Philips SHAVER Series 9000 S9711

Specificaties
Scheermethode
nat en droog scheren
tile-scheersysteem
vibrerende kop(pen)
(Extra) functies
precisietrimmer
Bekijk 1 andere uitvoering

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 56 reviews die zijn achtergelaten voor de Philips SHAVER Series 9000 S9711 op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,4

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Altijd op zoek naar kwaliteit 24-12-2017
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

De Philips Shaver 9000 S9711

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips SHAVER Series 9000 S9711

Algemene score

8,0
Ik gebruik dit apparaat nu ruim twee jaar en dacht: Ik laat even weten wat mijn ervaringen zijn met dit apparaat, ik heb zelf destijds flink lang gezocht naar het beste type dat ik kon vinden. en besloot deze aan te schaffen.
Tenslotte vind ik zelf altijd fijn om reviews met ervaringen te lezen om te bepalen of ik tot de aankoop overga. Misschien heeft iemand iets aan mijn schrijven hier.

Ik heb zelf van origine redelijk donker haar dus wil ik mij zo glad mogelijk scheren en de stoppels weg te werken. Dit lukt met dit apparaat ondanks mijn donkere haar redelijk goed al is het resultaat met een scheermes uiteraard beter. ik scheer mijzelf iedere ochtend.

Het apparaat is degelijk en ligt fijn in de hand. ook beweegt de scheerkop soepel over de huid.

Ik persoonlijk gebruik het reinigingssysteem niet, ik vind de cartridges gewoonweg te duur en het apparaat is waterdicht dus makkelijk af te spoelen onder de kraan, zo gebeurd. Bij hte schoonmaken haal ik het bovenste gedeelte van de scheerkop er af, dit gaat zeer eenvoudig en spoel deze af. Daarna maak ik het gedeelte dat aan het apparaat zit even schoon, gewoon afspoelen dus, eenvoudig en zo gedaan. Al het water dat bovenin het scheerapparaat bij reinigen stroomt, loopt er in een paar seconden aan de onderkant uit bij als je hem rechtop houdt, erg fijn. Schoonmaken onder de kraan is gedaan in een minuut.

Wanneer je het apparaat aan de adapter en het stopcontact legt, laadt hij echt zeer snel op.
Ik gebruik zo' n 10% van de batterij per scheerbeurt, dus deze gaat in mijn geval zo' n 10 dagen mee. Hier ben ik echt zeer tevreden over.

De 3 stuks "krachtstanden" op het apparaat vind ik onzin, bij mij staat deze altijd op maximaal, maar er zal wel een reden zijn voor deze mogelijkheid tot instellen.

Het apparaat is trouwens vrijwel geruisloos.

Op het apparaat zit ook een "op slot stand" wanneer je de startknop een 3 tal seconden ingedrukt houdt, handig waneer je hem in je toilettas stopt om op reis te gaan. (Het bijgeleverde scheerapparaat doosje gebruik ik niet, deze neemt teveel ruimte in vind ik).

De hele set heeft eigenlijk maar 1 nadeel.
Ik vind namelijk dat de scheerkop(pen) nogal prijzig zijn. Natuurlijk kun je niet een waarde geven aan de lengte van de duur waarmee messen zouden moeten meegaan, deze zal bij dit type wel "gemiddeld" zijn qua levensduur. Ik doe zelf denk ik zo' n 6 maanden met de scheerkop, dat is te doen. Wel moet ik zeggen dat, ondanks dat ik geen domme jongen ben, het plaatsten van een nieuwe scheerkop niet super makkelijk is, dit was bij het vorige type veel eenvoudiger, maar het is goed te doen.

Ja, ondanks dat het altijd beter kan, ben ik tevreden over de kwaliteit van dit apparaat n raad hem aan.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

johan 26-11-2016
  • Product paar dagen in bezit

goede kwaliteit

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips SHAVER Series 9000 S9711

Algemene score

8,0
goed product makelijk in gebruik en goede prijs scheert fijn en is ook mooi kwa uitvoering ik beveel dit product aan

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

lapto_83 21-08-2016
  • Product paar dagen in bezit

Prettig en fijn scheerapparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips SHAVER Series 9000 S9711

Algemene score

9,0
Net als vele ben ik gaan vergelijken met andere toestellen.
Natuurlijk is de prijs naar mijn mening best behoorlijk echter krijg je er wel een geweldig scheerapparaat voor.

Met een scheerkop die zeer flexibel is en de mesjes log van elkaar bewegen volg je gemakkelijk de contouren van je gezicht.
Dit geeft een prettig scheergevoel en een gladder resultaat.

De verschillende snelheden zijn ook erg prettig.
Zo kan je hem bijvoorbeeld op snel zetten wanneer je dagelijks scheer.
Wanneer je niet dagelijks scheer vind ik hem persoonlijk prettiger door hem iets minder snel te zetten waardoor je vrijwel geen irritatie heb bij een gevoelige huid.

Ook de batterij indicator is erg prettig zodat je hem op tijd kan opladen en dus niet zonder zou zitten.
Mocht je het toch een keer vergeten is het ook mogelijk om het snel voor 1 scheerbeurt op te laden.

De scheerkop is gemakkelijk los te klikken en met het hulpstuk kan je gemakkelijk de mesjes reinigen onder de kraan.
Ook is hij gemakkelijk te reinigen middels de Smart Clean al duurt dit best lang.

Dankzij een gemakkelijk op te klikken trimmer is trimmen natuurlijk ook erg gemakkelijk om te doen met dit scheerapparaat.

Kortom een fijn scheerapparaat die erg prettig aanvoelt en gemakkelijk in gebruik is.
Echter is hij best aan de prijs en de prijs van de clean cartridge zijn ook aan de prijs.

Pluspunten

  • Gemakkelijk in gebruik
  • batterij indicator
  • Flexibele scheerkop
  • Regelbare snelheid

Minpunten

  • Prijs Apparaat
  • Prijs Clean cartridge

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jos 28-11-2016
  • Product paar weken in bezit

TOP in glad scheren !

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips SHAVER Series 9000 S9711

Algemene score

9,0
Fantastisch scheerapparaat, ligt prima in de hand. Scheerresultaat prima ! Heerlijk om én nat én ook droog te kunnen scheren.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Nat scheren toch beter 15-06-2016
  • Product paar dagen in bezit

Review van mij

Geschreven voor: Philips SHAVER Series 9000 S9711

Algemene score

7,5
Altijd nat gescheerd maar wilde het "gedoe"niet meer. Apparaat pak je sneller maar je moet vele malen rondjes draaien en blijven controleren of alles glad is. Het wordt gewoon niet glad, de hele dag wel ergens ruwe plekken. Ik geloof zonder meer dat dit een van de betere is maar elektrisch scheert gewoon niet glad. Kan ook niet, want het mesje gaat niet over het gezicht zelf zoals bij nat scheren. Verder een mooi apparaat, licht maar met een enorme houder. De vloeistof is lastig want durf hem niet neer te zetten omdat schoonmaakster of partner het verzet en dan de bak gaat lekken.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed
Goed

Reageer

klaas 14-07-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goede grip en superglad scheren met geluidsarm apparaat.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips SHAVER Series 9000 S9711

Algemene score

10,0
Praktisch mijn hele leven gewend geweest om nat te scheren met mesje. Uit gemakzucht uiteindelijk over gegaan op elektrisch scheren wat aanvankelijk niet echt plezierig was met normaal scheerapparaat. Kon mezelf niet glad scheren. Enkele weken geleden over gegaan op deze roterende scheerapparaat. Wat een verademing en wat een heerlijk glad resultaat zonder irritatie van de huid. Praktisch geluidloos.

Pluspunten

  • geluidsarm
  • geen huidirritatie

Minpunten

  • zat geen borsteltje bij

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JaapKonijn 07-07-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Waardeloos

Geschreven voor: Philips SHAVER Series 9000 S9711

Algemene score

1,0
Een waardeloos apparaat met zijn zwabberende scheerkoppen. De miskoop van mijn leven. Ik heb ruim 50 jaar duurdere philishave apparaten gebruikt, maar dit ding is waardeloos. Onder de neus is het slecht scheren vanwege de schuin geplaatste koppen en dat geldt ook voor de kaaklijn. Voor mij nooit meer een Philips.

Review criteria:

Slecht
Slecht
Slecht
Slecht

Reageer

peter alki 20-06-2019
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

tegenvallend

Geschreven voor: Philips SHAVER Series 9000 S9711

Algemene score

6,0
nagenoeg jaarlijks vervangen van dure mesjes
scheert stroef op de huid, na enkele jaren gaat telkens de kop van het apparaat
al 45 jaar philipsscheerder, maar prijs en kwaliteit naar prijs van de 9000 serie doet me uitkijken naar mogelijk alternatief.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende
Onvoldoende

Reageer

Leo sneijers 23-03-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goed scheeraparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips SHAVER Series 9000 S9711

Algemene score

8,0
Doet precies wat hij moet doen . Gemakkelijk in gebruik . Ook makkelijk schoon te maken door het basis station

Pluspunten

  • Gemakkelijk in gebruik
  • Gemakkelijk schoonmaken

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Jan. Purmerend 29-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Scheert geweldig.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips SHAVER Series 9000 S9711

Algemene score

10,0
Ik ben nu 75 en heb mij altijd elektrisch geschoren ,dit is werkelijk het beste scheerapparaat dat ik tot nu toe gebruikt hebt.

Pluspunten

  • scheren is zeer goed.
  • tondeuze is erbij

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hein kappelhoff 25-06-2018
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

teleurstelling al 3 jaar

Geschreven voor: Philips SHAVER Series 9000 S9711

Algemene score

1,0
als opvolger voor mijn scheerapparaat uit de 5000 serie ervaar ik de S9711 als zeer teleurstellend.
lang scheren en niet glad. na klacht van Philips nieuwe scheermesjes gekregen, maar dit helpt niet.
ik scheer mij eigenlijk liever en gemakkelijker en met beter resultaat met mijn oude scheerapparaat - dat was niet de bedoeling.

Minpunten

  • scheerresultaat

Review criteria:

Slecht
Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

roelof 02-05-2018
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

echt een topmodel

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips SHAVER Series 9000 S9711

Algemene score

9,0
Dit is mijn vierde philipshave. Ik gebruik het apparaat nu een half jaar. Hij scheert perfect glad en is erg stil. Het schoonmaak systeem doet goed zijn werk. Het apparaat volelt als nieuw nadat ik hem in de houder heb gezet. Ik gebruik per scheerbeurt 5% van de batterij. Geen huidirritatie. Duur in aanschaf maar veel goedkoper en millieuvriendelijker dan scheren met mesjes.

Pluspunten

  • scheerresultaat
  • schoonmaaksysteem
  • geluid
  • accu
  • comfort

Minpunten

  • duur in aanschaf

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

ter Borg 06-12-2017
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

scheerkoppen voldoen maar zeer kort.

Geschreven voor: Philips SHAVER Series 9000 S9711

Algemene score

3,0
apparaat scheert zeer goed als de scheerkoppen nieuw zijn . maar bij mij zijn ze na 3 maand super slecht. een scheerbeurt is dan echt been crime. ik heb een keer nieuwe koppen gehad deze scheerden goed de eerste 2 maanden en toen was de scherpte er af. plus het schoonmaken na elke scheerbeurt kost veel water!! geen succes helaas beslist geen aanrader.

J.H. terborg

Review criteria:

Slecht
Voldoende
Voldoende
Slecht

Reageer

pnuytten 28-11-2017

Hemels scheren

Geschreven voor: Philips SHAVER Series 9000 S9711

Algemene score

10,0
De Phillips S911 is de perfecte aanwinst voor mijn badkamer. Wat meteen opvalt is het mooie design en hoe vlot het toestel in de hand ligt. Het opladen gaat in een handomdraai. Het toestel werkt erg intuïtiefen scheert veel stiller dan mijn andere vorige apparaten. Ik gebruikte het toestel om een baard van enkele dagen af te scheren en dit ging vlot en pijnloos. Dit heb ik nog nooit eerder meegemaakt. Ik had verwacht dat de machine aan mijn baard zou 'trekken'. Achteraf had ik geen last van irritatie of andere ongemakken. Top toestel!
Oorspronkelijk gepost op philips.be

Reageer

Baarssnoek 25-11-2017

Knap product!

Geschreven voor: Philips SHAVER Series 9000 S9711

Algemene score

10,0
De Philips Shaver series 9000 is een heel knap product. Niet alleen het design en de presentatie, maar ook de werking ervan.

Pluspunten:
1. Je kunt het apparaat reinigen zonder enige moeite. Zo blijft het proper en is het veel hygiënischer om je te scheren.
2. Er is een lange batterijduur. Als de batterij leeg is, laadt deze heel snel op.
3. Na dit apparaat twee weken te gebruiken is de irritatie in mijn nek aanzienlijk verminderd!
4. Het valt zeer goed in de hand, heel gemakkelijk te gebruiken.
5. Je kunt nat en droog scheren. Mijn persoonlijke voorkeur gaat naar nat, maar beide werken even goed.
Oorspronkelijk gepost op philips.be

Reageer

Lukskie 23-11-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekregen

philips shaver 9000 serie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips SHAVER Series 9000 S9711

Algemene score

10,0
Nadat ik het nu al een aantal weken heb kunnen gebruiken ben ik er zeer tevreden van. Het gaat boven mijn verwachting! Ik heb bij dit toestel totaal geen last van irritatie's of van roodheid na het scheren. Het glijdt vloeiend over mijn kin en het wegtrekken van de haartjes doen totaal geen pijn! Het ligt verrassend goed in de hand en gaat een paar scheerbeurten mee! Het reinigen gebeurd ook automatisch dankzij de cartridge. Het is zijn prijs zeker waard! Het beste scheermachine ooit!

Pluspunten

  • geen irritatie/roodheid
  • lion batterij
  • superglad huid
  • nat/droog scheren
  • goede handgrip

Minpunten

  • prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

BK 20-10-2017
  • Product paar weken in bezit

Philips ten top

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips SHAVER Series 9000 S9711

Algemene score

8,0
Zoals je kunt verwachten van Philips, krijg je waar je voor betaalt. Een solide en stil apparaat met een prima accuduur. Aanrader!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Johan 16-09-2017
  • Product paar dagen in bezit

Goede accuduur

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips SHAVER Series 9000 S9711

Algemene score

9,0
Een geweldig scheerapparaat, mooi afgewerkt. Hopelijk gaat het net zo lang mee als mijn vorige Philips shaver.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

123 13-08-2017
  • Product paar dagen in bezit

Fijn scheerapparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips SHAVER Series 9000 S9711

Algemene score

8,0
Ligt fijn in de hand tot nu toe scheert hij zeer fijn. Trimmer nog niet gebruikt. Scheerapparaat is heel stil

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Freek5 14-06-2017
  • Product paar maanden in bezit

Glad scheerresultaat; maar... scheerkop valt er af!

Geschreven voor: Philips SHAVER Series 9000 S9711

Algemene score

6,0
Plus:
Scheerresultaat is echt glad! (Dat kost mij wel 30 minuten, maar toch knap dat Philips ook de laatste kleine haartjes op lastige plekken zoals onder de kaaklijn wegkrijgt.)

Min (groot):
Tijdens een scheerbeurt komt het meerdere keren voor dat de scheerkop eraf valt als ik wat harder moet drukken. Dit had makkelijk voorkomen kunnen worden door de gleuf waarin de scheerkop bevestigd moet worden wat dieper te maken. Kom op Philips, jullie maken nu bijna 80 jaar scheerapparaten met een prijs van soms meer dan 400 euro. Dit had echt beter gemoeten!

Min (klein):
* Als je op reis gaat moet je stekker van basisstation gebruiken. Doe er volgende keer gewoon een extra reisstekkertje bij.
* Scheerapparaat ziet er lelijk uit in basisstation (achterstevoren).
* Informatie op website over wat nou precies het verschil is tussen alle modellen is tenenkrommend slecht. (Duidelijk werk van marketingspecialisten die niet geinteresseerd zijn in klanten helpen.)

(Dit zijn slechts kleine punten, maar gegeven de prijs mag je beter verwachten.)

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Slecht
Slecht

Reageer

Toon meer reviews