Er zijn op dit moment geen prijzen beschikbaar.

Huawei P20 Lite 64 GB / midnight black

Huawei P20 Lite 64 GB / midnight black Best Reviewed mei 2019

Vergelijkbare producten

Huawei P20 128 GB / zwart / (dualsim)

Huawei P20 128 GB / zwart / (dualsim)
9,0 (665)

Huawei P20 64 GB / midnight blue / (dualsim)

Huawei P20 64 GB / midnight blue / (dualsim)
9,0 (665)

Huawei P20 64 GB / twilight / (dualsim)

Huawei P20 64 GB / twilight / (dualsim)
9,0 (665)
Bekijk alle Smartphones
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 757 reviews die zijn achtergelaten voor de Huawei P20 Lite 64 GB / midnight black op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,9

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

BB 14-05-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Huawei p20 lite veel voor weinig geld!!

Geschreven voor: Huawei P20 Lite 64 GB / platinum gold / (dualsim)

Algemene score

9,0
Android 8 vind ik top op deze Huawei. Toestel heeft een zeer goede batterij, qua uithoudingsvermogen. Scherm is zeer duidelijk. Foto's maken met dubbele lens, object op voorgrond scherp en achtergrond wazig. Zeer apart. Kortom een zeer goed toestel, beter dan de Samsung!!

Pluspunten

  • Scherm,
  • Foto met dubbele lens

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Mr.1470 10-09-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

High-end voor midrange prijs

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Huawei P20 Lite 64 GB / midnight black / (dualsim)

Algemene score

10,0
Na de P6, P7 en P9 lite was het een paar maanden terug tijd voor de P20 lite. Allereerst valt het mooie grote scherm van glas op. Dit scherm overtreft voor mij het scherm van de P9 lite door zijn gladde oppervlak. Mijn telefoon is mijn vervanger voor de laptop. Nieuws volgen, betalingen verrichten, internetten, alles gaat via de P20 lite. Ook Netflixen doe ik regelmatig op deze telefoon. Je kunt dus gerust stellen dat ik een intensieve gebruiker ben maar de lite versie houdt zich prima staande. Het is een mooi en vlot toestel met een stevige bouw die meer high-end aanvoelt dan midrange. Over de accuduur heb ik niks te klagen. Je moet wel erg veel met je telefoon bezig zijn wil je hem in 1 dag leegtrekken. Ondertussen is ons hele gezin besmet met het Huawei virus en werd vorige week de 2e P20 lite afgeleverd. Wederom een blauwe want die is zó mooi!

Pluspunten

  • Mooi scherm
  • Vlotte prestaties
  • Goede accuduur
  • Snelladen
  • Voelt High-end aan

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Evert Jan 15-11-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Gewoon simpel fijn apparaat!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Huawei P20 Lite 64 GB / midnight black / (dualsim)

Algemene score

9,0
Mijn mobiele ervaring begon met een 5 kilo zware mobiele autotelefoon (ja zo oud ben ik). Ik had altijd de nieuwste modellen. Van de eerste echte mobile van Ericson naar Nokia en weer door naar de eerste Android telefoon van HTC. Vervolgens de stap naar Samsung Galaxy S gemaakt. Ik was direct Samsung verslaafd. Heb ze allemaal gehad, tot aan de S7. Samsung begon mij tegen te vallen, met name de prijs/prestatie verhouding. Net als de Iphone betaal je te veel voor te weinig. Je betaald voor de naam en het succes! Dus opzoek naar wat anders. Geen fancy toestel maar een duidelijk, handzaam operationeel toestel. Die je geeft wat je nodig hebt. Niets meer, Niets minder.
Ik heb vaak discussies met gebruikers van kwalitatief betere toestellen (ja, natuurlijk zijn die er) over beter geluid (hoezo?? 95% van de gebruikers heeft een koptelefoon) of betere foto's (hoezo beter? Alsof je de world press photo er mee moet winnen) of betere filmpjes (de meeste filmpjes zijn soms maar beter dat ze niet zo scherp zijn) maar nooit over beter gebruiksgemak. Uiteraard is het gebruik van jou toestel makkelijker dan die van mij of je buurman maar dat is een gewenning. Ik heb de Huawei nu een week en ben al helemaal verliefd en gewend. Het doet precies wat ik wil, misschien niets fancy, niet flashy, niet hip maar alles wat ik wil!
Doet helemaal niet onder van de rest van de markt. dusse,.. doe ff normaal!!
En als Huawei het niet hoog in de bol gaat krijgen van het komend succes, zal ik voorlopig dit Chinese merk trouw blijven.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Teunis Penninkhof 10-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

perfecte telefoon voor deze prijs.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Huawei P20 Lite 64 GB / midnight black / (dualsim)

Algemene score

10,0
Prima smartphone. Heeft alles wat de duurdere telefoons ook hebben.
Ik kan mij voor deze prijs geen betere wensten

Pluspunten

  • perfect op alle punten

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Arnie 26-03-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Dit allemaal voor een betaalbare prijs, helemaal top!!!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Huawei P20 Lite 64 GB / midnight black / (dualsim)

Algemene score

9,0
Ben erg blij met mn Huawei P20 Lite. Gezichtsherkenning, vingerscan, een prima formaat, snelle processor en dat allemaal voor een betaalbare prijs, helemaal top!!!

Pluspunten

  • Gezichtsherkenning
  • Vingerscan
  • Prijs kwaliteit verhouding

Minpunten

  • Afwijkende opladercontactpunt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

luc 25-03-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

hele goede telefoon, scherpe camera. uitstekende accuduur.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Huawei P20 Lite 64 GB / midnight black / (dualsim)

Algemene score

9,0
prijs kwaliteit is echt heel goed. de telefoon is snel en werkt heel fijn.
de accu is super en kwaliteit van de camera ook.
voor zo een lage prijs kan je niks beters kopen!

Pluspunten

  • camera
  • accuduur
  • veel scherm

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mary 09-11-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Zeer gebruiksvriendelijk. Lange accuduur. Helder scherm.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Huawei P20 Lite 64 GB / midnight black / (dualsim)

Algemene score

9,0
Heb altijd een Samsung gehad. Door Huawei gebruiker getipt voor deze mobiel vanwege de goede prijs/kwaliteit verhouding. Ik ben daar zeker niet in teleurgesteld! Ben zeer tevreden over dit toestel en zal het zeker ook aanbevelen aan anderen.

Pluspunten

  • Gebruiksvriendelijk
  • Helder en groot scherm
  • Ligt prettig in de hand
  • Lange accuduur

Minpunten

  • Ledlampjes bij meldingen is wat klein

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tijs 22-09-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Top toestel!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Huawei P20 Lite 64 GB / midnight black / (dualsim)

Algemene score

9,0
Ligt fijn in de hand en maakt in deze prijsklasse bizarre foto's. Heeft vooralsnog een goede accu duur. Ik gebruik hem niet heel intensief maar als extra toestel voor werk de batterij gaat gemakkelijk 3 dagen mee.

Pluspunten

  • Batterij
  • Camera
  • Dual Sim

Minpunten

  • Ietwat groot
  • Veel vooraf ingestelde apps

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jamy 04-04-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

geweldige camera en super snel

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Huawei P20 Lite 64 GB / midnight black / (dualsim)

Algemene score

10,0
de rede dat ik deze telefoon heb gekocht is omdat hij een geweldige camera heeft waar je geweldige foto's mee kan maken. ook is hij erg snel en zit hij lekker in de hand wat ook zeker niet onbelangrijk is! voor de rest doet de batterij het prima en houd hij het lang vol voordat hij weer op de lader moet, en dat allemaal voor zo'n prijs!!

Pluspunten

  • geweldige camera
  • veel opslag ruimte
  • batterij houd het lang vol
  • bijna geen zwarte rand om de telefoon

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Gja 15-03-2019
  • Product gekocht

Toestel doet alles, behalve bellen

Geschreven voor: Huawei P20 Lite 64 GB / midnight black / (dualsim)

Algemene score

1,0
Ontvangen en na veel geklooi blijkt de Huawei P20 defect te zijn. Weer terug sturen en dan maar weer wachten.

Minpunten

  • Functioneert niet qua mobiele verbindingen

Review criteria:

Onvoldoende
Slecht
Slecht
Goed
Slecht

Reageer

Willem 14-03-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Verrassend !

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Huawei P20 Lite 64 GB / midnight black / (dualsim)

Algemene score

8,0
Erg tevreden met de aankoop van mijn nieuwe Huawei P20 lite, tot voorkort gebruiker van Samsung (laatste S5+) en met enige tweifels naar Huawei overgegaan. Maar m.b.t. de prijs/kwaliteit ben ik al overtuigd geraakt dat deze fijne mobiel ruim voldoende zal volstaan.

Pluspunten

  • Gebruiksvriendelijk en eenvoudig
  • Prima camera voor mooie plaatjes
  • Prettig formaat en niet zo zwaar

Minpunten

  • Nog geen kunnen ontdekken

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

Dennis 13-03-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Top tel

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Huawei P20 Lite 64 GB / midnight black / (dualsim)

Algemene score

9,0
hij werkt boven verwachting. Lekker snel. ontgrendeling werkt goed. maakt mooie fotos (portret modus ook goed).
accu red de hele dag, ook met lekker gamen.

Pluspunten

  • camera
  • snelheid
  • prijs kwaliteit

Minpunten

  • geluid

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Ronald 13-03-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Een fijne telefoon

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Huawei P20 Lite 64 GB / midnight black / (dualsim)

Algemene score

9,0
Dit is mijn 2de Huawei, van mijn eerste heb geen moment spijt gehad, voor Huawei had ik Samsung een en al drama, klantenservice was bagger, kunnen ze bij Huawei in de leer. Ik zeg Huawei dikke prima 👍👍👍

Pluspunten

  • Mooie snelle telefoon goede prijs
  • Een hele fijne middenklasse telefoon 👍

Minpunten

  • Nvt
  • Nvt

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Marjan Dimov 13-03-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Licht en dun

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Huawei P20 Lite 64 GB / midnight black / (dualsim)

Algemene score

10,0
Ik vindt alles fijn aan deze telefoon. Hij is lekker licht en de prijs is ook top! Hij heeft een goede en mooie camera

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

René 13-03-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Verademing

Geschreven voor: Huawei P20 Lite 64 GB / midnight black / (dualsim)

Algemene score

9,0
Mijn Sa***** Core (3G) reageerde wat traag als ik met het OV van O naar A of V moest en ik afhankelijk van het weer weer in de auto moest stappen. Op advies van mijn zoon bij Coolblue binnengestapt en onder het genot van vriendelijke bediening en goed advies en hulp deze Huawei P20 Lite gekocht.

Pluspunten

  • Goede ligging in de hand (ivm vingerherkenning)
  • Niet te zwaar
  • Goede beeldkwaliteit
  • Mooi helder geluid
  • Snel!

Minpunten

  • De lay out is nog even wennen ...

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Savieraa 13-03-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Helder scherm, erg tevreden.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Huawei P20 Lite 64 GB / midnight black / (dualsim)

Algemene score

9,0
Tot op heden erg tevreden met het toestel. Normaal altijd Samsung maar, dit toestel doet er niet voor onder. Erg scherp beeld, lekker snel, licht in de hand en erg mooie foto's.

Pluspunten

  • Fotokwaliteit
  • Lekker licht in de hand
  • Lange batterijduur

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Daniel 13-03-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Perfect toestel

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Huawei P20 Lite 64 GB / midnight black / (dualsim)

Algemene score

9,0
Uitstekend toestel, zeker voor de prijs.
Ik had eerst een p8 lite (2017) en ten opzichte van dat toestel is de p20 lite een flinke upgrade.
Het enige jammere vind ik de niet significant grotere batterij capaciteit die daardoor ook niet veel langer mee gaat.
Verder niets te klagen, uitstekende prijs/kwaliteit.

Pluspunten

  • Mooi helder scherm
  • Duidelijke besturing
  • Goede camera
  • Mooi toestel met nette afwerking
  • Meer dan voldoende intern geheugen

Minpunten

  • Batterijduur geen significante upgrade
  • Achterkant erg snel met vinger afdrukken bevlekt

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Geertje 12-03-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Werkt perfect

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Huawei P20 Lite 64 GB / midnight black / (dualsim)

Algemene score

10,0
Ik heb voor dit product gekozen omdat ik een betere camera wilde, dat is zeker geslaagd! Het verbaasd mij hoe fijn deze huawaii is, echt super! Veel blijer mee dan dat ik dacht.

Pluspunten

  • Alles

Minpunten

  • Groot scherm voor kleine handen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

E.de jong 12-03-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi helder en groot scherm, eenvoudig in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Huawei P20 Lite 64 GB / midnight black / (dualsim)

Algemene score

10,0
Had zelf eerst een p8 lite van huawei maar deze gaat boven verwachting, mooi groot scherm en duidelijk, video opnamen zijn ook zeer scherp, kortom een geweldig toestel.

Pluspunten

  • helder scherm
  • zeer snel
  • mooie vormgeving
  • ligt goed in de hand
  • eenvoudige bediening

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Rienk 12-03-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zeer goede accu. Reageert snel. Zeer fijn toestel.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Huawei P20 Lite 64 GB / midnight black / (dualsim)

Algemene score

10,0
Dit is een zeer fijn toestel. Doet niets onder voor de iPhone. Toestel ligt goed in de hand en reageert overal snel op. Mooi scherp scherm. Goede accu, lange duur en laadt snel op.

Pluspunten

  • Mooi scherm.
  • Goede accu
  • Snel toestel.
  • Mooi design

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews