Samsung Galaxy S22 Ultra 512 GB / groen / (dualsim) / 5G

Bekijk 22 andere uitvoeringen
Voeg toe aan vergelijker Prijs volgen
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 2 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Samsung Galaxy S22 Ultra 512 GB / groen / (dualsim) / 5G op Kieskeurig.be. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

5,5

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Anoniem 01-06-2023

Knap staaltje werk

10,0
De Samsung Galaxy S22 ultra wat is dit en knap staaltje werk. Top camera deze biedt zó véél mogelijkheden .En mooie leer programma's om alles over fotografie te leren .Baterij gaat super lang méé. Hij ligt goed in de hand .Samsung heeft en top hulp service bij vragen .En je zult het niet geloven met deze telefoon kun je ook bellen ;)

Sonnyg22 28-05-2023

Heel goed op een puntje na

10,0
De telefoon is echt top! heel jammer dat van voorcamera van af het beging al stuk is maar voor de rest top

JoCB 27-05-2023

8,0
Makkelijk in gebruik. Groot scherm, waar ik bewust voor heb gekozen....................................

Anoniem 21-05-2023

10,0
Hele goede telefoon, ik gebruik hem zeker overal voor. Werk, contacten, programma's, spellen en fotografie. Heel scherp beeld en hij laat mij nooit is de steek

Marjab1 20-05-2023

Simpel te bedienen

10,0
Goed te bedienen en maakt mooie foto's batterij gaat ook lang mee zelfs na een jaar zou hierna weer voor een damsung kiezen

De Morse 19-05-2023

beoordeling S22 Ultra

8,0
De Samsung bevalt mij redelijk, het product is goed, alleen de grootte valt mij erg tegen ( te groot ) en hij is zwaar.

Kevin Berg 17-05-2023

Perfecte batterij duur, mooi uiterlijk

10,0
Het toestel werkt precies zo als je verwacht van een Samsung toestel, is supersnel batterij houdt het ruim anderhalve dag vol. Ook werkt de Samsung dex functie als perfecte optie om overal een soort van laptop te hebben voor werk of zelfs als entertainment optie. Geluid klinkt mooi en vol. Toestel is zeker een aanrader.

Marjolein_w 12-05-2023

Mooie camera en prima toestel

8,0
Ik vind 't gewicht iets zwaarder dan de s21 maar voor de rest een heel fijn toestel. Scherp display, mooie camera en veel functies als je meer instellingen wil gebruiken tijdens t

Sassie2404 12-05-2023

10,0
Top telefoon gekocht vanwege de camera en de pen in had hiervoor de note 9 dus een mooie overgang...

Franco Dorio 07-05-2023

8,0
Goede camera perfect beeld alles werkt snel
Enige kleine minpuntje is toch de batterijduur
Verder is het toptoestel

B Akt 07-05-2023

10,0
Ik gebruik al jaren Samsung smart phones. Kwaliteit en gebruiksgemak, dat is wat je krijgt met Samsung. De prachtige S22 Ultra is hier geen uitzondering op. Het formaat en design in combinatie met de groene kleur is perfect voor mij. De camera's zijn geweldig. De accu gaat lang genoeg mee voor iemand die de hele dag heel actief gebruik maakt van de telefoon. De handige s-pen is zelfs nog beter dan het al was in de eerdere modellen. De S22 Ultra is de perfecte telefoon voor liefhebber van een grote formaat smartphone.

Iman84 07-05-2023

Leuk en keurig toestel

10,0
Ik ben tevreden met samsung.je kan mooie foto's maken goed kwaliteit en ook heeft het een mooie kwaliteit scherm.ik gebruik al 6 jaar samsung en ik blijf met de nieuwe

NatasjaPostma76 07-05-2023

10,0
Heel blij met mijn nieuwe telefoon. Scherp beeld, mooie foto's. Hiervoor de note10, wilde weer een telefoon met pen.

Pasah 06-05-2023

Telefoon is heel traag

4,0
Mijn samsung s20 ultra is misschien 5x zo sneller dan mijn s22 ultra, vraag me niet waarom. Ik kan niet eens bellen en een spelletje doen tegelijk telefoon tript meteen soms tript mijn telefoon als ik alleen internet open heb staan. Cijfer? 5. Samsung s20 ultra? Cijfer? 10. Ik wil binnenkort de s23 ultra halen :)

Anoniem 05-05-2023

Fantastisch toestel, gericht op de toekomst.

10,0
De S22 in het algemeen is al geweldig, maar deze S22 Ultra, is helemaal fantastisch. Naast zeer geschikt voor de jonge onderzoeker, die van allesweter wil doen dan bellen, kan ook de oudere gebruiker hier geweldig mee uit de voeten. Ook door de duidelijke gebruiksvriendelijke bediening. In een enkel woord, dus FANTASTISCH.

Richardbigot 05-05-2023

Echt een mooi toestel.

10,0
Waarom heb ik gekozen voor dit toestel. Omdat ik ging voor een betere camera. Beter film beeld. De grote van het toestel. Moest er eerst aan wenen. Maar het val me reuzen mee hoe groot het toestel eigenlijk is. Wat ik veel gebruik is het pennewat erbij zit. Ik ben veel bezig met notities maken. En vind het fijn ook leg ik daardoor me toestel neer op me bureau en heb dan alleen het pennetje in me hand. Wat weer fijn is dan zone heel toestel steeds in je hand te hebben waardoor je minder kramp krijgt in je handen. Ik ben zeer blij met me ultra..

Anoniem 04-05-2023

Goeie telefoon vooral met de pen echt super handig

10,0
Ik gebruik de pen regelmatig voor afspraken boodschappenlijst en agenda en voor de rest een fijne handzame telefoon ook kwa gewicht dus al met al een goeie telefoon ik gebruik van begin af al samsung voor mij geen ander merk

Amr22 04-05-2023

8,0
Ik ben tevreden met samasung s22 ultra. Ik zou dit telefoon aan andere aanbevelen.
Handig en makelijk snel en de pen doet ook leuk dingen.

H Talman 01-05-2023

Superblij met mijn nieuwe Galaxy S22 ulltra

10,0
Ik heb al jàren Samsung telefoons. Dit was daarom een logisch vervolg op mijn S20. De ultra is wel een cadeautje, met name de camerafuncties vind ik geweldig. Ik houd er van om content te maken op mij telefoon. Voor mijn werk en hobby. Daarom verwacht ik kwalitatief wel iets van de camera. En dat maakt de S22 meer dan waar. Scherpe en snelle videobeelden, goed fotobewerkingsprogramma, het doet wat het moet doen. De grote opslag van 512 gb is ideaal.

Anoniem 30-04-2023

Enorme verbetering

10,0
Mijn nieuwe samsung s22 ultra bied een enorme vooruitgang en verbetering op mijn vorige iPhone 12 pro max! Veel minder software problemen en tot mijn verbazing gewelidige fotos!

Toon meer reviews