Er zijn op dit moment geen prijzen beschikbaar.

Braun Series 3 340s-4

8,2 Lees 8 reviews

Vergelijkbare producten

Panasonic ES-LT6N-S803

Scheersysteem
vibrerende folie
Accu indicator
Ja
Afspoelbaar
Ja
Panasonic ES-LT6N-S803

Braun Limited Edition Series 7 799cc-7 Elektrisch Wet & Dry scheerapparaat met Clean&Charge Station en een baardtrimmer BT7050

Scheersysteem
vibrerende folie
Accu indicator
Ja
Afspoelbaar
Ja
Braun Limited Edition Series 7 799cc-7 Elektrisch Wet & Dry scheerapparaat met Clean&Charge Station en een baardtrimmer BT7050

Remington XF8505

Scheersysteem
vibrerende folie
Nat en droog
Ja
Bruikbaar onder de douche
Ja
Remington XF8505

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 8 reviews

8,2

Schrijf een review Maak videoreview

Review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

1963jan 23-11-2014 Product kwartaal in bezit

Algemene score

7,8
Na circa 10 jaar met diverse apparaten van Panasonic te hebben geschoren wilde ik weer terug naar een Braun. Dat het apparaat volledig afspoelbaar moet zijn was het meest belangrijke uitgangspunt. De keus viel al snel op de Braun Series 3 340-S Wet&Dry. De goede reviews in combinatie met de prijs waren daarbij doorslaggevend. Ik gebruik 'm nu 3 maanden en ben een tevreden gebruiker. Het apparaat ligt goed in de hand, is solide en doet goed zijn werk. Het schoonhouden is natuurlijk simpel doordat het volledig afspoelbaar is. Een minpuntje vind ik de duur van de accu; met zo'n 30 minuten houdt het wel op, daar had ik meer van verwacht. Wat ik zelf prettig vind is om het apparaat voor gebruik af te spoelen en daarna te scheren; dit geeft een verfrissend gevoel. Op de wat langere termijn ben ik benieuwd hoe lang het scheerblad en messen hun kwaliteit behouden.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Goed
FKoets 15-05-2014 Product maand in bezit

Algemene score

8,0
Voor het Kieskeurig Testpanel heb ik dit scheerapparaat enkele weken kunnen testen. Het eerste wat me opviel toen ik het pakte was de prettige afwerking van het handvat, een soort rubberachtig plastic en het relatief hoge gewicht. Hierdoor houdt het lekker vast en voelt degelijk aan.
Doordat het apparaat ook onder de douche gebruikt kan worden, is het een veelzijdig machientje en dit gegeven zorgt er ook voor dat het reinigen van de scheerkoppen ontzettend makkelijk is. Gewoon even onder de warme kraan afspoelen, beetje uitschudden en losklikken om te laten drogen.
Ikzelf was geen scheerapparaat gewend, dus ik vond het geluid een minpunt, ik denk dat er echter niet veel minder luidruchtigere apparaten op de markt zullen zijn.
Een ander klein minpuntje is wel het oplaadsnoer, deze is gekruld zodat het minder ruimte inneemt, maar dat zorgt er ook voor dat het de standaard (inclusief apparaat) van z'n plek trekt wanneer het te ver van een stopcontact geplaatst wordt.
Al met al echter is dit een prima apparaat en voor niet heel veel geld kun je toch een tijd plezier hebben van een glad scheerresultaat, zónder irritaties aan de huid (als je net zo veel geluk hebt als ik tenminste).

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
zwolle-rob 14-05-2014 Product paar weken in bezit

Algemene score

8,5
Heb de Braun 340S Wet & Dry last minute mogen testen voor het Kieskeurig.nl Testpanel. Ik was erg nieuwsgierig of dit apparaat niet mijn huid ging irriteren. Toen ik het pakketje binnen kreeg heb ik hem gelijk getest onder de douche. Omdat ik er van overtuigd was dat als ik droog ging scheren ik mogelijk weer huid irritatie zou krijgen. Na de eerste test onder de douche had ik totaal geen last van irritaties. Dat was dus al een gigantisch pluspunt. Enkele dagen later toch maar eens droog scheren.... Ook hierbij geen irritaties ervaren. Enige nadeel vond ik dat hij op moeilijke plekken soms de haren niet allemaal weg haalt. Maar dit kan ook met de vorm van het gezicht te maken hebben. De trimmer die erop zit is zeker ook het vermelden waard. Die werkt zoals hij moet werken ;) Het apparaat ligt heerlijk in de hand en is makkelijk te bedienen. Hij gaat ook lang mee. Heb hem maar 1 keer op hoeven laden in die paar weken tijd. Ik kan hem een ieder aanraden.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Sunsp0t 13-05-2014 Product paar weken in bezit

Algemene score

9,2
Dit apparaat getest voor Kieskeurig test-panel. De Braun 340S Wet & Dry is een fijn en licht apparaat dat precies doet wat je van een scheerapparaat verwacht. Het glijdt soepel over de huid en haalt alle haartjes direct weg,. zelfs op lastige plekken van het gezicht. Ook bij langer gebruik tijdens een scheerbeurt geen irritatie.

De uitklapbare tondeuse komt wat moeilijk uit de vergrendeling. Dat had wat beter gekund vind ik.

Verder zit er totaal niets onnodigs op dit apparaat waardoor er ook niets echt kapot kan gaan.

Een klein nadeel waar ik van tevoren niet over had nagedacht: Als je apparaat bijna leeg is en je het aan de lader legt dan kan je niet meer scheren. Je moet dan dus wachten tot het weer ver genoeg is opgeladen om verder te kunnen gaan met scheren.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Barthootje 13-05-2014 Product paar weken in bezit

Algemene score

8,0
Ik heb de Braun 340S Wet & dry getest voor het Kieskeurig testpanel. Ik ben er zeer tevreden over. het scheert goed glad en het is zacht voor de huid. Ik heb totaal geen irritaties gehad. Draadloos is handig en batterij werkt lang.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
jeff2401 12-05-2014 Product paar weken in bezit

Algemene score

7,2
Ik heb het scheerapparaat getest voor het Kieskeurig Testpanel.

Goede punten:
-Laadt snel op.
-Makkelijk schoon te houden.
-Batterij gaat lang mee.
-Geen last van huidirritaties.

Slechte punten:
-Pakt niet alle haartjes.
-Scheert niet goed onder de douche.
-De functie voor het scheren van contouren werkt niet heel goed.

Over het algemeen is het een goed scheerapparaat. Goede prijs/kwaliteitsverhouding.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed
Goed
Ralph81 12-05-2014 Product paar weken in bezit

Algemene score

8,5
Heb dit product met plezier mogen testen en ben zeer tevreden over het resultaat na iedere scheerbeurt. Heb zelf een iets ouder model Braun scheerapparaat waar ik al erg tevreden over ben.

Nat scheren met het Braun scheerapparaat was voor mij een nieuwe ervaring waaraan ik erg moet wennen , ik zelf scheer liever droog. Dit kan natuurlijk per gebruiker verschillen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Wouter1022 12-05-2014 Product maand in bezit

Algemene score

8,5
Ik heb de Braun 340S Wet & Dry getest voor het Kieskeurig.nl Testpanel. Deze is uitzonderlijk goed bevallen. Prettig in de hand, goed te reinigen. Accu gaat lang mee (3 weken). Een aanrader voor degene die last hebben van een geirriteerde huid.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend