Inventum OV366CS

Best Reviewed aug 2019 Inventum OV366CS
Best Reviewed - augustus 2019
Specificaties
Type/soort
Grill-ovens
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 13 reviews die zijn achtergelaten voor de Inventum OV366CS op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,3

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

De.Bot 13-11-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Compact oven

Geschreven voor: Inventum OV366CS

Algemene score

10,0
Spieszaal gekocht voor de grillfunctie,
Hij is heel gemakkelijk te bedienen en stil in gebruik.
Mooi uiterlijk en een grote inhoud waar je heerlijk in kan grillen en nog veel meer!!! Geweldig apparaat en niet duur!

Pluspunten

  • grillfunctie
  • Compact

Minpunten

  • Geen
  • Geen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

riwi 06-11-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

mooie oven

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum OV366CS

Algemene score

9,0
Zoals verwacht een mooie functionele oven. Gewoon via de postbode.
Meteen geprobeerd. Hij werkt goed

Pluspunten

  • er kan veel in

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wendy rutten 19-10-2019
  • Product gekocht

Zeer goede oven

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum OV366CS

Algemene score

10,0
Makkelijk in gebruik. Gebruiksaanwijzing is duidelijk. Aantal keren de binnentemperatuur opgemeten met een oventhermometer en de temperatuur wijkt niks af. Super blij mee. Groot pluspunt zijn de extra's zoals de kruimelblik onderin, goede verlichting in de oven en hoop opties en dat allemaal voor een mooie prijs

Pluspunten

  • Verschillende opties met bakken
  • Verlichting
  • Kruimelblik onderin
  • Snel op temperatuur

Reageer

Rianne Hardam 19-09-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Zeer makkelijke bediening voor een keuken beginneling.

Geschreven voor: Inventum OV366CS

Algemene score

10,0
De uitkomst was echt boven verwachting. Ideaal. Als je geen keuken of kook ervaring heb zou je dit apparaat zelfs aan kunnen schaffen. Let er op; vaak wordt gezegd eerst voor te verwarmen, maar dat zou ik bij dit apparaat niet doen. Gewoon de tijd zoals de verpakking van je product aangeeft, aanhouden en de graden en je zal gaan genieten van een heerlijk maaltje.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Hans 05-09-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooi oventje voor een scherpe prijs

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum OV366CS

Algemene score

9,0
In deze zogenaamde mini oven passen ook grotere ovenschalen en zelfs een pizza. Hij is nog wel gemakkelijk te tillen en daardoor ook goed te gebruiken in kleinere huizen waar de oven niet permanent in de keuken kan staan.
Tot nu toe een paar keer gebruikt: was gemakkelijk in gebruik en heeft het goed gedaan. Alle keren een mooi resultaat met het bakken van o.a. lasagne en pizzabroodjes.
Voor dit geld zeker een aan te raden oven!

Pluspunten

  • Prijs/Kwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Grootte
  • Gewicht

Minpunten

  • Deurtje valt makkelijk helemaal open

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Sandra Braakmann 17-08-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi, makkelijk en geruisloos

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum OV366CS

Algemene score

10,0
Eindelijk weer een heteluchtoven gevonden waar je niet voor gestudeerd hoeft te hebben. Hij is mooi, makkelijk in het gebruik en geruisloos. Prima prijs-kwaliteitverhouding!

Heb er al fijne gerechten mee bereid.

Pluspunten

  • makkelijk
  • mooi

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fijne oven! 11-08-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie prijs voor een fijn apparaat.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum OV366CS

Algemene score

9,0
Uitgebreid maar duidelijk apparaat, snel op de juiste temperatuur, mooi uiterlijk en een mooie prijs!

Pluspunten

  • Duidelijk
  • Prijs
  • Formaat

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Allie 07-08-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Lekker bakken/grillen voor weinig.

Geschreven voor: Inventum OV366CS

Algemene score

9,0
Omdat we al jaren op de camping met een minioventje werkten en we steeds de pizza's door de helft moesten knippen, toch maar eens gekeken naar een nieuwe. Meteen viel de Inventum OV366CS op. Niet alleen qua prijs maar ook door het ontwerp en de functies (6). Deze functies zijn:

- Onder- en bovenwarmte
- Bovenwarmte met hetelucht
- Onder- en bovenwarmte met hetelucht
- Bovenwarmte met draaispit
- Onder- en bovenwarmte met hetelucht
- Draaispit
- Ontdooifunctie

Vooral het draaispit sprak mij aan, omdat we hier nogal gek zijn op gegrilde kip. Ik heb deze stand echter nog niet geprobeerd. We hebben wel 3 pizzabroodjes erin gestopt en deze kwamen er lekker knapperig uit. Helemaal super!

De oven is simpel te bedienen. Een gradenknop (tot 220 graden), functieknop en timerknop (tot 120 minuten of constant) is alles wat er op zit. Deze voelen lekker soepel aan en ook het deurtje voelt solide aan.

Wel hebben we ons vergist in de grootte van het ding, maar dat is voor elke keuken natuurlijk anders. Al met al erg tevreden over de oven.

Pluspunten

  • Aantal functies
  • Solide deur
  • Hetelucht
  • Spit voor twee kippen

Minpunten

  • Nog niet ontdekt

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Chris 01-08-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Snel warm en mooi uiterlijk

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum OV366CS

Algemene score

8,0
De oven is snel warm.
Makkelijk in gebruik.
Stil.
Mooi uiterlijk.
Neemt weinig ruimte in.
En groot genoeg voor een ovenschaal en een pizza.

Pluspunten

  • Snel warm
  • Groot genoeg
  • Er zit een lamp in

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Claudia 09-07-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede oven voor een goede prijs

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum OV366CS

Algemene score

9,0
Prima prijs kwaliteitverhouding. Bakt mooi bruin en doet niet lang over voorverwarmen. Ook heeft de oven een mooie maat, neemt niet teveel ruimte in op een aanrecht maar heeft voldoende binnenruimte voor grotere ovenschalen.

Pluspunten

  • Bakt mooi bruin
  • Maat
  • Prijs

Minpunten

  • Geen digitale klok

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Anne 12-05-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goede maat, veel functies, makkelijk schoon te maken.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum OV366CS

Algemene score

9,0
Handige oven, makkelijk schoon te maken. Veel functies voor de prijs, zoals de heteluchtfunctie. De maat is precies goed voor taarten en pizza's en wat grotere dingen, zonder dat de oven teveel plek inneemt. Met bakplaat en rooster en makkelijk uitneembare kruimellade.

Pluspunten

  • Mooi formaat
  • Makkelijk te reinigen
  • Met heteluchtfunctie

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Rosanne 10-04-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Super makkelijk ingebruik, duidelijke gebruiksaanwijzing

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum OV366CS

Algemene score

10,0
Hij is makkelijk in gebruik, kan niet mis gaan! Stevig, handig en niet duur!
De gebruiksaanwijzing is erg duidelijk en er zitten handige elementen bij om nog beter te kunnen gebruiken, bijvoorbeeld voor kip een spit en een bakplaat.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Betsie Ploegmakers 01-02-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

makkelijk, groot mooi

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum OV366CS

Algemene score

9,0
de oven is makkelijk en duidelijk in gebruik zonder teveel knopjes ook het formaat is groot genoeg voor grote schalen en ziet er nog leuk uit

Pluspunten

  • makkelijk
  • grootte

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer