Samsung Galaxy A20e 32 GB / blauw

Specificaties
Display
5.8 inch scherm
Opslag
32 GB opslag
Type simkaart
nanoSIM
Bekijk 10 andere uitvoeringen

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 5 reviews die zijn achtergelaten voor de Samsung Galaxy A20e 32 GB / blauw op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

6,0

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Voldoende
  • Voldoende
  • Onvoldoende
  • Voldoende
  • Voldoende

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Anoniem 23-07-2019

Toestel werkt zeer gemakkelijk

Geschreven voor: Samsung Galaxy A20e 32 GB / blauw

Algemene score

10,0
Ik heb het toestel gelegen voor mijn verjaardag,ik ben er zeer tevreden mee.hij doet wat ie moet doen,maakt mooie foto,s en is zeer handig in het gebruik.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Anoniem 22-02-2020

Goeie telefoons (loopt nooit vast)

Geschreven voor: Samsung Galaxy A20e 32 GB / blauw

Algemene score

10,0
Grote telefoons dat is Chill. Ook leuke app pictorgrambadges. Ook Chill om op te gamen en te appen. Ga zo door
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Maaike01 04-12-2019

Galaxy a20e

Geschreven voor: Samsung Galaxy A20e 32 GB / blauw

Algemene score

8,0
Ik heb deze telefoon vorige maand gekocht.
De telefoon bevalt goed, de batterijduur is uitstekend als je het mij vraagt. Ik ben zeer tevreden met de Galaxy A20e
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Patrick O 16-11-2019

Makkelijk in gebruik en voldoende geheugen

Geschreven voor: Samsung Galaxy A20e 32 GB / blauw

Algemene score

10,0
Ik heb vorige maand de Samsung A20 e in gebruik genomen en ben zeer tevreden hij is makkelijk in gebruik en heeft voldoende geheugen
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Arie0256 26-10-2019

Beste aankoop ever

Geschreven voor: Samsung Galaxy A20e 32 GB / blauw

Algemene score

10,0
Ik heb de a20 nu een maand in mijn bezit en hij doet het perfect goede kwaliteit scherm genoeg opslagruimte het opladen gaat snel enz
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Anoniem 06-09-2019

Een toegankelijke mobiel voor mij met reuma

Geschreven voor: Samsung Galaxy A20e 32 GB / blauw

Algemene score

10,0
Met dat ik reuma in mijn handen kan ik deze telefoon goed bedienen. En dat is niet altijd zo erg tevreden over het gebruiksgemak
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Marvin08 03-08-2020

Geweldige telefoon

Geschreven voor: Samsung Galaxy A20e 32 GB / blauw

Algemene score

10,0
Het is een hele goede telefoon met een goede camera. Hij is niet te groot en niet te klein precies goed, hij past namelijk goed in je broekzak. De batterij gaat lang mee.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Anoniem 02-08-2020

Mijn speciale Galaxy A20e

Geschreven voor: Samsung Galaxy A20e 32 GB / blauw

Algemene score

10,0
Ik hou van dit apparaat omdat het licht is, goed formaat voor mijn hand en met voldoende functies voor mijn gebruik.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

BennoC 31-07-2020

Één top toestel voor deze prijs

Geschreven voor: Samsung Galaxy A20e 32 GB / blauw

Algemene score

10,0
De Galaxy A20E voldoet helemaal aan de verwachtingen en zelfs daarboven. Gewoon gaaf om te ervaren dat kwaliteit altijd wordt geleverd door Samsung. Daarvoor hoef je niet het allerduurste toestel te nemen, nee Samsung staat met dit toestel ook voor KWALITEIT
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Suus63 30-07-2020

Geringe bedingskenmerken

Geschreven voor: Samsung Galaxy A20e 32 GB / blauw

Algemene score

6,0
De toetsen zijn goed de bedienen,aĺleen als ik weer iets wil terugzetten is dit niet duidelijk hoe ik dat moet doen
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Helga 1956 28-07-2020

Goed formaat

Geschreven voor: Samsung Galaxy A20e 32 GB / blauw

Algemene score

8,0
Dit is het derde toestel van Samsung die ik bij mijn abonnement kreeg. Het zijn steeds een beter en uitgebreider toestel en deze bevalt me natuurlijk tot nu toe het best. Ik ben de jongste niet meer en moet wel altijd wennen aan de toetsen, waar de aan en uit toets zit, hoe ik mijn voorpagina kan veranderen enz. Maar met wat hulp van anderen lukt het wel!
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Renz 25-07-2020

Goeie telefoon voor een juiste prijs

Geschreven voor: Samsung Galaxy A20e 32 GB / blauw

Algemene score

8,0
Het is een prima telefoon voor normaal gebruik. Ik ben er tevreden over en zal andere deze telefoon ook zeker aanbevelen.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Kuljit 24-07-2020

Samsung galaxy a20e

Geschreven voor: Samsung Galaxy A20e 32 GB / blauw

Algemene score

10,0
Ik vind Samsung galaxy a20e heel goed. Ik ben blij er mee battery life is heel goed.. Voel lekker Screen is heel mooi..
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Roelina 24-07-2020

Geweldige telefoon

Geschreven voor: Samsung Galaxy A20e 32 GB / blauw

Algemene score

10,0
Maakt mooie foto's en is een mooie telefoon. En vind de besturingssystemen van Android heel erg handig en ook overzichtelijk
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Anoniem 16-07-2020

Een prima telefoon voor het aankoopbedrag

Geschreven voor: Samsung Galaxy A20e 32 GB / blauw

Algemene score

8,0
Ik ben van een Note⁴ overgestapt op deze telefoon.

Ik ben verbaast over de kwaliteit, snelheid en gebruikersgemakt.

Lange standje tijd een een goede ontvangst. Een perfecte telefoon. Waarom geen 10?

De spellingscontrole is wat minder goed als je zoals ik by languagual bent zoals ik. De telefoon moet dan tijdens het schrijven van een bericht worden omgezet in de andere taal. Ook als je een bericht totaal in een andere taal wilt schrijven is deze handeling noodzakelijk. Daar was de note veel beter in.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

NoaR 15-07-2020

Goede telefoon

Geschreven voor: Samsung Galaxy A20e 32 GB / blauw

Algemene score

8,0
De telefoon is niet te duur en werkt heel goed hij breekt niet snel en heeft veel opslagruimte! Alles werkt best goed tot nu toe!
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Anoniem 14-07-2020

Prima toestel

Geschreven voor: Samsung Galaxy A20e 32 GB / blauw

Algemene score

8,0
Sinds een paar weken in mijn bezit. En hij bevalt prima. Voldoet aan al mijn eisen. Ligt prettig in de hand, duidelijk scherm. Niks mis mee dus.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Sherry52 11-07-2020

Ook voor oudere;)

Geschreven voor: Samsung Galaxy A20e 32 GB / blauw

Algemene score

10,0
Voel me niet oud, maar helaas ben ik zo oud als m'n geboortebewijs zegt. Maar deze Samsung gaf me bij het instellen een jong gevoel. Het ging bijna vanzelf.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Anoniem 11-07-2020

Tips en tops

Geschreven voor: Samsung Galaxy A20e 32 GB / blauw

Algemene score

10,0
Het is een goeie telefoon met een goede prijs en het heeft een genoeg GB het enige wat wel beter kan is de snelheid als je een app wilt openen
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Piepen60 11-07-2020

Langzaam

Geschreven voor: Samsung Galaxy A20e 32 GB / blauw

Algemene score

4,0
Ik had deze telefoon gekocht vorige maand maar ben dr niet erg blij mee had eerst de Samsung galaxy s8 maar had niet verwacht dat deze telefoon zo teleurstelling was
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Toon meer reviews