Braun Series 3 ProSkin 3050cc Elektrisch Scheerapparaat, Zwart/Rood - Oplaadbaar Scheerapparaat

Specificaties
Scheermethode
droog scheren
tile-scheersysteem
roterende kop(pen)
(Extra) functies
trimmer/tondeuse
Bekijk 1 andere uitvoering
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 21 reviews die zijn achtergelaten voor de Braun Series 3 ProSkin 3050cc Elektrisch Scheerapparaat, Zwart/Rood - Oplaadbaar Scheerapparaat op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,2

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Jeroen007 31-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prima scheerapparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun Series 3 ProSkin 3050cc Elektrisch Scheerapparaat, Zwart/Rood - Oplaadbaar Scheerapparaat

Algemene score

8,0
Nu enige weken de Braun 3050cc in mijn bezig. Ik was de gelukkige om dit scheerapparaat gratis uit te mogen testen.
Mijn vorige scheerapparaat was er een met roterende scheerkoppen van het merk Philips. Dit scheerapparaat is mijn eerste met dit type scheerblad.

Positieve punten:
1. Ik ervaar minder irritatie van mijn huid in vergelijk met mijn vorige scheerapparaat met roterende scheerkoppen.
2. De Braun 3050cc scheert gladder in vergelijk met mijn vorige scheerapparaat.
3. De module om het scheerapparaat te reinigen en op te laden werkt prima. Scheerkop wordt geheel gereinigd en er blijven geen haartjes achter in de scheerkop.
4. Oplaadtijd van het scheerapparaat is normaal.

Aandachtspunten:
1. Het scheren met de Braun duurt naar mijn mening iets langer in vergelijk met vorige scheerapparaat met roterende scheerkoppen. Maar dit is niet objectief gemeten maar een gevoelsmatige observatie.
2. De Braun 3050cc is iets luider met scheren dan de Phillips met roterende scheerkoppen.

Al met al een zeer fijn scheerapparaat om zeker aan te bevelen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Paul Goinga 14-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekregen

Een kleine krachtpatser

Geschreven voor: Braun Series 3 ProSkin 3050cc Elektrisch Scheerapparaat, Zwart/Rood - Oplaadbaar Scheerapparaat

Algemene score

9,0
Ik heb dit elektrische scheerapparaat gekregen om te testen.
Bij het uitpakken viel mij meteen de moderne, eenvoudige en handzame vormgeving op met de duidelijke herkenbare Braun scheerkop.
Op het eerste gezicht een niet erg indrukwekkend of imponerend scheerapparaat totdat je voelt hoe lekker hij in de hand ligt. Het apparaat voelt aan als een kwalitatief erg goed en robuust scheerapparaat.

Toen ik 'm aanzette was ik verrast door de kracht en hoge snelheid van de motor.
Mijn lange stoppels (zeg maar gerust een beginnende baard) ging het apparaat moeiteloos te lijf. Mijn baard verdween erg snel en ik voelde totaal geen getrek aan mijn stoppels.

Het scheerresultaat overtrof mijn stoutste verwachtingen. Heel erg glad zonder enige irritatie van mijn gevoelige huid.
En wat het apparaat op de eerste blik niet doet vermoeden wordt ruimschoots goedgemaakt door de krachtige motor en het prachtige scheerresultaat.
Na een paar weken scheren is het nog steeds mijn favoriete scheerapparaat.
Echt een aanrader.

Pluspunten

  • Heel krachtig
  • Ligt erg lekker in de hand

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

quintenvanh 24-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekregen

Goed scheerapparaat!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun Series 3 ProSkin 3050cc Elektrisch Scheerapparaat, Zwart/Rood - Oplaadbaar Scheerapparaat

Algemene score

8,0
Ik heb dit scheerapparaat gratis ontvangen om te testen. Ik heb het nu enkele weken in gebruik. Van nature ben ik een “nat” scheerder. Ik merk dat ik een merk-produkt in handen heb. Het apparaat ligt lekker in de hand en scheert prima. Niet zo glad als “nat”, maar het benadert een “nat” resultaat. De meegeleverde reinigingsunit bevalt goed. Reinigen en opladen tegelijk. Wat een uitvinding! Een aanrader dit Braun-apparaat.

Pluspunten

  • Ligt goed in de hand
  • Scheert goed
  • Fijne reinigingsunit

Minpunten

  • Scheerapparaat in reinigingsunit zetten is lastig

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Ayoubcn 23-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Très bon rasoir

Geschreven voor: Braun Series 3 ProSkin 3050cc Elektrisch Scheerapparaat, Zwart/Rood - Oplaadbaar Scheerapparaat

Algemene score

10,0
J'ai reçu ce produit gratuitement de la part de Braun afin que je puisse le tester et donner mon avis. Je suis très satisfait de cette machine à raser : elle est rechargeable, waterproof (vous pouvez la laver à l'eau) et la tête peut être changée. Une recharge d'une heure permet une utilisation durant une semaine ! Le point négatif que j'ai trouvé est qu'elle n'est pas fournie avec un dock de recharge où poser le rasoir... Je donne une note de 9/10.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

PH 21-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekregen

Super glad

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun Series 3 ProSkin 3050cc Elektrisch Scheerapparaat, Zwart/Rood - Oplaadbaar Scheerapparaat

Algemene score

8,0
Dit apparaat gratis gekregen En nu een paar weken gebruikt. was eerst wel even wennen omdat ik ook al jaren een oudere Philips gewend was. Gezicht was de eerste paar keer na het scheren ook iets rood maar bevalt mij nu goed.
Haalt alle haren goed weg en aan het einde van de dag is het veel gladder dan eerst.

De clean&charge unit is ook erg fijn. komt er schoon en met volle accu weer uit.
Om het bakje schoon te houden hou ik hem op het einde even aan onder de kraan. Kan je ook wat langer ermee doen.

Ik ben er tevreden over. Zeker een aanrader.

Pluspunten

  • Goede accu
  • Licht
  • Clean unit en opladen in 1

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

ThomasD 15-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Makkelijk scheren

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun Series 3 ProSkin 3050cc Elektrisch Scheerapparaat, Zwart/Rood - Oplaadbaar Scheerapparaat

Algemene score

8,0
Ik heb dit product gratis ontvangen en mogen testen.
Dit vond ik een zeer fijne beleving, na enkele jaren met een roterend scheerapparaat te werken is dit iets helemaal anders. Waar mijn vorige apparaat trok omdat de haren te lang waren wordt ik bij dit apparaat niets tot weinig gewaar. De ingebouwde trimmer is snel en eenvoudig uitklapbaar en het apparaat is makkelijk te reinigen. Zowel met het borsteltje als met het bijgeleverde reinigingsstation, het apparaat geeft zelf aan wanneer dit nodig is wat zeer praktisch is.

Pluspunten

  • Gebruik
  • Batterij

Minpunten

  • Groot reinigingssysteem

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

JeroenH 02-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Handig in gebruik en prima resultaat

Geschreven voor: Braun Series 3 ProSkin 3050cc Elektrisch Scheerapparaat, Zwart/Rood - Oplaadbaar Scheerapparaat

Algemene score

8,0
Ik heb de Braun Series 3 ProSkin 3050cc gratis ontvangen om deze voor Braun te testen. Ik gebruik al Braun apparaten sinds ik op mijn twaalfde mijn eerste scheerapparaat kreeg van mijn vader. Deze nieuwste generatie stelt niet teleur! Het apparaat ligt lekker in de hand (fijne grip) en scheert goed. De kop volgt de contouren van je gezicht. Natuurlijk moet je er wel een paar keer overheen voor een glad resultaat en blijven er de lastige plekjes net onder de neus en net onder je onderlip. Daarvoor gebruik ik echter de ingebouwde trimmer, en daarmee krijg ik zelfs de laatste haartjes weg. De accu gaat lang mee. Hygiënisch reinigen en opladen doe ik om de paar dagen met de meegeleverde Clean&Charge, maar erg prettig is dat je tussendoor het scheerapparaat onder de kraan kunt reinigen, omdat het waterdicht is (bij de modellen van een paar jaar geleden ging dat nog niet). Op deze manier zouden de cartridges ook langer mee moeten gaan. Wat mij betreft is dit scheerapparaat een aanrader!

Pluspunten

  • Reinigings- en laadstation
  • Waterdicht
  • Ingebouwde trimmer
  • Goed scheerresultaat

Minpunten

  • Nog geen ontdekt

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

OlivierP 25-11-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Scheert super goed - goede prijs kwaliteitsverhouding

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun Series 3 ProSkin 3050cc Elektrisch Scheerapparaat, Zwart/Rood - Oplaadbaar Scheerapparaat

Algemene score

8,0
Ik ben heel tevreden van het gebruiksgemak en het scheerresultaat van dit Braun 3-Series (3050cc) scheerapparaat.
Ik heb dit apparaat gratis ontvangen van Roamler en uitgebreid getest.

Dit zijn mijn bevindingen:

Het scheerapparaat scheert glad, zonder huidirritaties. Het scheren verloopt heel vlot en flexibel.
De scheerbladen bewegen zicht vlot en je kan gemakkelijk scheren over alle hoekjes van je gezicht, zonder dat dit pijn begint te doen. Het apparaat is ook gemakkelijk te handteren door de flexibele handgrip. Het apparaat maakt ook niet veel lawaai tijdens het scheren.

Voordien scheerde ik met een apparaat met een roterende kop. Hier voelde ik dat ieder haartje weggetrokken werd, wat vaak leidde tot huidirritaties en pijn.

Na het scheren kan ik de opgevangen haartjes gemakkelijk verwijderen en spoel ik het opvangbakje even uit. Dit kliksysteem werkt heel gemakkelijk. Onder de kraan stromen de opgevangen haartjes er meteen uit.
Dit apparaat laad ook heel snel op (in 45 minuten). Het opladen vergeet ik nu ook niet meer door het meegeleverde reinigingsstation. Hierop zet ik het apparaat telkens na het scheren.
Het reinigingsstation smeert de bladeren, reinigt het apparaat en laad deze op.

Wanneer mijn baard wat langer is, gebruik ik eerst de precisie trimmer. Deze werkt goed, maar is wel wat klein. Hij is gemakkelijk om mijn bakkebaarden een beetje bij te werken. Als je baardgroei wat lang is en je hiervoor de precisie trimmer wil gebruiken, duurt dit wel lang.
Het reinigingsstation is wat groot
Er is geen reisetui bijgeleverd.
De verkoopprijs van dit apparaat is niet echt duur en vergelijking met vele gelijkaardige apparaten.
De prijs/ kwaliteit zit erg goed. Zeker een aanrader.

Pluspunten

  • Goede prijs/ kwaliteitsverhouding
  • Scheren, zonder irritaties
  • Scheert vlot
  • Makkelijk te hanteren
  • Gemakkelijk te reinigen

Minpunten

  • Groot reinigingsstation
  • Kleine trimmer
  • Geen meegeleverde reisetui

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

MK84 08-08-2017
  • Product paar weken in bezit

Glad scheerresultaat zonder huidirritatie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun Series 3 ProSkin 3050cc Elektrisch Scheerapparaat, Zwart/Rood - Oplaadbaar Scheerapparaat

Algemene score

9,0
Ik heb best wel een gevoelige huid, dus kies ik er vaker liever voor om me niet te scheren. Daarnaast heb ik meerdere scheerapparaten geprobeerd (scheermesjes zijn voor mij helaas echt een no go) met verschillende resultaten. Maar met de Braun ProSkin heb ik toch veruit de beste scheerresultaat gekregen. Bij mij gaat mijn huid echt irriteren door te vaak over dezelfde plek te moeten scheren. Maar de Braun ProSkin scheert alles echt goed en glad weg. Aan het eind van mijn scheerbeurt zit ik ook niet met een zwaar geïrriteerde opgezette huid wat nog lang door blijft zeuren.
Het reinigingssysteem is ook erg handig om de scheerkoppen te desinfecteren en schoon te houden, en de reinigingspatronen zijn niet duur in aanschaf. Ik zou de Braun ProSkin zo aan durven te raden aan iedereen met een gevoelige huid.

Pluspunten

  • Scheert makkelijk en snel
  • Goeie accuduur
  • Goed reinigingssysteem

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Earl 02-08-2017
  • Product paar weken in bezit

Eindelijk glad zonder scheerschuim

Geschreven voor: Braun Series 3 ProSkin 3050cc Elektrisch Scheerapparaat, Zwart/Rood - Oplaadbaar Scheerapparaat

Algemene score

9,0
Nadat ik al ruim 30 jaar met scheermesjes heb geschoren, ben ik nu eindelijk overgestapt op een scheerapparaat. Aangezien ik een gevoelige huid heb was het de vraag of ik er last van zou krijgen, maar gelukkig is dit niet zo. Ja het duurt langer dan met een scheermes maar het wordt super glad.
De accu gaat lang mee als hij helemaal is opgeladen. En het schoonmaken is een fluitje van een cent en kan zo onder de kraan.
Kortom een fijne manier van scheren, die ik aan een ieder kan aanbevelen.

Pluspunten

  • ligt prettig in de hand
  • accu
  • makkelijke reiniging
  • glad resultaat

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

DeDenMen 02-08-2017
  • Product paar weken in bezit

Fijn gebruik, makkelijk design

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun Series 3 ProSkin 3050cc Elektrisch Scheerapparaat, Zwart/Rood - Oplaadbaar Scheerapparaat

Algemene score

9,0
Dit scheerapparaat is in vergelijking met een mesje heel erg wennen. Ik heb nog nooit een scheerapparaat gehad en ben zeer tevreden met het resultaat. Scheren is nu heel snel en makkelijk te doen, het enige werk dat ik ervan heb is het schoonmaken maar met een beetje handigheid die met de tijd wel komt heb je hem binnen no time schoon. Verder heeft het scheerapparaat een fijn design wat makkelijk in de hand ligt. Kleine haartjes scheert die makkelijk weg, echter heeft de scheerkop wel een beetje moeite met langere haren. Voor dit probleem zit daarom op een handige plek om alsnog lange haren makkelijk weg te kunnen halen een tondeuse. Verder is dit product zeer makkelijk te gebruiken, schoon te maken en stalling, het clean & charge station is wel moeilijk te gebruiken maar hier kreeg ik later meer handigheid in. Ik raad dit product dan ook vooral aan voor mensen met lichte of niet erge baardgroei.

Pluspunten

  • makkelijk te gebruiken
  • design
  • makkelijk schoon te maken

Minpunten

  • moeite met langere haren

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Alex 01-08-2017
  • Product paar maanden in bezit

Onder neus nog steeds lastig scheren

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun Series 3 ProSkin 3050cc Elektrisch Scheerapparaat, Zwart/Rood - Oplaadbaar Scheerapparaat

Algemene score

7,0
Ik heb het apparaat nu ongeveer een maand in mijn bezit.
Ik wilde eindelijk weer een makkelijke manier om.me snel te met een scheerapparaat te scheren ipv nat te scheren.

Het is idd makkelijk en snel scheren. Zeker makkelijk om.dit onderweg naar t werk te kunnen doen. Dus dat is zeker een pluspunt. Ook de scherpere mesjes is een verbetering met de oude scheerapparaten die ik gewend was.

Het grootste voordeel is het schoonmaken met het bijgeleverde apparaat gevuld met alcohol.
Dit geeft je een schoon gevoel na het gebruik ervan. De battrijduur is na snel opladen ook lang genoeg.

Verder blijven de mondhoeken en onder de neus lastige plekken. Al 2 x gehad dat er een haartje vanuit de mondhoek blijft hangen...niet fijn.

Al met al een goed vormgegeven, handzaam en schoon apparaat voor het snelle scheerwerk.

Pluspunten

  • Onderweg scheren
  • Schoonmaken met alcohol
  • Handzaam
  • Scherpe mesjes
  • Lange batterijduur

Minpunten

  • Mondhoeken/neus lastige plekken
  • Bij lange haren duurt het scheren lang

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Aad 01-08-2017
  • Product paar weken in bezit

Comfortabel en fijn gebruikers gemak

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun Series 3 ProSkin 3050cc Elektrisch Scheerapparaat, Zwart/Rood - Oplaadbaar Scheerapparaat

Algemene score

9,0
De Braun 3 serie pro is gewoon een fijn scheerapparaat met vele gemakken, bv het nat scheren en het reinigen met het dock systeem met alcohol. Je kan hem ook gewoon onder de kraan schoon spoelen. Hij glijd moeiteloos over elk gezicht, heb littekens in mijn gezicht en geen probleem en de tondeuse doet zijn werk ook meer dan goed. Hij scheert comfortabel en goed. De eerste keer is het even wennen want hiervoor scheerde ik me met mesjes maar zou nu niet meer willen ruilen. Al met al zijn geld zeker waard en kan hem aan iedereen aanbevelen.

Pluspunten

  • Nat scheren en goed voor elk gezicht.
  • In het dock automatisch reinigen.
  • Trimmen gaat ook moeiteloos.

Minpunten

  • In het begin even wennen maar daarna pico bello
  • Kan geen minpunten opnoemen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

awfcvanelten 26-07-2017
  • Product paar weken in bezit

Super scheerapparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun Series 3 ProSkin 3050cc Elektrisch Scheerapparaat, Zwart/Rood - Oplaadbaar Scheerapparaat

Algemene score

9,0
Nu enkele weken in gebruik en wil niet anders meer.
Dit is nou een scheer apparaat wat ik zocht, of je nu elke dag of na een aantal dagen scheert het scheert perfect.
Met de meerderen messen trekt deze niet aan de haren en glijd het heel fijn over de huid.
Bij een opgeladen batterij scheer ik minimaal een week zonder tussen door op te laden, wil je het apparaat clean houden moet je hem wel op de oplader zetten dan is ie weer heerlijk gereinigd.
Wat ook heel prettig gaat is het schoonmaken, even een borsteltje er over en dan kun je hem gewoon even onder de kraan houden en klaar.
Wat voor mij het belangrijkste is dat hij glad scheert, geen irritatie veroorzaakt en lekker over je huid glijd.
Ik had een S5 serie maar vind deze toch beter.
Mensen die twijfelen over elektrisch scheren raad ik deze zeker aan.

Pluspunten

  • Glijd goed over de huid
  • Scheert zeer glad
  • Baterij oplading gaat min een week mee
  • Geen irritaties op je huid
  • Clean station aanwezig

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bas89 26-07-2017
  • Product paar maanden in bezit

Een snelle en gladde scheerbeurt.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun Series 3 ProSkin 3050cc Elektrisch Scheerapparaat, Zwart/Rood - Oplaadbaar Scheerapparaat

Algemene score

9,0
Opzoek naar een vervanging van het traditionele scheermes dit prima apparaat gevonden. Het is een prettig scheerapparaat en ligt goed in de hand. Het is een leuk hip design en erg makkelijk in gebruik. Het scheer resultaat is best heel glad en dat zonder alle irritaties waar je wel last van hebt als je met een mesje scheert. Hij is makkelijk schoon te maken met het reinigingsstation. De accu is krachtig genoeg voor meerdere scheerbeurten. Tijdens het scheren volg je makkelijk de contouren in je gezicht en wat ik ook makkelijk vind is dat je kan scheren tijdens het douchen. Voor mij de juiste keus geweest en ik heb erg tevreden en dat ook nog voor een goede prijs. Voor iedereen een aanrader.

Pluspunten

  • Scheerresultaat
  • Onderhoud
  • Prijs
  • Design

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

William1983 24-07-2017
  • Product paar weken in bezit

Overstap naar electrisch scheren

Geschreven voor: Braun Series 3 ProSkin 3050cc Elektrisch Scheerapparaat, Zwart/Rood - Oplaadbaar Scheerapparaat

Algemene score

7,0
Voorheen scheerde ik mij met een scheermes alleen vind de scheermesjes erg duur geworden. Zodoende de overstap gedaan en de Braun BP3050CC aangeschaft. Het scheerapparaat verbruikt naar mijn idee niet veel stroom/accu, ik kan meerdere malen uitgebreid scheren zonder dat ik hem hoef op te laden. Er wordt ook een schoonmaakstation bijgeleverd. Dit vind ik erg prettig en hygiënisch alleen is dat station vrij groot. Dat betekend dan ook dat het veel opbergruimte inneemt. Verder kun je het apparaat op alle kanten over je baardgebied halen en beweegt hetr scheergedeelte mee met de huid. Wel is het even duwen onder de neus want daar kom je net niet goed bij. Het apparaat scheert verder prima zowel nat als droog.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende
Goed

Reageer

Michel69 22-07-2017
  • Product paar weken in bezit

handig scheerapparaat

Geschreven voor: Braun Series 3 ProSkin 3050cc Elektrisch Scheerapparaat, Zwart/Rood - Oplaadbaar Scheerapparaat

Algemene score

8,0
Sinds enige weken in het bezit van de Braun Series 3 Proskin. Na handmatig scheren toch gekozen voor electrisch scheren en bevalt prima. Het apparaat ligt goed in de hand en batterij gaat enkele beurten mee voordat je deze weer moet opladen, ook na het schoonmaken met kwastje reinigt hij zichzelf weer in het clean & charge station. Erg fijn en fris. Het apparaat bevalt prima echter is het clean & charge station redelijk groot en bij mij moeilijk in de badkamer te plaatsen.Voor de rest prima apparaat.

Pluspunten

  • ligt goed in de hand
  • maakt zichzelf schoon voor volgende scheerbeurt
  • batterijduur
  • opladen ook zonder station gebruik

Minpunten

  • station moeilijk in badkamer te plaatsen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Surijava 22-07-2017
  • Product paar weken in bezit

Goed voor de dag komen

Geschreven voor: Braun Series 3 ProSkin 3050cc Elektrisch Scheerapparaat, Zwart/Rood - Oplaadbaar Scheerapparaat

Algemene score

4,0
Ik heb dit app nu al 2 weken uitgeproberen. Het is een app met een mooi design. Het is ook fijn dat het zelfreinigt na elke scheerbeurt. Het geeft ook een heerlijke geur. Alleen vind ik het app nogsteeds niet goed scheert bij de hoeken op het gezicht. Verder is het app gebruiksvriendelijk.

Pluspunten

  • zelfreinigend
  • Mooi design

Minpunten

  • Voelt hard aan de huid
  • Scheert niet goed bij de hoeken op het gezicht

Review criteria:

Onvoldoende
Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Mitchversluis 17-07-2017
  • Product paar weken in bezit

Heerlijk makkelijk!

Geschreven voor: Braun Series 3 ProSkin 3050cc Elektrisch Scheerapparaat, Zwart/Rood - Oplaadbaar Scheerapparaat

Algemene score

8,0
Ik heb de Braun Series 3 nu een kleine twee weken in mijn bezit, en ik moet zeggen, ik ben aangenaam verrast! voorheen was ik altijd van mening dat een elektrisch scheerapparaat nooit hetzelfde resultaat zou kunnen leveren als een ouderwets scheermes. Het scheerapparaat van Braun doet het daarin tegen hartstikke goed! Het apparaat ligt goed in de hand, en voelt fijn aan. Ook de zelfreiniging van het apparaat werkt goed, en het geeft het apparaat weer het gevoel alsof hij nieuw uit de doos komt. Tevens is het apparaat waterdicht, dus het is gemakkelijk om het volledige apparaat goed schoon te houden. Het enige nadeel wat ik tot nu toe aan het scheerapparaat heb gevonden is de 'grote' houder, wat het moeilijk maakt om hem overal mee naartoe te nemen (denk bijvoorbeeld aan vakantie) eindstand ben ik zeer tevreden over het apparaat, hij doet wat hij moet doen, en dat doet hij goed!

Pluspunten

  • Fijne ligging in de hand
  • Niet zwaar
  • Grote accu capuciteit
  • Duidelijke handleiding
  • Handige reinigingsmodule

Minpunten

  • Lust behoorlijk wat reinigingsvloeistof
  • Houder erg opzichtig

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Rob 14-07-2017
  • Product paar weken in bezit

Scheerapparaat Braun Serie 3 3050 cc

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun Series 3 ProSkin 3050cc Elektrisch Scheerapparaat, Zwart/Rood - Oplaadbaar Scheerapparaat

Algemene score

9,0
Onlangs ontving ik het scheerapparaat Braun Serie 3 3050 cc voor te testen. Ik had me voor dit type scheerapparaat aangemeld omdat ik benieuwd was naar de zelfreinigende scheerkop. Ik scheer me al jaren met een scheerapparaat van het merk Braun omdat de scheerresultaten zeer goed zijn en het apparaat makkelijk in de hand ligt. Qua uiterlijk scheelt het te testen apparaat niet zoveel van het apparaat wat ik reeds in bezit had. Het gewicht van de Braun serie
3 is een stuk lichter dan het apparaat wat ik voorheen gebruikte. Bij ontvangst bleek dat het apparaat goed en mooi ingepakt was. De beschrijving van het apparaat was kort, bondig en duidelijk. Ik heb het idee dat ik met dit scheerapparaat iets langer doe om het gewenste resultaat te krijgen dan voorheen. Dit kan uiteraard aan het gewenningsproces liggen. De huid moet opnieuw wennen aan het apparaat. Erg prettig is dat je met een schone scheerkop ( fris ruikend) 's morgens de dag begint. Je dient wel elke keer het apparaat te reinigen bij het opladen, wat als nadeel heeft dat de vulling van het reinigingsspul snel opgaat.
Nadeel: Houder met accu en reinigingsmiddel is te groot om mee te nemen ( denk aan vakantie).
Voordeel is dan echter wel dat de accu van het apparaat snel is opgeladen.
Al met al zou ik, gezien de prijs-kwaliteit verhouding, deze Braun Serie 3 3050cc ten zeerste aanraden. Ik ben zeer tevreden over de resultaten van dit scheerapparaat.

Pluspunten

  • ligt goed in de hand
  • perfecte accu (snel opladbaar)
  • zelf reinigend (fris ruikend)
  • perfecte handleiding
  • goede prijs-kwaliteitsverhouding

Minpunten

  • vulling reinigen snel op (kostenplaatje)
  • houder te groot van formaat

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews