vertellen hoe ontzettend blij ze zijn met hun toestel. Dit geeft een vertekend beeld want de overgrote meerderheid is wel gewoon tevreden met dit toestel. Niet voor niets heeft de S6 een 9,0 als gemiddelde cijfer op Kieskeurig na 1593 reviews.
Pluspunten
Minpunten
Jij bent erg tevreden maar welke app heb je gebruikt om je gegevens zo snel over te zetten?
Ik heb ook via "de app" alles overgezet van mijn S4 naar de S6 met Samsung Smart Switch.
Alleen om de Whatsapp geschiedenis mee te nemen is een aparte handeling nodig, alle andere dingen gingen vlekkeloos over en in iets meer dan 30 minuten kon ik gewoon verder op mijn nieuwe toestel.
(truuk Whatsapp: op oude toestel eerst backup maken naar Google Drive via de opties van Whatsapp, dan sim eruit en in nieuwe toestel en daar activeren en de eenmalige optie "backup uit drive installeren" kiezen.)