Samsung Galaxy A41 64 GB / Prism Crush White / (dualsim)

Specificaties
Display
6.1 inch scherm
Opslag
64 GB opslag
Dual SIM
Ja
Bekijk 2 andere uitvoeringen

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 2 reviews die zijn achtergelaten voor de Samsung Galaxy A41 64 GB / Prism Crush White / (dualsim) op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,0

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Voldoende
  • Voldoende
  • Goed
  • Voldoende
  • Voldoende

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Anoniem 26-06-2020

Gewoon een geweldig toestel. De A41

Geschreven voor: Samsung Galaxy A41 64 GB / Prism Crush White / (dualsim)

Algemene score

10,0
Hij is gemakkelijk en niet moeilijk te bedienen, ook voor mensen die er niet veel mee werken xoals de tegenwoordige jeugd.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Joost100 24-09-2020

Goed toestel

Geschreven voor: Samsung Galaxy A41 64 GB / Prism Crush White / (dualsim)

Algemene score

8,0
Fijn en mooi toestel, en een goede camera. Er zitten al veel extra apps op. Ik vind het toestel toch vlug leeg
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Tine Jo 24-09-2020

Geweldig !

Geschreven voor: Samsung Galaxy A41 64 GB / Prism Crush White / (dualsim)

Algemene score

10,0
Mooie foto's ; snel ; koen wel erg veel berichten van Samsung aan - onrustig Moet vaak cleanen van app. Verder heel makkelijk in de bediening.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Yulin 24-09-2020

Werkt snel, goede batterij zeker een mooi toetsel.

Geschreven voor: Samsung Galaxy A41 64 GB / Prism Crush White / (dualsim)

Algemene score

8,0
het is een goede telefoon, ik kan er mee doen wat ik wil. Niet veelste duur en ben er zeer tevreden over, alleen is er wel kleur verandering als het gaat om de camera, voor de rest geen klachten er over, ben er erg blij mee, kan ook wel tegen een stootje heb hem helaas all een x laten vallen maar hij was nog heel gelukkig haha.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

jules23 24-09-2020

mooie telefoon

Geschreven voor: Samsung Galaxy A41 64 GB / Prism Crush White / (dualsim)

Algemene score

10,0
mooie telefoon niet te groot waardoor hij lekker in je hand past. hij heeft ook veel geheugen en een goeie camera. heel snel ook hoeft nooit te laden.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Wortelepin 22-09-2020

Samsung A41 valt tegen

Geschreven voor: Samsung Galaxy A41 64 GB / Prism Crush White / (dualsim)

Algemene score

6,0
Vingerscan is slecht, vingerafdruk wordt vaak niet herkend. Automatisch draaien van het scherm duurt vaak lang/werkt niet goed
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

K015 22-09-2020

Tips en Tops

Geschreven voor: Samsung Galaxy A41 64 GB / Prism Crush White / (dualsim)

Algemene score

8,0
Hele mooie design, qua snelheid is het goed genoeg, vingerafdruk beveiliging kan beter maar het doet het gewoon prima
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

gekocht bij BCC Amsterdam noord 20-09-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

mooie heldere foto's

Geschreven voor: Samsung Galaxy A41 64 GB / Prism Crush Black / (dualsim)

Algemene score

7,0
ik heb de samsung galaxy A41 zwart kado gedaan aan mijn partner.
Voor de veiligheid hebben we ook een hoesje erbij aangeschaft.
we vinden de helderheld erg mooi

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Anoniem 20-09-2020

Beoordeling van Samsung A41

Geschreven voor: Samsung Galaxy A41 64 GB / Prism Crush White / (dualsim)

Algemene score

10,0
Het is een goede kwaliteit telefoon en de gezichtsontgrendeling vind ik een fijne functie, een top telefoon dus!
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Anoniem 20-09-2020

Zeer gebruiksvriendelijk toestel

Geschreven voor: Samsung Galaxy A41 64 GB / Prism Crush White / (dualsim)

Algemene score

10,0
Het is een zeer mooi toestel, camera werk super goed .De app's werken zeer snel Het scherm geeft een zeer mooi beeld
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Anoniem 19-09-2020

Geweldig toestel

Geschreven voor: Samsung Galaxy A41 64 GB / Prism Crush White / (dualsim)

Algemene score

10,0
Voor mij is de Samsung galaxy A41 een geweldig toestel. Maakt scherpe tot prachtige foto's en is zeer duidelijk met geluid. Ook heeft het een prachtig bijna 1 geheel scherm en is voor iemand met weinig budget een geweldige telefoon die niet duur is.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Elly46 17-09-2020

Een goede smartphone qua prijs kwaliteitsverhoudin

Geschreven voor: Samsung Galaxy A41 64 GB / Prism Crush White / (dualsim)

Algemene score

6,0
De smartphone werkt goed, is snel en doet wat hij moet doen. Alleen de camera laat te wensen over. Bij het gebruik van de zoomfunctie ontstaat een lelijk onduidelijk en korrelig beeld. Een teleurstelling, omdat de camera van mijn oude S6 werkelijk perfect was.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Nol1982 17-09-2020

Prijs kwaliteit perfect

Geschreven voor: Samsung Galaxy A41 64 GB / Prism Crush White / (dualsim)

Algemene score

10,0
mijn beste telefoon tot nu toe.
Snel ,makelijk en maakt mooie foto's .
Beeld kwaliteit is ook geweldig.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

JAN 68 17-09-2020

mooi en goed toestel

Geschreven voor: Samsung Galaxy A41 64 GB / Prism Crush White / (dualsim)

Algemene score

8,0
het is even omschakelen betreft het gebruik van mijn A41 maar een pracht toestel mooi ft's mogelijk ziet er echt uit als een plaatje de afbeelding ,en de vele mogelijkheden wat het toestel mij biedt Geweldig deze A41
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Jens H 17-09-2020

Prima tevreden

Geschreven voor: Samsung Galaxy A41 64 GB / Prism Crush White / (dualsim)

Algemene score

8,0
Over het algemeen ben ik erg tevreden met het model, zelf merk ik wel dat de vingerafdruk niet altijd even goed werkt. Ik merk dit vooral bij gebruik van de samsung pass. Voor de rest vind ik de grootte erg prettig en de camera is ook prima.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Anoniem 17-09-2020

fijn toestel

Geschreven voor: Samsung Galaxy A41 64 GB / Prism Crush White / (dualsim)

Algemene score

8,0
fijn in de bediening,
mis alleen nog (of vind het niet) dat ik grotere pop-up meldingen in het scherm krijg.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Penystar 17-09-2020

Mooie groote

Geschreven voor: Samsung Galaxy A41 64 GB / Prism Crush White / (dualsim)

Algemene score

8,0
deze telefoon vevalt mij goed heeft een prima acuduur en maakt mooie foto,s maar kan nog wel beter 8n het donker
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Anoniem 16-09-2020

Just a fine Phone for everything

Geschreven voor: Samsung Galaxy A41 64 GB / Prism Crush White / (dualsim)

Algemene score

10,0
i have the a41 for i White nog and its Just amazing.
I dropped it a few times but nothing happend so i think its really strong.
The speaker is better then before.
This is a Phone that i would by again for fun
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Daniqueeeeeeeeeeee1991 16-09-2020

Top telefoon!

Geschreven voor: Samsung Galaxy A41 64 GB / Prism Crush White / (dualsim)

Algemene score

10,0
Deze telefoon heb ik als werktelefoon en hij functioneert echt goed. Handig in gebruik. Fijn in de hand. Functies zijn goed en handig. Nu mis ik toevallig nog oortjes, zodat ik in de auto, mijn telefoongesprekken kan voort zetten. Dus hoe fijn zou het zijn, als ik deze buds win
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Dorrie 16-09-2020

Niet duur en toch heel compleet!

Geschreven voor: Samsung Galaxy A41 64 GB / Prism Crush White / (dualsim)

Algemene score

10,0
Ik heb mijn Samsung A41 nu een maand en ben er super blij mee. Hij is erg handzaam, is heel compleet qua functionaliteit en ziet er mooi uit. Aanrader!
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Toon meer reviews