Samsung Galaxy A21s 32 GB / wit / (dualsim)

Bekijk 11 andere uitvoeringen

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 5 reviews die zijn achtergelaten voor de Samsung Galaxy A21s 32 GB / wit / (dualsim) op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

6,0

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Indy2601 16-10-2021

Geweldige telefoon

Geschreven voor: Samsung Galaxy A21s 32 GB / wit / (dualsim)

Algemene score

10,0
De telefoon zelf is echt een top telefoon. Hij is niet te groot voor mij. Hij werkt echt gewelding. De achterkant is holografisch, ziet er top uit.
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Emjori 23-10-2021

Goede en snelle telefoon

Geschreven voor: Samsung Galaxy A21s 32 GB / wit / (dualsim)

Algemene score

8,0
Ik heb de telefoon nu al 2 maanden en ik heb nog geen enkel minpuntje gevonden. Hij is stevig en ligt goed in de hand. Daarnaast zijn de cameras ook waanzinnig en is de telefoon snel. Wel vind ik het zonde dat er niet zulke goede oortjes bij de telefoon zaten, deze doen pijn aan mij oor.
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

RRuiter 22-10-2021

Prima verhouding prijs/prestatie.

Geschreven voor: Samsung Galaxy A21s 32 GB / wit / (dualsim)

Algemene score

6,0
Toestel gekozen vanwege de zeer aantrekkelijke prijs. Ik zocht een toestell met de mogelijkheid voor een duo sim. Scherm is iets minder qua kleurdiepte. Functies verder helemaal prima!
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

TristanJF 22-10-2021

Fijn toestel in het gebruik

Geschreven voor: Samsung Galaxy A21s 32 GB / wit / (dualsim)

Algemene score

8,0
Het is een eenvoudig te bedienen toestel, ligt lekker in de hand. Mooi groot scherm. Ook fijn dat er verschillende opties zijn voor schermbeveiliging. Naast pincode, wachtwoord of patroon, kun je de telefoon ook ontgrendelen middels je vingerafdruk of met gezichtsherkenning.
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Anoniem 22-10-2021

Hele fijne telefoon

Geschreven voor: Samsung Galaxy A21s 32 GB / wit / (dualsim)

Algemene score

10,0
De telefoon is heel erg fijn en heeft een heel mooi design.
de telefoon heeft ook fijne functies zoals de vingerprintscan
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Anoniem 21-10-2021

Geweldig!

Geschreven voor: Samsung Galaxy A21s 32 GB / wit / (dualsim)

Algemene score

10,0
Ik ben er super blij mee! Veel mogelijkheden en mooi display, mooie en duidelijke foto's! Handig om te bedienen! Ik zou niet anders willen, dus het blijft voor mij een Galaxy A21s (SM- A2117FZKOEUB groet Janny
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Anoniem 21-10-2021

Top mobiel voor middelbare scholier

Geschreven voor: Samsung Galaxy A21s 32 GB / wit / (dualsim)

Algemene score

10,0
Als 1e klas middelbare scholier kocht ik deze mobiel. Hij werkt perfect voor de apps die ik nodig heb voor school. Youtube en allerlei spelletjes werken goed en snel. Ook kan ik mooie foto's maken voor mijn carspotter profiel. Kortom, top telefoon! Klein nadeel is misschien dat hij wat groot is. Leuk voor de spelletjes enzo, maar hij past dus eigenlijk niet niet in mijn broekzak.
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Emile1978 21-10-2021

Prijs/kwaliteit = prima

Geschreven voor: Samsung Galaxy A21s 32 GB / wit / (dualsim)

Algemene score

6,0
Prima telefoon, prima camera. Kleine details die verbetering zouden mogen hebben:
Gezichtsherkenning werkt nauwelijks tot nooit.
Reageert niet altijd even goed op elke aanraking.
Maar voor wie niet de hoofdprijs wil betalen prima telefoon
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Anoniem 21-10-2021

Goed en vertrouwd toestel

Geschreven voor: Samsung Galaxy A21s 32 GB / wit / (dualsim)

Algemene score

10,0
Het toe stel werkt goed snel en gemakkelijk en vertrouwd echt een aanrader en helpt me met dingen onthouden afspraken plannen Mel mijn voor de medicijnen een goed toestel
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Nickname2006 20-10-2021

Voor de prijsklasse bizargoed

Geschreven voor: Samsung Galaxy A21s 32 GB / wit / (dualsim)

Algemene score

10,0
Een erg fijne telefoon.
Lekker groot, maar niet te groot
Hij heeft veel opslag
Goede camera.
Hij is snel.
Overzichtelijk.
Veel opties.
Mooi afgewerkt design
En zoals ik in de titel heb gezet, erg goede kwaliteit voor de prijs.

Kortom, koop deze telefoon
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Josje700 19-10-2021

Heel fijn toestel...goede kwalteit

Geschreven voor: Samsung Galaxy A21s 32 GB / wit / (dualsim)

Algemene score

8,0
De foto's zijn van uitstekende kwaliteit,,ik ben van Apple naar Samsung gegaan vanwege aanbeveling ...en blij dat ik de overstap gemaakt heb
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

gisi 16-10-2021

een betere telefoon

Geschreven voor: Samsung Galaxy A21s 32 GB / wit / (dualsim)

Algemene score

10,0
ik heb deze telefoon maar een paar dagen maar ben er heelemaal blij mee beter dan mijn vorige telefoon "iphone 8"
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

De vriess 13-10-2021

Geweldige telefoon

Geschreven voor: Samsung Galaxy A21s 32 GB / wit / (dualsim)

Algemene score

10,0
Mijn Samsung galaxy Note20 ultra verkocht ivm geld rondom covid toen de samsung galaxy s21 gekocht. Merk haast geen verschil. De batterij gaat zelfs lager mee. Echt een top toestel!
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Anoniem 12-10-2021

Beste telefoon ooit

Geschreven voor: Samsung Galaxy A21s 32 GB / wit / (dualsim)

Algemene score

10,0
De Galaxy A21s is goed, want…

de batterij is groot en de accuduur uitstekend,vooral de 48MP hoofdcamera is eigenlijk wel prima,de bouwkwaliteit is solide,en de vingerafdruksensor is erg snel en nauwkeurig.
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

JorianR 10-10-2021

Uitstekende telefoon

Geschreven voor: Samsung Galaxy A21s 32 GB / wit / (dualsim)

Algemene score

10,0
De samsung galaxy a21s is een uitstekende telefoon met goede specificaties voor een niet al te hoge prijs. De selfiecamera is mooi in het beeldscherm verwerkt en is van goede kwaliteit. Door de vingerafdruk en gezichtsherkenning log je eenvoudig en snel in op je telefoon. Al met al een uitstekende telefoon voor een lage prijs!
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Raphaell 08-10-2021

Geweldig

Geschreven voor: Samsung Galaxy A21s 32 GB / wit / (dualsim)

Algemene score

10,0
Gewoon perfect!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Jan0 08-10-2021

Betrouwbaar, kwaliteit en multifunctioneel!

Geschreven voor: Samsung Galaxy A21s 32 GB / wit / (dualsim)

Algemene score

10,0
Na de J5 en de A5 wilde ik alleen nog maar Samsung. Oké, deels gewenning, maar naar mijn ervaring ook constante kwaliteit en daardoor ook betrouwbaar. En natuurlijk van alle gemakken voorzien, die goed aansluiten bij mijn behoeften! De A21s blijkt een goede opvolger. Het overstappen naar dit toestel is in mijn beleving een logisch gevolg!! Aanrader!
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

TR AR 07-10-2021

Prettig toestel

Geschreven voor: Samsung Galaxy A21s 32 GB / wit / (dualsim)

Algemene score

10,0
Ben er erg tevreden mee. Wat ik er mee wil doen kan ik er heel goed mee doen.
Ik zou niet weten wat ik er meer over moet zeggen dan dat ik er tevreden over ben.
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Anoniem 07-10-2021

Werkt goed langen batterijduur en hij zit ook lekk

Geschreven voor: Samsung Galaxy A21s 32 GB / wit / (dualsim)

Algemene score

10,0
Hij is super fijn maar ik leen meestal van me zus en de functies werken uitstekend en werkt super fijn
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Anoniem 04-10-2021

Makkelijke bediening

Geschreven voor: Samsung Galaxy A21s 32 GB / wit / (dualsim)

Algemene score

8,0
Altijd Samsung gsm gehad.
Werkt voor mij makkelijk.
Heb autisme.
Dus vind ik de Samsung gsm niet al te moeilijk.
Zelfs duidelijk
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Toon meer reviews