Philips SHAVER Series 9000 S9161

Beste deals -5% prijsdaling
Specificaties
Scheermethode
nat en droog scheren
tile-scheersysteem
vibrerende kop(pen)
Kleur(en)
zilver
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 38 reviews die zijn achtergelaten voor de Philips SHAVER Series 9000 S9161 op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,4

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Harry 22-08-2019
  • Product gekocht

Waardeloos

Geschreven voor: Philips SHAVER Series 9000 S9161

Algemene score

1,0
Altijd Philips gehad was altijd zeer tevreden koop je een keer een duur apparaat en het kan niet slechter na vier maanden was hij al stomp wou niet meer scheren dus een nieuwe kop en na vier maanden was hij al weer bot en als je scheert val de hele kop er soms ook nog af nog nooit zoon waardeloos apparaat gehad Philips wil van niks weten ik gooi hem weg

Reageer

Richard Meiracker 10-02-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Moeilijk schoonmaken

Geschreven voor: Philips SHAVER Series 9000 S9161

Algemene score

1,0
Ik heb het scheerapparaat nu 1 week en door het schoonmaken van sheerkop constructie is hij nu al stuk. Oké toegegeven ik heb vrij grote handen waardoor ik het klepje van de scheermesjes niet makkelijk van elkaar krijg. Hierdoor zijn de borgringen stuk gegaan en vallen de mesjes eruit. Hier is dus zeker niet goed over nagedacht. Een klein drukknopje waardoor het klepje omhoog zou komen was voor zo'n merk en prijs wel handig geweest.

Pluspunten

  • Oogt provisioneel
  • Scheert goed

Minpunten

  • Slechte schoonmaak constructie
  • Niet geschikt voor grote handen
  • Niet geschikt voor mensen met weinig geduld

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Slecht
Slecht

Reageer

Harry 24-06-2016
  • Product paar dagen in bezit

Prima scheerapparaat

Geschreven voor: Philips SHAVER Series 9000 S9161

Algemene score

8,2
Ik heb mij nog nooit zo glad kunnen scheren. Prima scheerapparaat, snel resultaat. Goede en eenvoudige reinigingsmogelijkheden i.c.m. separaat reinegings eenheid.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Anton 23-06-2016
  • Product paar weken in bezit

Geweldig apparaat

Geschreven voor: Philips SHAVER Series 9000 S9161

Algemene score

9,0
Dit had ik veel eerder moeten doen. Na jaren je nek opentrekken, eindelijk een apparaat waarbij ik me verheug op het scheren. En dan de onderhoudskit, geweldig.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Grecarella 30-09-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

7,0
Ik hen hem nu een paar maanden in huis maar ik vind hem tegenvallen
De Accu Ss gauw leeg
Er zit geen standaard bij
Als je op reis gaat kan het snoer niet in de meegeleverde etui
Als je aan het scheren bent druk je gauw op de aan/uit knop
Het scheren gaat niet sneller als mijn vorige Philips

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

annemiek70 28-08-2015
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

10,0
Supergoed !!!!!
Iedere morgen een feest om te scheren met dit apparaat, gebruiksgemak , en tot in detail alle haartjes te kunnen verwijderen door de standen die mogelijk zijn..
Als 87 jarige ,na jarenlange scheerervaring ,is dit de oplossing !!
Een aanrader voor jong en oud die 's morgens met een gladde huid de dag tegemoet gaat.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jmvanschie 26-06-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
Gezien alle eerdere lofuitingen over dit apparaat blijft het altijd spannend of het de belofte waar kan maken.
Dat is inderdaad het geval.Met name de mogelijkheid om nat te scheren is plezierig, geeft een zeer goed resultaat.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

PPandit 25-06-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
I am happy that the machine cuts to my satisfaction without hurting my skin.

thanks for this wonderful product!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

frank1309 24-06-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,2
Prima apparaat, een prima gebruikersgemak en laad snel op. Scheert goed glad, ik had niet verwacht dat het resultaat zo verbluffend zou zijn. Ik zou het elke man aanraden

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Peter van Oudheusden 23-06-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,0
Nog maar een paar dagen in gebruik, 1e indruk is goed, scheren gaat snel en gemakkelijk.
Schoonmaken van het apparaat gaat makkelijk met clean system waar je keuzes op kunt maken welk type reiniging je wilt gebruiken.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Chris-999 21-06-2015
  • Product maand in bezit

Algemene score

9,8
It is to replacing the old SensoTouch I was using, and certainly it did its job. The new designed contour makes it more close to my skin than the previous SensoTouch. It can shave more clean and faster than me old shaver.

I did not use the styler, so do not know its performance.

It is also easy to clean. I usually simply put it under the tap and most of the time the hair will be washed away. I did try the SmartClean several times and it is also good enough for lazy people like me.

May be the cost of SmartClean cartridge is not that perfect.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan 180 18-06-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

7,8
Altijd al een Philips scheerapparaat gehad en deze voldeden goed .
De nieuwe Philips scheerapparaat heb al eerder getest bij Philips in Drachten en hij beviel goed vandaar deze aankoop.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Goed

Reageer

onassis 14-06-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,5
Scheert als een scheermes! ziet er degelijk uit en is zeer stil! een aanrader zeker nu met de aktie.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

PTR90 12-06-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,0
Ziet er mooi uit, is gebruikvriendlelijk. Het schoonmaken gaat ook niet al tr lastig.

Top apparaat!

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

Grecarella 12-06-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,5
Er kan er maar 1 de beste zijn en dat is de 9000 serie
Schitterend apparaat ligt lekker in de hand
Alleen jammer dat er geen standaard bij is

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Peetsje 08-06-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,5
Scheert goed en geen last van schrale of rode plekken. Ligt goed in de hand, makkelijk met beweegbare scheerkop.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Meijer65 28-05-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,5
Heel fijn apparaat. Het resultaat is werkelijk super bij het model wat ik had van 9 jaar geleden. Ligt fijn in de hand. alleen de trimmer is even wennen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Bertjuhh66 18-03-2015
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

8,5
Apparaat voldoet aan alle eisen, zowel nat als droog. Scheerresultaat is prima, hij is stil, gaat lang mee voordat je bij moet laden, kortom, een prima apparaat

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

tedtje 16-03-2015
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

9,0
hallo ik heb deze topper een paar weken in bezit en moet zeggen ben er super tevreden mee.

scheert onwijs goed evenaart bijna het scheren met een mesje maar dan zonder wondjes.

ook na een aantal dagen niet scheren heeft het apparaat geen problemen om er doorheen te komen.

het apparaat ligt goed in de hand en is redelijk stil kwa geluid.

de scheerkoppen zijn zeer simpel eraf te halen en je klikt zo de bijgeleverde tondeuse/baardtrimmer erop, ook het leegmaken of schoonmaken van de scheerkoppen gaat makkelijk.

1 minpunt er zit geen schoonmaakborsteltje bij.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ramje1 16-03-2015
  • Product maand in bezit

Algemene score

9,0
ik mocht de Philips shaver 9000 uit proberen ik heb hem nu twee weken en heb het droog en nat uit geprobeerd.
Hij scheert nat gladder dan droog, scheert snel en het model ligt prima in de hand.
En de batterij gaat een uur mee, dus dat is heel lang.
Ik ben dol enthousiast. (Ramje1)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews