Samsung Galaxy A52 5G 128 GB / awesome violet / (dualsim) / 5G

Vergelijkbare producten

Samsung Galaxy S20 FE 128 GB / cloud navy / (dualsim) / 5G

Samsung Galaxy S20 FE 128 GB / cloud navy / (dualsim) / 5G
8,5

Samsung Galaxy A52 4G 128 GB / awesome black / (dualsim)

Samsung Galaxy A52 4G 128 GB / awesome black / (dualsim)
8,5

Samsung Galaxy S20 FE 128 GB / cloud navy / (dualsim)

Samsung Galaxy S20 FE 128 GB / cloud navy / (dualsim)
8,5
Bekijk alle Smartphones

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 2 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Samsung Galaxy A52 5G 128 GB / awesome violet / (dualsim) / 5G op Kieskeurig.be. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,5

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Mba2022 31-07-2022

Algemene score

10,0
Ben er heel blij mee, mooi formaat niet te klein niet te groot. 5 g zit er op voor beste verbinding. En 2 sims!
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Anoniem 19-07-2022

Algemene score

10,0
Een super telefoon! Hij is snel, alles wat ik nodig heb staat erop. Veel geheugen. Goed geluid en combineert perfecr met mijn galaxy buds lite. Kortom ik ben er heel blij mee. Hier ga ik nog veel plezier aan beleven!
Ik kom graag in aanmerking voor de samsung watch 4 zodat de beleving nog beter is samen met de galaxy buds lite die ik erbij heb.
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

DANIEL 22122002 12-07-2022

Algemene score

10,0
Niet alleen heeft het een hoge kwaliteit beeldscherm, de telefoon heeft ook een lange batterijduur. Echt een snelwerkende top apparaat, voor wat de prijs is!!!!
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Anoniem 11-07-2022

Algemene score

10,0
Na drie maanden een Apple gepreerd.
Overgestapt naar Samsung.
Als of ik niet weggeweest ben. Geweldig.
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Anoniem 11-07-2022

Algemene score

10,0
Is gemakkelijk te gebruiken en werkt erg soepel, ook zijn de foto’s die je ermee maakt erg scherp. Hij is daarintegen wel aan de grote kant en als je een bookcase hoesje eromheen doet past hij bijna niet in je broek maar daar kan ik wel mee leven.
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Hayco 10-07-2022

Algemene score

10,0
Goed en helder beeld ook met de Samsung switch alles eenvoudig de apps mee te nemen en ook niet duur.
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Marco B22 10-07-2022

Algemene score

8,0
Batterij gaat lang mee. Is Android dus werkt zoals Android.
Verder is niet draadloos opladen een gemis.
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Anoniem 10-07-2022

Ik heb altijd een Samsung, bevalt uitstekend.

Algemene score

10,0
Bevalt uitstekend wil geen andere, makkelijk in gebruik ook als man al op leeftijd is zo als ik geweldig.
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Mardina 10-07-2022

Algemene score

10,0
Mooie grootte, zeer scherpe foto's, handig in bediening, snel, echt een heerlijke telefoon, grote aanrader
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Anoniem 10-07-2022

Super fijne telefoon, snel, goede baterij.

Algemene score

10,0
Fijne telefoon, moet wel vaak updaten in het begin maar leverd ook goede dingen op. Zeer mooie foto's door de goede camera.
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Tom62 09-07-2022

Prima toestel voor een redelijke prijs

Algemene score

10,0
Mooi groot scherm, reageert zeerr snel, opladen snel (want nieuw). Ruim voldoende geheugen. Intuïtief te bedienen.
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Anna23451 06-07-2022

Algemene score

10,0
Fijne telefoon, zeker als je Samung gewend bent. Het grote scherm vind ik persoonlijk heel prettig. Ik zou mensen zeker aanraden om deze telefoon aan te schaffen.
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

J Van Hoornaar 05-07-2022

Mooie en helder scherm makkelijk in gebruik

Algemene score

8,0
Prima prijs kwaliteit verhouding.
Camera is iets minder als de S serie maar voldoet nog steeds bij normaal gebruik
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Anoniem 27-06-2022

Algemene score

10,0
Gebruik hem als zakelijk toestel. Mooi formaat, reageert snel en gebruiksvriendelijk. Camera is top.
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Nlberg84 23-06-2022

Mooi model, lekker snel en goede batterij

Algemene score

10,0
Doet gewoon wat een goede telefoon moet doen, is mooi, snel en batterij gaat goed lang mee. In gebruik name was eenvoudig. Maakt goede fotos.
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

VKnipping 23-06-2022

Samsung A52 mooie smartphone met duo sim.

Algemene score

10,0
Mooie smartphone met duo sim waardoor je zakelijk en privé kunt combineren en je niet met 2 telefoons hoeft te lopen.
Gegevens, apps etc. eenvoudig overgezet van oude naar nieuwe telefoon.
Echt een aanrader!
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Anoniem 23-06-2022

Algemene score

10,0
Het is een grandioos toestel uit de A serie. De A52 heeft ontzettend veel mogelijkheden en een perfecte camera aan boord. Ik zou niet anders willen en kan hem iedereen aanbevelen!
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Boudy 22-06-2022

Hele makelijker en vriendelijke telefoon in de be

Algemene score

10,0
Deze telefoon kan ik iedereen aanraden
Zowel voor de jongere generatie als de oudere generatie
Redelijk in de prijs ook
En heel gebruiksvriendelijk
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Anoniem 21-06-2022

Algemene score

4,0
Ik ben niet echt tevreden omdat de telefoon te vaak vastloopt door updates en bepaalde bedrijfssoftware die geplaatst is op deze gsm
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

LvBreemenJansen 19-06-2022

Fijne telefoon, snel en praktisch

Algemene score

8,0
Dit is een fijne telefoon. Makkelijk in gebruik en zeer snel. Er kunnen mooie foto's mee gemaakt worden van goede kwaliteit.
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Toon meer reviews