Samsung Galaxy A52 4G 128 GB / awesome blue / (dualsim)

  • Best Reviewed jul 2022
Bekijk 11 andere uitvoeringen
Voeg toe aan vergelijker Prijs volgen

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 8 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Samsung Galaxy A52 4G 128 GB / awesome blue / (dualsim) op Kieskeurig.be. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,5

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Max24532 31-07-2022

Hele fijne telefoon, ook een goede prijs

Algemene score

10,0
Ik vind het een erg fijne telefoon, hij is niet te duur en toch kun je er alles mee wat je nodig hebt, de batterij gaat ook lang mee en de camera is ook prima. Ik vind hem echter wel wat aan de trage kant maar het is niet zo erg dat ik me er aan stoor. Kortom, goede prijs/kwaliteit verhouding! Ben er heel tevreden over!
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

RuudWe 30-07-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

hele fijne telefoon

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
mooi en snel toestel, makkelijk te bedienen, simpel te installeren, overzetten data van oude samsung naar de nieuwe heel eenvoudig.

Pluspunten

  • eenvoudig te installeren
  • mooi duidelijk beeld

Minpunten

  • foutje in de installastie omschrijving

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marije09 29-07-2022

Fijne telefoon in het algemeen

Algemene score

8,0
De telefoon werkt heel fijn, het scherm is goed aanraakgevoelig. Ook de batterijduur is goed! Wat ik een minpuntje vind is dat de telefoon erg snel warm wordt, wat niet fijn aanvoelt. Over het algemeen ben ik echter zeer tevreden!
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Anoniem 26-07-2022

Heerlijk makkelijk toestel!

Algemene score

10,0
De galaxy A52 is een top opvolger van mijn verouderde S7.
Heel makkelijk in omgang en alle functies zoals camera en opslag zijn perfect.
Dit is een blijvertje. Hier kan ik nog jaren plezier mee beleven.
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Cinderel 25-07-2022

Algemene score

10,0
Ik ben blij met mijn zakelijke mobiele samsung! Prive heb ik er ook al een, wel een ander model.
Ik ben zeer tevreden, dus dat belooft veel werkplezier!
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Anoniem 25-07-2022

Algemene score

10,0
De samsung A52 is een echte aanrader. Goede kwaliteit camera en in ieder geval voldoende opslag. Je kan erg lang met je batterij doen en laat ook nog eens snel op. WAT WIL JE NOG MEER?
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Anoniem 24-07-2022

Algemene score

10,0
Heerlijk toestel, ik had de a51 hiervoor. Deze is toch weer iets uitgebreider. Ik maak graag foto 's en al die camera's van de a52 is toch wel heel tof. In het dagelijks gebruik ook simpel en uitgebreid. Kortom een toppertje!
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Anoniem 23-07-2022

Algemene score

10,0
Great phone with good camera, good performance and slim size. Got it as free company phone, but happy to take all holiday photos.
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Jenniferv15 18-07-2022

Geweldige snelle telefoon

Algemene score

8,0
Heb deze telefoon paar dagen gelden gekregen, de telefoon was makkelijk te instaleren en snel te gebruiken. Heeft een goede achter en voor camera.
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Anoniem 18-07-2022

Mijn eigen configuratie

Algemene score

10,0
Geheel naar eigen stijl en wensen in te stellen op mijn voorkeur en stijl, de enige beperking is de fantasie
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Wout62 15-07-2022

Samsung Galaxy A52 goede middenklasser

Algemene score

10,0
De Samsung Galaxy A52 heeft een OLED beeldscherm voor een haarscherm beeld (beter dan de 5G versie en aangezien 5G niets toevoegd...) Foto's, en video's van hoge kwaliteit en systeem werkt en reageert zeer snel.
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Anoniem 15-07-2022

Super goeie telefoon

Algemene score

10,0
De telefoon is hoge kwaliteit en geeft goeie foto's hij kan ook zware apps handelen.
De 4 camera's zijn op hun eigen manier goed
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Beenno 14-07-2022

Geweldige telefoon

Algemene score

10,0
Heb telefoon aangeschaft vanwege de ruime opslagcapaciteit. In gebruik ook erg vlot. Met name ook het geluid van de twee speakers bevalt goed
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Anoniem 14-07-2022

Goed aangegeven handelingen.

Algemene score

10,0
Telefoon verloren, maar kon alle gegevens makkelijk weer terug krijgen door opgeslagen samsung account.
Geeft duidelijke meldingen!
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Anoniem 13-07-2022

Zeer gebruiksvriendelijk en snel, mooie foto's

Algemene score

10,0
Ik zocht een telefoon voor privégebruik, niet te duur en zeer gebruiksvriendelijk. Ik kwam uit op de Samsung A52. Het installeren ging dankzij de app Samsung Switch heel eenvoudig. Het toestel ligt fijn in de hand,. Dankzij dit formaat beeldscherm zijn berichten en bijvoorbeeld.navigatie goed af te lezen, geen leesbril nodig. Het scherm is heel helder en scherp. Dat had ik niet verwacht in de prijsklasse. De accu gaat lang mee en opladen gaat snel. De foto's zijn van prima kwaliteit.
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Anoniem 13-07-2022

Algemene score

10,0
Goede kwaliteit van de camera en het geluid. Ook leuke functies zo kun je zelf iets leuks kiezen voor op je display scherm
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Phil460 13-07-2022

Goede zakelijk toestel!

Algemene score

8,0
Het toestel gebruik ik voor zakelijke doeleinden. Ik ben er zeer tevreden over. Het toestel is snel en beschikt over voldoende opslagcapaciteit. Al met al een goede prijs/ kwaliteit verhouding.
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Anoniem 11-07-2022

Gaat niet snel leeg en laad snel op

Algemene score

8,0
Goede telefoon reageerd snel goed berijk water bestendig goede camera laad snel op en gaat niet snel leeg minpunt:hij heeft nog geen 5g
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Eliska 11-07-2022

Hij doet 't super

Algemene score

10,0
Hij doet 't geweldig het scherm reageer goed de kwaliteit is hoog. Heb hem al weleens laten vallen niet eens een krasje aan over gehouden! Hij werkt fantastisch
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Anoniem 11-07-2022

Algemene score

10,0
Fijne telefoon. groot helder scherm en fijne camera.
Ik had de 51 maar helaas die was stuk. de 52 is net zon fijn toestel.
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Toon meer reviews