Philips SHAVER Series 7000 S7788

  • Best Reviewed feb 2021
Bekijk 1 andere uitvoering
Voeg toe aan vergelijker Prijs volgen
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 49 reviews die zijn achtergelaten voor de Philips SHAVER Series 7000 S7788 op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,7

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Stoica 05-11-2020
  • Product gekocht

Huid bescherming is top

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips SHAVER Series 7000 S7788

Algemene score

9,0
Leuk hebbeding. Oogt mooi, knappe resultaten. Zowel scheer resultaat is top, alsook de baardtrimmer. Reinigingsstation is super handig. Ruikt zeer fris en in 1 min is toestel volledig netjes.
Scheer irritatie is verleden tijd.

Pluspunten

  • Geen scheer irritatie meer
  • Mooi design

Minpunten

  • reinigings borsteltje is te klein

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Laar 19-03-2021
  • Product getest

Scheert goed en glad

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips SHAVER Series 7000 S7788

Algemene score

8,0
Ik gebruik het apparaat nu een paar weken. Ontzettend fijn om mee te scheren. Scheert goed glad en dat hij zichzelf kan reinigen is ideaal.

Pluspunten

  • Scheert glad
  • Reinigt zichzelf

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Hunne 15-03-2021
  • Product paar maanden in bezit
  • Product getest

Mooi, nieuw apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips SHAVER Series 7000 S7788

Algemene score

9,0
De Philips scheermachine werkt zeer prettig! Het model is compact en ligt goed in de hand, zo is het gemakkelijk te bedienen. Je merkt duidelijk dat het product van goede kwaliteit is. Zo merk je duidelijk de beweeglijkheid van de drie vlakken waarin de scheermesjes zijn bevestigd. Met de mesjes kom je gemakkelijk in alle hoeken van je baard. De trimfunctie is fijn dat deze op het apparaat zit, het enige minpunt is dat deze maar op een lengte te gebruiken is, maar alsnog werkt de trimmer zeer soepel. Het onderhoud van de scheerapparaat in combinatie met de applicatie werkt zeer soepel. Het apparaat geeft zelf aan wanneer het gereinigd dient te worden. Tot op heden een super apparaat en zeer zeker aan te bevelen!

Pluspunten

  • Kwalitatief, degelijk
  • Gemakkelijk in gebruik

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

endymion7 15-03-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Geloof in electrisch scheren weer terug!

Geschreven voor: Philips SHAVER Series 7000 S7788

Algemene score

9,0
Nadat ik een ouder philips electrisch scheermodel model gebruikt heb ,was ik negatief over electrische scheerapparaten want het scheerde niet zo glad als een handmatige scheermes. Totdat ik deze nu gebruikt hebt ben ik totaal van mening veranderd! Ik ben superpositief over de scheerresultaten! Het scheert superglad en dat is toch het eerste punt waarvoor je zo'n ding aanschaft, scheerresultaten. De meegeleverde accessoiressen zijn ook erg fijn. de cleaning pot zorgt voor een frisse scheerapparaat nadat je de kop afgespoeld hebt met water. En de bluetooth connectie naar je app voor ios of android werkt ook prima en is een zeer welkome toevoeging! Het pakketje is dus erg compleet! Er zit op het apparaat ook een kleine trimmer aan de achterkant , deze trimt goed maar niet perfect als met een mesje. Dit zie ik ook meer als extra dus geen probleem. Ondanks het scheren fijn gaat heb ik het idee dat de scheerkop (misschien voor mijn hoofd, shape) iets kleiner kan, of dat philips in de toekomst andere formaten scheerkoppen kan uitbrengen. Ik denk dat philips hier nog punten mee kan scoren. Wat betreft de app, zitten alle functionaliteiten erin maar kan wel iets cleaner en het menu overzichtelijker gemaakt worden. (misschien ook iets minder plaatjes/foto's?)
Ik heb bij het scheren ook geen last van irritatie of andere ongemakken dus al met al een fantastisch apparaat zeker weten een aanrader! (ook voor mensen met een ouder model )

Pluspunten

  • scheerresultaat
  • glad
  • geen irritatie
  • droogscheren

Minpunten

  • scheerkop formaten?
  • overzichtelijkheid app

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Nederlander 14-03-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Fantastisch, luxe scheerapparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips SHAVER Series 7000 S7788

Algemene score

10,0
Het scheerapparaat was al snel opgeladen en kon ik meteen gebruiken, het toevoegen van een app is ook handig omdat je dan precies kan bijhouden hoe lang je scheert en of de draaibewegingen goed zijn, leuk voor in het begin maar voor later wanneer het al gewend is een beetje overbodig. ook is het opbergtasje fijn en ook werkt het reinigingspotje goed. enige nadeel is, is dat het geen deksel heeft waardoor het vocht er zo weer uit kan lopen als het valt in de kast, wel kan je het potje eruit halen en daar de deksel op doen, alleen is dit een beetje een gedoe

Pluspunten

  • glad resultaat
  • goede batterij
  • mooie uitstraling
  • handige app
  • reinigingspod

Minpunten

  • deksel reinigingspod ontbreekt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kees_021 14-03-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Een elektrisch scheerapparaat met voor en nadelen

Geschreven voor: Philips SHAVER Series 7000 S7788

Algemene score

6,0
Laten we beginnen met het design, mooi vormgegeven en licht lekker in de hand. Het meegeleverde reisetuitje is ook erg handig. Het apparaat geeft bij scheren een glad resultaat, echter zijn niet alle plekken makkelijk te bereiken. Het gebruik geeft hierdoor regelmatig veel irritatie en kleine scheerwondjes, erg vervelend.
De mogelijkheid om het apparaat te verbinden in de app is wat mij betreft geen nuttige aanvulling. Ik kan mij niet voorstellen wat je met de verzamelde data moet, behalve dat Philips zo gratis data verzamelt over het gebruik van het apparaat.
De meegeleverde schoonmaak unit is wel erg handig en maakt het apparaat goed schoon.

Al met al op zich een apparaat met goede scheerfunctie, alleen veroorzaakt het wel enige huidirritatie. Zeker met een zeer gevoelige huid zou ik kiezen voor een ander apparaat.

Pluspunten

  • Mooi design
  • Handige reisetui

Minpunten

  • Huidirritatie
  • Geen meer waarde app

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende
Goed

Reageer

Robotjoek 10-03-2021
  • Product getest

Top scheer beleving !

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips SHAVER Series 7000 S7788

Algemene score

10,0
Zeer goed apparaat!
Ik kan eigenlijk alleen maar positieve dingen zeggen over dit topklasse scheerapparaat.
De Philips Shaver S7788/59 is vooral zeer makkelijk in gebruik, het schoonmaken is ook makkelijk en snel te doen, afspoelen onder de kraan en 1x per week op de meegeleverde schoonmaakunit, veel makkelijker kan Philips het niet voor je maken.
Over het scheerresultaat kan ik ook kort zijn, letterlijk, hij apparaat scheert perfect glad, zowel droog als nat, mede door de flexibele kop, die werkelijk alle kanten van je gezicht meepakt, en moet zeggen dat ik weinig tot geen last heb van een geïrriteerde huid.
De baardtrimmer is uiteraard ook een handige toevoeging aan het apparaat.
Het apparaat ligt ook heerlijk in de hand, en ziet er ook nog eens heel mooi uit !
Ook leuk/handig is het bijgeleverde oplaad unit en de aan het apparaat te koppelen Philips app.
Als je van een heerlijke glad na het scheren gezicht houd, dan zou ik zeggen aanschaffen dit apparaat, en omdat het oog ook wat wil, het design is ook zeer fraai en ligt goed in de hand.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Miboco 10-03-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Fantastisch apparaat!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips SHAVER Series 7000 S7788

Algemene score

9,0
Ik ben zeer enthousiast over dit scheerapparaat. Het apparaat is niet te zwaar en ligt lekker in de hand. De scheerkoppen volgen heel goed de contouren van het gezicht. Het scheerresultaat is daardoor zeer goed. Ik heb altijd last van huidirritatie, zowel bij het scheren met een mesje als met het scheren met een scheerapparaat. Bij dit apparaat heb ik helemaal geen last van huidirritatie en dat is uiteraard een groot pluspunt.
Wat ook praktisch is, is dat er een trimmer in het apparaat zit ingebouwd. Je kunt dus scheren en meteen ook je bakkebaarden bijwerken.
Het apparaat is draadloos en dat werkt toch veel beter dan het apparaat dat ik eerder had met een snoer eraan.
Je kunt kiezen voor nat of droog scheren, je kunt er zelfs mee onder de douche. Heel fijn!
Het reinigingsstation maakt het apparaat goed schoon, zonder dat je daar verder moeite voor hoeft te doen.
De batterij gaat lang mee.
Ik heb dus eigenlijk niets aan te merken op het apparaat.
Het enige minpunt vind ik dat de gebruiksaanwijzing geheel bestaat uit pictogrammen. Ik vind het zelf prettig als er in een gebruiksaanwijzing ook tekst staat. Persoonlijk vind ik alleen pictogrammen wat minder duidelijk.

Pluspunten

  • geen huidirritatie meer
  • zeer glad scheerresultaat
  • volgt zeer goed de contouren van het gezicht
  • batterij gaat lang mee

Minpunten

  • gebruiksaanwijzing alleen met pictogrammen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Petersvenray 09-03-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Geweldig apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips SHAVER Series 7000 S7788

Algemene score

10,0
Een geweldig product in gebruik. Door de draairichting indicatie en het manier van reinigen is het een apparaat om echt aan te bevelen

Pluspunten

  • draairichting indicatie
  • Reinigsmanier

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Schoonwater 08-03-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Goed en gebruiksvriendelijk scheerapparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips SHAVER Series 7000 S7788

Algemene score

9,0
Mooi apparaat met een stevige etui om deze gemakkelijk en veilig mee te nemen. Het apparaat heeft een ingebouwde trimmer aan de zijkant van het apparaat voor eventuele bakkebaarden en andere moeilijk bereikbare plekken. Opladen gaat vrij gemakkelijk en er zit een snel laad functie op. De handleiding is echter vrij onduidelijk en bestaat enkel en alleen uit plaatjes.
Het apparaat is te koppelen via een app waar je je scheerbeurten kan volgen. In de app vindt je de statistieken over je scheerbeurt, info, duur en batterijpercentage. Je kan een begeleide scheerbeurt uitvoeren om te kijken of je goed scheert en de techniek beheerst voor een uitstekend resultaat. Echter niet echt een noodzakelijke functie en zal deze ook niet vaak gebruiken.
Het apparaat zelf is licht en scheert je huid lekker glad. Ook maakt het apparaat weinig lawaai. Het schoonmaken gaat gemakkelijk onder de kraan of met het bijgeleverde reinigingsstation. Hierin kan je je scheerapparaat in 1 minuut gemakkelijk reinigen.
Het scheerapparaat is tevens droog als nat (onder de douche) te gebruiken. Over het algemeen prima scheerapparaat en zeker een aanrader.

Pluspunten

  • Gemakkelijk schoon te maken
  • Snellaad functie
  • Gemakkelijk in gebruik

Minpunten

  • Gebruiksaanwijzing moeilijk te begrijpen
  • App voegt weinig toe

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Dennis 08-03-2021
  • Product gekocht

Fijne scheerervaring

Geschreven voor: Philips SHAVER Series 7000 S7788

Algemene score

9,0
Het is een fijn apparaat welke goed de contouren van je kaak volgt. Ik heb jaren nat gescheerd met mes en ik moest wel even wennen aan het elektrisch scheren. Ik heb het geprobeerd met scheerschuim, droog en onder de douche. Met scheerschuim voelt iets prettiger maar je ziet (door het schuim) niet zo goed wat je doet. Bij nat scheren haal je het schuim weg, met dit apparaat is het meer een smeermiddel. Ik gebruik het apparaat nu gewoon droog en soms als ik wat meer de tijd neem, onder de douche. Het resultaat is prima.

Pluspunten

  • Glad resultaat
  • Geen uitslag
  • Schoonmaken van de kop

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

To78 08-03-2021
  • Product getest

Degelijk apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips SHAVER Series 7000 S7788

Algemene score

8,0
Ik gebruik dit apparaat nu 2 weken, hij voelt ontzettend degelijk aan! Ik scheer mezelf elke dag maar ik heb hem nog niet een keer op hoeven te laden. Na een scheerbeurt lijkt het net of ik me nat heb geschoren zo glad voelt mijn huid aan. Wel krijg ik soms wat bultjes, maar dat komt omdat ik gevoelig ben voor scheren.

Pluspunten

  • Degelijk
  • Lange accuduur
  • Glad resultaat

Minpunten

  • Wellicht ongeschikt voor de gevoelige huid

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Moori 08-03-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Goed scheerapparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips SHAVER Series 7000 S7788

Algemene score

9,0
Eindelijk een scheerapparaat waar ik geen uitslag van krijg. Na verschillende scheerapparaten te hebben geprobeerd is dit toch wel de beste. Een fijn scheerapparaat die lekker in de hand ligt en niet zwaar is.

De eerste indruk is goed! Hij ziet er stijlvol uit en is niet zwaar.

Na binnenkomst het scheerapparaat gelijk uitgepakt en opgeladen. Binnen no time is hij volledig opgeladen en kun je er zo'n 60 minuten mee scheren. Ideaal dus. Bij het opladen geeft het display aan als hij vol is. Bij het scheerapparaat zit een stevige reisetui, een oplaadstation en een schoonmaak station. Daarnaast ook gelijk de app geïnstalleerd. Was benieuwd in hoeverre dat inderdaad een goede toevoeging is aan het scheerapparaat.

Bij de eerste keer scheren met dit apparaat ook gelet op de meldingen die worden gegeven. Zo geeft het display aan of je voldoende roterende bewegingen maakt. Best handig dus. Ook met de app is dat opzich best een goede toevoeging. Hij geeft aan of je voldoende roterende bewegingen maakt en als dat niet zo is krijg je een melding. Ook geeft de app de tijd van de aanbevolen scheerduur aan. Ik was positief verrast over het resultaat van de eerste scheerbeurt. Een mooi glad resultaat.

Het scheerapparaat geeft ook aan als hij schoongemaakt moet worden. Sowieso na elke scheerbeurt even afspoelen en af en toe reinigen in het meegeleverde reinigingsstation. Ook dit is best handig en zorgt er voor dat hij goed schoon blijft.

Daarnaast kun je dit apparaat ook onder de douche gebruiken en kun je je ook scheren met scheerschuim of gel. Voor de liefhebbers is dat natuurlijk een fijne bijkomstigheid dat dat met dit apparaat mogelijk is.

Al met al een goed en compleet scheerapparaat. Veel functies en mogelijkheden. Hij ziet er daarnaast goed uit en doet zijn werk meer dan goed! Ik ben tevreden.

Pluspunten

  • Scheerduur
  • Oplaadtijd
  • Resultaat
  • Vormgeving

Minpunten

  • Zicht op het display tijdens het scheren

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

W-Haz 08-03-2021
  • Product getest

Fantastisch scheerset

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips SHAVER Series 7000 S7788

Algemene score

10,0
Dit scheerapparaat is erg innovatief! De scheerresultaten zijn zeer goed. Je scheert echt goed glad. Zowel droog als nat scheren is mogelijk en ze werken beide even goed. Het is net wat je zelf prettiger vindt. Er zit tevens een trimmer ingebouwd. Erg handig! Ik vind het scheerapparaat een dikke 10 en zeker een aanrader als je net even meer wilt dan regulier scheren.

Pluspunten

  • Innovatief
  • Mooi design
  • Perfect scheerresultaat

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Philips scheerapparaat 27-02-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Goed voor een apparaat

Geschreven voor: Philips SHAVER Series 7000 S7788

Algemene score

7,0
Ik heb de Philips SHAVER Series 7000 S7788 geprobeerd als alternatief voor nat scheren met een mesje. Het apparaat scheert goed, de mesjes zijn lekker flexibel en het is ook geen probleem om wat langere haartjes te scheren. Daarnaast zit er een handig docking station bij om op te laden en een schoonmaakunit. Echter ben ik niet overtuigd om over te stappen van het scheren met een mesje, omdat het met een apparaat toch wat langer duurt en ik soms wat lichte irritatie kreeg.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Excalibur84 16-02-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Top apparaat met handige extra's

Geschreven voor: Philips SHAVER Series 7000 S7788

Algemene score

9,0
Het apparaat ziet er straks en modern uit. Heeft een paar mooie extra's zoals de inklapbare trimmer, reinigingsstation en koppeling met je telefoon via een app. Het apparaat ligt goed in de hand al voelde hij in vergelijking tot mijn oude apparaat wat zwaarder aan. Ook laadt hij erg snel volledig op.
Het apparaat scheert snel en efficiënt zonder dat ik daarbij last heb van ingroeiende haartjes of een geïrriteerde huid.
Na de scheerbeurt kun je het apparaat eenvoudig met water schoonspoelen zodat je geen ophoping krijgt van haartjes. Hiervoor klik je de kop met een knopje gedeeltelijk open en hoef je ook niet te prutsen met het uit elkaar klikken van diverse onderdelen en heb je ook geen borsteltje nodig.
Ik heb het apparaat enkel "droog" gebruikt, hoewel deze ook "nat" te gebruiken is.

Pluspunten

  • Scheert goed glad
  • Veel handige extra's
  • Zowel droog als nat te gebruiken
  • Makkelijk schoon te maken

Minpunten

  • Wellicht wat zwaar

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Teunisse 11-02-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fijn en modern apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips SHAVER Series 7000 S7788

Algemene score

8,0
Echt een modern apparaat van deze tijd. Ligt makkelijk in de hand, scheert en trimt gemakkelijk. Ik was vooral te spreken over het trimstuk. Erg snel en gelijkmatig getrimde baard. Met het scheerapparaat was het enige nadeel dat ik niet op alle plekken de haartjes goed wegkrijg.

Pluspunten

  • Scheert gemakkelijk en snel
  • Trimstuk werkt goed en irriteert niet aan de huid

Minpunten

  • Krijg niet alle haartjes goed weg met scheren

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

chrisla123 09-02-2021
  • Product paar maanden in bezit
  • Product getest

Top product, met geavanceerde mogelijkheden

Geschreven voor: Philips SHAVER Series 7000 S7788

Algemene score

9,0
Na een aantal weken gebruik te hebben gemaakt van dit philips scheerapparaat, kan ik oprecht zeggen dat ik enorm tevreden en zelfs verrast ben. De kwaliteit en design van het product zijn al erg goed. De instructies zijn erg duidelijk en het scheren voelde direct al prettig aan. Wat me vooral erg verrast heeft is de SkinIQ- technologie. Allereerst werkt deze echt goed, daarnaast geeft het de scheerbeleving ook een heel nieuwe twist. Vooral als je een 'Gadget-freak' bent zoals ik. De bijgeleverde accessoires waren handig in gebruik en de batterij duur langer dan ik gewend was bij vorige producten. Ook is het product erg makkelijk en effectief te reinigen, ook door de toegevoegde accessoires. Al met al echt waar voor je geld.

Pluspunten

  • Kwaliteit
  • Skin IQ- technologie
  • Bijgevoegde accessoires
  • Batterijduur
  • Reiniging

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Appie 08-02-2021
  • Product getest

Geweldig elektrisch scheerapparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips SHAVER Series 7000 S7788

Algemene score

9,0
Dit scheerapparaat voldoet zeker aan je wensen als je gewend bent elektrisch te scheren.
In een paar minuten bereik je een glad resultaat zonder huidirritatie.
Dit snoerloze scheerapparaat bevat een goede accu die vele scheerbeurten mee kan. Pluspunt is ook dat de batterij een korte oplaadtijd heeft.
Simpel afspoelen onder de kraan na iedere scheerbeurt.
Ook zit er een reinigingsset bij voor onderhoud van je apparaat.
Multifunctioneel scheerapparaat ; droog en nat scheren behoort tot de mogelijkheden.
Ook word er een baardtrimmer meegeleverd. Het reisetui is ideaal voor het opbergen van je apparaat.
Kortom een prima scheerapparaat met zeker het gewenste scheerresultaat zonder huidirritatie, wie wil dat nu niet !

Pluspunten

  • Geen huidirritatie
  • Accu gaat lang mee, korte oplaadtijd
  • Droog en nat scheren
  • Stil in gebruik

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

eNut 07-02-2021
  • Product paar maanden in bezit
  • Product getest

Eindelijk is droogscheren weer een optie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips SHAVER Series 7000 S7788

Algemene score

9,0
Met dit scheerapparaat heb ik geen last van irritaties. Normaal scheer ik me 1x in de 2 dagen met een scheermesje. Nu kan ik me dagelijks scheren zonder problemen. Het volgt zeer nauwkeurig de vorm van mijn gezicht. Daarnaast kan je met dit scheer apparaat ook "nat" scheren, erg fijn is dit.

Er zit een aparte reinigingsmodule bij die alles schoon en fris houd. Dit werk erg goed!

De batterij gaat lang mee en opladen gaat erg snel. Ziet er ook leuk uit met lichteffecten.

Het scheerapparaat heeft een tondeuse stand hiermee is het bijwerken van de wenkbrauwen en bakkebaarden in no time gedaan.

Het scheerapparaat ziet er mooi uit, ligt lekker in de hand en voelt op alle punten zeer degelijk aan.

De app die kan communiceren moet ik nog goed doorpluizen, op dit moment heb ik het gevoel dat ik dit niet veel ga gebruiken.

Pluspunten

  • Gaat voorzichtig om met gevoelige huid
  • Glad, bijna als met mesje
  • Degelijk
  • Veel opties
  • Nat en droog

Minpunten

  • App voegt weinig toe

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews