Huawei P30 Lite 128 GB / breathing crystal / (dualsim)

Best Reviewed nov 2019 Huawei P30 Lite 128 GB / breathing crystal / (dualsim)
Best Reviewed - november 2019
Specificaties
Display
6.2 inch scherm
Opslag
128 GB opslag
Besturingssysteem
Android 9.0
Bekijk 3 andere uitvoeringen
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 841 reviews die zijn achtergelaten voor de Huawei P30 Lite 128 GB / breathing crystal / (dualsim) op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,0

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Lucas 03-06-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Perfecte telefoon

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Huawei P30 lite 128 GB / midnight black / (dualsim)

Algemene score

10,0
Ik vind deze telefoon het geld echt waard hij is redelijk goedkoop en levert meer dan genoeg, en voor wat je betaald al helemaal.
Perfect dat de camera 48 mp is.
Ik zou om toestellen als deze huawei blijfen koopen ondanks het gedoe wat er momenteel is

Pluspunten

  • Goede camera
  • Goed batterij
  • Meer dan genoeg opslag
  • Genoeg ram
  • Groot scherm

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Judith 23-05-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Geen zin om een nier te verkopen? Koop de Huawei P30 lite!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Huawei P30 lite 128 GB / midnight black / (dualsim)

Algemene score

8,0
Even wennen als je van iPhone naar Android gaat, maaar gezien prijs-kwaliteitverhouding dubbel en dwars waard! Goed scherm, prima besturing en prachtige foto's. Dus voor foodiefoto's en vakantiekiekjes hoef je echt geen pro oid aan te schaffen naar mijn idee..

Pluspunten

  • Heel betaalbaar
  • Goede camera
  • Fijne besturing

Minpunten

  • Veel meldingen die handmatig uitgeschakeld moeten
  • Veel picto's bovenin, oogt wat rommelig
  • Wat lastig met een hand te bedienen door grootte

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Pien 14-07-2019
  • Product gekocht

Fantastisch toestel

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Huawei P30 lite 128 GB / midnight black / (dualsim)

Algemene score

9,0
Echt een super toestel. Ik was eerst vanplan om een iPhone te kopen maar mijn vader had me over gehaald om deze te kopen en ik heb geen spijt.

Pluspunten

  • Mooie kleur
  • Batterij gaat lang mee
  • Mooie foto's
  • Is super snel

Reageer

Frfc 02-06-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Alles perfect!

Geschreven voor: Huawei P30 lite 128 GB / midnight black / (dualsim)

Algemene score

10,0
Sinds ik ben overgestapt op Huawei wil ik nooit meer iets ander.
Letterlijk alles is beter dan bijvoorbeeld iPhone of Samsung. & dat alles voor een veel betere prijs

Pluspunten

  • Grootscherm
  • Lange accuduur
  • Makkelijk te besturen
  • Kan alles

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Linda 30-05-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooi groot scherm. maar 1x in de 2a3 dagen opladen.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Huawei P30 lite 128 GB / midnight black / (dualsim)

Algemene score

9,0
Super makkelijk in gebruik. Veel leuke tips en tricks. ligt makkelijk in de hand. Ik kan alleen maar zeggen is eentop telefoon.

Pluspunten

  • Batterij
  • Goed geluid
  • Mooi beeldscherm

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Pim 22-05-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

goede betaalbare smartphone

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Huawei P30 lite 128 GB / midnight black / (dualsim)

Algemene score

10,0
Na 6 jaar iPhone vond ik het tijd voor wat anders, dus besloot ik de huawei p30 lite te nemen omdat deze veel te bieden heeft voor een goede prijs.
Heel blij met de overstap, je bent veel minder beperkt tot het merk zelf. Een goed werkende en uitgebreide smartphone met veel mogelijk heden

Pluspunten

  • Mooie beeldkwaliteit
  • Snel in bediening
  • Makkelijk te begrijpen voor nieuwe gebruikers
  • Twee dagen op een accu bij normaal gebruik

Minpunten

  • iets te groot om goed te bedienen met één hand

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

R.Niet 22-05-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Handig in gebruik.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Huawei P30 lite 128 GB / midnight black / (dualsim)

Algemene score

8,0
Mooie en goede telefoon voor een mooi prijsje! Goede camera en handig in gebruik. Verder niet te duur ofzo.

Pluspunten

  • goede camera
  • ziet er mooi uit
  • handig

Minpunten

  • mindere geluidskwaliteit
  • laad niet heel snel op

Review criteria:

Onvoldoende
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Barrie 22-07-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Veel voor weinig

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Huawei P30 lite 128 GB / midnight black / (dualsim)

Algemene score

9,0
Moest niet te groot zijn omdat het tst voor mijn zoon van 12 is. Daarom voor de p30 lite gegaan. Mooi dedesign. Super Prijs kwaliteit verhouding. Helemaal Icm een abonnement. Zelf altijd Samsung gehad maar vind de GUI van Huawei wat beter/simpeler. Het lijkt erg op ios. Maakt mooie foto's. Accu gaat net een dag mee en laad binnen 2 uur naar 100%.

Pluspunten

  • Snel
  • Prijs
  • Design
  • Maakt mooie foto's

Minpunten

  • Nog niet gevonden.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Lieve 15-07-2019
  • Product gekocht

Heel tevreden met mijn nieuwe telefoon

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Huawei P30 lite 128 GB / midnight black / (dualsim)

Algemene score

9,0
Ik heb voor deze telefoon gekozen vanwege de grote opslagruimte. Omdat ik veel met het openbaar vervoer reis vind ik het belangrijk om kleine werkzaamheden op mijn telefoon te kunnen doen, maar ik wil bijvoorbeeld ook een serie kunnen downloaden om te kijken. Dat kan met deze telefoon! Hij is snel, reageert goed en ziet er luxe uit. De batterij gaat (met redelijk intensief gebruik) meer dan een dag mee. Het enige minpuntje vind ik dat het formaat van de telefoon net niet aansluit bij het Instagram stories format. Maar goed, als dat het enige is dan hoor je mij echt niet klagen.

Pluspunten

  • Snel
  • Batterij gaat lang mee

Minpunten

  • Niet geoptimaliseerd voor Instagram stories

Reageer

Els 15-07-2019
  • Product gekocht

Fijn toestel

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Huawei P30 lite 128 GB / midnight black / (dualsim)

Algemene score

9,0
Dit is mijn 3e Huawei toestel, altijd tevreden. Doet waarvoor het gemaakt is, niet moeilijk qua instellingen en een goede camera!!

Pluspunten

  • 48 megapixel camera.

Minpunten

  • Nog niet ontdekt

Reageer

Mirjam 13-07-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Super toestel

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Huawei P30 lite 128 GB / midnight black / (dualsim)

Algemene score

9,0
Super mobiel mooie uitstraling en fijn in gebruik,camera is ook geweldig heeft veel opties.Een echte aanrader.

Pluspunten

  • Mooie uitstraling
  • Snel met opzoeken
  • Fijne camera

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gussy 12-07-2019
  • Product gekocht

P30 lite

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Huawei P30 lite 128 GB / midnight black / (dualsim)

Algemene score

9,0
Super good apparaat. Wat mij bevalt is de accu gaat echt anderhalve dag mee. Werk lekker snel en maakt heel mooie duidelijk fotos. Heb deze P30lite nu 2 maanden en bevalt nog steeds. 100% aanrader.
Wat niet in reclame staat is dat het ook NFC heeft. Dit was wel voor mij de grote blijde verassing toen ik hem had ontvangen.

Pluspunten

  • Accu duur
  • Beeld scherm
  • Photos maken

Minpunten

  • Nog niet gevonden.

Reageer

Bas 29-06-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Top smartphone

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Huawei P30 lite 128 GB / midnight black / (dualsim)

Algemene score

10,0
Ik heb de Huawei P30 lite gekocht omdat mijn Samsung S9 kapot was gegaan.
Wat ben ik blij dat dit gebeurt is.... Deze telefoon is op bijna alle fronten beter.
De accu is super.
De software is overzichtelijk en werkt goed.
Het enige minpunt wat ik vind is de camera.... Deze is goed maar minder dan die van de S9.
Je merkt niet dat je een goedkope smartphone hebt.

Pluspunten

  • Accu
  • Software
  • Snel
  • Overzichtelijk

Minpunten

  • Camera iets minder

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anny van Hooff-van Kruijsbergen 27-06-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Uitstekende kwaliteit!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Huawei P30 lite 128 GB / midnight black / (dualsim)

Algemene score

10,0
Een toestel wat voldoet aan al mijn eisen. Goed formaat, makkelijk te bedienen, mooie kleuren, foto's zijn van een uitstekende kwaliteit. Voor mij heeft deze Huawei P30 Lite geen minpunten.

Pluspunten

  • prachtige kleuren
  • goed formaat
  • makkelijk te bedienen
  • overzetten en foto's e.d. gaat prima

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ron P30 19-06-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Handzame goed werkende telefoon

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Huawei P30 lite 128 GB / midnight black / (dualsim)

Algemene score

8,0
Na ervaring met een G510, P8 en nu de P30 lite ben ik zeer tevreden over de telefoons van HUAWEI Nooit problemen gehad, vastgelopen of wat dan ook. De accuduur leverde nooit problemen op. inmiddels hebben veel familieleden een HUAWEI telefoon omdat de prijskwaliteit verhouding gewoon goed is en delen mijn tevredenheid.

Pluspunten

  • camera
  • snelheid
  • geheugen capaciteit
  • accuduur
  • snel opladen

Minpunten

  • onzekerheid Amerikaanse maatregelen
  • geavanceerdheid, soms iets ingewikkeld

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Miep 07-06-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi toestel doet het erg goed zeker kopen

Geschreven voor: Huawei P30 lite 128 GB / midnight black / (dualsim)

Algemene score

10,0
Hij is erg snel ziet er erg mooi uit mooie kleuren toestel doet wat hij moet doen ik vind de Huawei p30 lite een top telefoon mooie foto's maakt hij.

Pluspunten

  • Maakt mooie foto's
  • Is erg snel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Niels 04-06-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Groot goed scherm, hele goede batterij. Heel blij mee!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Huawei P30 lite 128 GB / midnight black / (dualsim)

Algemene score

9,0
Ik heb voor dit product gekozen omdat hij er heel mooi uitziet en je er ook veel mee kan. Het is een groot scherm en goede accu. Heel blij ermee!

Pluspunten

  • Groot scherm
  • Goede accu

Minpunten

  • Soms te groot voor broekzak

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

GKluit 04-06-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Perfecte mobiel voor een lage prijs

Geschreven voor: Huawei P30 lite 128 GB / midnight black / (dualsim)

Algemene score

9,0
De Huawei P30 Lite heeft een zeer goede accuduur, een goede camera en een aangenaam scherm. Ik heb dit toestel gekocht als vervolg op mijn Huawei P10 Lite, en ik kan stellen dat dit een aangename verbetering bleek te zijn. Het enige negatieve punt die ik kan herkennen is het ontstaan van vingerafdrukken op het beeld en aan de glazen achterkant.

Pluspunten

  • Accuduur
  • Camera
  • Prijs
  • Scherm

Minpunten

  • Vingerafdrukken

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Jérien 04-06-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goede accuduur, mooie foto's

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Huawei P30 lite 128 GB / midnight black / (dualsim)

Algemene score

8,0
De Huawei p30 lite is een perfecte oplossing als je niet teveel geld wilt spenderen aan een telefoon maar toch goede prestaties wil. De 3 camera's achterop maken mooie foto's, als is de uitstulping de gepaard gaat wel vervelend als je de telefoon op zijn rug legt. De vingerafdrukscanner werkt snel. Aan de selfiecamera voorop het scherm heb ik mij nog niet geïrriteerd ook al lijkt het of je een dode vlek bovenin hebt.

De accu houd het bij intensief gebruik een goeie dag vol.

Voor mij tot op heden nog geen grote nadelen ervaren.

Pluspunten

  • Scherpe foto's
  • Lange accuduur
  • Systeem werkt snel

Minpunten

  • De selfiecamera kan een minpunt zijn
  • Uitstulping camera's achterkant

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Hong 05-09-2019
  • Product gekocht

Dr.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Huawei P30 lite 128 GB / midnight black / (dualsim)

Algemene score

10,0
I am already used to use the ios systems prior to buy this device. However, just like the first time I decided to have a try to use the ISO iphone, now I would like to try to use the Huawei, which seems good from the use experience from my friends. Based on my current experience using it for months, I did not find any negative experience comparing to ISO phones.

Pluspunten

  • Nice shape
  • wonderful price
  • very smooth with app
  • battery is quite good

Minpunten

  • not found yet

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews