Samsung Galaxy A71 128 GB / blauw

Specificaties
Display
6.7 inch scherm
Opslag
128 GB opslag
Type simkaart
nanoSIM
Bekijk 9 andere uitvoeringen

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 1 review die zijn achtergelaten voor de Samsung Galaxy A71 128 GB / blauw op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

10,0

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Goed
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Anoniem 15-06-2020

top foto's

Geschreven voor: Samsung Galaxy A71 128 GB / blauw

Algemene score

10,0
ik heb sinds kort de galaxy a71, en ben zeer tevreden.
Vooral de camera's die er op zitten bevalt uitstekend, en er komt ook goed geluid uit op de speaker!
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Dennis1993 18-08-2020

Geweldig

Geschreven voor: Samsung Galaxy A71 128 GB / blauw

Algemene score

10,0
heb al jaren een Samsung top telefoon was tijd voor een nieuwe nu had de s8 werkte nog prima alleen me scherm was nu kapot.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Anoniem 07-08-2020

Een mooie elegante telefoon

Geschreven voor: Samsung Galaxy A71 128 GB / blauw

Algemene score

10,0
nou ben ik wel een Samsung gek maar het is een mooie telefoon waarvan de camera's zeer mooie foto's maakt
De telefoon is ook snel met laden en de bediening
Gewoon een fijne telefoon met ook nog eens een mooi beeld
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Anoniem 16-06-2020

Niet tevreden

Geschreven voor: Samsung Galaxy A71 128 GB / blauw

Algemene score

4,0
Heb sinds n maand de A71 en de jaren ervoor had ik de S9plus maar wat n verschil zeg had ik ook maar voor de s10plus gekozen veel spijt ervan en zekers niet tevreden met de A71
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Tjeerd11 16-06-2020

Krachtig! Lange levensduur! Toppertje!

Geschreven voor: Samsung Galaxy A71 128 GB / blauw

Algemene score

10,0
Van een S8 overgestapt naar een A71.
Want?? Tja, al kenmerkend in 2016 a series ds T de accu lang mee gaat. En ja absoluut! 43 uur met data red deze grote jongen met gemak.
Getwijfeld tussen de S10 lite & A71. De A71 als doorbraak. Ja de Lite heeft een beter, mooier camera optiek. Maar de A71 komt goed weg met donkere momenten en ook contrast.
Erg te spreken over de vinger ontgrendeling...
Schitterend in het display en werkt erg correct.
Voor dagelijks gebruik is het scherm erg fijn (OLED) net als de S8. Verder voelt het toestel erg degelijk! Met een goede glas screenprotector werkt de vinger ontrgrendeling ook goed.
Qua looks bijna idem als de S10 lite. Ja, echt heel blij met de A71!
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Anoniem 16-06-2020

Geweldig toestel

Geschreven voor: Samsung Galaxy A71 128 GB / blauw

Algemene score

10,0
Ik heb hem nu een paar weken en ik ben er heel blij mee. Ik heb zeker geen spijt dat ik deze heb genomen. Het is zeker een prachtig toestel.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

N922 15-06-2020

Een budget alles kunner

Geschreven voor: Samsung Galaxy A71 128 GB / blauw

Algemene score

8,0
Mooi toestel , goed te betalen. De telefoon gaat een ruime dag mee met normaal gebruik. Dr foto's overdag zijn te vergelijken met een S9. Snelheid van de software is matig , hopelijk verbeterd dit nog met software updates van Samsung aan Touchwizz
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Monique P 15-06-2020

Prachtig beeld en heerlijk snel

Geschreven voor: Samsung Galaxy A71 128 GB / blauw

Algemene score

10,0
Wát ben ik blij met mijn Samsung Galaxy A71, voor mij NOOIT meer een ander merk. Ik had hiervoor een Sony Xperia XA 2 Ultra maar wat een verschil met de A71. Voor mij altijd Samsung!!!!!!!!
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Tijs30 13-06-2020

Geweldige telefoon, twee puntjes.

Geschreven voor: Samsung Galaxy A71 128 GB / blauw

Algemene score

8,0
Ik mijn Galaxy A71 vorige maand ongeveer gekocht. Hij bevalt me nog steeds, ik ben blij met mijn keuze voor dit apparaat. Mijn enige twee puntjes zijn wel dat de vinger herkening het soms niet doet en dat als je bij instellingen trefwoorden opzoekt dat hij dit vaak niet begrijpt
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

PeterV581962 13-06-2020

Werkt perfect.

Geschreven voor: Samsung Galaxy A71 128 GB / blauw

Algemene score

10,0
Ik heb deze telefoon van mijn baas gekregen en hij werkt perfect, ik ben ook zeer tevreden over het mooie grote scherm.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Jobor 13-06-2020

Prima telefoon

Geschreven voor: Samsung Galaxy A71 128 GB / blauw

Algemene score

8,0
2 maanden geleden gekocht en is een prima telefoon.veel mogelijkheden en wordt goed geüpdatet. Minder goede spraak naar tekst. Verbindingen goed.zeker tevreden.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Juanita84 31-05-2020

Snelle telefoon

Geschreven voor: Samsung Galaxy A71 128 GB / blauw

Algemene score

8,0
Ik wist van te voren wat ik kon verwachten.
Telefoon is snel, mooi beeldscherm en de camera is wat je kan verwachten
Hij is iets groter dan ik dacht, eigen schuld afmetingen staan er bij.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Palevere 12-09-2020

Topper van Samsung

Geschreven voor: Samsung Galaxy A71 128 GB / blauw

Algemene score

10,0
Van een Galaxy S7 naar een Galaxy A71 is een wereld van verschil en ik vind het fantastisch hoe mooi het scherm werkt en ook de camera's zijn geweldig zowel met foto als video opnamen. Ik ben zéér tevreden met mijn nieuwe telefoon.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Xanion 11-09-2020

Mooie snelle telefoon met erg mooi scherm

Geschreven voor: Samsung Galaxy A71 128 GB / blauw

Algemene score

10,0
Hele mooie telefoon met mooi scherm en een erg goede accu. Zelfs bij intensief gebruik houdt hij het probleemloos meer dan 1 dag vol. Lekker snel, hapert nergens, veel opslagruimte, goede telefoon dus.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Bert B 10-09-2020

Prima toestel!! Zeer goede specificaties en camera

Geschreven voor: Samsung Galaxy A71 128 GB / blauw

Algemene score

10,0
Prima toestel, Ruime opslag en geweldige camera's. Prijs kwaliteit zeer goed.
Klein puntje is dat de panorama opname in staand profiel het beeld iets teveel knijpt in de spere die je creëerd. in liggend profiel zeer goede panoramafoto!
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Michel M 10-09-2020

Beste telefoon middensegment

Geschreven voor: Samsung Galaxy A71 128 GB / blauw

Algemene score

10,0
Heb de telefoon een week hiervoor een Samsung s6+ maar wat een verbetering
In deze prijs klasse top toestel
Weer een echte samsung
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Anoniem 10-09-2020

Geweldige camera

Geschreven voor: Samsung Galaxy A71 128 GB / blauw

Algemene score

10,0
Het is een hele fijne, gebruiksvriendelijke telefoon met een hele goede camera. Gebruiksvriendelijk zoals ik van Samsung gewend ben.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Cornelia2003 10-09-2020

Samsung For Ever!!!

Geschreven voor: Samsung Galaxy A71 128 GB / blauw

Algemene score

10,0
De A71 is een geweldig product!!! Snel, extreem mooie foto's, gamen gaat ook fantastisch!!
Ik heb hem maar pas, maar geniet ik heel erg van deze mooie aankoop!
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

JoterB 10-09-2020

Flinke upgrade van mijn vorige toestel.

Geschreven voor: Samsung Galaxy A71 128 GB / blauw

Algemene score

8,0
De telefoon heeft veel van de snufjes en gadgets van de vlagschip modellen voor een lagere prijs. Goede camera, nfc, etc. Het toestel is net iets groter dan mijn vorige toestel, dit lijkt nog meer doordat het beeldscherm bijna heel de voorkant in beslag neemt. Geen balk meer onderaan waar knoppen zitten. Vingerafdruk scanner in het scherm verwerkt. Voor mij is het een enorme upgrade.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Yarnick 09-09-2020

Goede prijs kwaliteit verhouding!

Geschreven voor: Samsung Galaxy A71 128 GB / blauw

Algemene score

8,0
Veel beter dan iPhone qua prijs kwaliteit verhouding. Nooit verwacht dit allemaal te krijgen voor de prijs bij deze telefoon (Galaxy A71). Zeker een aanrader.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Toon meer reviews