Samsung Galaxy A52 4G 256 GB / awesome black / (dualsim)

Samsung Galaxy A52 4G 256 GB / awesome black / (dualsim) Best Reviewed jul 2022

Vergelijkbare producten

Samsung Galaxy A52 5G 128 GB / awesome black / (dualsim) / 5G

Samsung Galaxy A52 5G 128 GB / awesome black / (dualsim) / 5G
9,5

Samsung Galaxy A72 4G 128 GB / awesome black / (dualsim)

Samsung Galaxy A72 4G 128 GB / awesome black / (dualsim)

Samsung Galaxy A52 5G 128 GB / awesome blue / (dualsim) / 5G

Samsung Galaxy A52 5G 128 GB / awesome blue / (dualsim) / 5G
9,5
Bekijk alle Smartphones
Bekijk 5 andere uitvoeringen

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 8 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Samsung Galaxy A52 4G 256 GB / awesome black / (dualsim) op Kieskeurig.be. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

8,5

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

jipd 01-06-2023

goede camera voor de prijd

8,0
dit is een heel goede telefoon, werkt prima en met een heel mooie camera. je kan heel veel dingen zelf aan passen hoe jij het wil.

Anoniem 31-05-2023

Fijne telefoon,mooie fotot

8,0
Ben blij dat ik deze telefoon gekocht hebt.had echt een nieuwe nodig,maar heb niet zo veel geld.dus ben super blij.en als moeder heb je wel een goede telefoon nodig.

Anoniem 26-05-2023

Geweldige telefoon!

10,0
Telefoon met vele optie zoals kidsstand wat erg handig is als je jonge kinderen hebt.
Is redelijk val bestendig dan andere merken van Samsung telefoons.

Ik raad deze variant toestel zeer zeker aan voor andere mensen zowel met als zonder kinderen !

Anoniem 24-05-2023

Goede telefoon, voor een goede prijs

8,0
Mijn a52 is 2 jaar lang mijn vaste toestel geweest, totdat ik overstapte op de a54. Echter doet hij het nog steeds perfect! Ik gebruik hem nog steeds voor een aantal zaken en hij is niet langzamer geworden ( voor moderne telefoons al heel wat!). Hij maakt mooie foto's, heeft snel internet en goed geluid. Ik vind persoonlijk dat hij niet veel onderdoet aan de s21 of s22, en dit voor een mooie budget prijs! Al met al een echte aanrader!

Anoniem 17-05-2023

6,0
Langzame processor waardoor je soms lang niet wachten voor het toestel reageert.
Verder wel een zeer voordelig toestel dat alles doet wat ie moet doen.

Efe17 14-05-2023

8,0
Ik had eerst een A50. Die werd oud. Daarom ben ik nu geswitched naar een A52. Nu zie ik hoe beter de A52 is vergeleken met de A50. Het is erg snel en de foto's zien er ook erg mooi en scherp uit.

Anoniem 11-05-2023

10,0
Ik ben erg blij met mijn Galaxy A 52. Een hele verbetering met de A 10. Geweldig toestel. Ik heb het als verjaardag cadeau ontvangen.

Yanet 11-05-2023

Zo tevreden, voor de 2e keer aangeschaft.

10,0
Het is een zeer fijn en stabiel toestel.
Makkelijk in gebruik.
Ik durf dit toestel aan iedereen aan te raden.

Anoniem 07-05-2023

Vooal heel tevreden met a52

10,0
Ben vooral heel tevreden. En de volgende versie die hierna komt zal ik zeker ook weer nemen. Ben echt zeer tevreden. En daar gaat het per slot van rekening om.

Jacq61 02-05-2023

Galaxy is de juiste naam!

10,0
Met deze telefoon ging er een nieuwe wereld voor mij open.
De camera maakt razend scherpe foto's en ook het geluid van deze telefoon is prima. Verdere zitten alle opties voor optimaal gebruik er op. Het enige minpuntje, wanneer je belt met de telefoon op speaker moet je mond echt dicht bij de speaker houden .

Beyrul 30-04-2023

Makkelijk te gebruiken

Heel makkelijk te gebruiken
Aanrader, een mooi apparaat qua prijs en kwaliteit.
Zeer tevreden. *****

Anoniem 28-04-2023

10,0
Ben echt zo blij met dit toestel. Makkelijk bedienbaar.Super mooi foto's. Ben echt blij kind(58😂) Eén aanrader

Anoniem 26-04-2023

Geweldig in gebruik

10,0
Makkelijk te gebruiken, eenvoudig bij telefoneren. Eenvoudig gebruik bij andere functies. Ik.gebruik de Galaxy bijvoorbeeld bij streamen.

Esther roos 21-04-2023

Geweldige tefelooncamara

8,0
Werkt goed en maakt mooie foto's meerdere keren laten vallen en nog geen barst in telefoon. Mooe beeld

Anoniem 20-04-2023

10,0
Veel plezier van deze A52, mooi menu en goede accu, maar kwaliteit ben ik.gewend van Samsung. Ik heb al jaren Samsung telefoons en tablet en ook mijn vrouw is Samsung fan.

Gert Captein 17-04-2023

Deze Galaxy A52 had ik veel eerder moeten hebben.

10,0
Tot zo’n drie weken geleden bestond mijn mobiele telefoon uit zo’n ouderwetse Nokia. Ik werd door iedereen voor gek verklaard en was volgens hen niet meer van deze tijd. Ik heb het lang af weten te houden, maar uiteindelijk ben ik toch overstag gegaan. Het werd een Samsung Galaxy A52. Er ging een wereld voor me open, waarom was ik niet eerder overgestapt? De Galaxy A52 is een schitterend apparaat, mooi vormgegeven, een groot scherm en makkelijk in de bediening. Om WhatsApp te instaleren had ik wel wat hulp nodig van een vriend, maar over het algemeen zijn de Apps eenvoudig te instaleren, je wordt er stap voor stap helder doorheen geleid. Na drie weken kan ik eigenlijk niet meer zonder mijn Galaxy A52. Het is een soort extra geheugen voor me, met toegevoegd informatie die ik bij familie, vrienden en zakenrelaties heb ingevoerd bij contacten. Ook luister ik nu muziek met Spotify, volg ik mijn pakketjes met de App van de koeriersdienst, betaal ik mijn rekening contactloos met de ingevoerde bankpas, zie ik mijn afspraken in de agenda en regel mijn bankzaken met mijn Galaxy A52. O ja, je kan er zelfs mee bellen;-) Kortom ik heb er sinds kort een “vriend” bij.

Tijme 15-04-2023

10,0
De Samsung Galaxy A52 is gewoon geweldig! De telefoon werkt supersnel, heeft een highpixel-camera en geweldige functies die bijna elke 2 maanden worden geüpdate.

danteninja2012 11-04-2023

Ik kan geen goede titel bedenken :(

8,0
Ik vindt het een goede telefoon, omdat: hij is simpel te gebruiken en een heel mooi beeld maar ik vindt het design niet al te mooi.

12345carolina870 09-04-2023

10,0
Een hele mooie telefoon on te hebben. De batterij gaat niet super lang mee, maar los daarvan is het heel goed. Het maakt goede scherpe foto's en het geluid is geweldig. Zeker aan te raden.

Fred Moes 06-04-2023

De Galaxy A52 is een geweldige mobiel.

10,0
Dit product is functioneel perfect toch zeker de interne opslag is geweldig, de bediening is zeer eenvoudig en deze mobiel is duurzaam ik heb hem al een aantal jaren en geen schade ondervonden en ook geen technische problemen, dus kortom multifunctioneel en duurzaam.

Toon meer reviews