Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 31 reviews die zijn achtergelaten voor de Virtufit Row 450 op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,7

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Ron 02-04-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Degelijke roeier

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Virtufit Row 450

Algemene score

10,0
Ik heb de Row450 roeitrainer van Virtufit nu een aantal maanden in gebruik en ik kan zeggen dat deze mij zeer goed bevalt. Niet te groot om te kunnen plaatsten, opklapbaar gedeelte zodat hij nog compacter is bij geen gebruik. Verstelbaar in verschillende zwaarte, zodat je een tijd met deze trainer vooruit kunt. Mooi en overzichtelijk display met genoeg gegevens. Fijn en degelijk soft zadel. Goede voetsteunen met makkelijk aan te trekken banden om je voeten vast te zetten. Mooie uitstraling. Degelijk gebouwd.

Pluspunten

  • Compact
  • Degelijk
  • Redelijk still
  • Fijn in gebruik
  • Verschillende zwaarte in kracht

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
bob1978 31-08-2019

Hallo, kunt u ook aangeven hoe veel weerstand deze roeitrainer geeft? Ik ben benieuwd of je daar langere tijd uitdaging in hebt of al snel naar het hoogste niveau van weerstand gaat...

Reageer

Will notermans 24-03-2019
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Goed en betrouwbaar apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Virtufit Row 450

Algemene score

8,0
Makkelijk te monteren roeier en degelijk en betrouwbaar loopt lekker soepel , goed voor je hele lichaam en voor een goede conditie opbouw

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
bob1978 31-08-2019

Hallo, kunt u ook aangeven hoe veel weerstand deze roeitrainer geeft? Ik ben benieuwd of je daar langere tijd uitdaging in hebt of al snel naar het hoogste niveau van weerstand gaat...

Reageer

Ingrid 18-03-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Lekker stil

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Virtufit Row 450

Algemene score

9,0
Zeer makkelijk in elkaar te zetten en fijn dat hij ingeklapt kan worden!!!! We hebben hem nog niet optimaal gebruikt, maar tot nu toe gaat het lekker en eenvoudig.
Grootste pluspunt voor mij is dat hij lekker stil is. Geen harde weerstandgeluiden van het “wiel”.

Pluspunten

  • Lekker stil
  • Makkelijke bediening
  • Opklapbaar

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
bob1978 31-08-2019

Hallo, kunt u ook aangeven hoe veel weerstand deze roeitrainer geeft? Ik ben benieuwd of je daar langere tijd uitdaging in hebt of al snel naar het hoogste niveau van weerstand gaat...

Reageer

Jj Sanders 27-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Stevige roeibeweging zonder problemen, vermakelijk

Geschreven voor: Virtufit Row 450

Algemene score

9,0
Stevige roeibeweging kunnen uitgevoerd worden zonder problemen en zeer vermakelijk. De computer hierop is ook vermakelijk en makkelijk. Al met al vermakelijk

Pluspunten

  • Vermakelijk
  • Goed

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
bob1978 31-08-2019

Hallo, kunt u ook aangeven hoe veel weerstand deze roeitrainer geeft? Ik ben benieuwd of je daar langere tijd uitdaging in hebt of al snel naar het hoogste niveau van weerstand gaat...

Reageer

Timmerman 25-11-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goedgekeurde roeitrainer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Virtufit Row 450

Algemene score

10,0
Als onervaren roeier acht ik deze roeier ideaal voor de beginner. De roeibeweging is soepel en bijna geruisloos. Ondanks een prijs in het lagere segment voel je tijdens het trainen dat die van kwaliteitsmaterialen is gefabriceerd. Ter info ik probeer 3 keer per week te roeien

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

kapstok26 19-04-2021
  • Product gekocht

Solide apparaat, overzichtelijk display, 10 weerstanden

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Virtufit Row 450

Algemene score

8,0
Goede prijs/kwaliteitsverhouding, duidelijke display, instelbare weerstanden, heel fijn apparaat! maakt weinig geluid, makkelijk op te bergen, verrijdbaar. Uitstekende service van de fabrikant!

Pluspunten

  • materiaal ziet er degelijk uit
  • goede weerstand voor trainen

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Marcel 14-03-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prima roeitrainer

Geschreven voor: Virtufit Row 450

Algemene score

8,0
Ik heb deze roeitrainer nu een maand in bezit, ben er heel tevreden over.

Het product komt goed verpakt aan, de montage is vrij eenvoudig (in mijn ogen). Aangeraden wordt om de trainer met twee personen te monteren, maar kan ook door één persoon gemonteerd worden.
De werking is eenvoudig, met een duidelijke knop is de weerstand van de trainer in te stellen. Ik heb gekozen voor een trainer met magnetische rem, dat gaat langer mee dan een mechanische wrijvingsrem, en is handiger dan een roeier met water.

De ingebouwde computer heeft geen trainingsprogramma's, die moet je zelf bedenken of opzoeken.
Gezien de prijs van de trainer wel te verklaren.

Pluspunten

  • Eenvoudige montage
  • Makkelijk in gebruik
  • Degelijke constructie

Minpunten

  • geen trainingsprogamma's op de computer

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Kristof Kelchtermans 13-03-2021
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Gebruiksvriendelijke roeimachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Virtufit Row 450

Algemene score

9,0
De roeimachine is makkelijk te monteren en in gebruik. Goede kwaliteit, duidelijke gegevens. Snel en goed geleverd.

Pluspunten

  • Comfortabel
  • Makkelijk te gebruiken

Minpunten

  • Geen totaal statistieken, ze resetten

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Simon Olbertijn 02-03-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

stevige roeimachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Virtufit Row 450

Algemene score

8,0
Spieren soepel houden, aan de conditie werken met deze roeimachine.
Goede kwaliteit, gemakkelijk in gebruik.

Pluspunten

  • nette uitvoering
  • weerstand instelbaar

Minpunten

  • gegevens op display niet zo overzichtelijk

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Jurgenvdv 01-03-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prijs / kwaliteit

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Virtufit Row 450

Algemene score

8,0
Zeer goede prijs kwaliteit toestel .
Voldoet aan onze verwachtingen .
Makkelijk in elkaar te steken .

Pluspunten

  • Prijs / kwaliteit
  • weining geluid bij het roeien
  • makkelijk te monteren

Minpunten

  • Geen afstandsmeting op display .

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Julie K 28-02-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Very convenient rower!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Virtufit Row 450

Algemene score

8,0
It arrived fastly and was easy to assemble! What I like is that it is foldable, so it doesn't take much space. It is a basic rower, but I appreciate having some data there to help me track my workout and the different levels of resistance. I was also afraid it might make too much noise for my neighbors, but there are no complaints on their side ;) Really happy with this product: perfect for working out at home!

Pluspunten

  • Convenient
  • Silent

Minpunten

  • No mileage

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

lekkere basis roeitrainer 27-02-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekregen

lekkere basis roeitrainer

Geschreven voor: Virtufit Row 450

Algemene score

9,0
roeitrainer voor mijn verjaardag gekregen als vervanger voor mijn oude. Een wereld van verschil: soepel, geruisloos, stabiel, goed instelbaar. een relatief simpel display geeft alle essentiële informatie en een draaiknop regelt de zwaarte van de training, helemaal prima. meer heb ik niet nodig!

Pluspunten

  • trainingsnivea met draaiknop regelbaar
  • geruisloos,
  • stabiel
  • goede "stoel"
  • lekker brede handgreep

Minpunten

  • relatief duur
  • geen tablet of telefoonhouder

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Ad 26-02-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

eenvoudige montage

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Virtufit Row 450

Algemene score

8,0
wij wilde in deze corona tijd wat extra beweging zonder de sportschool , prima optie.
alleen de uitleg over de opties op het scherm mag wat duidelijker , verder een prima machine

Pluspunten

  • eenvoudige montage
  • veel instelmogelijkheden zwaar - licht

Minpunten

  • uitleg over schermoptie

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Simone 25-02-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Eenvoudige montage

Geschreven voor: Virtufit Row 450

Algemene score

9,0
Een stevige roeimachine voor een goede prijs. Eenvoudig te monteren. Prettige bediening en een goed afleesbaar scherm.

Pluspunten

  • Goede prijs
  • Eenvoudige montage
  • Solide machine

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Kristel 25-02-2021
  • Product gekocht

Een mooie , stevige doch compacte roeitrainer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Virtufit Row 450

Algemene score

9,0
De roeitrainer doet niet onder aan degene in de sportscholen! Een mooi en compact model. Absoluut geen prul. Een lekkere workout voor het hele lichaam. Zeer tevreden!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Jacques Goossens 24-02-2021
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Virtufit Row 450

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Virtufit Row 450

Algemene score

10,0
ik heb de Virtufit Row 450 gekocht als extra trainigsmogelijkheid. Daarnaast fiets en loop ik dagelijks. Hyaan het eind van de dag stap ik op de roeimschine. Hierdoor gebruik en train ik andere spiergroepen. De Virtufit Row voldoet uitstekend. Een extra compliment voor de medewerker uit de winkel in Helmond, die direct een adequaat antwoord wist op een vraag bij de installatie.

Pluspunten

  • Stil gebruik
  • Gemakkelijk hanteerbaar
  • Veel informatie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

G. Verweijmeren 24-02-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fijne roei trainer.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Virtufit Row 450

Algemene score

8,0
Ik zocht roei trainer zonder elastiek als weerstand, en vond deze met magnetische weerstand.
Hij is goed in te stellen qua weerstanden, en stoeltjes oplopende rails is ook fijn en extra weerstand.
Roeit prettig en bijna geruisloos.

Pluspunten

  • Eenvoudige montage
  • Kleiner maken en verplaatsen

Minpunten

  • Erg laag (voor oudere personen)
  • Geen verhogings mogelijkheid bij te koop is.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Ellen 24-02-2021
  • Product gekocht

Fijn apparaat!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Virtufit Row 450

Algemene score

9,0
Mooi stevig apparaat, makkelijk te monteren, past opgeklapt in de trapkast waar je hem gemakkelijk in en uit rijdt, zitje glijdt soepel, geen lawaai en als je hem op een kleed of matje zet blijft hij goed op zijn plek staan. Fijn ding om tijdens het televisie kijken op te sporten!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Joyce Lammens 24-02-2021
  • Product gekocht

Blijf thuis fit, zonder moeite

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Virtufit Row 450

Algemene score

9,0
Deze roeitrainer is ontzettend eenvoudig te monteren, heeft heel wat mogelijkheden en instellingen om verschillende trainingen (uithouding, cardio) te doen. Opbergen doe je in een wip. Prijs-kwaliteit zit het ook prima. Een aanrader!

Pluspunten

  • Eenvoudig monteren en opbergen
  • Stil bij gebruik

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Peter 04-10-2020
  • Product gekocht

Fijne roeitrainer!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Virtufit Row 450

Algemene score

9,0
Een hele fijne roeitrainer. Lekker stabiel, stil en voldoende weerstand om lekker te kunnen trainen. Computertje geeft basis informatie, maar dat is ook voldoende. Zitje is goed. Voetsteunen zijn goed.

Pluspunten

  • Kwaliteit
  • Prijs
  • Heerlijk stil

Minpunten

  • Geen enkele

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews