Philips SHAVER Series 9000 S 9161 - Reviews

Best Reviewed nov 2014 Philips SHAVER Series 9000 S 9161
Best Reviewed november 2014
Specificaties
Accu indicator
Ja
Afspoelbaar
Ja
Nat en droog
Ja
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 42 reviews geschreven op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,9

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Anoniem 01-08-2016

geweldig

Algemene score

8,0
zeer goed apparaat.
scheert sneller alles mooi glad
de 8 kanten bewegende koppen doen ook goed de kaaklijn en werkt goed voor de hals!
Oorspronkelijk gepost op Philips

Reageer

Harry 24-06-2016 Product paar dagen in bezit

Prima scheerapparaat

Algemene score

8,2
Ik heb mij nog nooit zo glad kunnen scheren. Prima scheerapparaat, snel resultaat. Goede en eenvoudige reinigingsmogelijkheden i.c.m. separaat reinegings eenheid.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Anton 23-06-2016 Product paar weken in bezit

Geweldig apparaat

Algemene score

9,0
Dit had ik veel eerder moeten doen. Na jaren je nek opentrekken, eindelijk een apparaat waarbij ik me verheug op het scheren. En dan de onderhoudskit, geweldig.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter van Oudheusden 23-06-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,0
Nog maar een paar dagen in gebruik, 1e indruk is goed, scheren gaat snel en gemakkelijk.
Schoonmaken van het apparaat gaat makkelijk met clean system waar je keuzes op kunt maken welk type reiniging je wilt gebruiken.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Chris-999 21-06-2015 Product maand in bezit

Algemene score

9,8
It is to replacing the old SensoTouch I was using, and certainly it did its job. The new designed contour makes it more close to my skin than the previous SensoTouch. It can shave more clean and faster than me old shaver.

I did not use the styler, so do not know its performance.

It is also easy to clean. I usually simply put it under the tap and most of the time the hair will be washed away. I did try the SmartClean several times and it is also good enough for lazy people like me.

May be the cost of SmartClean cartridge is not that perfect.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peetsje 08-06-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,5
Scheert goed en geen last van schrale of rode plekken. Ligt goed in de hand, makkelijk met beweegbare scheerkop.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

glad57 01-06-2015

Mooi product

Algemene score

8,0
Nu ruim een paar maanden inbegrip. Bevalt goed en scheert gladder dan mijn vorige apparaat. Makkelijk schoon te maken en redelijk stil
Oorspronkelijk gepost op Philips

Reageer

Meijer65 28-05-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,5
Heel fijn apparaat. Het resultaat is werkelijk super bij het model wat ik had van 9 jaar geleden. Ligt fijn in de hand. alleen de trimmer is even wennen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

KiwiCH 02-04-2015

Top apparaat

Algemene score

10,0
Het is een mooi ontwerp met kwalitatief goede materialen.
Ligt goed in de hand en is fluister stil.
Als je scheerzeep gebruikt dan is het resultaat zelfs nog beter; daar kunnen die mesjes van G.. niet tegen op.
Oorspronkelijk gepost op Philips

Reageer

Jaac 18-03-2015

Eerste Shaver die een perfect glad resultaat geeft

Algemene score

10,0
Ik gebruik deze shaver nu 2 weken en ben zeer tevreden over de resultaten! De shaver volgt volledig de contouren van mijn gezicht en pakt alle haartjes/stoppels mee. Ik heb ook geen last van irritatie meer. Handig is ook de bijgeleverde Styler voor het bijhouden van bakkebaarden en evt. baard(je). Accuduur is prima en apparaat is makkelijk met heet water te reinigen. Alleen jammer dat er geen houder in de verpakking zat om de shaver in te zetten. Staat toch wat mooier in de badkamer!
Oorspronkelijk gepost op Philips

Reageer

ramje1 16-03-2015 Product maand in bezit

Algemene score

9,0
ik mocht de Philips shaver 9000 uit proberen ik heb hem nu twee weken en heb het droog en nat uit geprobeerd.
Hij scheert nat gladder dan droog, scheert snel en het model ligt prima in de hand.
En de batterij gaat een uur mee, dus dat is heel lang.
Ik ben dol enthousiast. (Ramje1)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ramje1 16-03-2015

Lekker model, scheert snel en glad.

Algemene score

10,0
ik mocht de Philips shaver 9000 uit proberen ik heb hem nu twee weken en heb het droog en nat uit geprobeerd.
Hij scheert nat gladder dan droog, scheert snel en het model ligt prima in de hand.
En de batterij gaat een uur mee, dus dat is heel lang.
Ik ben dol enthousiast.
(Ramje1)
Oorspronkelijk gepost op Philips

Reageer

ramje1 16-03-2015 Product maand in bezit

Algemene score

9,0
Twee maanden terug kreeg ik de kans om de Philips shaver SW9161/31 uit te proberen (testen).
En ik was gewent om me nat met mes te scheren.
Sun nu scheer ik met al een aantal weken met de Philips shaver S9161-31 en bevalt me prima.
Model is prettig in de hand scheert zowel droog als nat erg snel en glad. (Ramje1)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

petervr45 28-02-2015 Product paar weken in bezit

Algemene score

9,8
ik mocht dit apparaat (Shaver series 9000 model S9161/41) testen, nou me oude scheerapparaat maar opgeborgen.Wat een verschil zeg, scheert perfect, koppen bewegen goed over de huid en een goede handgreep, makkelijk schoon te maken. Ik heb geen negatieve dingen kunnen vinden bij dit apparaat. Het is een aanrader.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Orangedutchy 23-02-2015 Product paar weken in bezit

Algemene score

9,0
Afgelopen maand zag ik op facebook een berichtje voorbij komen, waarin mensen opgeroepen werden zich op te geven als testpersoon voor een nieuw scheerapparaat van Philips.

Ik scheer me al jaren nat, maar ben altijd wel benieuwd naar nieuwe producten, dus ik dacht ‘wie niet waagt, wie niet wint’ en heb me opgegeven. En ja hoor…kort daarna ontving ik zomaar het topmodel van Philishave, de S9161/41 uit de Shaver series 9000!

De afgelopen twee weken heb ik hem zo ongeveer om de dag gebruikt. Ik verwachtte huidirritaties, omdat ik droogscheren niet gewend ben. Maar daar heb ik helemaal geen last van gekregen! En je kunt het apparaat ook gebruiken om nat te scheren als je wilt. Voordeel van droog scheren is echter dat het lekker snel gaat. En het schoonmaken van de scheerkoppen gaat ook al zo makkelijk: gewoon schoon spoelen onder de kraan. Ook laadt het apparaat zeer snel op, en kan je het dan voor heel wat scheerbeurten gebruiken, zo’n 50 minuten lang.

Voor mij is dit scheerapparaat een openbaring en werkelijk een topper…ik geef het een dikke 9! Als fervent (voorheen) natscheerder had ik dat nooit verwacht.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

TesterB2 23-02-2015

Super fijn scheerapparaat

Algemene score

10,0
Afgelopen maand zag ik op facebook een berichtje voorbij komen, waarin mensen opgeroepen werden zich op te geven als testpersoon voor een nieuw scheerapparaat van Philips.

Ik scheer me al jaren nat, maar ben altijd wel benieuwd naar nieuwe producten, dus ik dacht ‘wie niet waagt, wie niet wint’ en heb me opgegeven. En ja hoor…kort daarna ontving ik zomaar het topmodel van Philishave, de S9161/41 uit de Shaver series 9000!

De afgelopen twee weken heb ik hem zo ongeveer om de dag gebruikt. Ik verwachtte huidirritaties, omdat ik droogscheren niet gewend ben. Maar daar heb ik helemaal geen last van gekregen! En je kunt het apparaat ook gebruiken om nat te scheren als je wilt. Voordeel van droog scheren is echter dat het lekker snel gaat. En het schoonmaken van de scheerkoppen gaat ook al zo makkelijk: gewoon schoon spoelen onder de kraan. Ook laadt het apparaat zeer snel op, en kan je het dan voor heel wat scheerbeurten gebruiken, zo’n 50 minuten lang.

Voor mij is dit scheerapparaat een openbaring en werkelijk een topper…ik geef het een dikke 9! Als fervent (voorheen) natscheerder had ik dat nooit verwacht.
Oorspronkelijk gepost op Philips

Reageer

jlpah 23-02-2015 Product paar weken in bezit

Algemene score

9,8
Wat een geweldig apparaat is de series 9000.Het is een compleet scheer-trim systeem met een eigen reinigingsstation.
Het apparaat moet eerst opgeladen worden en dat gaat supersnel.Het apparaat maakt weinig geluid en ligt prettig in de hand.
Het klopt dat je huid even aan het droogscheren moet wennen.Natscheren kan ook je hebt alleen wat minder zich op wat je geschoren hebt.
Het bijgevoegde trimapparaat werkt subliem. De baardharen perfect op 1 mm getrimd.
Het verwisselen van de scheerkop/trimkop gaat eenvoudig.
Al met al een prettig apparaat. Zeer de moeite waard

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JS65 23-02-2015

Goed!

Algemene score

10,0
Ik gebruik de Philips shaver nu ruim een week en ben zeer tevreden. Het apparaat scheert gewoon goed maar doet dit ook nog eens nagenoeg geluidloos. Verder is het licht van gewicht en heeft de batterij een prettig lange levensduur (na ruim een week nog steeds de volle drie streepjes). Het schoonmaken gaat erg eenvoudig (afspoelen onder de kraan), heb nog niet gekeken hoe het "groot onderhoud" gaat maar dat is lijkt me ook ook niet vaak noodzakelijk op deze manier. Een klein minpunt is het feit dat er een losse tondeuse bij zit maar geen opbergmogelijkheid hiervoor.
Oorspronkelijk gepost op Philips

Reageer

SdG 22-02-2015 Product paar weken in bezit

Algemene score

8,2
Sinds ruim een week heb ik dit apparaat in huis. Ik scheerde me voorheen altijd nat maar ik wilde wel eens iets anders proberen en heb ter review dit apparaat van Philips toegestuurd gekregen. Mijn precieze set staat niet op Kieskeurig, ik heb namelijk type S9161/41, maar in essentie gaat het om hetzelfde scheerapparaat waarvan het resultaat dus ook volledig te vergelijken is met het hier genoemde model.
Na het opladen kan het apparaat zo'n 50 minuten scheren op een lading. Ik vind het een comfortabel scheerapparaat in gebruik, het scheerresultaat is mooi glad. De kaaklijn blijft een uitdaging, maar ook dit gaat heel goed. Omdat ik overschakelde van nat naar droog dacht ik dat mijn huid hier wel aan zou moeten wennen, maar dat bleek erg mee te vallen.
Kortom, het is een fijn apparaat, mooi design, ligt goed in de hand en levert een goed scheerresultaat.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Graauw1965 22-02-2015

Prettig apparaat levert goed scheerresultaat

Algemene score

8,0
Ik heb sinds een week dit scheerapparaat uit de toplijn van Philips in gebruik. Ik scheerde me altijd nat, maar wilde nu wel eens iets anders proberen. Van Philips heb ik dit apparaat ter review aangeboden gekregen. Sinds ik hem heb, heb ik uitsluitend nog hiermee geschoren. Eerst dien je hem ongeveer een uurtje op te laden voor de volledige capaciteit van 50 minuten scheren, daarna kun je aan de slag. Het apparaat ligt lekker in de hand en de scheerkoppen bewegen heel soepel in alle richtingen. Scheren gaat heel comfortabel en is niet meer te vergelijken met oudere electrische apparaten die ik vroeger wel eens gehad heb. Prettig is dat je hem zowel nat als droog kunt gebruiken, bijvoorbeeld ook onder de douche. Als je altijd nat scheert kun je in het begin nog wel eens een geïrriteerde huid krijgen, maar hier had ik eigenlijk nauwelijks last van. De scheerkoppen zijn makkelijk te verwijderen om schoon te maken en om om te wisselen met een van de accessoires die beschikbaar zijn, in dit geval een baardtrimmer. Die werkt trouwens ook perfect om wenkbrauwen in toom te houden.
Al met al een fijn apparaat welke een goed scheerresultaat oplevert.
Oorspronkelijk gepost op Philips

Reageer

Toon meer reviews