Philips 1000 series S1333

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 13 reviews die zijn achtergelaten voor de Philips 1000 series S1333 op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,5

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Alex 18-02-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Top scheerapparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips 1000 series S1333

Algemene score

10,0
Het product doet precies wat het moet doen en dat is jezelf glad scheren. Het apparaat is heel eenvoudig schoon te maken. Met een simpele druk op de knop wordt de kop opengeklapt, even afspoelen en klaar. Daarnaast laadt het scheerapparaat snel op (1 uur), en mocht het toch leeg zijn, kun je ook met draad scheren. De ingebouwde trimmer is wat aan de matige kant, maar gelukkig heb ik daar al een aparte trimmer voor.

Pluspunten

  • Scheert glad
  • Oplaadtijd
  • Makkelijk schoon te maken

Minpunten

  • Trimmer

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tevreden iemand. 13-02-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Perfect scheerapparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips 1000 series S1333

Algemene score

10,0
Geweldig apparaat welke doet waar hij voor is gemaakt. Snel en goed scheren! Ook het schoonmaken is een fluitje van een cent. 1 druk op de knop en even onder de kraan is alles wat je moet doen....klaar.
Niet te vergeten, hij is draadloos!

Pluspunten

  • Snel scheren
  • Makkelijk schoonmaken
  • Draadloos

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

FantoomPARadox 05-04-2021

Scheert comfortabel

Geschreven voor: Philips 1000 series S1333

Algemene score

8,0
Alhoewel het apparaat makkelijk in gebruik is scheert het niet zo efficiënt zoals de vorige. Al een hele tijd gebruik ik alleen het Philips scheerapparaat. Was er altijd zeer tevreden over.

Helaas moet ik de batterij elke dag opladen ook al scheer ik maar een paar minuten. Wel 1 keer per dag.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

momo de bla 02-04-2021

excellent rapport qualité-prix

Geschreven voor: Philips 1000 series S1333

Algemene score

8,0
en alternance avec un rasoir mécanique plus précis, ce rasoir me donne satisfaction. il serait probablement insufisant pour le sasage quotidine d'une barbe forte.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

eijke 20-03-2021

Philips scheerapparaat S1333/41 werkt prima

Geschreven voor: Philips 1000 series S1333

Algemene score

8,0
scheerapparaat geeft echt waar voor zijn geld. prima gebruiksvoorwaarden en kan snoerloos gebruikt worden
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

LStu 03-03-2021

Top toestel

Geschreven voor: Philips 1000 series S1333

Algemene score

8,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Zeer vlot toestel die goed in de hand ligt. Mooi glad geschoren resultaat
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Bmwx1 27-02-2021

Scheerapparaat.

Geschreven voor: Philips 1000 series S1333

Algemene score

8,0
Gebruik al jaren zo een type van scheerapparaat, prijs kwaliteit zeer goed en ben er tevreden van dit product.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

jockey 22-02-2021

Aangename test van Philips S1333/41

Geschreven voor: Philips 1000 series S1333

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Het product ligt aangenaam in de hand, de scheerresultaten zijn bevredigend tot zeer goed te noemen. Het reinigen na een scheerbeurt is heel simpel. Ikzelf heb me 2weken na elkaar dagelijks geschoren zonder te moeten opladen. Prima product!
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

karelminoush 20-02-2021

Goede prijs kwaliteit verhouding

Geschreven voor: Philips 1000 series S1333

Algemene score

8,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Gladde scheerbeurt met dit eenvoudig apparaat.
Makkelijk te openen om te reinigen.
Zowel met als zonder snoer te gebruiken, wat zeer handig is als de Scheermachiene plat is. Weinig snufjes, maar Tevreden over de prijs kwaliteit verhouding.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

me4u 19-02-2021

Product voldoet 100% aan mijn verwachtingen

Geschreven voor: Philips 1000 series S1333

Algemene score

10,0
Ik heb me jaren met de krabber geschoren maar wilde toch een scheerapp in huis hebben. Nu gebruik ik mijn krabber bijna niet meer
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

MisterBG 15-02-2021

Mooi en glad scheer resultaat

Geschreven voor: Philips 1000 series S1333

Algemene score

8,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Zeer handig toestel, kan je zowel draadloos als bedraad gebruiken, ligt goed in de hand, mooi en glad resultaat m.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Dimde 10-02-2021

Zeer aangenaam scheren op korte haren

Geschreven voor: Philips 1000 series S1333

Algemene score

8,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] hier is een goed klein elektrisch scheerapparaat, het scheren is erg zacht. de autonomie is plus of min 10 scheerbeurten als u zich elke dag scheert. het is natuurlijk niet van de bovenste plank, maar het doet zijn werk. Op een baard van een paar dagen, lijkt hij wel eens in de problemen. De trimmer is een beetje moeilijk te gebruiken voor de hals, maar voor de zijkanten het werkt. Makkelijk schoon te maken en te gebruiken, kortom een goede apparaat.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Snakebar 10-02-2021

Zeer degelijk scheerapparaat

Geschreven voor: Philips 1000 series S1333

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Ik ben zeer te vrede van het resultaat van het scheerapparaat en de trimmer. Ik heb meestal niet veel tijd om mij te scheren. Maar met deze Philips lukt het mij om snel proper geschoren te zijn. Het apparaat gaat lang mee en is zeer gemakkelijk uit te kuisen. Ik kan dit alleen maar aanraden!
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

S.D.V. 09-02-2021

zeer gebruiksvriendelijk.

Geschreven voor: Philips 1000 series S1333

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Zorgt voor een mooie gladheid, niet irriterend voor de huid. Makkelijk in onderhoud en makkelijk proper te maken. Batterij gaat lang mee.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

evbever 08-02-2021

uitstekend toestel

Geschreven voor: Philips 1000 series S1333

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Dit is een uitstekend product om tot een glad resultaat te komen.
Kan zelfs iets langere haartjes verwerken.
Alle haartjes worden door het toestel zelf opgevangen, waarna het enorm gemakkelijk schoon te maken is.
Aanrader.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

GillesM 08-02-2021

TOP!

Geschreven voor: Philips 1000 series S1333

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Goed product! Waterdicht waardoor zeer makkelijk in onderhoud
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Vanwilde 08-02-2021

Top product

Geschreven voor: Philips 1000 series S1333

Algemene score

8,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Het product is super handig scheert mooi glad en is zeer makkelijk proper te maken. De accu gaat ook lang mee
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Anoniem 08-02-2021

eenvoudig, maar goed

Geschreven voor: Philips 1000 series S1333

Algemene score

8,0
Dit scheerapparaat is eenvoudig maar goed.
Ligt goed in de hand,scheert glad en is eenvoudig schoon te maken.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

HarmH 26-01-2021

Eenvoudige topper

Geschreven voor: Philips 1000 series S1333

Algemene score

10,0
Dit eenvoudige product zorgt precies voor dat waar je hem voor aanschaft: een perfect scheerresultaat. Fijn product en eenvoudig schoon te houden
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

positieve klant 24-01-2021

Prima product

Geschreven voor: Philips 1000 series S1333

Algemene score

10,0
Scheerapparaat is een prima product.
Goede prijs kwaliteit verhouding.
Zware baard scheert het zonder moeite.
Ook opgeladen te gebruiken en ook dan een prima scheerresultaat.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Toon meer reviews