Samsung Galaxy Z Fold3 5G 512 GB / phantom black / 5G

  • Test panel 7,2 nov 2021
Bekijk 8 andere uitvoeringen
Voeg toe aan vergelijker Prijs volgen

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 5 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Samsung Galaxy Z Fold3 5G 512 GB / phantom black / 5G op Kieskeurig.be. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

7,2

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Anoniem 01-07-2022

Fantastische ervaringen met deze telefoon

Algemene score

10,0
Deze telefoon ligt goed in de hand. Ben veel onderweg met het OV of vliegtuig en geniet dan van het grote opengeklapte scherm waar de video's van afspatten. Ook op vergaderingen en voor werk is dat scherm makkelijk. Heb er een S pen waar je goed mee kan schrijven of tekenen bij gekocht samen met een omslag waar beide in passen. Krijg regelmatig verbaasde of bewonderende blikken.
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Kaoutar28 30-06-2022

Algemene score

10,0
Het toestel ligt goed in de hand, fantastisch scherm en super snel. Het is prettig gamen,films kijken en of factuurtjes maken.
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Anoniem 30-06-2022

Fold 3 super toestel.

Algemene score

10,0
Licht super in de hand ingeklapt .
En twee schermen is een must .
En dikte en gewicht wen je zo aan .
Heb jaren Samung dus alles is vertrouwt.
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

LiefdevolleRoos 27-06-2022

Je kan small kijken en lekker breed met z"n allen.

Algemene score

10,0
Ik ben heel blij met mijn Galaxy Z Fold 3 5G Ik heb altijd Samsung. Deze maakt zulke mooie foto's, makkelijk in de hand te houden, smal en ook breed kijken. erg handig met films kijken, handig met elkaar kijken. Love it!
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Anoniem 26-06-2022

Super leuk toestel met klein en grote scherm.

Algemene score

10,0
Is leuker toestel en compleet met die grote scherm kun je filmen kijken en emailen en navigatie gebruiken, dat is een aanraden toestel en ben heel erg blij mee.
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Howard 24-06-2022

Algemene score

10,0
Altijd samsung gehad en nooit klachten gehad maar ik mis wel de oortjes en de adapter maar daar ga ik niet over klagen
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Dave Gooij 24-06-2022

Waanzinnig veelzijdige telefoon en tablet in 1

Algemene score

10,0
Deze telefoon heeft alle functies van een note 20 bijvoorbeeld alleen als extra dat je scherm tweemaal zo groot is als je hem uitklapt.
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Greet68 20-06-2022

Wauw, wat een top telefoon

Algemene score

10,0
Groot scherm, hoef geen leesbril meer op. Tv kijken doe ik nu ook in de tuin. Boeken lezen is helemaal geweldig. Ik hoef geen tablet meer mee te nemen.
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Jr48 18-06-2022

Ja,klopt,geweldige ervaring

Algemene score

10,0
Hij is zijn geld waard,perfecte mobiel, waterdicht,zeer goed ontworpen, mooi beeld,snel,enzenz zeer tevreden
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Kersten42 17-06-2022

Wat een prachtig, handig toestel

Algemene score

10,0
Ik maak nu een week gebruik van deze telefoon. En ben er heel blij mee. Makkelijk te gebruiken en het grote scherm echt heel handig en luxe. En wat een prachtige foto's maak ik hiermee.
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

leon1982 16-06-2022

Algemene score

8,0
Top telefoon, scherm open en dicht klappen voelt veel steviger als wat ik van tevoren verwachtte. Voor mij is het echt een mini tablet voor 'on the road' echt top!! Zou hem zo weer kopen.
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Anoniem 16-06-2022

Handig en degelijk toestel, overftreft de verwacht

Algemene score

10,0
Ik was ietwat sceptisch over het vouwscherm, gezien de geluiden hier en daar.
In de praktijk ben ik zeer tevreden en was onnodig ongerust.
voor routine gebruik is de voorkant ideaal, en voor verdere detaillering geeft het vouwscherm een prima beeld.
Enig minpuntje; de App-iconem en icoon mappen worden niet gesynchroniseerd tussen voorkant en binnenkant
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Anoniem 15-06-2022

Geweldig toestel

Algemene score

10,0
Sinds een maand nu de fold in mijn bezit. Ik vind het een geweldig toestel. Zeer eenvoudig in gebruik met zoveel mogelijkheden die ik nog niet eens geprobeerd heb. Het toestel is snel heeft een heerlijk groot scherm wanneer je hem openklapt. Maar ook het frontscherm is super duidelijk en bijna net zo groot als mijn vorige toestel (s20+). Voor nu alleen maar pluspunten.
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

AhmetCan 15-06-2022

mijn ervaring met de fold 3

Algemene score

10,0
De Samsung Galaxy Z Fold 3 is een super telefoon on geacht alle min punten dat er op de internet werdt versprijdt heb ik de telefoon tog is besteld en heb der zeker geen spijt van.

Alles wat er werdt gezegt op internet als onzin bijvoorbeeld zijden ze dat de fold de scherm snel te zien was maar merk der nog niks van .

Ze zeggen dat het niet tegen stof kan maar valt ook zwaar mee tuurlijk niet ideaal op de strand maar een goeie hoesje kan dat probleem vermijden

Ze zeiden ook is dat de camera heel slecht was maar vindt hem zelf better dan meeste telefoons die nu nieuw uitkomen .
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Anoniem 14-06-2022

Samsung toppertje

Algemene score

10,0
Watch4 een goede verbetering tov de oude
Snel ,overzichtelijk prachtig scherm
Blijft goed gekoppeld met Galaxy Z Fold3 5G.
Prima combinatie
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Jasper9758 14-06-2022

Algemene score

10,0
Het is erg fijn voor werk zo kan ik als ik onderweg ben mijn werk programma's openen op groot scherm
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Nikkies 14-06-2022

Algemene score

10,0
Heerlijk beeld perfect te gebruiken als Ipad
Echt geweldig makkelijk qua bediening. Echt een aanrader.
I love Samsung!!
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

melladee 14-06-2022

Verrassend goed!

Algemene score

10,0
Na lang te hebben getwijfeld uiteindelijk toch mijn Note20 ingeruild voor de Fold Z3. De eerste dag was het even wennen aan voornamelijk de omvang, maar nu moet ik niet meer denken om terug te gaan naar een 'traditionele' smartphone. Ik gebruik het toestel voor zowel prive als zakelijk doeleinden, en in beide is de usability super.
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

1973claudje 11-06-2022

Algemene score

10,0
Wauw ik had niet verwacht dat de fold 3 zulke mooie foto"s zou maken. Ik ben zo blij dat ik deze keus heb gemaakt!!
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Lampie64 11-06-2022

Geweldig toestel.

Algemene score

10,0
Geweldig toestel.
Zowel het grote als het kleine scherm fantastisch.
Met het voorste kleine scherm even snel iets doen en het grote uitgebreid werken.
Fantastische foto's.
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Toon meer reviews