Philips SensoTouch RQ1195/21 - Reviews

8,2 Lees 35 reviews
Best Reviewed jan 2013 Philips SensoTouch RQ1195/21
Best Reviewed januari 2013
Specificaties
Accu indicator
Ja
Afspoelbaar
Ja
Reinigingssysteem
Ja
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 34 reviews

8,2

Schrijf een review Maak videoreview

Review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

ReneNL 27-07-2016 Product half jaar in bezit

Gevaarlijk

Algemene score

5,5
Ik heb dit apparaat nu bijna 1 jaar en gebruik het nog maar zelden (hoogstens als ik op reis ga of ik geen mesjes meer heb) omdat ik enorm op moet passen me er niet mee te verwonden. Als ik me niet goed concentreer bij het scheren met dit apparaat, scheert het stukjes huid aan de rand van mijn lippen en aan de rand van mijn neusgaten af. Een bloederige en uiterst pijnlijke ervaring. De scheerkop is niet beschadigd door vallen of stoten.

Review criteria:

Onvoldoende
Onvoldoende
Voldoende
Voldoende
jackie57 27-07-2015 Product maand in bezit

Algemene score

4,2
zeer slecht apparaat word er niet glad van nat of droog geschoren maakt mijn huid zeer ruw kan het ook niet terug sturen slechte service van philips

Review criteria:

Slecht
Slecht
Slecht
Goed
Shaver7000 08-02-2015 Product paar weken in bezit

Algemene score

9,2
Stijlvol scheerapparaat met een handig oplaadstation. Het scheerresultaat voldoet aan de verwachting. Samen met de lange levensduur van de batterij een uitstekend apparaat!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Organist 10-01-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
Bij ingebruikname even een uurtje opgeladen. Daarna meteen scheren. Een goed apparaat met goede resultaten. De baardtrimmer is ook fijn.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
jacarno 07-01-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
Zeer goed stijlvol model en makkelijk in gebruik. Scheert goed en makkelijk schoon te maken.
Ben er blij mee en hele verbetering met wat ik tot nu gebruikte

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Smits01 06-01-2015 Product maand in bezit

Algemene score

8,0
Ligt lekker in de hand en is zeer makkelijk in gebruik. Pluspunt is dat er zowel droog, als nat mee gescheerd kan worden. Dit is vooral handig als je een gevoelige huid hebt. De ene keer droog en de andere keer nat scheren scheelt enorm en geeft een minder gevoelige huid.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Voldoende
Chris. de Jong 06-01-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

10,0
Vroeger scheerde ik me met een scheerbladapparaart. Sinds ik Philips zijn systeem gebruik ben ik snel en goed glad geschoren. De scheertijd is verkort tot een kwart van wat het vroeger koste met het andere scheersysteem. ook heb ik geen huidiritatie meer. Het is een super goed scheerprodukt!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Reinier6814 05-01-2015 Product paar weken in bezit

Algemene score

9,0
Fijn scheerapparaat, kan ook tegen water wat handig is met reinigen. handig dat er een oplaad dock bij zit.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Jorn 25 02-01-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,5
Scheerapparaat geeft een goed scheerresultaat. Het heeft een makkelijk opzetstuk om je baard te trimmen. Echter is dit opzetstuk bij mijn vorige apparaat na ongeveer een jaar kapot gegaan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
Ronald1253 02-01-2015 Product paar weken in bezit

Algemene score

8,5
Na 25 jaar enthousiast een scheerapparaat van Philips te hebben gehad vond ik het tijd dee een keer te vervangen. Kwam uit op de RQ1175/16 vanwege het design. Maar ne het eerste gebruik voelde ik direct waarom ik mijn oude moest vervangen......wat een scheerresultaat. Ga binnenkort eens nat scheren proberen.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Aneta 31-12-2014 Product paar dagen in bezit

Algemene score

10,0
Ik ben zeer tevreden over dit product,ideaal en makkelijk in gebruik, hij ligt lekker in de hand,scheert glad en soepel over de huid, snel opgeladen, mooi design, een goed scheerapparaat

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Gtje76 28-12-2014 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,8
Ideaal en makkelijk in gebruik met een glad scheer resultaat ook bij droog scheren. Ik ben erg tevreden over dit scheerapparaat.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Ikke2800 25-12-2014 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,5
het gaat hier om de HP6370/00:
- ligt gemakkelijk in de hand, met al de nodige attributen
- enig nadeel is dat er geen houder bij is en enkel een zakje

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Willem van Rhijn 23-12-2014 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,2
Ik ben uiterst tevreden over dit product hij ligt lekker in de hand. Het scheert optimaal gemakkelijk en snel.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Jan pietersen 19-12-2014 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,2
een goed scheerapparaat. Jammer dat de kop gewisseld moet worden voor de tondeuse. Scheert glad en handzaam/ Soepel over de huid. snel opgeladen, mooi design.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Esmee Engelen 18-12-2014 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,8
Kerstcadeau: Volgens mijn vriend beste scheermachine die hij ooit heeft gehad!
Snel opgeladen, makkelijk schoon te maken en het belangrijkste onder de douche te gebruiken.
Hij is helemaal blij.

TOP!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Intruder13 18-12-2014 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,8
Altijd met het mes geschoren maar met de huidige prijzen van de mesjes willen proberen met een apparaat.
Na wat zoeken en info lezen bij de RQ1175 terechtgekomen voor het gemak van de vele mogelijkheden die hij heeft.
Zowel nat als droog te gebruiken en een baardtrimmer dus alles in 1.
Gewoon goed en er tevreden mee.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
avdnat 17-12-2014 Product paar dagen in bezit

Algemene score

7,5
Het scheerapparaat scheert goed, maar slaat soms wat haartjes over. Het apparaat voelt wel goed aan.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Voldoende
Kobus1953 17-12-2014 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,8
Uitstekend ben zeer tevreden over het product en de scheerkop is ook heel erg handig een echte aanrader voor iedereen die een goede scheerapparaat nodig heeft voor een leuke prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Raimond1976 17-12-2014 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,0
Ik heb me er een keer mee geschoren en dat ging zeer soepel. De lader daar zat ik wel wat wel mee te klooien.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend
Voldoende
Toon meer reviews