Samsung Galaxy A20e 32 GB / blauw / (dualsim)

Specificaties
Display
5.8 inch scherm
Opslag
32 GB opslag
Besturingssysteem
Android 9.0
Bekijk 7 andere uitvoeringen

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 3 reviews die zijn achtergelaten voor de Samsung Galaxy A20e 32 GB / blauw / (dualsim) op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

7,0

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Voldoende
  • Voldoende
  • Voldoende
  • Goed
  • Voldoende

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Anoniem 22-02-2020

Goeie telefoons (loopt nooit vast)

Geschreven voor: Samsung Galaxy A20e 32 GB / blauw / (dualsim)

Algemene score

10,0
Grote telefoons dat is Chill. Ook leuke app pictorgrambadges. Ook Chill om op te gamen en te appen. Ga zo door
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Maaike01 04-12-2019

Galaxy a20e

Geschreven voor: Samsung Galaxy A20e 32 GB / blauw / (dualsim)

Algemene score

8,0
Ik heb deze telefoon vorige maand gekocht.
De telefoon bevalt goed, de batterijduur is uitstekend als je het mij vraagt. Ik ben zeer tevreden met de Galaxy A20e
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Patrick O 16-11-2019

Makkelijk in gebruik en voldoende geheugen

Geschreven voor: Samsung Galaxy A20e 32 GB / blauw / (dualsim)

Algemene score

10,0
Ik heb vorige maand de Samsung A20 e in gebruik genomen en ben zeer tevreden hij is makkelijk in gebruik en heeft voldoende geheugen
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Arie0256 26-10-2019

Beste aankoop ever

Geschreven voor: Samsung Galaxy A20e 32 GB / blauw / (dualsim)

Algemene score

10,0
Ik heb de a20 nu een maand in mijn bezit en hij doet het perfect goede kwaliteit scherm genoeg opslagruimte het opladen gaat snel enz
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Anoniem 06-09-2019

Een toegankelijke mobiel voor mij met reuma

Geschreven voor: Samsung Galaxy A20e 32 GB / blauw / (dualsim)

Algemene score

10,0
Met dat ik reuma in mijn handen kan ik deze telefoon goed bedienen. En dat is niet altijd zo erg tevreden over het gebruiksgemak
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Anoniem 23-07-2019

Toestel werkt zeer gemakkelijk

Geschreven voor: Samsung Galaxy A20e 32 GB / blauw / (dualsim)

Algemene score

10,0
Ik heb het toestel gelegen voor mijn verjaardag,ik ben er zeer tevreden mee.hij doet wat ie moet doen,maakt mooie foto,s en is zeer handig in het gebruik.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

rianne09 26-03-2020

Supergoede telefoon!

Geschreven voor: Samsung Galaxy A20e 32 GB / blauw / (dualsim)

Algemene score

10,0
Ik vind de telefoon goed en fijn werken, als je op het scherm tikt werkt die heel snel en fijn! Op de telefoon zit ook een hele fijne camera! Die gebruik ik heel vaak voor mijn hobby, fotografie! De telefoon werkt bij alle apps en functies ook prettig! Het scherm is lekker groot, en de telefoon zelf past precies in mijn handen!
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Anoniem 25-03-2020

Beoordeling

Geschreven voor: Samsung Galaxy A20e 32 GB / blauw / (dualsim)

Algemene score

10,0
Hoi Samsung, toen ik mijn telefoon net had sprong hij steeds op een ander scherm. Inmiddels is dat opgelost door de telefoon te resetten, voor de rest is de telefoon erg mooi ook, en hij is ook precies groot genoeg. Ik ben erg blij dat ik voor de Samsung Galaxy A20 heb gekozen.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Christian 23-03-2020
  • Product paar maanden in bezit
  • Product getest

Foto's grauw.accu leeg, . Gevoelig touchscreen.

Geschreven voor: Samsung Galaxy A20e 32 GB / koraal / (dualsim)

Algemene score

5,0
Slechte kleur foto's grauw.Snel accu leeg, opladen auto duurt lang. Zeer gevoelig touchscreen.
Zeer dunne smartfone.

Pluspunten

  • Video is ok.

Minpunten

  • laden via usb, te lang, snel leeg.
  • grauwe foto. kleur niet ok.
  • internet, valt geregeld weg.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Onvoldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Róman12 23-03-2020

Geweldige kenmerken

Geschreven voor: Samsung Galaxy A20e 32 GB / blauw / (dualsim)

Algemene score

8,0
Ik heb dit met mijn verjaardag gekocht en ik ben er zo tevreden mee dat het een goede grote heeft. Je hebt heel veel ruimte en je had er veel verschillende kleuren van zoals oranje wit en zwart. Je kan er veel mee zoals foto's en video's maken.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Alimert 21-03-2020

Geweldige kenmerken behalve de achterkant

Geschreven voor: Samsung Galaxy A20e 32 GB / blauw / (dualsim)

Algemene score

8,0
Ik heb deze telefoon al een half jaar en ik heb nooit problemen gehad het is een fijne en een snelle telefoon zelfs na een half jaar. Alleen ben niet wcht te vreden met de achterkant van de telefoon hij is heel snel bekrast zelfs als je een hoesje heb en dat is wel een nadeel want het is echt een fijne telefoon.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Jesse13 21-03-2020

Top telefoon!

Geschreven voor: Samsung Galaxy A20e 32 GB / blauw / (dualsim)

Algemene score

10,0
De telefoon werk perfect!
Hij ligt lekker in mijn handen!
Je kan er op gamen met goeien kwaliteit!
Ik geniet van de camera omdat die een wide lens heeft!
Het is een top telefoon en een budget telefoon waar ik naar opzoek was!
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Santia01 18-03-2020

Wat vind ik er nou eigenlijk allemaal van??

Geschreven voor: Samsung Galaxy A20e 32 GB / blauw / (dualsim)

Algemene score

10,0
Ik heb deze telefoon ongeveer een maand geleden gekocht. Ik ben er super blij mee. Het werkt prima, snelheid is opzich ook goed. De camera's zijn goed, je kan er mooie foto's mee maken! Er zitten genoeg MB's GB's en al die dingen op.
Conclusie: zeer tevreden
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Jasper0807 18-03-2020

Goede telefoon

Geschreven voor: Samsung Galaxy A20e 32 GB / blauw / (dualsim)

Algemene score

8,0
Ik heb deze telefoon 2 maanden geleden gekocht en ben er zeer tevreden mee. Werkt goed voor de prijs.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Baadi 16-03-2020

Geweldige functies

Geschreven voor: Samsung Galaxy A20e 32 GB / blauw / (dualsim)

Algemene score

10,0
Ik heb dit toestel sinds ongeveer begin februari gekocht maar ik kan met blijheid vertellen dat het een heel fijn toestel is met leuke functies.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Tirz 15-03-2020

Top telefoon!

Geschreven voor: Samsung Galaxy A20e 32 GB / blauw / (dualsim)

Algemene score

8,0
Ik heb deze telefoon een paar maand geleden gekocht en ben er super blij mee! Vingerscan, gezichtsherkenning en alles doet het super goed. Hij reageert snel en is erg modern heb alles erop wat ik wil en het zit nog niet vol! Ziet er ook mooi en strak uit.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Droopy65 13-03-2020

Geen poespas

Geschreven voor: Samsung Galaxy A20e 32 GB / blauw / (dualsim)

Algemene score

8,0
De telefoon van mijn werkgever gekregen voor op het werk, telefoon voldoet aan de verwachting en een duurdere is bij mij niet nodig.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Anoniem 12-03-2020

Top toestel

Geschreven voor: Samsung Galaxy A20e 32 GB / blauw / (dualsim)

Algemene score

8,0
De Galaxy a20e is een toptoestel, alleen jammer dat het scherm wat zwak is misschien een beter scherm erop zetten
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Jessie345 10-03-2020

Goede kwaliteit

Geschreven voor: Samsung Galaxy A20e 32 GB / blauw / (dualsim)

Algemene score

10,0
Het is een goede telefoon alleen ik wou dat de camera wat meer kon inzoemen ik hoop ook dat ze het programma blijven updaten voor de rest geweldige telefoon
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Anoniem 10-03-2020

Geweldig

Geschreven voor: Samsung Galaxy A20e 32 GB / blauw / (dualsim)

Algemene score

10,0
Ik heb het vorige maand gekregen en ben naar deze telefoon overstapt en ik ben er heel tevereden over
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Toon meer reviews