Samsung Galaxy S10 512 GB / prism black - Reviews

Specificaties
Display
6.1 inch scherm
Opslag
512 GB opslag
Besturingssysteem
Android 9.0
Bekijk 9 andere uitvoeringen

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 131 reviews die zijn achtergelaten voor de Samsung Galaxy S10 512 GB / prism black op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,9

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Jayshree 04-07-2019

Led verlichting

Geschreven voor: Samsung Galaxy S10 512 GB / prism black

Algemene score

4,0
Dit had wel anders gekund. Zo'n mooi toestel en niet eens een degelijk verlichting bij het krijgen van een berichtje of íets anders.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Anoniem 10-04-2019

goed

Geschreven voor: Samsung Galaxy S10 512 GB / prism black

Algemene score

8,0
ik heb de samsung s10 een maandgeleden aangeschaft bij verlengen van mij abonement.
Het is een heel fijn toestel werk heel erg soepel in gebruik.
maar zit ook een heel klein min puntje aan vind ik persoonlijk dat de accu duur best wat langer mag meegaan ik had van tevoren een 7edse van samsung die ging zeker een paar dagen mee dit toestel net 1 dag vind ik een min punt ik hoop dat er misschien een update er voor is, of een batterijcase voor de s10.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Joram 26-03-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi ding

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung Galaxy S10 128 GB / prism black

Algemene score

8,0
Het is een prachtige mobiel om tezien. Er zitten vresselijk veel mogelijkheden op echt het geld waard. Zeker een aan rader. Ps maakt hele mooie foto's.

Pluspunten

  • Scherm
  • Camera

Minpunten

  • Soms trage vingerscan

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Josien 25-03-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede camera, slechte scanner

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung Galaxy S10 128 GB / prism black

Algemene score

7,0
Lekker toestel, snel en mooie foto's. Ook in het donker, leuke effecten en vooral fijn dat heel veel handmatig in te stellen is. Voor het eerst mis ik niet echt mijn spiegelreflex camera
Helaas werkt de vingerafdrukscanner niet goed. Het koste moeite om er een ingesteld te krijgen. "Druk harder", nou mijn vinger werd er lam van. En eenmaal ingesteld kost het te veel gedoe om het gescand te krijgen.
Er wordt aanbevolen om geen screenprotector te gebruiken. Maar ja, zo'n duur toestel....

Pluspunten

  • Goede camera
  • Snel

Minpunten

  • Vingerafdrukscanner

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Anoniem 09-04-2019

Topper

Geschreven voor: Samsung Galaxy S10 512 GB / prism black

Algemene score

8,0
De telefoon is een mooi design camera helemaal top snel en een nadeel hij is glad dus oppassen dat hij niet valt uit je handen maar verder een top toestel
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Timothy L 09-04-2019

Super telefoon

Geschreven voor: Samsung Galaxy S10 512 GB / prism black

Algemene score

10,0
Ik ben van de Galaxy A5 naar de S10 gegaan en dit was een wereld van verschil. Een geweldige camera, super snelle processer en dat full display.. Wauw! Ik stond ervan te kijken hoe licht hij was.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Lennart96 09-09-2019

Super toestel, met een nog mooier design!

Geschreven voor: Samsung Galaxy S10 512 GB / prism black

Algemene score

10,0
S10, is super snel & heeft nog meer als je nodig heeft en dit ook nog in combinatie met een super strak design. Daarnaast gave features als vingerafdrukscanner in het scherm en camera hole in het scherm
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

S10_Steven 09-09-2019

Super mooie foto's, waanzinnig snel

Geschreven voor: Samsung Galaxy S10 512 GB / prism black

Algemene score

10,0
geswitched van iphone naar samsung, maar geen seconde spijt. super mooie foto's en kon zo alles uit de icloud kopieren naar m'n S10. ik verwachte m'n iphone te gaan missen maar helemaal geen spijt van deze aankoop
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Farzad 09-09-2019

Love the design, size and resolution.

Geschreven voor: Samsung Galaxy S10 512 GB / prism black

Algemene score

10,0
Changed iphone8 for S10. Best decision ever. For the first time I am satisfied with my mobile. Quality of the selfies could be beter but for me it is ok. I like the 8gb ram memory. I have many widgets and don't come short on the memory.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Dennis161 09-09-2019

geweldige telefoon

Geschreven voor: Samsung Galaxy S10 512 GB / prism black

Algemene score

10,0
Ik heb de galaxy s10 gekocht omdat ik altijd een samsung heb gehad en super tevreden ben met Samsung wil niet meer anders.Heb ook televisies van samsung en wasmachine van samsung.Samsung is voor mij de nummer 1
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Bertus 1812 09-09-2019

Beste telefoon ever.

Geschreven voor: Samsung Galaxy S10 512 GB / prism black

Algemene score

10,0
De Samsung s10 nu aantal dagen in gebruik. Hij is supersnel, kraakhelder scherm en zo gemakkelijk in gebruik. Overzetten van oude gegevens, fluitje van een cent.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Nelson228 09-09-2019

Awesome!

Geschreven voor: Samsung Galaxy S10 512 GB / prism black

Algemene score

10,0
Na de S2, S4, S6 en S8 nu die heerlijke S10. De batterij gaat super lang mee, hij is ongelooflijk snel en dat oneindige prachtige beeldscherm is alles wat je nodig hebt. Hij ligt goed in de hand en daarbij super design en uitstekende specs. Kortom wederom tevreden met de nieuwe Galaxy!
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Joey02 09-09-2019

Strak disign, prachtige camera, super snel.

Geschreven voor: Samsung Galaxy S10 512 GB / prism black

Algemene score

10,0
Het is een prachtige telefoon waarbij alles is wat je nodig heb goede camera en genoeg opslag ruimte en een hele snelle software wat deze telefoon special maakt is dat je iemands anders zijn telefoon kunt opladen handig voor als een vriend van jou een lege telefoon heeft. Hij houdt super lekker vast en werkt perfect en het geluid klinkt super goed voor een telefoon voorderest is het perfecte telefoon voor alle gemakken.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Bjornie 09-09-2019

super telefoon

Geschreven voor: Samsung Galaxy S10 512 GB / prism black

Algemene score

10,0
Vandaag mijn contract verlengd en daarbij de Samsung s10 ontvangen. Wat een super telefoon! Super snel schakelen tussen de apps, camera maakt te gekke foto's. Beeldscherm heel erg mooi en duidelijk helder. Kortom dik tevreden!
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Anoniem 09-09-2019

Alles is overzichtelijk

Geschreven voor: Samsung Galaxy S10 512 GB / prism black

Algemene score

8,0
Een S10 gekocht en heb er geen klachten over. De website is ontzettend overzichtelijk waardoor je alles snel kan vinden
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Leo_S 09-09-2019

Uitstekende foto en batterij eigenschappen

Geschreven voor: Samsung Galaxy S10 512 GB / prism black

Algemene score

10,0
Het is bij mij een vervanging van een Windows Phone, wat een verschil in mogelijkheden!
De windows phone had een, naar nu blijkt wel, heel beperkte app store. Ook werd de telefoon erg heet bij gebruik (slecht soort batterij?) en moest elke dag aan de oplader.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Janmo6 09-09-2019

Uitstekend

Geschreven voor: Samsung Galaxy S10 512 GB / prism black

Algemene score

10,0
Ben heel tevreden, mooi en goed toestel.
Minpunt ,jammer dat er geen gespreksopname/recorder aanwezig is op de telefoon app.?
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Anoniem 09-09-2019

Een goede krachtige telefoon

Geschreven voor: Samsung Galaxy S10 512 GB / prism black

Algemene score

10,0
Ik heb de S10 afgelopen vrijdag gekocht en ben er al helemaal verliefd op. Hij doet alles wat ik vraag en is zo veel fijner dan mijn S5 neo die ik 3.5 jaar haf.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Chrisp 09-09-2019

Vertrouwd, maar sneller en beter

Geschreven voor: Samsung Galaxy S10 512 GB / prism black

Algemene score

10,0
Na de normale Samsung-telefoons, was mijn eerste smartphone een Samsung. De Jet. Daarna volgden de S4, S6, S8 en nu dan de S10. Het is altijd vertrouwd en altijd toch weer sneller, beter, mooier. Zeer tevreden dus.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

WYAW 08-09-2019

Uitstekende Functies

Geschreven voor: Samsung Galaxy S10 512 GB / prism black

Algemene score

10,0
Had hem een paar weken geleden binnen. Uitstekende camera functies en nog veel meer!! Sterke wifi connectie. Goede klantenservice. Fortnite bij ingegrepen.
Trots op de verzending aanbieding en klantenservice.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Toon meer reviews