Het product is een fantastische telefoon met een geweldige resolutie en mooi camera beeld, met het makkelijk overzetten via Samsung switch voelde het al snel weer naar hoe ik het wou. Het grote formaat is heel handig voor het typen als je wat langere vingers hebt want dan botsen ze niet tegen elkaar in, maar het is net iets te lang voor mijn broekzak, het is ook wel bijzonder dat ze een usb c naar usb c lader hebben want niet iedereen heeft die in huis.
De veele filters op de camera zorgt ervoor dat je een hele mooie foto kan maken en de selfie camera heeft ook een fantastische resolutie. De 128gb standaard opslagruimte is meer dan genoeg voor al je benodigdheden omdat ze de software heel goed hebben geoptimaliseerd waardoor weinig ruimte in beslag word genomen. Verder voelt te telefoon heel fijn in je handen en zal die er niet snel uitvallen en de geluidskwaliteit is heel goed en veel bass. En het draadloos opladen gaat lekker snel :)
Tl:dr: 4/5 sterren. Goede bouwkwaliteit en heel goed geluid, weinig bugs alleen jammer van de lengte en de usb c maar usb c lader die ze erbij geven.
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands