Samsung Galaxy A20e 32 GB / wit / (dualsim)

Specificaties
Display
5.8 inch scherm
Opslag
32 GB opslag
Dual SIM
Ja
Bekijk 10 andere uitvoeringen

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 5 reviews die zijn achtergelaten voor de Samsung Galaxy A20e 32 GB / wit / (dualsim) op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

6,0

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Voldoende
  • Voldoende
  • Onvoldoende
  • Voldoende
  • Voldoende

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Anoniem 23-07-2019

Toestel werkt zeer gemakkelijk

Geschreven voor: Samsung Galaxy A20e 32 GB / wit / (dualsim)

Algemene score

10,0
Ik heb het toestel gelegen voor mijn verjaardag,ik ben er zeer tevreden mee.hij doet wat ie moet doen,maakt mooie foto,s en is zeer handig in het gebruik.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Anoniem 22-02-2020

Goeie telefoons (loopt nooit vast)

Geschreven voor: Samsung Galaxy A20e 32 GB / wit / (dualsim)

Algemene score

10,0
Grote telefoons dat is Chill. Ook leuke app pictorgrambadges. Ook Chill om op te gamen en te appen. Ga zo door
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Maaike01 04-12-2019

Galaxy a20e

Geschreven voor: Samsung Galaxy A20e 32 GB / wit / (dualsim)

Algemene score

8,0
Ik heb deze telefoon vorige maand gekocht.
De telefoon bevalt goed, de batterijduur is uitstekend als je het mij vraagt. Ik ben zeer tevreden met de Galaxy A20e
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Patrick O 16-11-2019

Makkelijk in gebruik en voldoende geheugen

Geschreven voor: Samsung Galaxy A20e 32 GB / wit / (dualsim)

Algemene score

10,0
Ik heb vorige maand de Samsung A20 e in gebruik genomen en ben zeer tevreden hij is makkelijk in gebruik en heeft voldoende geheugen
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Arie0256 26-10-2019

Beste aankoop ever

Geschreven voor: Samsung Galaxy A20e 32 GB / wit / (dualsim)

Algemene score

10,0
Ik heb de a20 nu een maand in mijn bezit en hij doet het perfect goede kwaliteit scherm genoeg opslagruimte het opladen gaat snel enz
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Anoniem 09-10-2019

Best oke

Geschreven voor: Samsung Galaxy A20e 32 GB / wit / (dualsim)

Algemene score

4,0
Telefoons zijn ellendige verslavende dingen. De Samsung Galaxy a20e (oid) is er ook een. Maar op zich wel een met een goede batterij.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Anoniem 06-09-2019

Een toegankelijke mobiel voor mij met reuma

Geschreven voor: Samsung Galaxy A20e 32 GB / wit / (dualsim)

Algemene score

10,0
Met dat ik reuma in mijn handen kan ik deze telefoon goed bedienen. En dat is niet altijd zo erg tevreden over het gebruiksgemak
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Vestine 19-09-2020

De beveileging is de beste beveiliging ooit

Geschreven voor: Samsung Galaxy A20e 32 GB / wit / (dualsim)

Algemene score

10,0
De beveiliging is het best. het design is mooi strak de snelheid is ook er fijn
Ik ben gegaan voor de Galaxy A20e omdat hij veel GB aan opslag heeft
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Jacks 17-09-2020

Fijn, Snel, Modern, Handzaam toestel

Geschreven voor: Samsung Galaxy A20e 32 GB / wit / (dualsim)

Algemene score

10,0
Super fijn toestel, altijd trouw geweest aan Apple. Eerst maar een wat goedkoper Samsung toestel gekocht om te proberen. Nu al helemaal om, ideaal toestel. Snel en werkt helemaal super! Echt een aanrader!
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

BJCB 17-09-2020

prima toestel

Geschreven voor: Samsung Galaxy A20e 32 GB / wit / (dualsim)

Algemene score

8,0
Nog niet volledig in gebruik, maar toestel werkt goed, moet alleen nog de symkaart van mijn oude telefoon nog toevoegen. Weet nog niet hoe dat precies in zijn werk gaat. Best tevreden met mijn A20e
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Royvr 17-09-2020

Mooie en goedkope telefoon

Geschreven voor: Samsung Galaxy A20e 32 GB / wit / (dualsim)

Algemene score

8,0
Ik vind het een goede en fijne telefoon. Het formaat is perfect en hij is snel genoeg voor mij. Ik zou het alleen fijn vinden als er een iets grotere batterij in zou zitten, want deze accu gaat echt geen hele dag mee.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Stijn1 16-09-2020

Mooie telefoon voor betaalbare prijs!

Geschreven voor: Samsung Galaxy A20e 32 GB / wit / (dualsim)

Algemene score

8,0
Het is een mooie telefoon, strak ontwerp en mooi scherm. De telefoon ligt lekker in de hand en heeft mooie camera's.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Potzie 16-09-2020

Goede service

Geschreven voor: Samsung Galaxy A20e 32 GB / wit / (dualsim)

Algemene score

8,0
Ik Ben heel tevreden. De telefoon doet waar hij voor is. Heeft veel extra's. Na een startproblemen met de simkaart software, wat overigens heel goed is opgelost, heb ik geen minpunten meer
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Subam 16-09-2020

Handig voor gebruik

Geschreven voor: Samsung Galaxy A20e 32 GB / wit / (dualsim)

Algemene score

10,0
Ik vind het een compacte en fijne telefoon mijn ervaringen zijn fijn ik kan veel meer dingen doen dan met mijn oude telefoon
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Daantye 16-09-2020

Geweldige telefoon!

Geschreven voor: Samsung Galaxy A20e 32 GB / wit / (dualsim)

Algemene score

10,0
Goede telefoon, je kan er erg veel mee en hij is nuttig voor bijna alles!
Ik ben er heel erg blij mee en kan hem goed gebruiken.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

HANS87 16-09-2020

Stabiele telefoon weinig verbruik

Geschreven voor: Samsung Galaxy A20e 32 GB / wit / (dualsim)

Algemene score

8,0
In vergelijking met mijn huidige s9 qas dit een tijdelijke verademing. Veel langere accuduur en efficiënt in gebruik. Nu weer terug bij de s9.. ga de a20 wel missen...
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Anoniem 16-09-2020

Het kan niet beter

Geschreven voor: Samsung Galaxy A20e 32 GB / wit / (dualsim)

Algemene score

10,0
Het kan niet beter. Uitstekend, fantastisch. Perfect. Mijn complimenten aan de makers van Samsung Galaxy A20. Cijfer: 10
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Anoniem 16-09-2020

Makkelijk in gebruik, functioneert prima

Geschreven voor: Samsung Galaxy A20e 32 GB / wit / (dualsim)

Algemene score

8,0
Al jaren een Samsung telefoon. Camera is prima. Voor het gebruik wat ik doe is het een prima toestel
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Anoniem 16-09-2020

Een hoge kwaliteit telefoon voor een lage prijs!!

Geschreven voor: Samsung Galaxy A20e 32 GB / wit / (dualsim)

Algemene score

10,0
Ik heb deze telefoon nu 4 maanden en hij bevalt me super!! Je hebt een hoge kwaliteit camera en de functies op de telefoon zijn heel fijn (bijv. Vingerafdruk scanner) en dat voor een telefoon van 160 euro!! Echt bizar!! Het enigste minpuntje is dat je niet echt goed games kan spelen maar voor de rest is het echt een toptelefoon!! Ik ben super tevreden met deze telefoon en ga zeker weer een Samsung kopen!!
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Anoniem 16-09-2020

Goede telefoon

Geschreven voor: Samsung Galaxy A20e 32 GB / wit / (dualsim)

Algemene score

10,0
Ik raad de telefoon aan voor mennesen die niet veel geld hebben voor een telefoon deze telefoon van Samsung Galaxy a20e is een goede telefoon ben er zelf heel blij mee en bevald me heel goed
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Toon meer reviews