Er zijn op dit moment geen prijzen beschikbaar.

Philips 1000 series S1333

Philips 1000 series S1333 Best Reviewed feb 2020

Vergelijkbare producten

Philips 1000 series S1332

Philips 1000 series S1332

Philips 3000 series S3233

Philips 3000 series S3233
8,6 (9)
Bekijk alle Scheerapparaten
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 12 reviews die zijn achtergelaten voor de Philips 1000 series S1333 op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,5

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Alex 18-02-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Top scheerapparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips 1000 series S1333

Algemene score

10,0
Het product doet precies wat het moet doen en dat is jezelf glad scheren. Het apparaat is heel eenvoudig schoon te maken. Met een simpele druk op de knop wordt de kop opengeklapt, even afspoelen en klaar. Daarnaast laadt het scheerapparaat snel op (1 uur), en mocht het toch leeg zijn, kun je ook met draad scheren. De ingebouwde trimmer is wat aan de matige kant, maar gelukkig heb ik daar al een aparte trimmer voor.

Pluspunten

  • Scheert glad
  • Oplaadtijd
  • Makkelijk schoon te maken

Minpunten

  • Trimmer

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Carel 28-03-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Valt me tegen

Geschreven voor: Philips 1000 series S1333

Algemene score

5,0
N.a.v. de reviews heb ik besloten om het apparaat aan te schaffen.Heb een zware baard en scheerde tot voor aanschaf met mesje Gillette Mach 3. Aangezien de mesjes nogal prijzig zijn dacht ik, ik stap over. Ik ben niet erg tevreden duurt erg lang voordat ik glad geschoren ben.
Mijn conclusie heb je een zware baard dan is dit type niet geschikt.

Pluspunten

  • schoonmaken
  • accuduur

Minpunten

  • scheer resultaat

Review criteria:

Onvoldoende
Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Toon 10-03-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Goed scheerapparaat, ligt fijn in de hand!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips 1000 series S1333

Algemene score

8,0
Het scheerapparaat ligt gemakkelijk in de hand en werkt soepel. Prijskwaliteitsverhouding is top. De accu van het scheerapparaat gaat lang mee en je kan altijd verder terwijl hij aan de kabel hangt. Nadeel is dat je geen waarschuwing krijgt wanneer hij dreigt uit te vallen. Het schoonmaken gaat gemakkelijk door het kliksysteem in de dop en je kan water gebruiken bij het schoonhouden. De trimfunctie is makkelijk te gebruiken, maar scheert niet zo glad als de reguliere stand. Verder enorm blij met dit apparaat!

Pluspunten

  • Schoonmaken
  • Accu & kabel

Minpunten

  • Geen waarschuwing voor hij leeg raakt

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Makoo 03-03-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Goed apparaat voor een mooie prijs

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips 1000 series S1333

Algemene score

7,0
Het scheerapparaat is stil en tijdens het laten kun je gewoon scheren.
Het mag dieper scheren zodat je langer glad blijft.
Gezien prijs kwaliteit is dit een mooi scheerapparaat

Pluspunten

  • Vorm en prijs
  • Tondeuse

Minpunten

  • Mag dieper scheren

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Erik 21-02-2020
  • Product gekocht

Ideaal scheerapparaat voor de gevoelige huid

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips 1000 series S1333

Algemene score

9,0
Dit scheerapparaat is perfect voor de gevoelige huid, heb nu geen last meer van geïrriteerde huid na t scheren. Spijt dat ik dit apparaat niet eerder heb gekocht. Ligt goed in de hand en werkt zeer soepel en scheert erg licht. Ook makkelijk schoon te maken, prijs kwaliteit verhouding is zeer goed en is een echte aanrader!

Pluspunten

  • Nooit meer geïrriteerde huid
  • Scheert heel soepel en licht
  • Ligt goed in de hand
  • Makkelijk schoon te maken

Minpunten

  • Aan knop is gevoelig, apparaat gaat snel aan

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Ad 18-02-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Fijn scheerapparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips 1000 series S1333

Algemene score

9,0
Fijn scheerapparaat, scheert goed glad. Geen last meer van irritatie. Is ook zo goed als geluidsloos

Pluspunten

  • scheert goed glad
  • geluidsloos

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Sjaakies 17-02-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fijn Apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips 1000 series S1333

Algemene score

9,0
Dit is een fijn Apparaat, het scheert glad en is makkelijk te reinigen. Ook ligt het erg makkelijk in de hand.

Pluspunten

  • Reinigen
  • Glad

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ad schop 17-02-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

weinig geluid onder het scheren

Geschreven voor: Philips 1000 series S1333

Algemene score

9,0
het werkt beter dan verwacht goed apparaat scheert glad en snel met weinig geluid zeer aan te bevelen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

De man zonder baard 14-02-2020
  • Product getest

Goed schoon te maken met water

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips 1000 series S1333

Algemene score

8,0
Goed schoon te maken met water

Het apparaat ligt lekker in de hand. Niet te zwaar. Makkelijk op te laden en schoon te maken. Doet zijn werk goed. Mooie prijs.

Pluspunten

  • Snel en gemakkelijk schoon te maken
  • Met en zonder snoer te gebruiken

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Steve71 13-02-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Scheert super glad!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips 1000 series S1333

Algemene score

10,0
Eenvoudig apparaat wat zeer glad scheert en makkelijk over het gezicht glijdt. Makkelijk schoon te maken onder de kraan. Laad heel snel op en scheert relatief geruisloos

Pluspunten

  • Scheert zeer glad
  • Geruisloos
  • Prijs-kwaliteit verhoding

Minpunten

  • geen borsteltje voor schoonmaak

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tevreden iemand. 13-02-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Perfect scheerapparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips 1000 series S1333

Algemene score

10,0
Geweldig apparaat welke doet waar hij voor is gemaakt. Snel en goed scheren! Ook het schoonmaken is een fluitje van een cent. 1 druk op de knop en even onder de kraan is alles wat je moet doen....klaar.
Niet te vergeten, hij is draadloos!

Pluspunten

  • Snel scheren
  • Makkelijk schoonmaken
  • Draadloos

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

André 13-02-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Superhandig scheerapparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips 1000 series S1333

Algemene score

8,0
Dit scheerapparaat scheert prima en is erg handig om schoon te houden. Stof klop je er snel uit om daarna met water te reinigen. Dat houdt het scheerapparaat zeer schoon en hygiënisch. De batterij gaat ook lang mee en het scheerapparaat ligt zeer goed in de hand.

Pluspunten

  • hygiëne
  • trimmer

Minpunten

  • niet voor zware baardgroei

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer