Samsung Galaxy A52 5G 128 GB / awesome white / (dualsim) / 5G

  • JUL 2021
Bekijk 5 andere uitvoeringen

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 2 reviews die zijn achtergelaten voor de Samsung Galaxy A52 5G 128 GB / awesome white / (dualsim) / 5G op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,5

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Sjaak 27-04-2021
  • Product gekocht

Super goed

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung Galaxy A52 5G 128 GB / awesome black / (dualsim) / 5G

Algemene score

9,0
Dit is al de 5e Samsung die ik heb gekocht maar deze is toch wel fantastisch goed en nog is goedkoper dan mijn vorige A8/2018 Ben er Super tevreden over maakt schitterende foto.s lange accuduur behoorlijk veel geheugen. Begrijp niet dat mensen een duur Appel product kopen terwijl een Samsung zoveel meer biedt voor veel minder geld.

Pluspunten

  • Geheugen
  • Accu
  • Snelheid
  • Prijs

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Albert14 25-10-2021

Goede budget telefoon

Geschreven voor: Samsung Galaxy A52 5G 128 GB / awesome white / (dualsim) / 5G

Algemene score

10,0
Ik vind dat kwa prijs dit een hele goede telefoon is en de telefoon veel goeie kenmerken hebben zoals het 120hz scherm(op 5gb variant, en eet veel stroom) ook heeft het een goede batterij die heel lang mee gaat.
Met games is de A52 een monster, het kan het allemaal aan.
Maar als je het overweegt om deze telefoon te kopen raad ik aan om de 5g variant te kopen door de extra's die je erbij krijgt
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Sann995 25-10-2021

Fijne telefoon

Geschreven voor: Samsung Galaxy A52 5G 128 GB / awesome white / (dualsim) / 5G

Algemene score

2,0
Werkt goed en snel, camera scherp maakt mooie foto s en veel opties.
Fijne telefoon, niet de hoofdprijs maar veel functies en mogelijkheden.
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Frans1979 24-10-2021

Goede gsm

Geschreven voor: Samsung Galaxy A52 5G 128 GB / awesome white / (dualsim) / 5G

Algemene score

8,0
A52 is een fijne gsm, echter is het geen S serie of een Note.
Maar hij doet er ook niet ver voor onder. Dus gewoon een goede fijne gsm en doet wat hij moet doen.
Top!
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Henny 1311 24-10-2021

Geweldige telefoon

Geschreven voor: Samsung Galaxy A52 5G 128 GB / awesome white / (dualsim) / 5G

Algemene score

10,0
Geweldige telefoon, prima kwaliteit prijs verhouding. Zoals ook is getest bij de Consumentenbond. Voor die prijs kun nog eens een nieuwe kopen.
Maakt uitstekend foto's.
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Inmeme 22-10-2021

Heel gebruiksvriendelijk

Geschreven voor: Samsung Galaxy A52 5G 128 GB / awesome white / (dualsim) / 5G

Algemene score

10,0
Ik kan zo geen minpunten van het toestel noemen, ben erg tevreden, heeft alle opties die voor mij belangrijk zijn voor een telefoon zoals o.a het maken van foto's, erg scherp
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Mari20 22-10-2021

Snel, behendig en goede ligging in je hand

Geschreven voor: Samsung Galaxy A52 5G 128 GB / awesome white / (dualsim) / 5G

Algemene score

10,0
Tot nu toe heb ik een goede ervaring met mijn A52. Hij is snel, heeft een enorme opslag capaciteit. Ik ben al ene half jaar fotos aan het maken en elke app aan het downloaden dat ik maat wil. De telefoon kan je helderheid zelf aanpassen als je dat toestaat en doet dit ook heel goed. Clunclusie: dikke aanrader.
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

West 21-10-2021

Prima telefoon, slechte camera

Geschreven voor: Samsung Galaxy A52 5G 128 GB / awesome white / (dualsim) / 5G

Algemene score

8,0
Telefoon werkt prima. Alleen de camera is erg sloom en maakt slechte kwaliteit foto's. Verder werkt alles naar behoren.
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Twilight 21-10-2021

Goed toestel

Geschreven voor: Samsung Galaxy A52 5G 128 GB / awesome white / (dualsim) / 5G

Algemene score

8,0
Het is een snel toestel,alleen jammer dat de A52s een snellere snapdragon chip heeft.
Maar desondanks ben ik een zeer tevreden gebruiker.
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Aad de 21-10-2021

Van alles voorziend

Geschreven voor: Samsung Galaxy A52 5G 128 GB / awesome white / (dualsim) / 5G

Algemene score

10,0
Geen nadelige functies ontdekt
Kan iedereen aanraden als deze nog verkrijgbaar is. Anders over naar de A52s
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Netty63 18-10-2021

In 1 woord geweldig

Geschreven voor: Samsung Galaxy A52 5G 128 GB / awesome white / (dualsim) / 5G

Algemene score

10,0
Snel, mooie foto's, goede tips om de telefoon beter te gebruiken.
Ligt goed in de hand.
Mooie beeldkwaliteit.
Reageert snel.
Kortom een geweldige telefoon
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

JW48 17-10-2021

Is snel en werkt perfect

Geschreven voor: Samsung Galaxy A52 5G 128 GB / awesome white / (dualsim) / 5G

Algemene score

10,0
Ik gebruik mijn telefoon veel in de auto, alle koppelingen die ik nodig heb werken perfect en zijn zeer overzichtelijk.
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Anoniem 15-10-2021

Geweldie smartpone, aanrader!

Geschreven voor: Samsung Galaxy A52 5G 128 GB / awesome white / (dualsim) / 5G

Algemene score

10,0
Zeer tevreden met standby tijd, laden gaat supersnel. Maarkt gewedig goede foto's en video's. Heel fijn in te stellen. Werkt prima samen met mijn andere Sasung apparaten. Dit is de beste Samsung Smartphone die ik tot nu heb gehad. De prijs is ook goed, een echte aanrader als men een goede prijs / kwaliteit zoekt.
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Andressina 13-10-2021

Hij doet het fanasties

Geschreven voor: Samsung Galaxy A52 5G 128 GB / awesome white / (dualsim) / 5G

Algemene score

10,0
Alles werkt goed. En het geheugen is fantastisch. Foto's zijn van perfecte kwaliteit en de kleuren en pixels zijn zoveel beter
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Anoniem 11-10-2021

Vinger en gezicht ontsluiting werken zeer matig.

Geschreven voor: Samsung Galaxy A52 5G 128 GB / awesome white / (dualsim) / 5G

Algemene score

8,0
Voor de rest een top smartphone en zijn prijs dik waard.
Samsung wordt steeds beter en ga zo door , ben dik tevreden op gezicht en vingerherkenning na , jammer.
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Gonnie 40 10-10-2021

Super

Geschreven voor: Samsung Galaxy A52 5G 128 GB / awesome white / (dualsim) / 5G

Algemene score

10,0
Ben heel blij en tevreden met alle Samsung apperaten die ik heb en gebruik. Wil nu geen andere meer.
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Anoniem 10-10-2021

Juiste grote, mooie foto's, makkelijk gebruik

Geschreven voor: Samsung Galaxy A52 5G 128 GB / awesome white / (dualsim) / 5G

Algemene score

10,0
Ik ben zeer content met de A52 5g,
Heb lang getwijfeld welke ik zou kopen.
Ben blij dat ik de A52 gekocht heb.
Hij maakt mooie foto's en gebruiksvriendelijk.
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Paul7227 10-10-2021

Zeer eenvoudig in gebruik en top prestaties

Geschreven voor: Samsung Galaxy A52 5G 128 GB / awesome white / (dualsim) / 5G

Algemene score

10,0
Het aanmelden gaat veel sneller en eenvoudiger als bij de samsung A8. Alles werkt snel en er is veel intuitief gemaakt.
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Nelb 08-10-2021

Goede prijs/ kwaliteit

Geschreven voor: Samsung Galaxy A52 5G 128 GB / awesome white / (dualsim) / 5G

Algemene score

8,0
Hij is gemakkelijk te bedienen, ook voor mensen die niet veel verstand van al die moderne snufjes hebben.
Hij is snel en de kwaliteit van de foto's is ook goed
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Merian 08-10-2021

Fantastisch toestel

Geschreven voor: Samsung Galaxy A52 5G 128 GB / awesome white / (dualsim) / 5G

Algemene score

10,0
Ik kan er mee lezen en schrijven ;-) Alle werkt prima, en zoals ik het wil. Ik vind alleen de vingerscan niet goed werken, ik krijg (te) vaak de vermelding dat de vingerafdruk niet overeenkomt. Nu heb ik van dezelfde vinger drie scans er in staan, en dan nog heeft het toestel er veel moeite mee, dat is jammer. Maar verder niets dan lof!
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Toon meer reviews