Samsung Galaxy S10+ 128 GB / zilver / (dualsim)

Beste deals -1% prijsdaling
Specificaties
Display
6.4 inch scherm
Opslag
128 GB opslag
Besturingssysteem
Android 9.0
Bekijk 10 andere uitvoeringen

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 150 reviews die zijn achtergelaten voor de Samsung Galaxy S10+ 128 GB / zilver / (dualsim) op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,9

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Frank Verschuur 19-03-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Veel nieuwe snufjes en een te gekke camera

Geschreven voor: Samsung Galaxy S10+ 128 GB / prism black

Algemene score

5,0
Voor hetgeen ik er mee moet doen is tie te gek. Hij is lichter en de foto's zijn scherper dan ode foto's zijn scherper en beter. Dankzij deze s10 ben ik van mening dat ik nooit meer een ander wil

Pluspunten

  • Camera
  • Gewicht

Minpunten

  • Geen
  • Geen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Jeffrey 17-03-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Strak design, Premium bouw kwaliteit

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung Galaxy S10+ 128 GB / prism black

Algemene score

9,0
Ik heb dit product gekozen omdat ik toe was aan een nieuwe/grotere telefoon. Ik heb vele Samsung telefoons in mijn bezit gehad, maar dit is toch wel echt de beste tot nu toe. De in-screen fingerprint scanner is verbazingwekkend snel, ik heb dezelfde duim een aantal keer erin ge-mapped. Zodat hij mijn vinger sneller zou herkennen.

De Galaxy S10+ is dan ook zeker een aanrader.

Pluspunten

  • Groot scherm
  • In-screen fingerprint scanner
  • Meerdere camera's
  • Stevige bouwkwaliteit
  • Mooi design

Minpunten

  • Bixby
  • Veel pre-installed apps

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Rene 15-03-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Groot scherm

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung Galaxy S10+ 128 GB / prism black

Algemene score

9,0
Ik ben helen maal tevreden met de s10+ mooi groot scherm en super helder scherm en nog steeds vind ik samsung de beste mobiel die der is
Kwa menu ook makkelijk en alles goed te vinden

Pluspunten

  • Mooi
  • Groot scherm
  • Makkelijk menu
  • Licht goed in de hand

Minpunten

  • Zit wel een prijskaartje aan

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Anoniem 13-01-2020

Je moet het nu echt halen anders laat je wat ligge

Geschreven voor: Samsung Galaxy S10+ 128 GB / zilver / (dualsim)

Algemene score

8,0
Ik heb deze telefoon nu pas 2 maanden mijn vorige tel was de samsung 8 plus ik was daar al tevreden maar nu ik de samsung 10 plus heb sta ik echt versteld zón goede telefoon en zon mooi designe. Ik heb een aangeraden aan mijn vriendin en ze heeft hem gelijk gekocht ze is er erg blij mee het is echt een aanrader.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Anoniem 12-01-2020

Alles is mogelijk

Geschreven voor: Samsung Galaxy S10+ 128 GB / zilver / (dualsim)

Algemene score

10,0
Ik gebruik mij s10+ nu een paar maanden en ik ben dik tevreden. Ik heb nog niks kunnen vinden waar die moeite bij heeft of traag word. Het blijft een snelle telefoon. De batterij gaat de hele dag mee, en ik gebruik mijn mobiel veel. De mobiel is ook lekker groot dus ik kan er prima films op kijken, en natuurlijk is het beeld kwaliteit zeer uitstekend. Zeker een aanrader.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

_evelienn 11-01-2020

Prachtige foto's en alle benodigde functies

Geschreven voor: Samsung Galaxy S10+ 128 GB / zilver / (dualsim)

Algemene score

10,0
Ik heb mijn Galaxy S10+ vorige maand gekocht en iedere dag ben ik aangenaam verrast door de functies, bijvoorbeeld de prachtige foto's die je kan maken, kwaliteit van de speakers, snelheid van geinstalleerde apps en het mooie scherm.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Niels28 11-01-2020

Geweldige telefoon!

Geschreven voor: Samsung Galaxy S10+ 128 GB / zilver / (dualsim)

Algemene score

10,0
Ik heb altijd al galaxy's gehad en dacht altijd dit kan niet beter nou wel dus! Heb nu de s10+ en het is de beste galaxy die ik ooit heb gehad de camera is uitstekend het design is perfect de touchwiz interface perfect kortom een hele goede keuze ben er heel erg tevreden mee vooral met de processor!
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Kristof1978 10-01-2020

Zeer goed toestel.

Geschreven voor: Samsung Galaxy S10+ 128 GB / zilver / (dualsim)

Algemene score

8,0
Ik ben in bezit van s10+ over een maand en ben ik echt tevreden. Super prestaties, geweldige scherm kwaliteit en uitstekende geluid met dolby atmos. Enigste minpunt is de batterij. Kortom, super smartphone met redelijke prijs.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Eelke M 10-01-2020

Een waardige opvolger van de S9+

Geschreven voor: Samsung Galaxy S10+ 128 GB / zilver / (dualsim)

Algemene score

10,0
Ik heb de S10+ 2maanden geleden gekocht omdat ik benieuwd was of de lovende reviews ook echt waar zijn.
Nou kan ik je meedelen dat mijn ervaringen met de S10+ een dikke 10+ verdienen.
Alles draait soepel en ik heb geen minpunten om te vergeven.
De S9+ die ik hiervoor gebruikte is overgegaan naar mijn vrouw die ook weer blij is.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Matthew346789053215677889 10-01-2020

Uitstekend telefoon

Geschreven voor: Samsung Galaxy S10+ 128 GB / zilver / (dualsim)

Algemene score

10,0
Ik heb deze telefoon nu een maand en het is een geweldige telefoon en ook zo super snel en werkt prima en die galaxy watch is een uitstekend telefoon
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Anoniem 10-01-2020

Super blij.

Geschreven voor: Samsung Galaxy S10+ 128 GB / zilver / (dualsim)

Algemene score

10,0
Ik heb de samsung S10 plus nu dik 2 maanden. Ben er dus super blij mee dat ik ook nu weer voor samsung heb gekozen. Ik heb ondertussen het een en ander al wel ontdekt en uitgevogeld maar nog niet alles. En dat is nou weer het leukste als je een nieuwe smartphone hebt. Die kleine nieuwe dingetjes die je ontdekt.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Monaatje 10-01-2020

Echt een aanrader

Geschreven voor: Samsung Galaxy S10+ 128 GB / zilver / (dualsim)

Algemene score

10,0
Ik heb mijn telefoon nu een maand maar hij is echt een aanrader fijn in gebruik maakt mooie foto,s zou geen andere willen
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Sterra 10-01-2020

Alles is perfect aan deze telefoon.

Geschreven voor: Samsung Galaxy S10+ 128 GB / zilver / (dualsim)

Algemene score

10,0
Ik heb de s10+ vorige maand gekocht. De camera was echt mooi en deed het goed.
De telefoon was op perfecte lengte en breedte. De vingerafdruk neemt je vinger heel nauwkeurig dus je kan je vinger niet verkeerd erop leggen. Maar het blijft een goede telefoon. Ben tevreden met deze telefoon.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

JoannaS 10-01-2020

Amazing!

Geschreven voor: Samsung Galaxy S10+ 128 GB / zilver / (dualsim)

Algemene score

10,0
I get new Samsung Galaxy every 2 years. Newest model is slimmer, reliable, fast, takes nice pictures (as always). I definitely advise it!
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Liesjj 09-01-2020

Fijne telefoon!

Geschreven voor: Samsung Galaxy S10+ 128 GB / zilver / (dualsim)

Algemene score

10,0
Na de S9 Plus overgestapt op de s10+. Het toestalbiaboetsvsmaller dan de S9 maar bevalt prima. De telefoon is snel, maakt mooie foto's en de batterij gaat super lang mee!
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Gerard48 09-01-2020

Er is geen betere!

Geschreven voor: Samsung Galaxy S10+ 128 GB / zilver / (dualsim)

Algemene score

10,0
Jarenlang had ik steeds een iphone maar ben nu voor het eerst overgestapt op Samsung S10+.
De beste overstap! Ik ben super tevreden met mijn nieuwe Samsung S10+, kan niet beter, er is geen betere!
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Source89 09-01-2020

Fijn toestel

Geschreven voor: Samsung Galaxy S10+ 128 GB / zilver / (dualsim)

Algemene score

10,0
Fijn toestel, al jaren Samsung altijd tevreden mee.

Groot scherm voor veel kijk plezier. Netflix , videoland of YouTube.

Goede batterij duur!
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

IMelis 09-01-2020

Geweldig product!

Geschreven voor: Samsung Galaxy S10+ 128 GB / zilver / (dualsim)

Algemene score

10,0
Voorheen de S8+ gehad, hierbij had ik meerdere punten die ik slecht vond uitgevoerd (vb: de vingerprint scanner naast de camera). Gelukkig is alles bij de S10+ helemaal top!
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Droomland 09-01-2020

Heerlijk snel

Geschreven voor: Samsung Galaxy S10+ 128 GB / zilver / (dualsim)

Algemene score

10,0
Ik heb hem net een maandje, hij is super snel. Mooi beeld. Maakt geweldige foto's en ligt heerlijk in de jamd
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Lisanna 09-01-2020

Fijn toestel

Geschreven voor: Samsung Galaxy S10+ 128 GB / zilver / (dualsim)

Algemene score

8,0
Batterij gaat lang mee! Duurt bij mij alleen lang voor de batterij 100% opgeladen is. Maakt mooie kwaliteit foto's! Fijn design.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Toon meer reviews