Samsung Galaxy A72 4G 128 GB / awesome violet / (dualsim)

Bekijk 11 andere uitvoeringen

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 1 review die zijn achtergelaten voor de Samsung Galaxy A72 4G 128 GB / awesome violet / (dualsim) op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,0

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

stephbok 25-09-2021

Prima telefoon

Geschreven voor: Samsung Galaxy A72 4G 128 GB / awesome violet / (dualsim)

Algemene score

8,0
Mooie telefoon met goede specs. Goede kwaliteit camera, ruime opslag, batterij gaat lang mee. Tot nu toe erg tevreden mee!
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

TheOne94 23-09-2021

Mooie grote telefoon met genoeg batterij

Geschreven voor: Samsung Galaxy A72 4G 128 GB / awesome violet / (dualsim)

Algemene score

8,0
Mooie telefoon die groot genoeg is.
Het geheugen dat er in zit is super met genoeg mogelijkheden.
De camera is ook super voor mooie foto's.
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Exactamundoo 20-09-2021

Hele fijne telefoon!

Geschreven voor: Samsung Galaxy A72 4G 128 GB / awesome violet / (dualsim)

Algemene score

10,0
Mooi en goedwerkend toestel, vijf goeie camera's en een goede geluidskwaliteit. Ook ben ik heel blij met de aanwezigheid van de headphone jack en de uitbreidbare geheugen optie.
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Gerhard64 20-09-2021

Juiste prijs/kwaliteit!

Geschreven voor: Samsung Galaxy A72 4G 128 GB / awesome violet / (dualsim)

Algemene score

8,0
Ik moest ff wennen aan de A72 na een S serie gehad te hebben, maar na ontdekkingsreis op de telefoon best veel features om aan te passen naar mijn smaak en gebruik. Na een week in huis te hebben, ben ik blij met mijn A72 en beveel hem dan ook van Harte aan!
Ik ben er Iig blij mee
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

JM Rosenboom 20-09-2021

geweldige telefoon de A72

Geschreven voor: Samsung Galaxy A72 4G 128 GB / awesome violet / (dualsim)

Algemene score

10,0
de A72 een hele goede smart telefoon gemakkelijk in gebruik en een hele goede camera heel eenvoudig in te stellen, je kunt er alles mee doen tv kijken muziek luisteren. internetten en voor dat geld krijg je een hele hoop voor terug
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Anoniem 20-09-2021

Zeer goede telefoon

Geschreven voor: Samsung Galaxy A72 4G 128 GB / awesome violet / (dualsim)

Algemene score

10,0
Sinds kort de a72 de kwaliteit is zeer goed en batterij gaat lang mee .ik ben een intensieve gebruiker en kan 1.5 dag met de batterij
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Annet643456u6 20-09-2021

Fijne telefoon, mooie prijs!

Geschreven voor: Samsung Galaxy A72 4G 128 GB / awesome violet / (dualsim)

Algemene score

10,0
Telefoon werkt enorm fijn! Hij is aan de grote kant, maar daar wen je snel aan. De meerdere camera's zijn enorm fijn, vooral om op elk moment een mooie foto te maken. Prijs kwaliteit verhouding is perfect! Wil je een goede telefoon met een goede accu om mooie foto's mee te maken? Dan raad ik deze telefooj volledig aan!
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Brenda21 20-09-2021

Fijne telefoon

Geschreven voor: Samsung Galaxy A72 4G 128 GB / awesome violet / (dualsim)

Algemene score

10,0
Geweldige telefoon. Had altijd de Samsung S serie, nu een keer voor de A serie gegaan. Stuk voordeliger en net zo goed. Mooie foto's.
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Anouschka 19-09-2021

Fijn toestel

Geschreven voor: Samsung Galaxy A72 4G 128 GB / awesome violet / (dualsim)

Algemene score

8,0
Heel fijn toestel. Maakt mooie foto's. Is redelijk snel.(kom van de s10) Alleen jammer dat apps soms blijft hangen. Zeker de moeite waard om te kopen
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Anoniem 15-09-2021

Minpunt

Geschreven voor: Samsung Galaxy A72 4G 128 GB / awesome violet / (dualsim)

Algemene score

6,0
Tijdens het typen wil het scherm zo nu en dan letters niet opvangen. Tijdens snel typen pakt de telefoon de letters niet goed!
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

t**n@f**e.nl 29-08-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede middenklasse

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung Galaxy A72 4G 128 GB / awesome black / (dualsim)

Algemene score

8,0
Een prima smartphone met goede camera's en een zeer schappelijke prijs/kwaliteit verhouding. Alleen jammer dat als je er een extra geheugen kaart in wil doen er geen 2 simkaarten in kunnen.

Pluspunten

  • Prijs
  • Goede camera's

Minpunten

  • Geen 2 nano sims icm een extra sd card

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Anoniem 15-08-2021

Goed scherm en lange accduur

Geschreven voor: Samsung Galaxy A72 4G 128 GB / awesome violet / (dualsim)

Algemene score

10,0
Na eerder al de A50 gehad te hebben, nu voor de A72 gegaan. Het grotere scherm en de al positieve ervaringen haalden mij over om voor deze te kiezen. Het is een heerlijke telefoon
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Anoniem 15-08-2021

Geweldige telefoon

Geschreven voor: Samsung Galaxy A72 4G 128 GB / awesome violet / (dualsim)

Algemene score

10,0
Ik ben heel blij met performance van A72.
Ik kan met A72 Nederlands leren. Langdurige sarj. Volume, camera alles zijn perfect.
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Jurjen 111 09-08-2021

Voldoet volledig aan mijn verwachtingen.

Geschreven voor: Samsung Galaxy A72 4G 128 GB / awesome violet / (dualsim)

Algemene score

10,0
Op voorhand geloof ik de marketing verhalen over nieuwe producten niet echt.
Betreffende mijn nieuwe toestel, Samsung A 72, is er in alle aanprijzingen van Samsung betreffende dit toestel niets gelogen.
Mijn stoutste verwachtingen zijn overtroffen.
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Flo 60 09-08-2021

Geweldig

Geschreven voor: Samsung Galaxy A72 4G 128 GB / awesome violet / (dualsim)

Algemene score

8,0
Ik heb dit toestel maar net, maar ervaar nu al het gemak die dit toestel biedt.
Op de eerste plaats voor mij gebruiksvriendelijk voor alle leefstijden, ophalen gaat snel en na 2 dagen mag het weer op de lader.
Het maken van foto's en video's zijn in 1 woord geweldig zonder te overdrijven.

Waar ik in het begin aan moest wennen zijn de 3 knopjes aan de zijkanten voor geluid, aan/ uit enz.
Maar nu weet ik niet beter.

Ik had makkelijk 5 sterren kunnen geven, maar omdat ik t toestel voor mij nog nieuw is, wil ik nog zelf gaan ontdekken wat ik nog meer mee kan doen. Dan kan ik met recht en oprecht de 5 sterren toe kennen.



Kortom ik ben blij dat ik, met behulp van de medewerker van Vodafone, de beste keus ooit heb gemaakt.
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Ellie56 03-08-2021

Top telefoon

Geschreven voor: Samsung Galaxy A72 4G 128 GB / awesome violet / (dualsim)

Algemene score

10,0
Ik gebruik hem nu een paar maanden . Hij bevalt hij goed en maakt hele mooie foto s nog beter als de s10 samsung . Dus voot mij geen andere ik zou de a72 iedereen willen aanbevelen en daar krijg je geen spijt van.
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Anoniem 02-08-2021

Top telefoon

Geschreven voor: Samsung Galaxy A72 4G 128 GB / awesome violet / (dualsim)

Algemene score

10,0
Super telefoon. Van Huawei naar samsung. De prijs is redelijk maar jenkrijgt een hoop goeds. Allereerst een accu die gewoon echt lang mee gaat. Ten tweede super camera's...en ten derde... tis oud en vertrouwd Android. Draaid lekker, apps starten en sluiten snel. Militairen kan. Zeer tevreden ermee.
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

JSchol1 02-08-2021

Geweldige telefoon

Geschreven voor: Samsung Galaxy A72 4G 128 GB / awesome violet / (dualsim)

Algemene score

10,0
Een hele mooie telefoon en makkelijk in gebruik er zitten een hoop functies op en je kan er hele mooie foto's mee maken door de geweldige camera een echte aanrader ik ben er zeer tevreden over
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Bepkova 31-07-2021

Prima toestel

Geschreven voor: Samsung Galaxy A72 4G 128 GB / awesome violet / (dualsim)

Algemene score

10,0
Een paar weken in bezit. Toestel ligt makkelijk in de hand en heeft een mooi groot scherm. Met de switch app van Samsung was overzetten van alle data van het oude naar dit nieuwe toestel een koud kunstje. Het fototoestel geeft mooie fotos en leuk zijn ook de snapchat-achtige filters.
Erg tevreden over snelheid van het toestel en het gebruiksgemak. Blij dat ik dit toestel heb gekozen.
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Upwexcy03440 30-07-2021

Heel erg goed

Geschreven voor: Samsung Galaxy A72 4G 128 GB / awesome violet / (dualsim)

Algemene score

10,0
Alles werkt heel erg goed en intuïtief. Geen onnodig ingewikkelde programma's .
Voldoende mogelijkheden en ook snel .
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Toon meer reviews