"The Legend of Zelda 3DS" binnen Nintendo 3DS game

 Zelda is een echte Nintendo-klassieker. Zoek je Zelda 3DS games? Kijk dan hier. Van Zelda Ocarina of Time tot Nintendo The Legend Of Zelda, A Link Between Worlds 3DS: Zelda voor Nintendo 3DS biedt urenlang speelplezier!
Filteren

Nintendo Hyrule Warriors: Legends 3DS

 • PEGI rating 12
 • Omschrijving Maai hordes vijanden neer met populaire personages uit The Legend of Zelda in Hyrule Warriors: Legends voor de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Speel met verschillende personages om je strategieën te verbeteren en beleef nieuwe avonturen met speelbare personages uit The Legend of Zelda: The Wind Waker, onder wie Tetra en de King of Hyrule.<br /><br />Speel de verhaalstand om nieuwe speelbare personages te ontdekken, die allemaal hun eigen unieke aanvallen en wapens hebben. Verzamel Rupees en andere nuttige voorwerpen om je wapens te upgraden en Badges te maken, waarmee je je krijger nóg sterker kunt maken. Dankzij nieuwe functies, zoals de mogelijkheid om snel te wisselen tussen verschillende personages, kun je je krijgers strategisch opstellen en vijanden op nieuwe manieren verslaan.
Nintendo Hyrule Warriors: Legends 3DS

Nintendo The Legend of Zelda: Tri Force Heroes 3DS

 • Omschrijving The Legend of Zelda: Triforce Heroes - 2DS + 3DS - van Nintendo in de categorie Videogame.
Nintendo The Legend of Zelda: Tri Force Heroes 3DS

NINTENDO GAMES Select 3DS Zelda a link between worlds FR

NINTENDO GAMES Select 3DS Zelda a link between worlds FR

Nintendo The Legend of Zelda A Link Between Worlds 3DS

 • Genre RPG
 • PEGI rating 7
 • Omschrijving The Legend of Zelda: A Link Between Worlds gaat verder waar het verhaal van The Legend of Zelda: A Link to the Past uit 1992 voor de Super NES ophield, met een nieuw avontuur in het koninkrijk Hyrule. <br /><br />De 3D-beelden van Nintendo 3DS brengen een nieuwe laag aan diepgang naar de spelwereld en laten je als nooit tevoren hoogteverschillen waarnemen. Ooit was het misschien moeilijk om het verschil in verdiepingen te zien, maar nu is alles klaarhelder, wat meer realisme aan de gevechten en het verkennen van de kerkers toevoegt!<br /><br />The Legend of Zelda: A Link Between Worlds introduceert een gloednieuw aanbod aan puzzels en kerkers! Deze keer kan Link over muren bewegen, alsof hij een levende tekening is! Dit geeft je een compleet nieuw perspectief, laat je denken in een nieuwe dimensie en hele nieuwe soorten puzzels oplossen!
Nintendo The Legend of Zelda A Link Between Worlds 3DS

Nintendo Zelda - Ocarina Of Time 3D

 • Genre RPG
 • PEGI rating 12
 • Omschrijving The Legend of Zelda: Ocarina of Time voor het Nintendo 64-systeem is n van de hoogst beoordeelde spellen ooit. Dit meesterwerk wordt nu opnieuw tot leven gewekt in adembenemende, stereoscopische 3D-beelden op de Nintendo 3DS. <br /><br />Betreed het machtige koninkrijk van Hyrule, leef mee met de kleurrijke personages en reis door de tijd om het rijk van zijn ondergang te redden. Met fraaiere graphics, verbeterde besturing en extra spelvarianten brengt The Legend of Zelda: Ocarina of Time 3D alles mee om de harten van een heel nieuwe generatie te veroveren!
Nintendo Zelda - Ocarina Of Time 3D

Nintendo The Legend of Zelda: Ocarina of Time 3D

 • PEGI rating 12
 • Omschrijving The Legend of Zelda: Ocarina of Time 3D neemt een van de meest geprezen videospellen ooit gemaakt en haalt deze originele Nintendo 64-klassieker naar de Nintendo 3DS voor een gloednieuwe beleving in verbluffend 3D, zonder dat daar een speciale bril voor nodig is!<br /><br />Link begint aan een legendarische reis door de tijd om te verhinderen dat de Gerudo-dievenkoning Ganondorf de Triforce, een heilig relikwie dat ultieme macht aan de bezitter kan schenken, in handen krijgt.<br /><br />De grafische vernieuwingen en het driedimensionale dieptegevoel blazen de uitgestrekte wereld van Hyrule nieuw leven in. Een verbeterde, intuïtieve interface, gecombineerd met de meer eenvoudige navigatie als gevolg van het spelen in een wereld in daadwerkelijke 3D-weergave, zorgt voor een betere besturing tijdens het oplossen van puzzels, her reizen van de tijd en het verkennen van deze meeslepende wereld. Of je nu regelmatig in Hyrule komt of dat je nog nooit eerder een Zelda-spel hebt gespeeld... The Legend of Zelda: Ocarina of Time 3D is een nieuw avontuur voor iedereen.
Nintendo The Legend of Zelda: Ocarina of Time 3D

Nintendo Zelda - Majora's Mask

 • Genre RPG
 • PEGI rating 12
 • Omschrijving The Legend of Zelda: Majora's Mask 3D - 2DS + 3DS - van Nintendo in de categorie Videogame.
Nintendo Zelda - Majora's Mask

NINTENDO TT The Legend of Zelda: Ocarina of Time 3D FR 3DS

NINTENDO TT The Legend of Zelda: Ocarina of Time 3D FR 3DS 3DS FR ZELDA OCA...

NINTENDO TT The Legend of Zelda: Ocarina of Time 3D FR 3DS

Nintendo Fire Emblem Warriors

 • PEGI rating 12
 • Omschrijving <strong>LET OP!</strong> <i>Deze game is niet te spelen op de originele 2DS en 3DS, enkel op de NEW 2DS en NEW 3DS consoles.</i><br /><br />Helden uit verschillende werelden slaan de handen ineen!<br /><br />Neem het op tegen een vijandelijke overmacht en bloeddorstige monsters met Marth, Xander, Corrin en andere helden uit Fire Emblem, die spectaculaire moves in de stijl van Dynasty Warriors laten zien.<br /><br />Kruip in huid van oude en nieuwe helden uit Fire Emblem, geef ze bevelen in het heetst van de strijd en laat krijgers samenwerken voor weergaloze combo's.<br /><br />Speel nieuwe personages vrij, die allemaal over unieke aanvallen, wapens en stemmen beschikken in deze grootschalige actiegame van het team achter Hyrule Warriors.
Nintendo Fire Emblem Warriors
Beste nintendo 3ds games
Populairste nintendo 3ds games