Philips HR1040/90 Jamie Oliver HomeCooker - Reviews

8,8 Lees 6 reviews
Best Reviewed apr 2013 Philips HR1040/90 Jamie Oliver HomeCooker
Best Reviewed april 2013
Specificaties
Voor het stomen van
rijst, groente, kip
Vermogen
1500 watt
Kleuren
rvs, zwart
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 6 reviews

8,8

Schrijf een review Maak videoreview

Review criteria:

  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

ceesduijn 24-03-2013 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,5
Vandaag de Philips HomeCooker voor het eerst gebruikt en ik was onder de indruk. Mooie robuste materialen met als toppunt het snoer dat door onhandigheid tussen de pan en het basisstation was gekomen en na een paar minuten heet, maar niet gesmolten was. De bediening was intiutief, temperatuur en timer instellen werkt prima. Ik heb een risotte gemaakt en het kookboekje was handig want normaal gesproken fruit je uien en rijst op een hoog vuur, maar hoe dat zich vertaald naar de cooker is natuurlijk gissen. De glazen deksel was handig, want het transparant worden van de rijst duurde langer dan Jamie ons deed geloven, maar na wat tijd bijplussen kwam dit goed. Kortom, een prima apparaat, eenvoudige bediening en een leuke gadget voor mensen die van lekker eten houden maar niet zo vaak in de keuken staan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
jojadie 20-03-2013 Product paar weken in bezit

Algemene score

9,0
De Homecooker heb ik nu een paar weken in huis. Het is even wennen aan de etages en de manier van koken maar als je dat eenmaal door hebt is het vrij gemakkelijk. Ik heb een Indische stoofschotel met rijst, groenten en kokossoep gemaakt. Een lekkere Hollandse maaltijd met aardappelen, groenten en vlees in 1 pan. Normaal blijf ik bij het eten staan dit is niet meer nodig want de pan roert zelf het eten. Voor mij een hippe pan die MIJN fornuis zou kunnen vervangen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
jojadie 18-03-2013 Product paar weken in bezit

Algemene score

9,0
Ik vind de Homecooker ideaal omdat het makkelijk te bedienen is. Ik heb er nu heerlijke Indische stoofschotels meegemaakt. Je moet even wennen aan de etage`s maar als je dat eenmaal door hebt kan je een lekkere maaltijd neerzetten met aardappelen, groenten en vlees in 1 pan. De pan doet rest je hoeft niet meer te roeren.Normaal blijf ik bij het eten staan en nu kan ik iets anders doen tijdens het koken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
chll 17-03-2013 Product paar weken in bezit

Algemene score

8,0
we hebben deze nieuwe homecooker vorige week getest.Deze fornuis kan koken eenvoudiger maken. Het werkt in een eenvoudig manier:Het menu selecteren, zet ingredians in, is het gekookt voor u.Het duurt ook tijd voor de maaltijd klaar, maar u kunt andere dingen doen tijdens het koken voor u. Dat is eenvoudig.

Review criteria:

Goed
Goed
FBuiter 11-03-2013 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,0
We hebben het apparaat zaterdag getest aan de hand van het receptenboek van Jamie Oliver, dit receptenboek krijg je geleverd bij de Homecooker. We hebben alles gedaan volgens omschrijving en het eindresultaat was heerlijk. De voorbereiding kost wel wat tijd, ook doordat we geen snijmachine hebben en alles met de hand moesten snijden. Maar zit alles in de pan dan heb je er geen omkijken meer naar. Er brand niks aan, er kookt niks over, het is wachten totdat de timer begint te piepen en dan is alles klaar. gezellig samen eten en daarna kan alles in de vaatwasser.

De recepten van Jamie Oliver zijn zeer uitgebreid, hierdoor ben je lang bezig. Ik heb geen ervaring met gewone dagelijkse recepten. Het zal wel handig zijn als je wat informatie kunt vinden over de bereiding van normale recepten met de Homecooker.
We gaan in ieder geval nog een paar recepten van Jamie bereiden, want dat het eerste recept heerlijk was dat vonden we allemaal.

Het is een mooi apparaat, de prijs is wel aan de hoge kant, het vervangt niet al je pannen. Wel handig in gebruik, verder moeten we eerst meer ervaring op doen met gemakkelijke recepten om te kijken of het tijd bespaart, zoals men zegt, is nu nog niet mijn ervaring

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
biancavdor 08-03-2013 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
Pan doet wat hij zegt, hij kookt voor een gedeelte voor je. Het beste aan dit product is het roerstuk wat tijdens het koken voor je roert waardoor je hier zelf niet mee bezig hoeft te zijn. Je gooit je groente er in en kan de pan gemakkelijk instellen op temperatuur en tijd. Dan gaat de pan automatsch aan het roeren waardoor je groente aan alle kanten wordt gebakken. In de tussentijd kun je zelf iets anders gaan doen. Natuurlijk meot je net zoals altijd zelf ingredienten op de juiste tijd toevoegen. Je kunt dus niet alles zomaar in 1 keer erin gooien en klaar. Ook zul je alles zelf moeten snijden of de snijtoren aanschaffen. Dit scheelt natuurlijk ook weer een hoop tijd en gedoe.
Het is even wennen met het instellen van de temperatuur en tijd maar als je dit voortaan weet voor de maaltijden die je wilt bereiden dan is het echt wel een makkelijke pan. Het laatste voordeel: bijna alles kan in de vaatwasser.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend