Sony Xperia XZ Premium 64 GB / luminous chrome / (dualsim)

Voeg toe aan vergelijker Prijs volgen

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 95 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Sony Xperia XZ Premium 64 GB / luminous chrome / (dualsim) op Kieskeurig.be. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,1

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Kevin Lee 23-11-2018
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Lange accuduur

Algemene score

9,0
Geweldige camera, doe lang met me batterij en kijk echt veel films uiteraard met 4K schermresolutie.
Stereo geluid is ook top voor films.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mona-toetje 07-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Groot 4K scherm. Ruisonderdrukking.Goede camera.Slow motion

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Vind deze Sony Xperia XZ Premium een fijn en groot toestel dat goed in de hand ligt.En ik wilde dan deze ook heel erg graag in mijn bezit hebben.Ik val namelijk op grote schermen vandaar.Er is zoveel nog te ontdekken.De 3D Cam. lijkt me ook wel leuk om uit te proberen.De muziekspeler is meer dan goed,vooral met een draadloze koptelefoon van Sony zelf.Heb in deze combinatie een perfect geluid.Ben zeer tevreden over mijn aankoop.En het kan me dan ook zeer weinig schelen wat andere over deze Smartphone zeggen,zolang ik er maar tevreden mee ben!!

Pluspunten

  • 4K scherm
  • Supergeluid van de muziekspeler
  • Ruisonderdrukking
  • Smartphone ligt fijn in de hand
  • Mooi toestel

Minpunten

  • Heb tot nu toe nog niks kunnen ontdekken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ELFONZ 09-09-2017

Xperia xz premium helaas ingeruild

Algemene score

6,0
Ben gevallen voor het design, onderscheidende features zoals de camera, super slow motion, stereo speakers en het prachtige 4K scherm.
Telefoon beviel op deze punten prima alleen was de wifi een ramp en was de bluetooth instabiel. Te beginnen met de wifi, zeer regelmatig geen verbinding. Dus YouTube en webbrowser staan eindeloos te bufferen en of verbinding te zoeken. Alle eerder genoemde positieve punten konden dat niet compenseren. Allerlei fora afgestruind en het bleek een veel voorkomend probleem te zijn waar ondanks meerdere updates vanuit Sony geen oplossing voor is gekomen. Daarnaast gaf Sony geen gehoor las ik overal dus dat bij elkaar deed mij besluiten om de Sony xperia xz premium binnen de inruiltermijn van 8 dagen van T-Mobile om te ruilen voor een Koreaans alternatief.
Had graag de switch gemaakt naar Sony, maar een niet of slecht werkende wifi verbinding is echt onacceptabel voor mij.

Pluspunten

  • Prachtig design
  • Goeie video camera
  • 4 K scherm
  • Stereo speakers

Minpunten

  • Wifi verbinding heel slecht
  • Foto's soms heel snel korrelig

Reageer

Milan 21-07-2017
  • Product paar weken in bezit

Prettig goeie kwaliteit scherm (4K uiteraard)

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Goeie geluidskwaliteit en leuke camera functies. Ook erg handig dat als je de camera open hebt, dat je met de geluidknop ook de foto kan nemen. Ligt prettig in de hand. En ook erg fijn dat de helderheid vanzelf word aangepastaan je omgeving. En word na lang gebruik ook niet snel erg heet.

Pluspunten

  • 4k scherm
  • Goeie scherpe camera
  • Makkelijk te navigeren
  • Goeie hulp bij instellen toestel

Minpunten

  • Sommige notificaties kan je niet weg swipen
  • Vingerafdruk scanner doet het soms niet.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Kees 12-07-2017
  • Product paar weken in bezit

Fijn toestel

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Geweldig mooi design. Weer echt een Xperia maar toch net wat anders. Super snel. En een prachtig scherm. Accu valt niet tegen. Gebruik mijn telefoon veel, maar accu gaat makkelijk een dag mee.
1 min punt: wifi valt regelmatig uit.

Pluspunten

  • Scherm
  • Accu
  • design
  • snel

Minpunten

  • wifi valt uit

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Allard 05-07-2017
  • Product paar weken in bezit

Super smartphone

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Smartphone doet precies wat ik ervan verwacht had, heeft een groot scherm en het beeld is van top kwaliteit. Synct makkelijk en snel met mijn ps4 en dualshock controller!

Pluspunten

  • Schermkwaliteit
  • Batterij gaat 2 dagen mee
  • PS4 en dualshock connectie
  • Geluid

Minpunten

  • Niet voor kleine handen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

JEA kasemier 03-07-2017
  • Product paar dagen in bezit

Mooi geluid fijne fotos goed voor gamen.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Tijdens het open maken van de telfoon merkte ik al meteen het scherm op Jammer dat het zo vervelend was om mijn sim kaart in de telefoon tekrijgen. Toen ik eenmaal de telefoon aan had gedaan werd meteen na het invullen van alle gegevens alles gedownload daar was ik erg blij mee. Het geluid is perfect. Het toestel valt goed in de hand,ook tijdens het gamen. Foto's zien er erg goed uit als ik deze probeer te maken.

Pluspunten

  • laad snel op
  • mooi beeldscherm
  • duidelijke foto's
  • goed geluid

Minpunten

  • zo veel onnodige apps voor geinstaleerd

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Dr_Absint 03-07-2017
  • Product paar weken in bezit

Niets dan lof voor dit MP beest!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Top apparatus!
Lekker scherp scherm en handige auto functies. Ergonomische knopverdeling ligt fijn. Super slowmotion is even wennen maar is zeer bruikbaar voor heerlijk beeldmateriaal. Jammer dat je niet draadloos kan laden en er zit geen ir op. Maar dat zijn dan ook de enige minpunten. Zeer snelle opstarttijd, puike batterij, snelle appartement verwerking en bovenal strak in zijn vel. Ik heb gekozen voor de heerlijke zilverlook met een wit dichtflaphoesje en vindt de randen links en rechts tijdens het kijken op volledig scherm juist fijn. Dik tevreden over de functionaliteit en persoonlijk beat dit Mega pixel beest ook de iPhone en Samsung qua vormgeving. Niets dan lof en 5 sterretjes van mij dus.

(9,8 totaalscore)

Pluspunten

  • 4K scherm
  • Super slowmotion
  • Waterdicht
  • Soepel surfen snelle apps

Minpunten

  • Geen draadloos laden
  • Geen IR

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Evern 02-07-2017
  • Product paar weken in bezit

Camera

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Wat ik vindt van dit product? Mijn eerste telefoon was de Sony k800i en sindsdien heb ik alleen voor Sony gekozen. De Sony Z2 was de beste telefoon dat ik had van alle telefoon werd nooit heet en geen enkele problemen eingelijk. Ok. Deze telefoon heb de beste camera's en de slowmotion is te erg. Deze telefoon is ook snel maar hij wordt snel heet maar tog de beste telefoon. Ooh ja de SwiftKey is very nice. That was it.

Pluspunten

  • Camera
  • Voor camera

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Bonni 01-07-2017
  • Product paar dagen in bezit

Top of the line smart phone

Algemene score

9,0
Fijne telefoon. Top camera en mooi design. Scherm is super scherp en mooi afgerond.geronde zijkant voelt fijn aan

Pluspunten

  • Groot helder scherm
  • Vingerafdruk scanner in aan en uit knop werkt goed
  • Super camera
  • Knoppen ziten op logiesche plek
  • Snel en gebruiksvriendenlijk

Minpunten

  • Zwaar toestel
  • Geen afdichting op headset en usb poort
  • Geen draadloos opladen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter K. 01-07-2017
  • Product paar weken in bezit

Mooi design en een prachtig scherm.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Prima telefoon met een super groot scherm. Maakt hele mooie foto's en films die in slowmotion terug te kijken zijn. Na jaren de Galaxy serie van Samsung te hebben versleten moet ik erg wennen aan de settings en interface van deze Sony Xperia XZ premium.
Vanaf begin juni heb ik deze kanjer in bezit en iedere dag ontdek ik weer iets anders.
Qua vingerafdrukken op de achterkant valt mij alles mee. Wel hoop ik dat er binnenkort hoesjes op de markt komen waar ook een aantal pasjes in kunnen, dit mis ik nu.
Na 3 weken nog geen spijt en ga er veel van genieten.

Pluspunten

  • Groot en mooi scherm.
  • 2 Stereo speakers aan de voorkant.
  • Snel op te laden met de snellader.
  • Prachtige foto`'s en films
  • Gratis draadloze koptelefoon erbij gekregen.

Minpunten

  • Ik moet wennen de Sony interface en setting.
  • Glad design.
  • Nog weinig hoesjes beschikbaar.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Dylan 01-07-2017

Hey peter via welke provider of actie heb jij deze ( wat voor merk/type ) Koptelefoon bij de telefoon gekregen

Reageer

Maurice 30-06-2017
  • Product paar weken in bezit

Goede camera. Top telefoon.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Gsm pas in gebruik. Hiervoor de Xperia Z3 gehad. Ook een toptoestel. Maar wat een apparaat. Super camera, wel nog even wennen om met de super slowmotion te filmen.
Qua snelheid ook zeker geen klagen.
Wat wel even wennen is, is het formaat. Toch weer een maatje groter als mijn z3. Maakt het met 1 hand gebruiken iets uitdagender. Ook de gladde zijkanten is even wennen.
Buiten dat is dit een van de toptoestellen van dit moment. Valt zeker niet tegen.

Pluspunten

  • Camera
  • Accuduur
  • 4K scherm
  • Octacore Qualcomm 835 processor
  • Voelt degelijk aan

Minpunten

  • Zeker niet de kleinste gsm
  • Met 960 fps filmen is even wennen
  • Gladde zijkanten

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Daan Zanstra 30-06-2017
  • Product paar weken in bezit

Super telefoon!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik heb de telefoon nu 2 weken in bezit en had er voor altijd Samsung maar ik merk het verschil echt.
Had voor heen de Samsung s5 neo en daarvoor de Sony z1 maar de xz premium zou voorlopig niks anders willen beeldscherm is super mooi msr zn 4k scherm snelle processor de functie dat je met je playstation 4 kan spelen werkt ook zonder vertraging helaas nu alleen nog via wifi signaal maar hopelijk ook binnen kort via je data bundel.
De camera doet al zn beloftes waar super mooie fotos slowmotion functie tijdens filmen is ook leuk!
Verder werk het Android systeem het zelfde net als ieder ander maar dan veel sneller.

Kort om vind ik de Sony xz premium zeker zn geld waard!!

Groetjes van daan

Pluspunten

  • Camera
  • Processor
  • Slowmotion functie
  • 4k scherm
  • Accu

Minpunten

  • Andere oplaadkabel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Badr 29-06-2017
  • Product paar weken in bezit

Phone of the future

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Hiervoor had ik een Sony ixperia z5 en toen was al verbaasd over hoe snel een telefoon kan zijn of hoe scherp je met een telefoon een foto kan maken. Nu de ixperia xz premiun uit is overheerst sony over alle merken telefoons. Hoe scherp de camera is kan je niet verwoorden. Zo scherp en letterlijk elk detail is te zien. Het openen van apps, het bekijken van video's of het spelen van games is gewoon super fijn en snel. Ik raad iedereen om te kiezen voor Sony. Vroeger was ik ook verliefd op samsung maar toen ik eenmaal met Sony te maken kreeg werd ik helemaal blij. Je zal geen spijt krijgen van Sony. Top service en Top telefoon.!!

Pluspunten

  • Camera
  • Snelheid
  • Look
  • Batterijduur
  • Besturing

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Stefan 29-06-2017
  • Product paar weken in bezit

Snel en toch traag

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik keek al een tijdje uit naar het uitkomen van dit toestel onder andere door de al eerder vrij gegeven specs van het toestel en omdat ik toe was aan wat nieuws. Daarbij was mijn vorige toestel oud en deed de accu het slecht, een vriend van me had de Sony experia x3 waarvan de accu lang mee ging waardoor ik hoge verwachtingen had voor de experia xz premium. Het geen wat ik op korte termijn miste tijdens het gebruiken van deze toestel is je het verversen van de apps op de achtergrond niet kan uit zetten, het zou fijn zijn als je niet alleen een stamina modus hebt maar ook bijvoorbeeld prioriteiten zou kunnen stellen in de stamina modus.

Pluspunten

  • Heerlijk snel
  • Heerlijk traag met de nieuwe slomo functie
  • Stijlvolle design
  • Stamina modus
  • Makkelijk voor nieuwe gebruikers

Minpunten

  • Groot scherm is wel wennen
  • Glad dus schuift/valt makkelijker

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Shirley Ann 29-06-2017
  • Product paar weken in bezit

Een mooi groot scherm dat haarscherp is.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik ben erg tevreden. Dit toestel is boven mijn verwachtingen. Het ligt lekker in de hand en is ontzettend snel. De optie van het vertraagd weergeven van een opname film is super!!

Pluspunten

  • Snelheid
  • Beeld
  • Geluid
  • Haarscherpe camera

Minpunten

  • Teveel overbodige widgets

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

tati 29-06-2017
  • Product paar weken in bezit

doet wat hij beloofd...

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
een aangenaam scherm, verrassende functies, prima batterijduur..oogt en is stevig, waterdichtheid is een pluspunt, ben zeer tevreden met deze aanschaf

Pluspunten

  • prijs/kwaliteit
  • zuiverheid van beeld
  • stevigheid
  • batterijduur

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ck 28-06-2017
  • Product paar weken in bezit

Groot scherm en goed werkende accu

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik vind het een zeer prettige telefoon, mooi qua uiterlijk en prettig in gebruik. Al jaren Samsung fan maar nu toch eens overgestapt. De scherpe camera en de software icm de hardware zijn de redenen dat ik van merk ben gewisseld. En tot nu toe heb ik er geen spijt van. Ook het slow motion filmen is hartstikke leuk!

Pluspunten

  • Goede camera
  • Accu

Minpunten

  • Groot in je handen
  • Mogelijk snelle krasjes

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Leiden 28-06-2017
  • Product paar weken in bezit

Good screen, nice phone less good operation system.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
I sel3cted this phone for the excellent specifications given before. The hardware makes it all. The software part is less. For example Viber is not working, Wi-Fi and other basic components often hanging and gets working again after reset only.

Pluspunten

  • Screen
  • Camera
  • Battery life time

Minpunten

  • Operation system

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sollitdude 28-06-2017
  • Product paar weken in bezit

Goede vlaggenschip met onnodige software

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Ik kom van Windows Phone af en moet zeggen dat Dit best wel een upgrade is. Sneller en groter scherm. Wel veel onnodige software waardoor al 15 van die 64 gig is gebruikt. Ook reageert het toetsenbord niet altijd zo goed. Maar het is een nieuwe telefoon dus ik hoop dat dat met updates eruit gewerkt wordt.

Veel mensen zeggen dat de mobiel niet als een vlaggenschip eruit ziet. Onzin. Liever stevige bezels dan een mobiel van glas die na 1x vallen gelijk een dure reparatie moet doorstaan zoals de s8. Juist omdat deze er net zo stevig uitziet als een Nokia ben ik ervoor gegaan.

Speakers leveren goed geluid, maar erg zacht. In een auto kan je beter via een bluetooth speaker praten, of een speakerboost app gebruiken als je dat niet hebt.

Pluspunten

  • Pc synct met mobiel. Chrome browser enzo.
  • Lange batterij duur.
  • Veel apps.
  • Ultra HD scherm. Porno qualiteit!
  • Vingerscanner werkt erg snel.

Minpunten

  • Toetsen reageren soms niet. Echt ergerlijk.
  • Veel onnodig vooraf geïnstalleerde apps.
  • Earphone jacket in een hoekje gepropt.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews