Samsung Galaxy S20 FE 128 GB / cloud red

Bekijk 14 andere uitvoeringen
Voeg toe aan vergelijker Prijs volgen
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 2 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Samsung Galaxy S20 FE 128 GB / cloud red op Kieskeurig.be. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

8,5

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Anoniem 03-06-2023

Geweldig apparaat

10,0
Fijn toestel en inverhouding niet duur maakt geweldige foto's en is supersmel mooi scherm en een geweldige batterij

gvdk 30-05-2023

Hele fijne telefoon met hele goeie foto kwaliteit

10,0
Ik vind de kwaliteit van de fotos echt goed en de batterij gaat ook lang mee. De telefoon ligt ook fijn in de hand en is perfecte grootte om films te kijken.

Anoniem 30-05-2023

Goede telefoon

8,0
Over het algemeen is het een goede telefoon maar het jammere is dat de taal van de telefoon voor de helft vast staat in het Engels, ookal heb je nederlands geselecteerd.

Hoebeke 29-05-2023

Van s7 naar s20

10,0
Wat een verschil tussen de s7 en de s20, alleen de camera al ,wAt een mooie foto ‘S
En een groot geheugen

İsmail Unal 24-05-2023

Snel, Mooi, Perfect!

10,0
Wat een mooie watch hebben jullie gemaakt, zo snel, zo mooi, zo goed, zo schoon zo clean. Geen woorden, het is perfect.

kees 49 24-05-2023

zeer goede telefoon

10,0
goede en mooie telefoon voor een redelijke prijs is goed duidelijk te verstaan maakt mooie foto's lange batterij duur

Rick 25 21-05-2023

Nette en goed werkende telefoon

8,0
De telefoon is echt top werkt goed en ben er blij mee ik zal niet snel meer overstappen naar een andere telefoon 💪🏼

noki12 20-05-2023

Erg goed

10,0
Gebruikersvriendelijk, snel, betrouwbaar, goed geluid, prima fotokwaliteit en uitstekende videokwaliteit

Willem Erven 20-05-2023

Is duidelijk ,net zo snel als ik nodig had,

10,0
Goed toestel ,draadloos opladen werkt perfect,is duidelijk ,een goed toestel voor deze prijs
Makkelijk te bedienen

Anoniem 18-05-2023

Fijne telefoon

10,0
Zeer fijne en mooie telefoon
Ligt lekker in de hand
Zeer gebruiks vriendelijk.
Helder van camera
Echt een aanrader

Anoniem 17-05-2023

Prima apparaat

8,0
Fijn apparaat, goede foto's en vooral ook fijn dat de batterij het zo lang uit houdt.
Erg tevreden over de samsung galaxy s20FE. zeker ook de prijs/kwaliteitsverhouding

JamesA 16-05-2023

Overgestapt van ios naar android

10,0
Ik heb diemt nooit kunnen bedenken dat ik va. Iphone naar Samsung zou gaan. Een beetje uit noodzaak. En nu twee weken verder. Ik ga nooit .eer terug naar ios. De Google environment bevalt me meer dan prima. Samsung , jullie hebben er een fan bij gekregen.

Nb38 11-05-2023

Fijn goede telefoon

10,0
Fijn in omgang mooie foto's
Kan leuke filmpjes mee maken
Ik neem niet ander bdan samsung
Zie leuk foto mijn katten kids

Denise vanDijk 10-05-2023

Handig in gebruik maar had er meer van verwacht

4,0
Ik kocht deze telefoon omdat hij zulke mooie foto's zou maken. Helaas is de kwaliteit van de camera heel slecht

Maus eisinga 09-05-2023

Snel,licht,groot

10,0
Ik ben zeer tevreden met mijn S20 FE telefoon is snel mooi scherm veel functies waar je ook wat aan heb en super mooie foto's en video's

Anoniem 07-05-2023

Super snel en makkelijk in gebruik

10,0
De kwaliteit is erg goed zoals je kan verwachten van samsung ik raad 't ook aan aan iedereen erg tevreden

Tamara2011 05-05-2023

Samsung s20fe 5g

10,0
De Samsung s20fe 5g is echt de beste telefoon die ik zelf ooit heb gehad daarom raad ik deze telefoon echt aan hij heeft een goede en scherpe camera hij is heel snel in WiFi vinden en hij reageert snel voorderest gaat de baterij lang mee en daar ben ik blij mee ik heb voorderest eigenlijk geen minpunten hij is echt perfect voor mij

driemslagh 04-05-2023

Top toestel ik ben er super blij mee

10,0
Super fijn ik ben er heel erg tevreden over
Ik ben altijd al een fan van samsung geweest
Foto's video bellen etc

AnnekeH 02-05-2023

Hele fijne telefoon!

10,0
Ben van een Samsung Galaxy S10 overgestapt naar deze telefoon. Heel fijn in gebruik. Hij is een iets groter formaat waar ik een beetje aan moest wennen maar het went snel.

Batterij is top, telefoon is snel en werkt precies hetzelfde als de S10. Ook fijn dat je met de Smart Switch alles over kan laten zetten naar je nieuwe telefoon, scheelt een boel werk en alles staat precies op dezelfde plek. Ik ben echt heel erg blij met deze aankoop.

Anoniem 01-05-2023

Kwaliteit 100%!

10,0
Hele goede, snelle telefoon, nog nooit heeft die gehaperd etc. Heel mooi 120hz scherm met een mooie 60fps uhd video camera.

Toon meer reviews