Oral-B PureClean Oral-B Pure Clean Opzetborstel, Verpakking Van 4 Stuks

  • Best Reviewed aug 2021
Voeg toe aan vergelijker Prijs volgen
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 25 reviews die zijn achtergelaten voor de Oral-B PureClean Oral-B Pure Clean Opzetborstel, Verpakking Van 4 Stuks op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,3

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

b**t@g**l.com 14-09-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Prima poetservaring

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Oral-B PureClean Oral-B Pure Clean Opzetborstel, Verpakking Van 4 Stuks

Algemene score

9,0
Ik poets nu een 6-tal weken met een Oral-B Pure Clean Charcoal borsteltje en ben zeer tevreden met het resultaat. Tijdens het testen was ik verwonderd van hoe aangenaam het poetsen voelde omdat de borstelharen wat stijf leken. Na elke poetsbeurt voelden mijn tanden proper en glad aan. Ik ga zeker deze borsteltjes blijven gebruiken en kan ze ook aanraden aan anderen!

Reageer

r**i@h**l.com 14-09-2021
  • Product getest

Algemene score

6,0
Deze borstels ogen wat vreemd, zo zwart. De kleur geeft zeker niet af op de tanden. Ik zie wel geen verschil met de gewone borstels. Je ziet ook hier de slijtage door het lichter wordende zwart. De borstels reinigen zoals het moet.

Reageer

v**d@o**k.be 12-09-2021
  • Product getest
Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Oral-B PureClean Oral-B Pure Clean Opzetborstel, Verpakking Van 4 Stuks

Algemene score

9,0
Ik gebruik de nieuwe charcoal tandenborstels van oral b. Tijdens het testen ondervond ik dat deze veel meer plaque verwijderen met een stralende glimlach en zuiver gebit als gevolg .

Reageer

f**1@h**l.com 12-09-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Goede opzetborstels

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Oral-B PureClean Oral-B Pure Clean Opzetborstel, Verpakking Van 4 Stuks

Algemene score

9,0
Deze opzetborstels voelen zeer goed in de mond. Ze zijn een beetje als een 'kommetje' gevormd zodat er goed tussen de tanden kan worden gepoetst. De opzetborstels zijn een beetje aan de zachte kant voor mij maar ze poetsen zeer goed. Ik vraag me echter wel af of de 'Charcoal' echt een meerwaarde is?

Pluspunten

  • Proper gevoel na poetsen

Minpunten

  • Zacht

Reageer

j**t@g**l.com 12-09-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Wow

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Oral-B PureClean Oral-B Pure Clean Opzetborstel, Verpakking Van 4 Stuks

Algemene score

10,0
De Pure Clean Charcoal opzetborstels zijn dus houtskool opzetborstels voor de elektrische tandenborstel. De houtskool zorgt ervoor dat de oppervlakkige vlekken makkelijker weggaan op je tanden. Normaal gesproken poets ik altijd met een normale opzetborstel maar, na een paar weken met poetsen met de houtskool opzetborstel merkte ik al dat mijn tanden er witter uitzagen. Ook, heb ik het gevoel dat mijn tanden sneller schoon zijn. Voor een eerlijke review mocht ik deze borstels testen. Mijn volgende opzetborstels worden zeker de Charcoal borstels!

Reageer

l**l@h**l.com 11-09-2021
  • Product getest

Algemene score

7,0
deze opzetborstels zien er uiterst uniek uit omwille van de zwarte kleur. De werking is heel goed, ze poetsen goed en je tanden voelen lekker glad aan na het poetsen. Ook zijn de haartjes niet te hard en geraken ze op vele plekken in je mond. Qua kleur van de tanden weet ik niet of het veel doet aan het witter maken.

Reageer

Valeria 11-09-2021
  • Product paar maanden in bezit
  • Product getest

Niets speciaals

Geschreven voor: Oral-B PureClean Oral-B Pure Clean Opzetborstel, Verpakking Van 4 Stuks

Algemene score

5,0
Ik heb in het verleden gewone opzetborstels voor elektrische tandenborstels gebruikt, maar ik was zeer benieuwd naar de charcoal opzetborstels. Zeker omdat dit veel voordelen zou hebben, zoals het witter maken van tanden. De borstels zijn zeer goed en niet te hard, maar ik merk geen verschil met de gewone borstels. Ik zou deze niet meteen opnieuw kopen.

Reageer

Katrien E. 10-09-2021
  • Product paar maanden in bezit
  • Product getest

Topproduct

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Oral-B PureClean Oral-B Pure Clean Opzetborstel, Verpakking Van 4 Stuks

Algemene score

10,0
De Oral-b Pure Clean Charcoal opzetborstels zijn heel goede borstels. Ze gaan lang mee en zorgen voor een uitstekend poetsresultaat. Ik ben heel blij dat ik deze kon testen, aangezien ik alles heb wat er bestaat rond tanden poetsen en Charcoal. Ik ga ze zeker nog aankopen!

Pluspunten

  • Gaan lang mee
  • Goed poetsresultaat

Reageer

d**t@g**l.com 09-09-2021
  • Product getest

Algemene score

10,0
De charcoals opzetborstels zijn een echte aanrader.
Ze zien er veelbelovend maar ze zijn het ook! Ik gebruik ze nu al enkele maanden en tijdens het testen merkte ik al snel dat mijn tanden er heel schoon en proper van werden.
Ik vreesde wel even dat de zwarte haartjes van de borstel gingen afgeven maar dit is gelukkig niet het geval.

Reageer

g**s@h**l.com 08-09-2021
  • Product paar maanden in bezit
  • Product getest

Goede en stevige borsteltjes

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Oral-B PureClean Oral-B Pure Clean Opzetborstel, Verpakking Van 4 Stuks

Algemene score

8,0
Ik ben zeker tevreden over deze charcoal borsteltjes. Tijdens het testen hiervan ondervond ik dat deze zeer goed reinigen. Normaal zouden mijn tanden iets witter moeten lijken na het gebruik van deze borsteltjes. Dit kan ik jammer genoeg niet met zekerheid zeggen aangezien ik weinig verschil zie. De borsteltjes gaan wel vrij lang mee en het zijn stevige haartjes.

Pluspunten

  • Zwarte haartjes
  • Stevig

Reageer

JH 08-09-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Prima poetsresultaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Oral-B PureClean Oral-B Pure Clean Opzetborstel, Verpakking Van 4 Stuks

Algemene score

7,0
De volledig zwarte borsteltjes zien er op het eerste zicht wat gek uit. Na ze ondertussen een tweetal weken te hebben kunnen testen, kan ik wel vaststellen dat ze voor een zeer proper poetsresultaat zorgen. Bij het eerste gebruik wist ik niet goed wat ik moest verwachten. Zouden mijn tanden zwart kleuren tijdens het poetsen om daarna helemaal proper te zijn na het spoelen? Dit bleek niet het geval. De borsteltjes werken eigenlijk volledig zoals 'normale' opzetborsteltjes. Naar mijn gevoel zijn ze iets harder/stugger dan de klassieke borsteltjes en daardoor dus ook misschien wat minder geschikt voor mensen met gevoelig tandvlees. Het poetsresultaat is wel prima. Enige minpunt is dat ik weinig meerwaarde zie in deze borsteltjes ten opzichte van de 'normale' opzetborsteltjes.

Reageer

h**s@h**l.com 08-09-2021
  • Product paar maanden in bezit
  • Product getest

Oral-B Pure Clean Opzetborstels

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Oral-B PureClean Oral-B Pure Clean Opzetborstel, Verpakking Van 4 Stuks

Algemene score

7,0
Ik ben de Oral B charcoal opzetborstel nu al enkele weken aan het testen en kan met zekerheid zeggen dat de met houtskool doordrenkte borstel zorgt voor een grondige reiniging. De borstel voelt ook niet hard aan waardoor het zeker niet de glazuur van mijn tanden kan aantasten. Mijn tanden ogen mooi wit na het poetsen, maar na de borstel twee weken te gebruiken ogen ze nog niet witter dan ervoor. Ik toch ben ik tevreden, want ik vind de zwarte haartjes op de borstel hygiënischer en properder overkomen dan de witte.

Reageer

Esmet 07-09-2021
  • Product paar maanden in bezit
  • Product getest

Geen meerwaarde dan aan gewone opzetborstels

Geschreven voor: Oral-B PureClean Oral-B Pure Clean Opzetborstel, Verpakking Van 4 Stuks

Algemene score

5,0
De charcoals borstels zien er veelbelovend!
Ik heb deze dus ook met veel spanning uitgeprobeerd.
Na de poetsbeurt heb ik wel een fris gevoel, ik gebruik deze ook in combinatie met de charcoal tandpasta.
Na bijna 3 maand te gebruiken zie ik geen verschil qua kleur dan met gewone opzetborstels.
Ik vind persoonlijk ook dat ze sneller verslijten.
Hier zullen ze niet meer in huis komen.

Pluspunten

  • Zien er veelbelovend uit

Minpunten

  • Na 2 maand geen wittere tanden

Reageer

Soufia 07-09-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Gladdere tanden

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Oral-B PureClean Oral-B Pure Clean Opzetborstel, Verpakking Van 4 Stuks

Algemene score

9,0
Ik heb de Oral-B pure clean charcoal opzetborstels nu een aantal weken uitgeprobeerd. Ik vind ze aangenaam zacht, wat een groot voordeel is, vooral bij tandvleesproblemen. De haren zijn zwart, maar dit geeft niet af en je proeft ook niks anders dan je tandpasta. Je merkt ook dat je tanden veel gladder aanvoelen.

Pluspunten

  • Zacht
  • Minder tandplak

Reageer

Sofie 06-09-2021
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product getest

Ideaal voor gevoelige tanden!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Oral-B PureClean Oral-B Pure Clean Opzetborstel, Verpakking Van 4 Stuks

Algemene score

8,0
Ondertussen gebruik ik de oral-B pure clean opzetborstel reeds langere tijd en ik ben er, sinds de eerste keer testen, nog steeds heel tevreden van! De zwarte kleur vond ik eerst vreemd maar ben ik nu ondertussen gewoon. Ze zijn ideaal voor gevoelige tanden, want de haartjes zijn extra zacht. Of mijn tanden echt veel witter zijn betwijfel ik, maar het zijn zeer aangename borsteltjes die ik zeker nog zal nabestellen!

Pluspunten

  • Zachte haren

Reageer

Maarten 06-09-2021
  • Product paar maanden in bezit
  • Product getest

Grondig tanden poetsen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Oral-B PureClean Oral-B Pure Clean Opzetborstel, Verpakking Van 4 Stuks

Algemene score

9,0
We zijn trouwe gebruikers van Oral-b, zowel voor onze kinderen als voor onszelf gebruiken we steevast Oral-B tandenborstels en opzetstukjes. We gebruiken verschillende opzetstukjes en stoppen er graag wat variatie in, toen we de nieuwe Oral-B Pure Clean Charcoal opzetborstels zagen hebben we geen moment getwijfeld en deze uitgeprobeerd. Toegegeven ze zien er op het eerste zicht misschien wat raar en zwart uit, maar het zijn prima opzetstukjes. Ze zijn opvallend zacht, waardoor ze uitermate geschikt zijn voor mensen met beugels en ze zijn bovendien ook zeer effectief tegen tandplak. We gaan ze zeker blijven gebruiken.

Pluspunten

  • Grondige poestbeurt
  • Zacht

Reageer

Sigridp 06-09-2021
  • Product paar maanden in bezit
  • Product getest

Reinigt goed tussen de tanden

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Oral-B PureClean Oral-B Pure Clean Opzetborstel, Verpakking Van 4 Stuks

Algemene score

9,0
Enkele weken terug heb ik mijn opzetstuk van mijn elektische Tandenborstel vervangen door deze charcoal variant. Het ziet er wel een beetje vreemd uit zo een zwarte borstels, maar tijdens het gebruik ervan merk je er niets van. De haartje zijn medium van sterkte en geschikt voor mijn gevoeliger tanden. Ik ervaar zelf weinig meerwaarde van de zwarte kleur van de borsteltjes maar ben wel fan van de vorm vn het borsteltje zelf. In tegenstelling tot de gewone oral b opzetstukken is dit opzetstuk licht gebogen. Hierdoor sluit het goed om de tanden en maakt het de ruimten tussen de tanden in goed proper.

Reageer

h**r@h**l.com 02-09-2021
  • Product paar maanden in bezit
  • Product getest

Goede opzetborstels

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Oral-B PureClean Oral-B Pure Clean Opzetborstel, Verpakking Van 4 Stuks

Algemene score

9,0
Ik ben enorme fan van deze opzetborstels. Ik ben deze nu enkele maanden aan het testen en ik merk wel degelijk een groot verschil. De borsteltjes hebben heel fijne haartjes waardoor de tandplak vlot verdwijnt. Mijn tandvlees bloedt minder dan bij de hardere borsteltjes. De borstel beweegt heel vlot over de tanden heen. Ik ben dus wel degelijk fan van deze fijne opzetborstels van oral b en ik zal ze zeker nog aankopen.

Reageer

Tom 01-09-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Perfect poetsresultaat!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Oral-B PureClean Oral-B Pure Clean Opzetborstel, Verpakking Van 4 Stuks

Algemene score

9,0
Perfect poetsresultaat!

Ik ben erg tevreden met deze opzetborstels. De borstels zien er niet alleen erg leuk uit door hun zwarte look, ze zorgen ook voor een perfecte poetsbeurt.

Reageer

Marijke S 01-09-2021
  • Product paar maanden in bezit
  • Product getest

Charcoal is top!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Oral-B PureClean Oral-B Pure Clean Opzetborstel, Verpakking Van 4 Stuks

Algemene score

9,0
Deze houtskool (charcoal) borstels reinigen zeer goed daar de haartjes aan de buitenzijde langer en afgerond zijn tegenover de binnenste haartjes. Zo poets je gemakkelijker én dieper tussen de tanden waar anders plak komt te zitten. De roterende borstel is natuurlijk ook een pluspunt. Naar mijn gevoel zijn mijn tanden beter gepoetst, ik heb minder last van tandplak.

Pluspunten

  • Aangenaam poetsen
  • Standen van de haren

Minpunten

  • Geen

Reageer

Toon meer reviews