Samsung Galaxy A22 5G 64 GB / grijs / (dualsim) / 5G

Bekijk 9 andere uitvoeringen
Voeg toe aan vergelijker Prijs volgen

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 1 goedgekeurde review die zijn achtergelaten voor de Samsung Galaxy A22 5G 64 GB / grijs / (dualsim) / 5G op Kieskeurig.be. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,0

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Anoniem 01-07-2022

Mooi design, geweldige besturing

Algemene score

10,0
Hele fijne telefoon. Mooi scherm en goede besturing. Makkelijk koppelen met alle andere Samsung apparaten. Werkt bijna automatisch. Geweldig gewoon!!
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Anoniem 30-06-2022

Geweldige mobiel

Algemene score

10,0
Ik vind het een geweldige mobiel zeer snel en de prijs er voor kan nog hij presenteert goed met de apps
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Anoniem 29-06-2022

Algemene score

10,0
Ik ben hartstikke tevreden. Doet alles wat het moet en dat echt goed de camera is super goed en het is ook snel voor een mobiel in deze prijsklasse
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Anoniem 29-06-2022

Super mooie, leuke en grote mobiel

Algemene score

10,0
Een super mobiel die niet TE breed is wel hoog, en wat een prachtig beeld met video's kijken, of series en films. Geeft mooi geluid, typt lekker, ik ben Samsung erg gemist. Toppers zijn het en een Topper van een mobiel helemaaaal happy :D
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Anoniem 29-06-2022

Heerlijke fijne telefoon

Algemene score

10,0
Makkijk te bedienen fijne felefoon zelfs voor mij alles is overzichtelijk ja ik ben verslaaft aan samsung
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

A vd l 29-06-2022

Fantastisch. Perfecte telefoon. Ben er zo blij mee

Algemene score

10,0
Ik ben er zo blij mee. Is de perfecte smartfone voor mij. Ik had de a12 maar deze is veel beter. Uitgebreider. Super ding
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Anoniem 29-06-2022

Geweldige Samsung Galaxy A22 5G voor weinig geld

Algemene score

10,0
Vele apps, maar maakt ook prachtige foto's en video's
Kreeg complimenten over scherpte en kleurweergave.
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Anoniem 29-06-2022

Galaxy A22 5G onopvallend met zeer de moeite waard

Algemene score

10,0
In het assortiment van Samsung kwam ik uit op de A22 5G. Op het eerste gezicht een normale telefoon uit de A serie. Eenmaal in gebruik genomen werkt deze telefoon geweldig goed. Een prima product met alle functies die je kan bedenken. Een beetje een wolf in schaapskleren. Door de 5G toevoeging is dit een telefoon die echt een tijd mee kan.
Het toestel is snel en heeft geen enkele moeite met zware apps. Het scherm is heerlijk groot en geeft een prima beeld. De accu gaat lang mee en het opladen gaat supersnel. Met de hoop dat er een update naar Android 12 aan komt is dit een voor mij de ideale keuze.
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Ren62pk 28-06-2022

Uitstekende telefoon , groot makkelijk in gebruik.

Algemene score

10,0
Ik heb vele verschillende mobiele telefoons gehad, maar galaxy Samsung A22 de mooiste en beste mobiele telefoon. Grote display, om teksten te schrijven makkelijk te bedienen toetsenbord en maakt uitstekende foto's
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Anoniem 28-06-2022

Algemene score

10,0
Dit toestel is er 1 van waarom niet eerder bedacht en ook nog waarom heb ik zelf niet eerder beter gekeken in de shop
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Anoniem 28-06-2022

Hij werkt goed en ben er heel blij mee

Algemene score

10,0
Werkt goed en kan er goed mee op weg en heefd mooi functies en gaat snel ben er echt blij mee groetjes
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

M1985 27-06-2022

Algemene score

6,0
De telefoon is onhandig groot en wat traag, vooral foto's maken gaat niet heel soepel.
Ik had hiervoor de S10 en deze was een stuk vlotter.
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Bobby 2212 27-06-2022

Heel goede smartphone

Algemene score

10,0
Mooie telefoon, makkelijk te gebruiken en ben ik helemaal gelukkig ermee! Ik kan iedereen wel aan bevelen!
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

TOMMEL 27-06-2022

Gewoon goede telefoon

Algemene score

10,0
Wat een topper van een toestel de a22 5g, makkelijk in gebruik en geheel van deze tijd, de beste Phone die ik ooit gehad heb en voor een leuke prijs top samsung een telefoon voor mensen met een smalle beurs
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Roef 26-06-2022

Beste toestel ooit

Algemene score

10,0
Mijn beste Samsung ooit,en wat een gemaak Samsung smart switch ,blij met dat progamma wat een uitkomst,plus wat werkt 5g supersnel op de aa22 5g
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Jacolies 26-06-2022

Zeer uitgebreide smartphone, voor goede prijs.

Algemene score

10,0
Deze Samsung heeft alles wat je van een smartphone verwacht. Het scherm is fijn groot en toch ligt hij prettig in de hand. En de prijs is natuurlijk een belangrijke reden waarom ik dit toestel heb gekozen!
Batterijduur is zeer goed
Snelheid is prima
Full-HD scherm, mooi scherm
Prijs/Kwaliteit is zeer goed
Software updates voor lange periode.
Kortom, prima smartphone.
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Anoniem 26-06-2022

Algemene score

10,0
Super tevreden weer met deze a serie. Doet niks onder van de s series. Ik blijf zeker bij de samsung telefoons
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Anoniem 25-06-2022

Hele goeie telefoon voor klein budget

Algemene score

10,0
Je kan gewoon alles met deze telefoon doen. Mooie foto's, mooi geluid. Ruime opslag ruimte, voorbereid voor 5g. Ik doe alles op mijn telefoon en ik ben uiterst tevreden. Hier voor had ik een j4+ en dit is echt een upgrade.
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Anoniem 25-06-2022

Fijn in de hand en voor de portemonnee

Algemene score

10,0
Dit noem ik een zeer vriendelijke telefoon om te gebruiken. Mooi formaat, ligt lekker in de hand en de pictogrammen zijn makkelijk te vinden. Voor zijn snelheid en capaciteit is de prijs ook nog eens zeer vriendelijk! De camera maakt superscherpe foto's. Ik gebruik deze telefoon ook voor mijn werk en hij kan alles aan. Jong en oud zullen er plezier van hebben.
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Anoniem 24-06-2022

Snel, scherpe prijs, veel geheugen.

Algemene score

10,0
Zeer scherpe prijs voor een goed uitgeruste smartfone.Groot geheugen. Goede camera. Kortom een goed product.
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Toon meer reviews