Samsung Galaxy A52 5G 128 GB / awesome violet / (dualsim) / 5G

  • JUL 2021
Bekijk 5 andere uitvoeringen

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 2 reviews die zijn achtergelaten voor de Samsung Galaxy A52 5G 128 GB / awesome violet / (dualsim) / 5G op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,5

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Sjaak 27-04-2021
  • Product gekocht

Super goed

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung Galaxy A52 5G 128 GB / awesome black / (dualsim) / 5G

Algemene score

9,0
Dit is al de 5e Samsung die ik heb gekocht maar deze is toch wel fantastisch goed en nog is goedkoper dan mijn vorige A8/2018 Ben er Super tevreden over maakt schitterende foto.s lange accuduur behoorlijk veel geheugen. Begrijp niet dat mensen een duur Appel product kopen terwijl een Samsung zoveel meer biedt voor veel minder geld.

Pluspunten

  • Geheugen
  • Accu
  • Snelheid
  • Prijs

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Eddie1976 21-09-2021

Samsung a 52

Geschreven voor: Samsung Galaxy A52 5G 128 GB / awesome violet / (dualsim) / 5G

Algemene score

8,0
Ben zeer tevreden met mijn A52, toestel ligt goed in de hand. Maakt super foto's en gelukkig genoeg geheugen om deze ook op te slaan. Toestel is lekker snel en bij normaal gebruik gaat de accu bijna twee dagen mee. Af en toe heb ik wel problemen met de fingerprint scanner. Deze pakt mijn vinger niet altijd. Maar verder is het een top toestel.
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Moontje_37 21-09-2021

Geweldige telefoon

Geschreven voor: Samsung Galaxy A52 5G 128 GB / awesome violet / (dualsim) / 5G

Algemene score

10,0
Voldoet aan de eisen. Is heel snel.. mooi beeld kwaliteit.. mooi design.. kort gezegd!!!
Helemaal blij mee..
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Geertl 20-09-2021

Geweldige prijs kwaliteit verhouding

Geschreven voor: Samsung Galaxy A52 5G 128 GB / awesome violet / (dualsim) / 5G

Algemene score

10,0
Ik heb voor dit model gekozwn vanwege de uitstekende prijs kwaliteit verhouding.
Naar mijn mening is dit de beste keus in zijn prijs klasse.
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Anoniem 20-09-2021

Fijne telefoon

Geschreven voor: Samsung Galaxy A52 5G 128 GB / awesome violet / (dualsim) / 5G

Algemene score

10,0
Super mooie telefoon en vooral een fantastische camera! Hij is wel wat zwaarder en groter dan de vorige.
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Zwer 01 20-09-2021

Prachtige toestel

Geschreven voor: Samsung Galaxy A52 5G 128 GB / awesome violet / (dualsim) / 5G

Algemene score

8,0
Een erg fijn toestel die lekker snel is en veel mogelijkheden heeft om prachtige foto's te maken .
Dit alles voor een erg vriendelijke prijs
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Anoniem 20-09-2021

Heel mooi design

Geschreven voor: Samsung Galaxy A52 5G 128 GB / awesome violet / (dualsim) / 5G

Algemene score

10,0
Uitstekende camera en reageert snel. Ook erg blij met de geluidskwaliteit. Ligt lekker in de hand en is niet te groot.
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Otterlo 20-09-2021

Perfecte telefoon voor redelijke prijs!

Geschreven voor: Samsung Galaxy A52 5G 128 GB / awesome violet / (dualsim) / 5G

Algemene score

10,0
Heeft een best wel lange batterijduur,
ik kan hem de hele dag gebruiken.
Goed geluid.
En maakt best wel mooie foto's.
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Floris Rotterdam 19-09-2021

Top telefoon!

Geschreven voor: Samsung Galaxy A52 5G 128 GB / awesome violet / (dualsim) / 5G

Algemene score

10,0
Wat een fijne telefoon. Heel gebruiksvriendelijk. En makkelijk in gebruik. Mooie foto's.
Goede prijs/kwaliteit verhouding! Enige minpunt is dat hij dikker is geworden.
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Anoniem 19-09-2021

Top telefoon

Geschreven voor: Samsung Galaxy A52 5G 128 GB / awesome violet / (dualsim) / 5G

Algemene score

10,0
Helder beeld, goede foto's, snelle besturing. Kort om een top telefoon voor een betaalbare prijs. Licht lekker in de hand.
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Anoniem 19-09-2021

Top telefoin

Geschreven voor: Samsung Galaxy A52 5G 128 GB / awesome violet / (dualsim) / 5G

Algemene score

10,0
Helder beeld, goede foto's, snel. Korte om een top telefoon voor een betaalbare prijs. Licht lekker in de hand.
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Anoniem 19-09-2021

Gezichtsherkenning werkt echt super

Geschreven voor: Samsung Galaxy A52 5G 128 GB / awesome violet / (dualsim) / 5G

Algemene score

10,0
Het is een geweldige telefoon. Het beeld kwaliteit is super. De foto's zijn ook heel scherp zelfs als je ver inzoomt. De batterij gaat ook lang mee, minimaal 2 dagen en heb dan vaak nog tussen de 30 en 40 % over na de tweede dag.
Een nadeel vind ik dat de telefoon eigenlijk net iets te groot is en niet altijd even goed in mijn broekzak past, maar dat neem ik voor lief.
Verder echt een top telefoon
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Nienke P 19-09-2021

Top!

Geschreven voor: Samsung Galaxy A52 5G 128 GB / awesome violet / (dualsim) / 5G

Algemene score

8,0
Fijne telefoon voor goede prijs. Ik ben blij met dit toestel, alle functies die dure toestellen ook hebben.
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Rick20061987 19-09-2021

Super

Geschreven voor: Samsung Galaxy A52 5G 128 GB / awesome violet / (dualsim) / 5G

Algemene score

10,0
Goeie snelle smartphone maakt goeie foto's en de accu gaat zeer lang mee. Mooi duidelijk scherm. En updates worden lang ondersteunt
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Anoniem 16-09-2021

Geweldige complete telefoon

Geschreven voor: Samsung Galaxy A52 5G 128 GB / awesome violet / (dualsim) / 5G

Algemene score

10,0
De samsung galaxy a52 5g.
Is een geweldige telefoon, ik heb jaren een 's line telefoon van samsung gehad maar de a52 5g bevalt beter.
Helder en snel beeldscherm waar geen vertraging op waar te nemen is alles loop vloeiend over. Een batterij duur waar je vrolijk van word. en super camera's een mooi model telefoon echt een aanrader
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Iseki tu170 11-09-2021

Goed betrouwbaar toestel

Geschreven voor: Samsung Galaxy A52 5G 128 GB / awesome violet / (dualsim) / 5G

Algemene score

8,0
Fijne telefoon en wat betreft de eigenschappen vertellen ze geen onzin. Grootte is voldoende en de vingeradruksensor werkt redelijk naar behoren..
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Anoniem 06-09-2021

Goede telefoon voor een aantrekkelijke prijs

Geschreven voor: Samsung Galaxy A52 5G 128 GB / awesome violet / (dualsim) / 5G

Algemene score

8,0
Wanneer je gewoon een goede smartphone zoekt, maar het allemaal wel betaalbaar wil houden.
Ook de camera met zijn vele lenzen is top!
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

R Reuvers 24-08-2021

Prima toestel.

Geschreven voor: Samsung Galaxy A52 5G 128 GB / awesome violet / (dualsim) / 5G

Algemene score

10,0
Mijn ervaring met deze fijne telefoon: Prijs kwaliteit uitstekend. Camera uitstekend zelfs onder water opnames maken van kinderen.
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Maud1808 22-08-2021

Super mooie telefoon

Geschreven voor: Samsung Galaxy A52 5G 128 GB / awesome violet / (dualsim) / 5G

Algemene score

10,0
Hele fijne telefoon, mooi ontwerp en functioneert goed en snel. Bovendien houdt de telefoon de gegevens van de Samsung watch perfect bij, nooit problemen mee gehad. In het begin wel even wennen aan de grootte van de telefoon, maar nu ik eraan gewend ben ideaal. Camera werkt uitstekend, foto's zijn scherp en hebben heldere kleuren. Gezichtsherkenning is niet altijd even snel, maar met een vingerscan erbij heb je de telefoon toch zo ontgrendeld.
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Marina51 09-08-2021

Heel blij mee

Geschreven voor: Samsung Galaxy A52 5G 128 GB / awesome violet / (dualsim) / 5G

Algemene score

8,0
Had hiervoor nog de Samsung A5 2017 maar vanwege te weinig opslag overgestapt naar dus de A52 . Deze heeft mooi groot scherm, scherpere foto,s en zeker de selfies van betere kwaliteit. M.i. zelfde accuduur als de A5, hij voelt wel wat zwaarder. Ben vooral ook blij met de updates die voor lange tijd uitgevoerd gaan worden. Geen minpunten eigenlijk..
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Toon meer reviews