First Alert SCO5CE - Reviews

Specificaties
Decibel
85 dB
Koppelbaar
Nee
Soort rookmelder
combimelder

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 2 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

6,5

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Goed
  • Voldoende
  • Voldoende

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

jb 09-09-2016
  • Product half jaar of langer in bezit

werkt goed tot ca 7 jaar - gaan daarna massaal kapot

Algemene score

4,0
Wij hadden een aantal van deze melders sinds 2008 alle kamers van ons huis en ouders opgehangen. Werken tijdens deze periode goed. Maar sinds begin 2016 gaat de ene na de andere melder kapot met valse alarmen die niet door lege batterij worden veroorzaakt (meerdere malen vernieuwd). Heb nu een stapel van 8 defecte melders liggen en First Alert meldt dat de garantie van 7 jaar is verlopen en er nieuwe melders moeten komen. Dat doen wij ook wel, maar NIET meer van First Alert!. Geen degelijk apparaat!
Geschreven voor: First Alert SCO5CE

Review criteria:

Goed
Onvoldoende
Voldoende
Dick 03-10-2016

Dit klopt ik had het zelfde probleem met meerdere melders ,volle batterijen (Varta lithium) maar toch valse meldingen.
Dit probleem ontstond na 7 jaar,ik vind dat zeer slecht voor een melder van rond de 39,00 euro.
Ga nu weer andere kopen ,volgens de testen heb je al een zeer goede met 10 jaar garantie voor rond de 12,50 euro.

Frans 10-12-2016

Frans 10-12-2016

Ik zit met hetzelfde probleem maar ik heb er "maar"4, ik heb diversen keren ( nieuwe ) batterijen verwisselt maar na +/- 24 uur gaat het alarm af. Ik kan het niet bewijzen maar ik verdenk ingebouwde levensduur net na de garantietermijn.

Frans 10-12-2016

Kun jij mij het merk geven van die betere melder

Midasz 31-05-2017

Wat een vreemd verhaal,het staat n.l in de gebruiksaanwijzing wanneer je het product moet vervangen.
De meetsensor vervuild n.l na zoveel jaar,vocht,stof e.d

M 08-11-2017

Inderdaad Midasz, als je handleiding goed leest staat er dat het apparaat een EindeLevensduur melding geeft van steeds 5 korte piepjes. Wij hebben die van ons ook ongeveer 7 jaar, zonder problemen. Nu is hij aan vervanging toe. Niks mis mee lijkt me.

Reageer

Basbulletje 05-04-2018
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Makkelijk, langere gebruiksduur dan aangegeven

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Er zijn weinig combi melders te koop. Ik wilde geen 2 melders naast elkaar hangen maar wel bescherming tegen co én rook.
De fabrikant raad aan om het apparaat te vervangen na 5 gebruiksjaren.
Signaal "einde levensduur" is na bijna 8 jaar gekomen.
Belangrijk om te weten is dat co naar beneden daalt. Het is dus veliger om een co melder op de grond te hebben liggen dan aan het plafond te hangen. Ik heb de melder op een plaats hangen waar dalende co vanuit de zolder (cv-ketel) langs komt.
Door de losse montage plaat is het monteren makkelijk en ook het wisselen van de batterijen gaat hierdoor super makkelijk.

Pluspunten

  • Langere levensduur dan aangegeven
  • Duidelijk signaal

Minpunten

  • Soms batterijen wisselen
Geschreven voor: First Alert SCO5CE

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer