Er zijn op dit moment geen prijzen beschikbaar.

Focus Fitness Roeitrainer - Row 2 (model 2019

Vergelijkbare producten

Insportline Roeitrainer - Kobuko

Insportline Roeitrainer - Kobuko

Focus Fitness Roeitrainer - Row 3

Focus Fitness Roeitrainer - Row 3
8,0

Insportline Roeitrainer - RW60

Insportline Roeitrainer - RW60
Bekijk alle Roeitrainers
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 4 reviews die zijn achtergelaten voor de Focus Fitness Roeitrainer - Row 2 (model 2019 op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,8

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Voldoende
  • Goed
  • Voldoende
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Frans 19-12-2019
  • Product gekocht

Roeitrainer Focus Fitness Row 2

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Focus Fitness Roeitrainer - Row 2 (model 2019

Algemene score

8,0
Prima roeitrainer, thuis afgeleverd l in elkaar zetten was met de handleiding wel even puzzelen. Maar voor thuisgebruik is ie gemakkelijk te hanteren. Nu al een aantal keer gebruikt. Werd door een paar vergelijkingen als goeie degelijke roeitrainer voor een lage prijs aangeprezen. Roeitrainer voldoet aan die verwachting.

Pluspunten

  • Gemakkelijk in gebruik
  • Neemt niet veel ruimte in, kan ingeklapt worden

Minpunten

  • Handleiding is wat vaag

Reageer

Bert 18-12-2019
  • Product gekocht

Focus Fitness Roeitrainer - Row 2 (model 2019

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Focus Fitness Roeitrainer - Row 2 (model 2019

Algemene score

10,0
Roeitrainer en rubberen mat aangeschaft. Heb hem nog maar kort maar het heeft z'n geld al opgebracht. Mooi en stevig. Met 116 kg bij 1.90 lengte voldoet hij prima.

Reageer

Esther 29-10-2019
  • Product gekocht

Focus fitness roeitrainer row 2

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Focus Fitness Roeitrainer - Row 2 (model 2019

Algemene score

9,0
Mooie zware kwaliteit goed stabiel om te trainen
Belangrijk hij is goed verplaatsbaar de wielen rijden goed.
Goede service van beter sport ook belangrijk

Reageer

Bijlman 19-07-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Degelijk, gebruiksvriendelijk

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Focus Fitness Roeitrainer - Row 2 (model 2019

Algemene score

8,0
Deze roeitrainer is goed voor het geld, niet te duur. Degelijk apparaat. Schuift niet. Niet te groot. Genoeg weerstand die prima verstelbaar is. Handige reset-knop, zodat je iedere keer opnieuw kunt beginnen, of verder kunt waar je gebleven was. Je traint je hele lichaam. Enige nadeel: batterij van het display gaat snel leeg en het vervangen gaat een beetje lastig, omdat je dan het hele display eruit moet wipoen met een keukenmes. Dus het resultaat is dat ik een aparte timer gebruik.

Pluspunten

  • Degelijk
  • Roeibeweging prima
  • Redelijk zitvlak

Minpunten

  • Batterij display snel leeg

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende
Goed

Reageer