Huawei P30 Pro 128 GB / misty lavender / (dualsim)

Bekijk 3 andere uitvoeringen
Voeg toe aan vergelijker Prijs volgen

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 2158 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Huawei P30 Pro 128 GB / misty lavender / (dualsim) op Kieskeurig.be. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,3

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

a**f@x**l.nl 06-11-2021
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Hele goede aanrader deze mobiel P30 PRO

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Ondanks dat er geen google apps meer op mogen is de app store van huawei prima omdaar je apps
te halen werken perfect de p30 pro is een perfect aperaat laat amerika de rambam krijgen ik leef in holland en daar werkt het prima als ik het geld had kocht ik de nieuwste van huawei maar dat gaat niet meer lukken ik hoop dat mijn P30 pro nog even meegaat ja en wat ze in amerika van huawei vinden
daar heb ik niks mee te maken hij werk goed en snel heel veel mogelijkheden om foto's te maken
prachtige fotos Met vriendelijke groeten de hr ton pothof

Ga zo door

Pluspunten

  • fotos
  • mooie display/scherm
  • En vele foto instellingen

Minpunten

  • niet echt een minpunt maar de accu zelf vervangen

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hanna 08-05-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Huawei P30 pro een aanrader!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Vooral gekocht om in bezit te komen van een relatief goedkoop high-end toestel.
Kwalitatief top, inclusief een uitstekende camera.

Pluspunten

  • Mooi duidelijk scherm
  • Snel
  • Camera

Minpunten

  • iets aan de zware kant

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Ellen 03-12-2019
  • Product gekocht

Super telefoon

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Mooi strak uiterlijk,
Prachtige kleuren
Er snel en veel geheugen
Makkelijk in gebruik
Fantastische camera
Batterij gaat super lang mee
Laait snel op.
Geweldige telefoon de beste die ik tot nu toe gehad heb

Pluspunten

  • Batterij gaat lang mee
  • Laait snel op
  • Geweldige camera
  • Erg snel
  • Makkelijk in gebruik

Minpunten

  • Geen

Reageer

mike 23-10-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

super fotos en filmpjes en goed batterij duur

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
heb voor de Huawei p30 pro gekozen om dat ik er goede berichten over hoorde en in de winkel die ook adviseerde om dat het de beste camera telefoon is en een hele goede batterij duur heeft

Pluspunten

  • super goede camera
  • super goede batterij duur

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Kasiphon 15-10-2019
  • Product gekocht

Amazing Camera like Pro

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
It is amazing Camera like you have a tiny DSLR camera in your hand.
Big screen, very durable battery and surprisingly quick charge.

Reageer

Nadine 13-10-2019
  • Product gekocht

Perfecte foto's

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Super fijne telefoon met prachtige camera. Nog niet alle functies helemaal uitgevonden maar zowel in het licht als donker erg scherpe foto's mee te maken. Ook de overstap van iPhone naar Android kost weinig moeite door de fijne instellingen. Het enige minpuntje is dat het handmatig opslaan van foto's uit whatsapp erg omslachtig gaat. Je kunt alle foto's automatisch opslaan maar dat zorgt voor veel vervuiling dus die functie staat uit, maar dan kost het meerdere handelingen om een foto in het fotoboek te krijgen. Daar mag wat verbetering in komen.

Pluspunten

  • Prachtige foto's
  • Handig in gebruik

Minpunten

  • Handmatig opslaan van foto's

Reageer

Maike 30-09-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Geweldige camera, mooie uitstraling

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Hele mooie en goed telefoon, waar vooral de camera geweldig van is. De telefoon heeft ook een heel mooi scherm en een groot pluspunt is dat hij heel erg snel oplaadt en dat de batterij lang mee gaat. Hij werkt lekker snel en ik ben er zeer tevreden over. Er valt ook niks te zeggen over de prijs, want ik vond het een zeer goede deal voor wat je krijgt.

Pluspunten

  • Camera
  • Accuduur
  • Snel opladen

Minpunten

  • Bolling van het scherm

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

tom 26-09-2019
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

goeie camera, wat traag af en toe

Algemene score

8,0
Update:
De camera heeft mij over de streep getrokken. Echter valt deze na een aantal weken in gebruik wat tegen, loopt allemaal erg traag. Ook zijn de randjes erg gevoelig waardoor je tijdens het typen steeds terug schiet naar je home-scherm, vrij vervelend.

----------------------------------------------------------
Eerdere review 4-6-2019:

Zoals te verwachten was de beste camera phone die je kunt wensen. Verder alle gemakken zoals verwacht van high end smartphone, groot scherm, lange batterijduur.
Na paar dagen al wel kleien krasjes op het scherm en de fingerprint is wat trager dan mijn vorige telefoon.

Pluspunten

  • goeie camera
  • mooi scherm

Minpunten

  • trage unlock
  • gevoelige rand, tijdens typen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

Sharule 23-09-2019
  • Product gekocht

Top toestel voor een mooi prijsje!

Algemene score

10,0
De P30 Pro voelt echt in alle opzichten pro aan. Mooi groot scherm, prachtige fotocamera en een batterijduur van 2 dagen.
Nadelen? Onzekerheid met de sanctiebeleid..alhoewel, in november komt Android 10 op de Huawei P30 Pro, dus eigenlijk zijn er geen nadelen aan deze toestel!

Pluspunten

  • Snel
  • Batterijduur
  • Camera

Reageer

Goede krachtige telefoon 22-09-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goede accu, software, snel en loopt soepel

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik heb deze telefoon nu 3 weken in gebruik en ben er erg tevreden over. De accu gaat lang mee, hij laadt snel op, werkt snel en de hoeveelheid standaard software die op de telefoon staat is niet irritant veel. Ook was er gelijk een update beschikbaar, wat vlekkeloos verliep. De grote hoeveelheid intern geheugen is ook fijn. Ik zou het leuk vinden als huawei ook wat kleinere telefoons maakte die zo goed zijn, maar blijkbaar is dat moeilijk te combineren met een grote accu

Er zijn wat kleine dingen die in mijn ogen beter kunnen. de vingerafdrukscanner werkt met licht. Maar tegenwoordig zijn er ook die met sonicatie werken, of op de achterkant met een ander mechaniek. Deze werken in mijn ogen beter en sneller, maken minder fouten. Ik weet echter niet hoe dit werkt met hackgevoeligheid.

Ik vind het zelf verder een leuke bijkomstigheid als er al standaard iets van een (simpel) hoesje bij de telefoon komt en een screensticker. Dit is niet het geval en in mijn ogen is dat een stukje service. Echter niet heel belangrijk natuurlijk. Je krijgt wel een set huawei earphones die best goed zijn! Niet in-ear, maar meer zoals apple earphones.

de camera is natuurlijk geweldig, en het scherm is ook prachtig. Geweldige telefoon!

Pluspunten

  • Camera
  • Batterij
  • Geheugen
  • Snelheid

Minpunten

  • Vingerafdrukscanner werkt niet optimaal

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Peter 20-09-2019
  • Product gekocht

P30 pro

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Super mooi toestel heb er 2 gekocht een voor mij en een voor mijn vrouw waarom voornamelijk om dat je er super mooie foto's mee maakt. We zaten te twijfelen tussen de honor of de Huawai maar na goed te kijken na de specificaties bleek dat de toestellen bijna het zelfde zijn.de foto's zijn van super kwaliteit als of je ze met een dikke camera maakt. De bediening is super snel en gemakkelijk en vloeiend. De scherm is heerlijk aan de ogen niet dat vele scherm wat zeer gaat doen aan je ogen al met al een echte aanrader helemaal als je een telefoon zoekt met een goede camera

Pluspunten

  • Camera
  • Lekker snel

Reageer

Youri 16-09-2019
  • Product gekocht

Huawei p30 pro super telefoon

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Huawei p30 pro is een super telefoon met een accu die snel oplaad in minder dan een uur, camera is vergelijkbaar met een spiegelreflex camera. Beeld is super scherp voor films en foto's

Pluspunten

  • Camera
  • Accu
  • Scherm

Minpunten

  • Geen
  • Geen

Reageer

Asha Huigen 16-09-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

zeer fijn toestel

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
goede aanraakscherm, groot scherm, toestel werkt naar behoren en is niet moeilijk uit te vinden. Goede klantenservice voor als er iets aan de hand is. Kortom, top toestel.

Pluspunten

  • goede aanraakscherm
  • groot scherm

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

katjailina 14-09-2019
  • Product gekocht

BYE BYE SAMSUNG EN IPHONE

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Voor mij nooit meer Samsung of Iphone...

Een paar weken terug stond ik dan, bij T-Mobile om mijn abonnement te verlengen. Vastberaden om de nieuwste Samsung of Iphone te kiezen... De eerste vraag die de verkoopsters stelde, ben je niet benieuwd naar andere merken? HUH? Nou... Eigenlijk wel... Eerlijk is eerlijk.. Waarom moet het een grote naam zijn. Bamm 30 min later stond ik met Huawei p30 pro buiten de deur. Oops. De foto's zijn niet normaal mooi, ik kan wel 2 dagen mijn mobiel gebruiken zonder op te laden, makkelijk in gebruik en mooie design. En nog eens 15 euro goedkoper per maand! Ik betaal liever voor kwaliteit en niet voor de naam. X

Reageer

Diangelo 14-09-2019
  • Product gekocht

Prachtig toestel

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Om te beginnen ben ik sinds de p9 Huawei klant.
En ik heb de innovaties van dichtbij meegemaakt.
De p30 pro is een stoere flagship, je maakt er prachtige foto's mee en het heeft een mooi display.
Het toestel voelt lekker in de hand en ergonomisch.
Ik raad dit toestel zeker aan! Beste telefooncamera op de markt.

Pluspunten

  • Gewicht
  • Camera
  • Design

Reageer

N. 13-09-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Scherpe camera, super mooie foto's!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
De Huawei p30 pro gekocht, omdat hij zulke scherpe foto's maakt! Van verslaafde iphone gebruiker naar Huawei p30 pro was de beste keuze ooit! Geen onnodige apps, gewoon simpel in gebruik. Raad het iedereen aan!

Pluspunten

  • binnen paar minuten telefoon opgeladen
  • goeie camera
  • scherpe foto's
  • Fijn in gebruik

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Angela K 12-09-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Beste telefoon ter wereld

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Ik heb de telefoon drie maanden geleden gekocht. deze telefoon heeft een geweldige camera. Is erg snel. Heeft een grote schijfcapaciteit. De telefoon heeft een groot scherm maar ligt heel goed in de hand. Batterij met lange levensduur. Bij normaal gebruik gaat de batterij ongeveer twee dagen mee Ik ben een liefhebber van fotografie en deze telefoon voldoet aan mijn grootste eisen. Ik bracht mijn vakantie door in Kroatië en ik kon prachtige foto's maken. De kleuren waren net zo levendig op de foto's als in de realiteit. Als je net als ik van fotografie houdt en geen extra camera mee wilt nemen, dan is deze telefoon iets voor jou. Ze nemen foto's en nemen films op die je als een professional zult voelen

Pluspunten

  • goede camera
  • batterij met lange levensduur
  • werkt snel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

WILLEMIJN 12-09-2019
  • Product gekocht

Huawei 30 Pro

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Wat een geweldige telefoon is de Huawei p30 Pro. Het begint al met de vormgeving: de randen rond afgebogen, zeer dunne telefoon, fraaie glanzende achterkant en heerlijk ik de hand. Dan natuurlijk de functies in Huawei waarvan Hisuite zeker noemenswaardig is: je scant er artikelen mee en weet dan wat ze kosten en waar je ze kunt kopen of vertaalt de tekst uit een vreemde taal. En als klap op de vuurpijl de beste camera ter wereld die ooit in een mobiele telefoon is geleverd. Als je gek bent op fotograferen en video's maken dan kan je vanaf nu je professionele camera laten liggen.

Reageer

Stacey 12-09-2019
  • Product gekocht

Algemene score

10,0
Van Samsung overgestapt naar Huawei voor het eerst na al die jaren Samsung gehad te hebben heel erg te vrede over de p30 pro wat een mooie foto kwaliteit geweldig en ik ben verkocht

Pluspunten

  • Camera
  • Goed toestel

Reageer

Mark 12-09-2019
  • Product gekocht

Top toestel

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Erg fijn toestel met veel opties en een geweldige camera.
Altijd Samsung gehad maar 4 maanden geleden overgestapt naar Huawei en geen moment spijt gehad.

-----------------------------------------------------------
Eerdere review 25-5-2019:

Na jaren Samsung telefoons gehad te hebben ben ik overgestapt naar de Huawei P30 pro.
Ik heb nog geen moment spijt gehad.
De camera is geweldig, het toestel is super snel en heeft een erg mooi disign.
Opladen is een werkje van een half uur en ik kan weer een dag vooruit.
Nooit geen ander merk toestel meer voor mij.

Pluspunten

  • Camera
  • Batterijduur
  • Super snel opgeladen
  • Slimme techniek

Reageer

Toon meer reviews