Een passende laptop voor ieder individu

Ieder mens is uniek. Toch slaagde Lenovo er in om voor elk individu een passende laptop te ontwikkelen. Ervaar nu een mobiele krachtpatser die aanvoelt als een maatpak en wens voortaan nooit meer iets anders. De eigenschappen van het systeem passen namelijk naadloos bij jouw persoonlijke behoeften. Maak direct kennis met de krachtige Yoga Slim 7, flexibele IdeaPad 5 en gamevriendelijke Legion 5. 


Lenovo Ideapad 5 kopen? Bekijk hier het aanbod

Bekijk


Mobiele rekenkracht met een extreem lange adem

Werk je op verschillende locaties en doe je op het gebied van systeemprestaties liever geen concessies? De gestroomlijnde Lenovo Yoga Slim 7 bedient flexwerkers optimaal. Met een accuduur van maar liefst negentien uur en een uiterst krachtig rekencentrum voer je geavanceerde projecten op elke locatie moeiteloos uit. 

Lees meer

Flexibele laptopspecs met maximale privacy

Met de Lenovo IdeaPad 5 kies je kortweg de systeemeigenschappen die jij dagelijks nodig hebt. Deze gelikte laptop is namelijk in diverse uitvoeringen te koop. Of je nou veeleisende grafische programma’s draait of voornamelijk op internet bivakkeert; je zit nooit om rekenkracht, opslagruimte of accucapaciteit verlegen. 

Lees meer


Lenovo Yoga Slim 7 kopen? Bekijk hier het aanbod

Bekijk


Discrete notebook voor veeleisende gamers die altijd willen winnen

De meeste gamelaptops bevatten opvallende tierelantijntjes die je als fanatieke gamer eigenlijk niet nodig hebt. Lenovo gooit het mijn zijn indrukwekkende Legion 5-notebooklijn over een andere boeg. De vormgeving is namelijk minimalistisch, terwijl serieuze gamers de voordelen van een overklokbare processor en aparte videokaart ten volle benutten. Speur op het ruime 15,6inch- of 17,3inch-scherm naar je tegenstanders en ga online de strijd aan! 

Lees meer

Lenovo Legion 5 kopen? Bekijk hier het aanbod

Bekijk