Samsung Galaxy A50 128 GB / blauw

Specificaties
Display
6.4 inch scherm
Opslag
128 GB opslag
Type simkaart
nanoSIM
Bekijk 8 andere uitvoeringen

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 10 reviews die zijn achtergelaten voor de Samsung Galaxy A50 128 GB / blauw op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,2

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Voldoende
  • Goed
  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Tycho 16-03-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prachtig toestel, groot scherm en accu, goeie camera's

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung Galaxy A50 128 GB / zwart / (dualsim)

Algemene score

9,0
Ik heb deze telefoon pas een weekje en ik ben er super tevreden mee. Voor deze prijs kan ik geen enkel nadeel verzinnen. Camera's zijn goed en de Ultra Wide camera is super handig. Daarnaast doet de frontcamera het ook zeker niet slecht. De accu is perfect, ik zit veel op mijn telefoon maar kom makkelijk een dag door. Als je niet zo actief bent op je telefoon zou je er zelfs 2 dagen mee kunnen doen. Het heeft ook een prachtig groot scherm, handig om filmpjes te kijken of te gamen. De vingerafdrukscanner in het scherm doet het ook prima, zelfs als je vingers een beetje nat zijn. Ik raad je deze telefoon zeker aan!

Pluspunten

  • Mooi groot scherm
  • Grote accu
  • Goeie camera's

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Ad 01-11-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product getest

Fijne handzame telefoon.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung Galaxy A50 128 GB / zwart / (dualsim)

Algemene score

9,0
Na de S6 dan nu een A50 waar ik zeer tevreden mee ben. Hij is gemakkelijk in het gebruik en heeft een goed camerasysteem met een wide-angle-lens extra. De foto's zijn mooi alleen in het donker is er wat veel ruis. De geluidskwaliteit is niet super maar dat is voor mij niet zo'n probleem. De S6 was prima maar deze is dat wat mij betreft ook. Een fijn toestel.

Pluspunten

  • Camera-systeem.

Minpunten

  • Geluid.

Review criteria:

Onvoldoende
Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Jan 02-03-2020
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Leuk voor het geld, niet geweldig en zeer kwestbaar

Geschreven voor: Samsung Galaxy A50 128 GB / zwart / (dualsim)

Algemene score

6,0
Ik koos de A50 voor zijn goed prijs kwaliteit verhouding. sommige dingen vallen mee, andere erg tegen. Om te beginnen, na een kleine val meteen een barst over het hele scherm. Dat is me met m'n oude Huawei nooit gebeurd. Het barst van de bloatware en je wordt gek van al die Bixby apps die zichzelf steeds weer inschakelen. meevaller is de accuduur bij matig gebruik en de snelheid en soeplesse waarmee het apparaat werkt. de vinger sensor werkt meestal bij de wijsvinger en vrijwel nooit met de duim. De camera lijkt eerst best goed tot je op je foto gaat inzoomen en dan zie je dat de A50 de foto's verminkt om ze scherper te laten lijken: tegenvaller.

Pluspunten

  • veel voor weinig
  • accu best redelijk
  • snelheid en soeplesse

Minpunten

  • zeer kwetsbaar scherm
  • fotos vallen toch wel tegen
  • veel bloatware: bixby rommel gaat er niet af
  • geluidskwaliteit soms matig

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed
Goed
Slecht

Reageer

A 11-12-2019
  • Product gekocht

Niet zo tevreden

Geschreven voor: Samsung Galaxy A50 128 GB / zwart / (dualsim)

Algemene score

5,0
Opzich een degelijke telefoon met goede camera. Ik heb alleen het idee dat ze alle nieuwe snufjes in een niet werkend toestel hebben gedaan. Ik had hiervoor die s7 edge en vond die beter werken. Ook mis ik het menuutje aan de zijkant, jammer.

Pluspunten

  • Goede camera
  • Goedkoop
  • Mooi uiterlijk

Minpunten

  • Touchscreen niet altijd even gevoelig
  • Pakt SD-kaart niet
  • Frontcamera bij sociale media extreem zoomed in
  • Geen 'menuutje aan de zijkant'
  • Vingerafdrukscanner duurt wat langer

Reageer

gravinnetje 06-12-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

groot scherm, prettig in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung Galaxy A50 128 GB / wit / (dualsim)

Algemene score

8,0
ik heb deze telefoon gekozen omdat deze volledig aansloot bij mijn wensen en mijn gebruik. Ik speel geen games dus de accu is sterk genoeg. Fijne grote opslag van 128 GB. Maakt super mooie foto's van zeer scherpe kwaliteit. Deze telefoon is een hele goede keuze ten opzichte van de duurdere S serie. Zeer goede prijs-kwaliteit verhouding.

Pluspunten

  • grootte
  • camera
  • handig en makkelijk in gebruik
  • prijs

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

L. Brooshooft 26-11-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Perfect en mooi toestel

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung Galaxy A50 128 GB / zwart / (dualsim)

Algemene score

9,0
Mooi, groot scherm, dual sim, ruim voldoende intern geheugen 128 GB. Zeer redelijk van prijs (Onder de 300 euro)
Toestel is wel erg glad dus advies koop er een hoes om. Blijft ook het toestel mooi

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Emma 25-10-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Scherp scherm en mooie kleur

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung Galaxy A50 128 GB / blauw / (dualsim)

Algemene score

8,0
Mooie telefoon met een groot en scherp scherm, camera werkt uitstekend ook als het vrij donker is. De blauwe kleur is heel erg mooi en het scherm is erg gevoelig. De accuduur, is lang voor een smartphone, maar had van mij nog wel iets langer mogen zijn. Hij doet het ongeveer 1,5 dag zonder opladen, het opladen gaat overigens wel erg snel. Binnen 1,5-2 uur is de telefoon weer helemaal vol.

Pluspunten

  • Snel opladen
  • Mooie kleur

Minpunten

  • Vingerafdruk werkt niet altijd goed

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

André van der Vliet 05-07-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Duidelijke smartphone

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung Galaxy A50 128 GB / zwart / (dualsim)

Algemene score

9,0
Ik vind de Samsung Galaxy a50 smartphone makkelijk in het gebruik en hij maakt super mooie foto's met zijn 3 camera's. En natuurlijk heeft hij een heel groot geheugen.

Pluspunten

  • Goede foto's
  • Groot geheugen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ton 25-05-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Groot scherm veel geheugen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung Galaxy A50 128 GB / zwart / (dualsim)

Algemene score

9,0
De snelheid en duel sim. Daarbij t Grote scherm en helderheid. Ook het geheugen van 128 GB is gewoonweg groot

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

EB 15-05-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Helder scherm, I-Phone Killer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung Galaxy A50 128 GB / zwart / (dualsim)

Algemene score

10,0
Heerlijke telefoon, ik snap niet waarom je een IPhone 6 of 7 zou kopen als je deze prachtige telefoon kunt krijgen voor hetzelfde geld. Top scherm, groot scherm, fijne bediening, 128 geheugen. Geen spijt van!

Pluspunten

  • Schermgroote
  • Helderheid
  • Gezichtsherkenning
  • Accuduur
  • Geheugen

Minpunten

  • Glasbreuk

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer