Yamaha R-S300 - Reviews

Specificaties
Aantal kanalen
2.1
Uitgangsvermogen (per luidspreker)
50 watt
Kleuren
zwart
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 4 reviews geschreven op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,9

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Meelman1 19-04-2014
  • Product half jaar in bezit

Algemene score

9,0
Dit is een receiver die de serieuze stereo liefhebber niet aan zich voorbij mag laten gaan. Klinkt voortreffelijk in de genres die ik beluister Op elk gebied, radio, cd's, film. Ik heb Tannoy speakers, ideale match. Wat ik persoonlijk belangrijk vind is dat hij onder elke omstandigheid koel blijft zonder hitte te ontwikkelen. Probeer dat maar eens met een Onkyo (kun je een eitje op bakken). Vragen van zoekers zijn welkom! Voor duurzaamheid heb ik wat minder punten gegeven, maar dat zit heus goed. En wat is er leuker dan via deze machine artiesten te horen die ook op Yamaha instrumenten spelen?

In mijn enthousiasme vergeten: het klassieke Yamaha design, metalen front!

Bottom line: klinkt beter dan Marantz en Pioneer waar ik ervaring mee heb.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
wvpamel 15-05-2014

Is de 2x55W voldoende om een slaapkamer van muziek te voorzien of zou ik dan beter voor de R-S500 gaan (2x105W) ?

wvpamel 15-05-2014

Is deze geschikt om een slaapkamer van muziek te voorzien (2x55W) of zou ik opteren voor de R-S500 (2x105W) Ik heb een setje 6.5" zelfbouwspeakers.

therma 04-07-2015

Weet iemand of klassieke muziek via koptelefoon goed klinkt?( ik heb een zeer goede koptelefoon )

Reageer

pipegaal 19-12-2011
  • Product maand in bezit

Algemene score

9,2
Uitstekende versterker/receiver voor een goede prijs. Zoekt u een no-nonsense apparaat die gewoon goed werkt en een prima geluid geeft. Aanrader als je niet van home cinema houdt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

chaineux1965 03-02-2011
  • Product maand in bezit

Algemene score

8,8
Zeer goed klinkende receiver.zeer degelijk opgezet,had eerst jbl cs 46 2.1 aangesloten,zeer mooi
geluid.N heb ik sinds begin dit jaar klipsch f1 aangesloten,wauw.voor een koopje in rotterdam gekocht,Zeer nu strak geluid met pop/roxy music/bryan ferry.loudnes zeer gemakkelijk bij kleine volume,maar omdat de klipsche een rendement van 93db heeft.heb ik alles nutraal staan.mooi is ipod en blutooth aansluiting,strak a.b.een koopje,volgend week krijg ik de yamaha cd-s300 speler erbij,want de philips blueray klinkt dof op cd's een echte retro yamaha receiver met een toppie geluid.voor weinig geld.de marantz cr 502 heb ik ernaars staan,kan die niet aan tippen en de yamaha rvx 367 probeert nee dat was het echt niet stereo

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
wvpamel 15-05-2014

Is deze geschikt om een slaapkamer van muziek te voorzien (2x55W) of zou ik opteren voor de R-S500 (2x105W) Ik heb een setje 6.5" zelfbouwspeakers.

wvpamel 15-05-2014

Is deze geschikt om een slaapkamer van muziek te voorzien (2x55W) of zou ik opteren voor de R-S500 (2x105W) Ik heb een setje 6.5" zelfbouwspeakers.

Reageer

gerard schenau 23-12-2010
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

8,6
deze heeft ontzettend goed geluid ,ook nu met strak bas subwoofer geluid. is niet op yamaha nl te zien, heel vreemd.alleen op buitenlandse sites (wel bijv te krijgen bij redcoon.nl)isgebouwd met kwaliteits onderdelen, bijv schroefknopen voor boxen a en b. klinkt beter dan surround audio hierin zit alleen nagalm ,geen puur geluid

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Emiel65 12-10-2011

Beste Gerard...ik heb nu ook al de cd-s 300 erbij,zeer mooi en strak.Ik ga nu kijken hoe het klinkt met bluetooth.groet Emiel

wvpamel 15-05-2014

Is deze geschikt om een slaapkamer van muziek te voorzien (2x55W) of zou ik opteren voor de R-S500 (2x105W) Ik heb een setje 6.5" zelfbouwspeakers.

Reageer