Philips SHAVER Series 5000 S5150/26 - Reviews

8,2 Lees 33 reviews
Laagste prijzen
Specificaties
Afspoelbaar
Ja
Bruikbaar onder de douche
Ja
Trimmerfunctie/tondeuse
Ja
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 33 reviews

8,2

Schrijf een review Maak videoreview

Review criteria:

  • Voldoende
  • Voldoende
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Bassie 02-08-2016 Product maand in bezit

fijn en handzaam scheerapparaat

Algemene score

8,5
een fijn en goed resultaat, ligt lekker in de hand. Scheert snel en goed en is vooral goed schoon te maken. Mooi glad resultaat.

Ik ondervind soms wat problemen om alle rondingen van mijn gezicht goed te scheren, maar dit is niet anders dan mijn oude scheerapparaat.

Ik gebruik dit apparaat nu ongeveer een maand, naar alle tevredenheid. Totaal een goed scheerapparaat, handig schoon te maken en goed resultaat

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Ben1978 02-08-2016 Product paar weken in bezit

Mooi scheerapparaat met goede scheerresultaten en bovendien makkelijk schoon te maken.

Algemene score

8,8
Ik gebruik de S5150/26 nu enkele weken en mijn ervaring tot nu toe is louter positief. Het scheerapparaat ligt goed in de hand en voelt degelijk aan. Over het scheerresultaat ben ik zeer tevreden, dit is namelijk gewoon goed. Ook als ik 1 of 2 dagen oversla met scheren, scheert het apparaat moeiteloos glad. Hoewel ik een gevoelige huid heb, heb ik tot nu toe geen enkele keer een geïrriteerde huid gehad. Het apparaat is makkelijk schoon te maken, zowel onder de kraan als met de meegeleverde "SmartClean". Het scheren gaat iets vlotter als met mijn vorig scheerapparaat (een Philips gyroflex 2d). Al had dit nog wel iets sneller gekund, als het aan mij ligt. Maar misschien dat de types met een turboknop wel sneller scheren. Helaas ontbreekt die op dit apparaat. Maar overall ben ik zeer tevreden met dit apparaat en raadt hem dus zeker aan!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
kyano08 01-08-2016 Product paar weken in bezit

Mooi en makkelijk

Algemene score

8,2
Mooi apparaat, lekker stil, goed glad resultaat. Makkelijk te reinigen door de cassette. Voldoet aan mijn verwachtingen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende
Uitstekend
Marco/ Reek 01-08-2016 Product paar dagen in bezit

Fijn Scheerapparaat Philips Shaver S5150/26

Algemene score

9,5
Het scheerapparaat Philips Shaver S5150/26 werkt uitstekend, was voorheen altijd gewend om nat te scheren, dat was beter voor mijn huid, maar dat hoeft niet met dit apparaat. Na het scheren de scheerkop open en afspoelen. Ik vind het rondjes draaien ook moeilijk wat ik eerst niet deed. Alle elektrische apparaten besteld ik altijd bij PHilips ivm de garantie van 2 jaar en de goede service. Ik vind alleen jammer dat de extra dingen, zoals oa reinigingsset, met bestellen zo duur zijn.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
R1200C 01-08-2016 Product maand in bezit

Prima scheerresultaat van een stille shaver

Algemene score

8,5
Zoals je eigenlijk van een Philips scheer apparaat mag verwachten scheert hij prima. Wat vooral opvalt is het (gebrek aan) geluid, een veel stillere manier om je ochtend te beginnen dan voorgaande scheer apparaten. De cleaner is een mooie aanvulling die er voor zorgt dat je elke dag met een schoon apparaat begint. Wel even zorgen dat je het apparaat uit de cleaner haalt zodat hij kan drogen, anders is het wat stroever scheren.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Abel 31-07-2016 Product maand in bezit

Fijne shaver

Algemene score

8,8
Dit is een heel fijn scheerapparaat! Mooi ergonomisch model, lichtgewicht, geluidsarm en makkelijk te reinigen. Ik gebruik het apparaat doordeweeks elke dag. Prima scheerresultaat in korte tijd.
In weekenden en vakanties stel ik de scheerbeurten uit, maar ook na een paar dagen doet ie het prima. Ben ook tevreden over de accu!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
ArrowSh 30-07-2016 Product paar weken in bezit

Doet wat het beloofd

Algemene score

9,0
Al een aantal weken een tevreden gebruiker van de Phillips Shaver. Het apparaat ligt lekker in de hand en scheert na een aantal vegen moeiteloos de korte en stugge haren weg. Zelfs de moeilijke plekken zoals onder kin zijn door de flexibele scheerkop makkelijk te bereiken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
kroaitje 29-07-2016 Product paar weken in bezit

Fijn apparaat dat in stilte zijn werk doet

Algemene score

8,0
Het apparaat werkt prima. De gezichtscontouren worden prettig gevolgd waardoor het resultaat gewoon goed is. Het gaat redelijk snel en het apparaat is zeer stil.
Schoonmaken is eenvoudig door de scheerkop open te klappen en deze kan worden afgespoeld onder de kraan. Ook kan op de standaard een reiniging worden gestart (met geïntegreerd een vervangbaar reservoir met reinigingsvloeistof). Het laden gaat snel waarna het apparaat behoorlijke tijd is te gebruiken.
Voor het preciezere werk is de scheerkop eenvoudig te vervangen door een trimmerkop. Kortom, een goed apparaat dat prima werk levert.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend
Goed
joep1987 28-07-2016 Product paar weken in bezit

Mooi glad scheerresultaat zonder irritatie !

Algemene score

9,0
Ik heb de afgelopen weken de S5150/26 MultiPrecision-systeem mogen testen ! Ik heb een zeer gevoelige huid en heb al snel last van scheerirritatie. Dit heb ik met de S5150/26 nog niet gehad. Het werkt snel en geeft een glad scheerresultaat. Ook de bijgeleverde reinigingskit werkt super. Deze maakt het apparaat mooi schoon en laad hem ook tegelijk op! Kortom ben ik zeer tevreden!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Bartjan 27-07-2016 Product paar weken in bezit

Fijn en gebruiksvriendelijk scheerapparaat

Algemene score

7,8
Ik heb het apparaat als testproduct aangeboden gekregen van Philips. Een makkelijk te gebruiken scheerapparaat. Door het bijgeleverde oplaad/reinigingsstation heb je altijd een gebruiksklaar scheerapparaat.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende
Dras27 27-07-2016 Product paar weken in bezit

Snel glad zonder ittitatie

Algemene score

7,8
Mooi scheerapparaat met grote scheerkoppen die alle haartjes goed weet te vinden en daardoor vlot klaar is. Ik had weinig last van huidirritatie na het scheren.
Bij het wisselen van opzetstukken het gevoel de boel wat uit fatsoen te rukken. Handig reistasje en reisstand, alsmede een was- en oplaadstation dat prima functioneert.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende
Goed
eppo 58 27-07-2016 Product kwartaal in bezit

Goed apparaat

Algemene score

8,0
Binnen een half uur is het apparaat volledig opgeladen. Het apparaat ligt prettig in de hand en zonder al teveel scheerbewegingen worden alle haartjes goed weggeschoren, ook in de hals. Ik ben dus sneller klaar dan met mijn oude apparaat maar ook gladder en netter. Na afloop even afspoelen onder de kraan en schoon.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend
Goed
BartOo 27-07-2016 Product maand in bezit

Het apparaat scheert snel, gemakkelijk en zonder irritatie.

Algemene score

8,8
Het product geeft een goed glad scheerresultaat zonder lang te hoeven scheren.

Het is handzaam in de hand vast te houden. Geeft geen irritatie op de huid, ook niet bij de eerste beurt.

Afspoelen onder de kraan is erg fijn na elke beurt, en één keer per week in de schoonmaakunit maakt dat het apparaat er altijd schoon en netjes uitziet. Door het 1x per week in de schoonmaakunit te doen is het apparaat altijd opgeladen.

Opzetstukje voor bakkebaarden werkt ook goed. Wel jammer dat het een los stukje is wat je dient te bevestigen, dat was bij mijn oude apparaat niet. Echter is dit apparaat daardoor wel beter in de hand en lichter wat ook fijn is tijdens het scheren.

Één keer had ik wel iets langer geschoren, paar dagen overgeslagen, toen werden de scheerkoppen wel een beetje warm wat raar aanvoelde. Het resultaat was echter nog altijd goed en ook geen irritatie bij het langer scheren.

In de doos zat ook een reis-etui en het apparaat heeft een reisvergrendeling. Erg handig voor de zekerheid om op vakantie altijd een opgeladen scheerapparaat
te hebben.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
PLenoire 27-07-2016 Product maand in bezit

Zeer degelijk en goed product

Algemene score

8,8
Deze Philips shaver is een verrassend goed product. Het roterende scheerapparaat is prettig in gebruik en maakt weinig geluid. Schoonmaken onder een warme kraan met alleen water is voldoende. Geen gebruik van borsteltjes, gewoon afspoelen en eens per maand in het cleaner apparaat zetten.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
blep 26-07-2016 Product maand in bezit

Erg fijn scheerapparaat

Algemene score

8,0
Vanaf begin zonder huidirritatie, direct glad scheerresultaat en eenvoudig met water schoon te maken. Geeft ook netjes aan als schoonmaak nodig is.
Er is een mogelijkheid om schoon te maken met cleaning system (deze is wel erg groot en heeft geen los bakje) Oplaadtijd 30min!
verder ligt scheerapparaat lekker in de hand en is ligt.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Harry 13-07-2016 Product paar weken in bezit

Droog en glad scheren

Algemene score

8,5
Afgelopen week overgestapt op droogscheren met de S5150/26. Scheerapparaat ligt goed in de hand. Ben tevreden over het resultaat. Geen gezichtsirritatie na twee weken scheren en nagenoeg gelijk glad aan natscheren. Bijgeleverde schoonmaakmodele werkt na enig uitzoekwerk goed.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Cas 22-01-2016 Product maand in bezit

Algemene score

7,2
Scheerresultaat is tegengevallen, heb moeite om alle haren goed weg te krijgen. Verder zeer vriendelijk in gebruik.

Review criteria:

Onvoldoende
Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Peter58 15-01-2016 Product maand in bezit

Algemene score

8,0
Dit scheerapparaat houdt fijn vast, scheert goed, laad goed op en is gemakkelijk schoon te maken. Het scheren moet wel zoals de gebruiksaanwijzing zegt in cirkels gebeuren. De reinigingsunit werkt simpel en goed, ofschoon een kwastje wel bijgeleverd had mogen zijn om de haartjes die op het "vaste" deel van het apparaat achter blijven (rond de draaiende pinnen) weg te borstellen. Een gebruiksaanwijzing die wat duidelijker zou zijn ivm het reinigen zou wenselijk zijn, maar inmiddels is alles wel duidelijk.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
rene1971 15-01-2016 Product paar weken in bezit

Algemene score

9,8
Heerlijk apparaat. Ligt lekker in de hand en scheer glad over je gezicht. Snel op te laden en makkelijk schoon te maken. Hoe vaker ik hem gebruik des te makkelijker het gaat!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Peter 13-01-2016 Product paar dagen in bezit

Algemene score

7,0
Het scheerapparaat ligt prima in de hand, laad snel op en is erg makkelijk schoon te maken.

Helaas blijkt het apparaat minder schikt te zijn voor de iets zwaardere baardgroei. Hierdoor duurt het scheren erg lang wat tot tevens tot een geïrriteerde huid kan leiden.

Review criteria:

Onvoldoende
Goed
Voldoende
Goed
Toon meer reviews