Samsung Galaxy S9 64 GB / midnight black / (dualsim)

Bekijk 4 andere uitvoeringen
Voeg toe aan vergelijker Prijs volgen

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 51 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Samsung Galaxy S9 64 GB / midnight black / (dualsim) op Kieskeurig.be. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,3

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Bakkat 25-07-2022

Algemene score

8,0
Hebdit toestel net moet wennen aan tikken van tekst. Druk nog veel de knop eronder in maar dat moet wennen
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Anoniem 19-07-2022

Mooi scherp beeld een top toestel

Algemene score

10,0
Echt een top toestel en scherp beeld en camera wat je van Samsung gewent bent en van Samsung verwacht en verlangt krijg je met dit toestel echt een top product weer van Samsung
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Anoniem 19-07-2022

De beste telefoon ooit!

Algemene score

10,0
Ik vind hem top elke dag in de handen mocht ik me vervelen heeft hij wel iets leuks , appen en snelheid zijn top maakt me elke dag vrolijk!
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Zoeter 11-07-2022

Geweldige telefoon , heb m al meer dan 4 jaar !

Algemene score

10,0
Ik heb deze telefoon al meer dan 4 jaar en ben er supertevreden over.
De camera maakt supermooie foto's en deze telefoon is zo gebruiksvriendelijk dat je er zo mee aan de slag kunt.
In één woord : GEWELDIG.
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

lfsiemsen 25-06-2022

een nog te kleine toestel

Algemene score

6,0
ik vind s9 nog te klein voor wat het toestel had wezen. verder een snel toestel. handige knop voor bixby. toesten boord te smal waardoor ik snel tiep fouten maak.
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Ewald 84 22-06-2022

Algemene score

10,0
Prima telefoon, niets op aan te merken.
Zonder problemen wordt dit toestel nog steeds gebruikt. Hopelijk kan ik er nog minimaal 2 jaar gebruik van maken
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Marnix1999 12-06-2022

Verouderd model.

Algemene score

6,0
Had hiervoor een S20 Ultra die kapot ging tijdens een festival dus dit is een tijdelijk toestel. Het is voor even een prima toestel.
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Anoniem 07-06-2022

Prima nu wat oplaad problemen maar tweedehands

Algemene score

8,0
Heb deze telefoon tweedehands over genomen het is een prima telefoon al begin ik wel te merken dat hij wat oplaadproblemen heeft. Maar ik weet ook niet hoe de vorige persoon met de telefoon om gegaannis.
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Feessii 07-06-2022

Makkelijk te gebruiken. Goed model

Algemene score

10,0
Ik heb de telefoon nu ongeveer een weekje en merk het verschil met m'n oude toestel(A01) heel erg. Hij ligt makkelijk in de hand, is lekker snel, en makkelijk te gebruiken overall.
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

FJ van Brenk 05-06-2022

Beoordeling Samsung S9

Algemene score

8,0
Prima telefoon. Er zijn nu meerdere modellen die deze versie overtreffen. Des al niet te min.. prima toestel.
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Anoniem 02-06-2022

Een stuk kleiner dan mijn note10+

Algemene score

10,0
Ik heb deze gekocht als backup telefoon, het formaat is goed.
De batterij kon wel wat beter
Het scherm is mooi helder
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Anoniem 30-05-2022

Goede touchscreen

Algemene score

10,0
Ik vind het een fijne telefoon. Het scherm werkt goed. Het geluid is top. En de telefoon reageerd snel.
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Douwe3317 30-05-2022

Megagoede telefoon

Algemene score

10,0
Supergoede telefoon, ben er heel erg blij mee alles doet het dus ik beveel deze telefoon aan, omdat hij het gewoon super goed doet!!!
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Anoniem 27-05-2022

Beste tel. Ooit gehad

Algemene score

10,0
Voor ons het fijnste toestel dat we ooi gehad hebben, eerste exemplaar via dienst jaren geleden, toen hebben we voor de rest van gezin ook deze aangeschaft !! Nu al 5 !! In bezit ….mooi hè !
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Anoniem 25-05-2022

Prima telefoon!

Algemene score

10,0
Prima telefoon, die ook nog snel genoeg is om vandaag de dag mee te werken.
Ideaal ook dat er twee simkaarten in kunnen. Dan kan je werk en privé gescheiden houden
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Amri69 20-05-2022

Algemene score

10,0
Samsung is mijn merk
Ik heb inmiddels Samsung S22 gekocht o.a. vanwege de 3 camera's
De bediening is bijna hetzelfde
m
Minpunt: gezien de prijs vind ik niet netjes dat er geen oplader en oortjes bijzitten
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Pascal1973 12-05-2022

Algemene score

8,0
Zeer goed design(beter dan s20) die ik op het moment ook heb. Zal ook altijd bij Samsung blijven. De horloge zou perfect passen bij mijn Samsung verzameling. Ik bedoel, ik heb al mijn spullen van Samsung.
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Anoniem 10-05-2022

Samsung s telefoon

Algemene score

8,0
Jaren geleden mijn eerste samsung s telefoon gekocht, sindsdien altijd bij Samsung s gebleven.
Zeer goede toestellen. Nooit problemen mee
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Anoniem 07-05-2022

Fijne en snelle telefoon

Algemene score

10,0
Het is een fijne en sneller telefoon die ik eerst had en ben er ook echt blij mee .
Ik heb me telefoon vaak aan me vrienden laten zien en hun vinden het ook een mooie telefoon .
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Anoniem 06-05-2022

goede smartphone

Algemene score

8,0
deze Samsung S 9 is mij het beste bevallen van alle telefoons die ik gehad heb.duidelijke display en maakt voor mij goede Foto's en Video's
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Toon meer reviews