Philips SensoTouch RQ1195 - Reviews

Specificaties
Accu indicator
Ja
Afspoelbaar
Ja
Reinigingssysteem
Ja
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 74 reviews geschreven op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,2

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Smits01 06-01-2015
  • Product maand in bezit

Algemene score

8,0
Ligt lekker in de hand en is zeer makkelijk in gebruik. Pluspunt is dat er zowel droog, als nat mee gescheerd kan worden. Dit is vooral handig als je een gevoelige huid hebt. De ene keer droog en de andere keer nat scheren scheelt enorm en geeft een minder gevoelige huid.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

ReneNL 27-07-2016
  • Product half jaar in bezit

Gevaarlijk

Algemene score

5,5
Ik heb dit apparaat nu bijna 1 jaar en gebruik het nog maar zelden (hoogstens als ik op reis ga of ik geen mesjes meer heb) omdat ik enorm op moet passen me er niet mee te verwonden. Als ik me niet goed concentreer bij het scheren met dit apparaat, scheert het stukjes huid aan de rand van mijn lippen en aan de rand van mijn neusgaten af. Een bloederige en uiterst pijnlijke ervaring. De scheerkop is niet beschadigd door vallen of stoten.

Review criteria:

Onvoldoende
Onvoldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Jan pietersen 19-12-2014
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,2
een goed scheerapparaat. Jammer dat de kop gewisseld moet worden voor de tondeuse. Scheert glad en handzaam/ Soepel over de huid. snel opgeladen, mooi design.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Cantel 02-02-2017

scheerfunctie is prima, baardtrimmer zwak punt

Algemene score

6,0
qua scheren bevalt de rq1175 prima, de baardtrimmer i.p. ook, maar het zwakke punt is de opzetkam. die heeft 2 zeer dunne pootjes. Deze breken vrij gemakkelijk en dan ben je min of meer 'verplicht' om een geheel nieuwe baardtrimmer incl. opzetkam te kopen tegen een in verhouding veel te hoge prijs t.o.v. het defecte onderdeel, omdat van dit apparaat de opzetkam nou eenmaal niet als losse accessoire te koop is....overigens wel een borsteltje! (hoe belangrijk!?) en wel losse opzetkammen van veel andere Philips baardtrimmers.....
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

jeroen12345 06-12-2016

slecht apparaat

Algemene score

2,0
het apparaat scheert glad en werkt fijn, alleen gaat het apparaat te snel kapot. 1e keer binnen een jaar laten maken, maar na 2 maanden weer kapot. Inmiddels was de garantie verlopen en dan heb je pech gehad bij Philips. Dit is al de 2e keer bij een philips apparaat dat dit gebeurt, dus voor mij even geen philips meer.
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

Vino 22-05-2016

Scheert niet glad slaat haren over

Algemene score

2,0
Altijd Philips geschoren , nu deze valt erg tegen 3 keer langer scheren , en nog niet glad , denk zelf dat dit een slechte is in de serie , dit brengt Philips normaal gezien niet op de markt , durf geen nieuwe te kopen , met vr gr
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

kamiklazie 13-05-2016

prettig product in de praktijk.

Algemene score

8,0
Het scheerapparaat ligt prettig in de hand en is eenvoudig schoon te spoelen en snel op teladen.
Batterij prestaties zijn zeer goed te noemen. Ik ben tevreden met het apparaat.
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

johan1938 20-04-2016

Handig scheerapparaat

Algemene score

8,0
Het apparaat scheert prima, het aantal keren dat je kunt scheren met een geladen apparaat is prima.
Het verwijderen van de scheerkop is niet zo handig, het is echt wennen.
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

Anthonio 03-02-2016

Hij heeft een mooi design de Shaver maar:

Algemene score

6,0
De lampjes van de batterij oplader die zijn aan het nalaten een doet het niet meer. Ik heb er geen last van maar het stoort een beetje. Voor de rest doet ie wat ie moet doen wat scheren betreft. Er zitten een aantal scheurtjes in het plastiek bij het aan en uit knopje hij is 2 jaar in gebruik.
De tondeuse gaat snel uit bij het gebruik van haren trimmen de accu trekt het niet meer terwijl bij scheren hij het gewoon blijft doen. Ik hoor wel van jullie. Ik blijf positief over dit apparaat.
Met een Shaver groet, F.A. van Montfoort.
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

sjef46 09-01-2016

Goede koop prijsverhouding

Algemene score

10,0
Scheert zoals het moet zijn glad en ook heel snel
Ik ben heel tevreden met het Philips scheerapparaat
Ik scheer al 50 jaar met philips scheerapparaten met tevredenheid
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

PV11 13-12-2015

Prima scheerapparaat

Algemene score

10,0
Het scheerappaat voldoet aan de verwachting, het scheren gaat gemakkelijk en de accu is goed voor 2 weken scheren
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

harco 27-07-2015

Mooi product, maar veel lawaai

Algemene score

6,0
ik gebruik hem nu sinds 3 weken en kan er nog niet over oordelen of ik hem wel of niet goed vind.
Hij maakt een ratelend lawaai en wanneer je hem op de huid zet word het minder.
Mijn oude 3kops die nog ingebouwd waren geeft veel minder lawaai.
Daardoor heb ik twijfels, en heb ook niets om te vergelijken.
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

jackie57 27-07-2015
  • Product maand in bezit

Algemene score

4,2
zeer slecht apparaat word er niet glad van nat of droog geschoren maakt mijn huid zeer ruw kan het ook niet terug sturen slechte service van philips

Review criteria:

Slecht
Slecht
Slecht
Goed

Reageer

Gilbert15 30-06-2015

Goed apparaat, echter geen trimmer en geen gebruikershandleiding

Algemene score

8,0
Ik ben tevreden over de scheerprestaties van het apparaat. Het ligt prettig in de hand en de indicatoren die de resterende scheertijd aangeven zijn erg handig.
Wat ik mis, en dat wist ik weliswaar toen ik het apparaat kocht, is toch een trimmer voor het bijwerken van de bakkebaarden.
Wat ik zeer onprofessioneel vind is dat er als handleiding slechts een beknopt boekje met plaatjes bij zit. Op de website kan ik deze handleiding wel vinden, maar dat zijn ruim 300 pagina's in alle talen. Zonder zelf nu veel papier te hoeven gebruiken, zou ik het op prijs stellen als Philips een gedrukte handleiding in het Nederlands beschikbaar stelt.
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

Tevredeklant 15-06-2015

Een goed en degelijk product

Algemene score

10,0
Ik vind deze scheer apparaat erg prettig. Ik heb deze scheer apparaat een half jaar en heb hem maar 5 keer hoeven op te laden. Accu gaat erg lang mee. Scheert goed. voor de prijs heb een je een goed en degelijk product.
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

Haplo 15-04-2015

Super Shaver

Algemene score

10,0
Ik was heel tevreden met de vorige model
vandaar dat ik deze weer heb gekocht, wil
ook beslist geen andere meer.
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

kovd 30-03-2015

Glad, pas na 8 minuten!

Algemene score

2,0
a jarenlang met een scheermesje nat te hebben gescheerd, wilde ik het gemak van geen wondjes krijgen, ervaren door een apparaat uit de 7000-serie aan te schaffen. Hiermee kan uiteraard ook nat worden gescheerd. Nu na bijna 6 weken hiermee te hebben geschoren, ben ik niet tevreden over de behaalde resultaten. Droog scheren levert mij sowieso al geen stoppelvrij gezicht op, met nat scheren lukt dit wel, maar heb ik ca 8 minuten nodig om dit gladde resultaat te bereiken. Erg jammer, het design is prachtig, je kunt lang scheren met de accu en anders is deze supersnel opgeladen. Nog meer ex-scheermes scheerders die dezelfde problemen ervaren?
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

Daan27 06-03-2015

Prima scheer/trim apparaat

Algemene score

8,0
Goed scheerapparaat, met een mooi design.
Ook de opzetstukken die zijn bijgeleverd zijn prima.
Korte laadtijd en gaat super lang mee.
Geen Min punten
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

Shaver7000 08-02-2015
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

9,2
Stijlvol scheerapparaat met een handig oplaadstation. Het scheerresultaat voldoet aan de verwachting. Samen met de lange levensduur van de batterij een uitstekend apparaat!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Henklei 25-01-2015

Het apparaat scheert perfect.

Algemene score

8,0
Als ik alles had geweten had ik wel een duurder apparaat gekocht met 3d kop. Dit lijkt mij toch nog iets prettiger scheren.
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

Toon meer reviews