Samsung Galaxy A32 4G 128 GB / awesome white / (dualsim)

Bekijk 6 andere uitvoeringen
Voeg toe aan vergelijker Prijs volgen

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 1 goedgekeurde review die zijn achtergelaten voor de Samsung Galaxy A32 4G 128 GB / awesome white / (dualsim) op Kieskeurig.be. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

1,0

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

20Cindy01 29-07-2022

Algemene score

10,0
Uitstekende telefoon voor een klein prijsje! Zeker aan te raden aan familie en vrienden. Ben er onwijs blij mee!
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Ambe4 25-07-2022

Prima telefoon, doet wat hij moet doen

Algemene score

8,0
Fijne telefoon, makelijk in gebruik. Prima camera.
Prima beeld. Werkt snel en gemakkelijk. Aanrader als je van een simpele fijne telefoon houd
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Annebel06 25-07-2022

Super fijn toestel

Algemene score

10,0
Ik heb een week geleden een nieuwe telefoon gekocht omdat mijn oude miet goed meer werkte. Ik ben ontzettend blij met het toestel want nu kan ik prachtige foto's maken op vakantie tijdens het wandelen in de bergen en door stadjes en ik heb genoeg opslag voor alle apps die ik wil en alle foto's en filmpjes. Het apparaat heeft een vingerafdrukherkenning en gezichtsherkenning wat allebei super gaaf is en handig om je telefoon te ontgrendelen zonder dat iemand kan zien wat je code is. Al met al ben ik dus super blij met de Samsung Galaxy A32 en ik raad iedereen aan dit toestel te kopen!
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Anoniem 23-07-2022

Algemene score

10,0
Handig in gebruik, makkelijk hanteerbaar. de prijs kwaliteit verhouding is super goed. Het si een aanrader.
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

licagus 23-07-2022

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Heb de telefoon nu drie weken en hij werkt super goed!!!
Doet waar hij voor gemaakt is en je kan er super mooie foto's mee maken!
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Tim2000 23-07-2022

Goed voor appen en bellen maar wel traag

Algemene score

8,0
De Samsung a32 is goed voor mensen die ermee appen en bellen maar als je er spelletjes mee gaat doen en filmpjes kijken op een hoge kwaliteit wordt hij wel heel erg traag de opslag van het apparaat is perfect voor dit toestel
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

BenTh37 18-07-2022

Mooie budget telefoon met veel opties

Algemene score

10,0
Mooie telefoon met leuke opties voor weinig geld. Prima camera, genoeg geheugen. Ook fijne softwarefuncties
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Anoniem 18-07-2022

Heel fijn werktelefoon

Algemene score

10,0
Heel fijn te gebruiken, genoeg opslag voor allemaal werk gerelateerd apps en porgramma's. het is alleen even wennen als je apple gebruiker bent
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Marius45 17-07-2022

De volgende samsung nu een A32

Algemene score

10,0
Weer een samsung, de zoveelste, en nog steeds tevreden. Zelf alles overgezet van de vorige telefoon, toch wel makkelijk, scheelt een hoop tijd.
Voorlopig zijn we weer gesteld.
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Anoniem 14-07-2022

Algemene score

10,0
Mooi snel en deugdelijk toestel welke voldoet aan de nu geldende doecs voor apps en foto resolutie welke ik voor mijn werk gebruik.
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Anoniem 09-07-2022

Algemene score

8,0
Mooie telefoon (ik heb de lila kleur) erg goede camera en hij is super snel. Goedeprijs/kwaliteitverhouding.
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Anoniem 09-07-2022

Mooi beeld top telefoon vör zijn prijs

Algemene score

10,0
Fijne telefoon mooi beeld goed in gebruik top telefoon voor zijn prijs ook als je paar apps open hed staan werkt naar behoren
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

T_vetcool 08-07-2022

Algemene score

8,0
Het is een super goede telefoon voor weinig geld. Echt een aanrader. Vooral door de Super goede camera's. Ook heeft hij lekker veel opslag voor mooie fhd foto's en video's. Als ik u was zou ik niet twijfelen en hem gewoon kopen.
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Lejeanne 08-07-2022

Makkelijk in gebruik

Algemene score

10,0
Ondanks dat ik Apple gewend ben, is deze telefoon makkelijk in gebruik. De maat van de telefoon is handzaam.
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Anoniem 07-07-2022

Betrouwbaar,veel mogelijkheden,zeer solide top

Algemene score

10,0
Top telefoon. Betrouwaar, gebruiksvriendelijk voor contact met vrienden en samenleving. Ben blij met dit toestel
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Anoniem 06-07-2022

Hele fijne ervaring

Algemene score

10,0
Het toestel is heel fijn. Zou het bijna vergelijken met de galaxy modellen. Hele fijne beleving, ga zo door!
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Anoniem 06-07-2022

Een goede 4k Camera een fm radio

Algemene score

10,0
De Samsung galaxy a32 is gewoon must have een goede 4k camera en 3 andere goede cameras en goed 128gb geheugen en fm radio kortom gewoon alles heeft ie wat je nodig heb
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Anoniem 05-07-2022

Algemene score

10,0
Heb al jaren toestellen van Samsung de galaxy is super streamen op Samsung tv heel eenvoudig ik mis nog de Galaxy watch, die zou ik heel graag willen !
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Vdb romy 05-07-2022

Algemene score

10,0
De Samsung a32 4g vind ik erg fijn om te gebruiken. Een helder scherm mooi model. De telefoon is groot dus erg makkelijk in gebruik. De Samsung watch zou mijn Samsung uitrusting afmaken.
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Anoniem 03-07-2022

Algemene score

10,0
De Samsung heeft een fijn groot scherm en ligt lekker in de hand. Voor mij ideaal als zakelijk toestel zodat ik makkelijk kan communiceren middels mail en whatsapp.
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Toon meer reviews