Trust Tytan - Reviews

Specificaties
Systeem
2.1
Subwoofer
Ja
Volumeregelaar
in draad
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 24 reviews geschreven op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,3

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Voldoende

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

jip123 28-11-2014
  • Product jaar of meer in bezit

Algemene score

6,3
Geluid was in het begin goed - een zeer zachte ruis in de rechterspeaker, maar dat was verholpen door het volume eenmaal een paar minuutjes open te draaien. Daarna was de ruis weg. Helaas is deze langzaam terug gekomen en de situatie is verder verslechterd. Zonde, want het is alleen de linker speaker, maar dit verpest bijna al het geluid. Als ik de overige klachten hierover lees, kan ik bijna niet anders dan te concluderen dat Trust de kinderziektes niet uit dit model heeft weten weg te werken. Mijn vertrouwen in hun audio afdeling is in ieder geval wel weg.

Review criteria:

Goed
Goed
Slecht

Reageer

steftanker 24-12-2013
  • Product jaar of meer in bezit

Algemene score

9,0
ik heb deze boxen nu al 1,5 jaar. het geluid bevalt me prima, de buren vinden het wat minder ;). er komt mooi geluid uit en een aparte volume knop is zeker handig! het is een mooie prijs/kwaliteit verdeling! op internet staat dat hij 60watt heeft maar als je op de doos kijkt staat er 120 watt en volgens mij klopt dat want ik geloof niet dat 60 watt zo hard is. als ze op 50% staan de meter op 80 decibel!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
ronaldvanwijk 03-05-2014

het is 60 watt rms en 120 piek vermogen. maar naar piekvermogen moet je niet kijken

Aardelaar 30-06-2014

Op wat voor apparaat heb jij hem aangesloten? Ik heb deze gekocht voor op een hercules djmix apparaat voor de ipad maar het geluid is zwaar slecht in de vorm van heel zacht

steftanker 07-07-2014

ik heb ze op mijn telefoon (Sony Xperia M) en mijn laptop (HP pavilion ) aangesloten, op Iphone doen ze het ook goed!

Reageer

bowie soee 16-12-2013
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

6,7
ik heb deze gekocht want ik had nieuwe nodig en toen ik ze had dacht ik zo van daar komt potnondeju mooi geluid uit en de volgende dag begint al gelijk mijn rechter speaker te ruizen en te kraken bij een rustig opbouwend liedje daar bij moet je aandenken bij het liedje bijv: yee van Deorro en als het leidje eenmaal weer gewoon op normale geluidshoogte is is er geen gekraak meer maar het is zwaar hinderlijke ik heb dixons ook al een mail gestuurd dat ik gewoon dezelfde wil alleen dan zonder die stome kraak/ruiz

Review criteria:

Onvoldoende
Voldoende
Goed
jeffhuys 04-02-2014

Ik had ook dit probleem. Heb gemerkt dat het door de bijgeleverde volumecontroller komt. Zodra ik een 3.5mm naar tulpenaansluiting gebruik is het gekraak weg. Ligt NIET aan de speaker, gelukkig!

Gebruikers-naam 12-01-2015

Ik heb inderdaad hetzelfde probleem ondervonden, en kan dat wat jeffhuys zegt bevestigen. Heb de regelaar vervangen door een gewone kabel en het gekraak is weg.

Reageer

quinten827 08-12-2013
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

2,3
ik zag hier allemaal goede revieuws en ik dacht ik haal ze ook dezelfde dag nog begon er een speaker van te ruizen en kort daarna deden ze het allemaal niet meer.... ik heb maximaal een half uurtje muziek kunnen luisteren voor 60 euro ik ga ze terug brengen en haal wel andere boxen deze inidegeval nooit meer...

Review criteria:

Slecht
Onvoldoende
Slecht

Reageer

marvin1979 13-01-2013
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,7
Sinds een paar dagen deze luidsprekerset in huis. Gezien de prijsklasse waarin deze luidspreker valt, superlatieven tekort. Ik zou willen zeggen meer als waar voor je geld. Set ziet er goed uit, geeft een zeer goed stukje muziek of gesprek weer. Zowel bas als volume apart te regelen. Op de volume regelaar zit nog een aparte aansluiting voor hoofdtelefoon + ipod. Dus hier waar voor je geld. Kwaliteit doet goed aan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Streetkingz 10-09-2015
  • Product half jaar in bezit

Algemene score

10,0
Man man man wat een sound!!!
Ik heb deze set nu een half jaar en kan niks anders zeggen dan wat een geluid!
Met een krachtige bas rn ben vooral een bas liefebber en dese is orecies wat ik zoek lekker geluid laag en hoog nooit problemen mer gehad klinkt nog steeds goed.
Ik gebruik ze niet voor mijn pc maar voor films en games en geluid klinkt daarbij ook heel lekker

Een echte aanrader!!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ivotje17 10-08-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,3
Prima speakers voor een klein budget
pluspunten
+ mooi geluid
+ goede bass
+ volume regelaar

Minpunten
- bass volume op de subwoofer
- kabeltjes speakers erg kwetsbaar en dun

Mijn cijfer voor deze speakers is een 8.3!

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

JorianDuijm 09-11-2013
  • Product kwartaal in bezit

Algemene score

7,0
het zijn super goede boxen, maar hij valt als hij te zacht staat gewoon uit, hoort dat?? het is echt heel vervelend. maar voor de rest zijn ze helemaal top!!!!

Review criteria:

Goed
Goed
Onvoldoende
jerrie61 11-11-2013

Dat is niet normaal Jorian. Ik heb deze speakers al meer dan een jaar en bij mij spelen ze iedere dag zowel luid als heel zacht en ook ik vind ze nog altijd helemaal top. Ik zag dat meer mensen hetzelfde probleem als jou hadden en daarom zou ik je adviseren om de speakers te ruilen.

steftanker 13-01-2015

Ja dat hoort dan gaat die op de energie besparing stand. Bij het nieuwe model kan je dat aan en uit zetten maar bij het oudere kan dat niet dan gaat het automatisch. Ik heb nu ook last van gekraak in de rechter speaker maar ik heb nog geen idee hoe ik dat kan oplossen, ik zat zelf te denken aan nieuwe maar heeft er iemand nog een alternatief?

Reageer

Loekthuss 13-08-2013
  • Product half jaar in bezit

Algemene score

7,3
Het setje heeft een zeer goede bas die eigenlijk te krachtig is voor de twee speakertjes. Ik heb er grotere speakers (met een eigen versterker) achter gezet vanwege het gebrek aan harmonische capaciteit van de kleine speakertjes. (ik luister veel rock/metal). En ik vind dat nu de subwoofer veel beter tot zn recht komt. Ik heb deze set nu een half jaar en na dat hij op een klein feest meegespeelt heeft is de dustcap losgekomen en zit een van de ingangen los. Over het algemeen is het een zeer goeie set voor het geld, zeker genoeg vermogen om binnen een kamer flink te vullen met geluid.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

ricardo1221 20-05-2013
  • Product kwartaal in bezit

Algemene score

9,0
ik had deze gekocht voor 70 zijn echt httstikke goed tip: voor de meeste bas plaats ze in een hoek echter heb ik deze nu verkocht en heb ik nu een logitech z623 van 200 watt deze zijn 140 euro en toch echt beter maar als je niet veel wilt uit geven raad ik deze echt aan

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
jerrie61 11-11-2013

Ik vond na heel lang vergelijken in de Mediamarkt de Trust speakers beter en dan vooral de midden en de hoge tonen. Lees het verhaal van jerrie61 maar eens van meer dan een jaar geleden. Ik heb de speakers nu meer dan een jaar, ik gebruik ze iedere dag en ik vind het nog altijd toppers.

Reageer

boefje18 13-05-2013
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

5,7
Ik heb inmiddels de 3e set in huis maar ook deze houd het na 2 uur voor gezien. Afgezien van dit enorme nadeel heeft hij, als hij het doet, een mooi helder geluid. Ook over de bas ben ik erg tevreden. Ik vind de volumeregelaar ook heel erg handig! Het setje staat ook niet verkeerd op je bureau. De kabels zijn lang genoeg om de speakers lekker ver uit elkaar te zetten voor een surround sound idee. Maar waarom ze alle drie nou uitvallen na 2 uur? Is het toeval of gewoon een productiefout?

Review criteria:

Goed
Goed
Slecht

Reageer

jari0000 03-05-2013
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,0
Heb net de speaker set binnen en hij ziet er fantastisch uit maar naar een paar minuten begon die uit te vallen. Een vriend van me heeft de zelfde boxen gekocht en ook het zelfde probleem.Het zal een fabrieksfout zijn. Voor de rest hij heeft zeer goed geluid zolang die niet uit valt.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
bert2004 04-05-2013

Geachte Jari,

Dit is een fabrieksfout, dus terug naar de winkel.
Bij lage volumes deed dit zich bij mij voor, zodra ik het volume weer wat open draaiende met de volume knop aan de set sprong hij weer aan. Ik maar denken dat er wat fout zat met de automatisch uit bij geen geluidstoevoer. Wat een luxe dacht ik nog, maar je moet hem ten alle tijden handmatig uitzetten.

Reageer

bert2004 23-04-2013
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,7
Een goed apparaat en hoe kunnen ze het maken voor dat geld.
Stevige bas. aan de bij speakers kan je wel iets horen dat het kastje niet gedempt is met materialen en klinkt daarom niet solide en daardoor iets hol, nu moet ik wel zeggen als vroegere audio freak hoor je nu eenmaal alles, maar ik mag dit niet doen, want voor dit geld is het top.
Losse volume schakelaar voelt kwalitatief goed aan.
De set kan best wel hard zonder vervormen, het is niet raadzaam om niet de volledige Bas erin te gooien, maar hem iets te knijpen, beter voor de levensduur.
Het ziet er gewoon goed uit voor dat geld.
Handig detail is ondanks de aan en uit schakelaar is als de set gedurende tijd geen geluidsinalen krijgt hij automatisch uitschakelt.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
bert2004 02-05-2013

Rectificatie.
De set schakelt zich niet uit.
De set had een productfout waardoor hij is terug gegaan.
Ik had bij zachte volumes dat hij uit sloeg en dus bij geen geluid deed hij hetzelfde.
Dit euvel werd snel verholpen door Coolbleu en kreeg een nieuwe set.
Eindeloze zaak, ik had in een paar dagen tijd een nieuwe set die wel goed was.

Reageer

johnnnydb 10-04-2013
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

10,0
Jeetje een kritisch persoon als ik (let overal op) ongelooflijk zeer tevreden. Had hiervoor Logitech z10 jammer genoeg opgeblazen vreemd maar is zo, heb niet veel geld maar hou van muziek en er moet toch wel een beetje geluid uitkomen, heb BPM studio dus kan veel doen met instellingen enz. gewoon ben er blij mee alleen bij Saturn gekocht 75 euro, dacht dat ze een van de goedkoopste waren, maar laat maar. Aanrader!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jeroen Nieuwpoort 15-03-2013
  • Product kwartaal in bezit

Algemene score

10,0
TOP.
Deze GOEDKOPE speaker set is zeer goed.
het geluid komt super mooi over zelfs als je hem hard zet.
En de bass die is helemaal geweldig. die beat die er vanaf komt is geweldig, dat bijna bij elk nummer (bij mij) de ramen trillen en de spullen van mijn zus haar muur valt.
En ook handig is dat je 2 draaiknoppen hebt voor het volume.
en 1 draaiknop voor de bass.
je kan ook nog je oordopjes aansluiten.
je hebt bij deze speakerset alles in één

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

laikos 04-03-2013
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
Wat een fijn speakersetje! Geluid is zeer goed voor deze prijs. Hij ziet er mooi uit ook al heb ik niet dezelfde als op dit plaatje. Het is wel een trust tytan 2.1 speakerset dus ik neem aan dat alleen de vormgeving iets anders is en het product verder hetzelfde is.
Ook makkelijk dat je een koptelefoon kunt aansluiten en een mp3-speler op het bedieningspaneeltje.
Conclusie: gewoon een super speakersetje voor deze mooie prijs!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

MJAB 03-03-2013
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,3
Ik heb op donderdag de bestelling geplaatst en op zaterdag had ik mijn bestelling binnen. Alle lof daarover! De vormgeving vind ik strak en gewoon goed. Mooie afwerking. Wat ik echt SUPER vind is de "afstandsbediening". Wel aan een kabel maar dat hindert niet, het grote handige scrollwiel voor de volume. Voor wat betreft de geluidskwaliteit, want daar gaat het natuurlijk om, die is goed te noemen. Het is en blijft een PC speaker set, maar voor de belachelijke lage prijs zeer acceptabel te noemen. De subwoofer geeft een donkere toon die het geheel wat zwaarder maakt in klank. Maar zoals alle subwoofers met sattelieten, het blijft natuurlijk zoeken naar perfectie. Heb erg getwijfeld over de Teufel's die geen subwoofer heeft en ook heel goede recentie heeft maar ben toch overstag gegaan voor de prijs én het apparte scrolwiel wat echt heeeeeeeeel handig is en leuk. Geen lullig volume wieltje maar een echte grote draaiknop los op je bureau. Top. Eindconclusie: Tevreden al blijft het knagen hoe de Teufel's zich aanhoren. Ben misschien toch meer iemand van 1 klank uit 1 box zonder subwoofer. Maar goed, ben ook erg verwend door mijn Karman Kardon installatie met 400 watt JBL zuilen ;-).

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Johan501 04-11-2012
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
Ik heb zeer tevreden over deze speaker set. Het heeft een mooie bass sound. Over de 2-way speakers ben ik ook zeer tevreden. Kortom: er komt mooi geluid aan. Ze zien er ook nog eens mooi uit.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rob v Dijk 16-09-2012
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,7
Aanvulling op 1e review: nu, een paar dagen later blijken een paar dingen toch (nog) beter te zijn dan eerst gedacht. De equalizer staat nu een stuk gelijkmatiger ingesteld. Wellicht doordat ze nu zijn ingespeeld, wellicht doordat ik de speakertjes iets anders heb opgesteld. Ik vind nog wel dat het tussen de 600Hz en 1200Hz een dipje is, en rond de 4KHz een piek, maar duidelijk minder opvallend dan in het begin. Ook het 'gerammel' blijkt loos alarm te zijn. Kortom, zeker tevreden, vooral voor dit geld.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Rob v Dijk 14-09-2012
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,0
Gisteren aangeschaft o.b.v. de diverse positieve reviews. Eerste indruk na een paar uur afstellen en luisteren: voor de lage prijs een prima geluid, maar met de (grote) kanttekening dat je wel flink wat te doen hebt met een equalizer. Het ziet er alleszins goed uit, hoewel niet echt degelijk en ook hadden de 2 speakertjes wel wat smaller mogen zijn wat mij betreft. Is een beetje proppen zo op het bureau. Er lijkt weinig vervorming in te zitten, en dat is een goede basis. Soms lijkt de sub wat te rammelen maar dat is alleen bij hogere volumes en zware bassen (en misschien is het wel iets dat er naast staat). Ik heb de sub op z'n rug gelegd, zodat de opening wordt afgesloten en er minder akoustische kortsluiting is. 40Hz wordt zo nog net weergegeven (anders niet). Een hele tijd bezig geweest met testtonen en diverse 'lastige' nummers om de boel ingesteld te krijgen. Instellingen die ik nu heb: volume (op de sub) op max; bas (op de sub) in het midden; equalizer (Win7 Mediaplayer) 31Hz +10; 63Hz -9; 125Hz +1; 250Hz -10; 500Hz +8; 1KHz +6; 2KHz -6; 4KHz -3; 8KHz +1; 16KHz +1. Zo klinkt het tamelijk evenwichtig, zeker als ik de prijs in ogenschouw neem. NB: let op eventuele 'enhancers' op je PC. Bij mij bleken een paar dingen aan te staan, zoals een 3D-surround filter en een Audio-enhancer. Ronduit een soep-geluid daardoor. Zonder dat alles klonk het al een stuk beter. Zonder mijn equalizerinstellingen klinken sommige nummers best aardig, maar andere heel irritant. Met de testtonen kwam ik er achter dat er een paar grote pieken en dips in het frequentiebereik zitten. Alles bij elkaar redelijk tevreden tot dusverre.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Toon meer reviews