Kenwood Cooking Chef Gourmet KCC9060S

Best Reviewed dec 2019 Kenwood Cooking Chef Gourmet KCC9060S
Best Reviewed - december 2019
Specificaties
Kleur(en)
zilver
Type/soort
Kokende keukenmachines
Materiaal behuizing
metaal
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 29 reviews die zijn achtergelaten voor de Kenwood Cooking Chef Gourmet KCC9060S op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,9

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Goed
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

P van Spanje 28-12-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Veelzijdig

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood Cooking Chef Gourmet KCC9060S

Algemene score

8,0
De cooking chef is een degelijk apparaat en heel veelzijdig met veel gebruiksmogelijkheden maar toch gebruiksvriendelijk. Het apparaat is enorm verbeterd ten opzichte van de modellen van 10 jaar geleden.

Pluspunten

  • veel mogelijkheden
  • gebruiksvriendelijk

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Constantin Suiu 16-12-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Extremely multi-functional

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood Cooking Chef Gourmet KCC9060S

Algemene score

10,0
The Kenwood KCC9060S machine is just amazing. It can make everything for you: pasta, soups, sauces even ice-cream. I was joking when I bought it that we could sell our stove, all dishes, pans etc and just leave this amazing mixer.
It's smooth, knows what is doing, and is very well build.

Pluspunten

  • Multi-functional
  • Easy to use
  • Great guild quality
  • Has a huge amount of attachments

Minpunten

  • Heavy
  • Big size, need to have space in the kitchen for it

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Raymond 11-12-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Veelzijdige machine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood Cooking Chef Gourmet KCC9060S

Algemene score

10,0
Kort in bezit, maar al voor voor veel taken te gebruiken en vele uitbreiding mogelijkheden ga zo door!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cookiemonster 10-12-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Grote kom, krachtige motor

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood Cooking Chef Gourmet KCC9060S

Algemene score

8,0
Ik bak erg veel en vindt koken ook leuk voor sommige gerechten moet je erg lang staan roeren zodat niets aanbrandt. Daarvoor is deze machine bijzonder handig.

Review criteria:

Voldoende
Goed

Reageer

Gerda Steur 09-12-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

prachtige machine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood Cooking Chef Gourmet KCC9060S

Algemene score

9,0
Ik heb het apparaat net een paar dagen in huis en alles al wel een beetje uitgeprobeerd. Het werkt heel eenvoudig en het doet precies wat het doen moet. Erg blij mee. Ook super handig voor het opwarmen van bijvoorbeeld soep.

Pluspunten

  • Alleskunner
  • koken en opwarmen
  • erg stevig en degelijk
  • de meeste accessoires kunnen in de vaatwasser

Minpunten

  • zwaar
  • duur
  • jammer dat er geen opberg box is voor accessoires

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Menno 01-12-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Top apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood Cooking Chef Gourmet KCC9060S

Algemene score

10,0
Koken is echt te makkelijk geworden met de cooking chef gouremt. Er worden zelfs meerdere receptboekjes meegeleverd.

Pluspunten

  • Receptboekjes
  • Kan echt alles

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nathan 24-11-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Hoogwaardige afwerking, compleet uitgevoerd

Geschreven voor: Kenwood Cooking Chef Gourmet KCC9060S

Algemene score

9,0
Hoogwaardige afwerking, ook de vele accessoires, die bij de keukenmachine worden bijgeleverd en het tot een compleet pakket maken. Eindeloze mogelijkheden en een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding.

Pluspunten

  • hoogwaardige afwerking
  • compleet pakket door vele accessoires
  • Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding

Minpunten

  • Zwaar
  • Prijzig

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Hab 30-09-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Op het eerste oog super!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood Cooking Chef Gourmet KCC9060S

Algemene score

9,0
Op het eerste oog ziet het product er goed uit! Er zou echter een kom van 6,5 liter bij zitten terwijl de maatvoering van de kom maar tot 4,5 liter gaat.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

E.M.Nieuwenhuijsen 28-09-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Sterke motor en hnadige kook functie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood Cooking Chef Gourmet KCC9060S

Algemene score

8,0
Gekocht ter vervangeng huidige keukenmachine en de mogelijkheid om sauzen te maken met roer functie. Stevige aandrijving van de toebehoren.
Wel heel veel onderdelen .

Pluspunten

  • koken
  • sterkte motor

Minpunten

  • prijs
  • gewicht

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Linda 09-08-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekregen

Prachtig design, robuust en doet wat het moet doen.

Geschreven voor: Kenwood Cooking Chef Gourmet KCC9060S

Algemene score

9,0
Ik heb dit als cadeau gekregen en ben er super blij mee! Allereerst het design, dat is gewoon prachtig. Straks en modern. Verder vind ik het ook een redelijk stille machine en het doet gewoon wat het moet doen.

Pluspunten

  • Mooie design
  • redelijk stil qua geluid
  • robuust en degelijk materiaal

Minpunten

  • nog niet kunnen vinden

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Stroganofke 13-05-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Super apparaat, zeker voor zware deeg!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood Cooking Chef Gourmet KCC9060S

Algemene score

9,0
De machine kan gemakkelijk een grotere hoeveelheid brooddeeg mixen en is ideal voor het maken van de basis voor mijn semifreddo en lemon curd. Daar waar ik vroeger au-bain-marie moest staan kloppen en met twee aparte mixers moest werken om twee broden te kunnen kneden, heb ik nu een echte Chef. Na lang aarzelen vanwege de prijs mijn verjaardagscentjes bij elkaar gelegd en mijn droomapparaat gekocht. Had twee Kitchenaid mixers maar ben nu al onder de indruk van wat dit apparaat kan. Het is een beetje studeren maar er zit een prachtig kookboek bij waarmee je eigenlijk zo aan de slag kan.

Pluspunten

  • Kan meerdere broden tegelijk kneden
  • Ideaal voor au-bain-marie bereidingen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Chris 14-01-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

KENWOOD KCC9060S COOKING CHEF GOURMET

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood Cooking Chef Gourmet KCC9060S

Algemene score

10,0
Droom al jaren van een grote kenwood chef, en kon nu zelf voor de Cooking Chef Gourmet kiezen. Absoluut geweldig ! Binnen een dag in Huis en meteen aan de slag. Voldoet volledig aan alle verwachtingen, simple van gebruik met een grote capaciteit en voldoende kracht voor alle type deeg. Een super aanrader voor iedereen die veel of geen kennnis heeft in de keuken, het kookboek en programma boek zijn simple te verstaan en heel handig voor alle typen gerechten. Ben heel tevreden.

Pluspunten

  • simple
  • efficient
  • snel
  • krachtig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Harry 04-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

lijkt me deugelijke machine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood Cooking Chef Gourmet KCC9060S

Algemene score

8,0
Lijkt me deugdelijk toestel.
Ruimt de losse machines op.
Vele kleine goede details.
Wel een zwaar toestel.

Pluspunten

  • zware motor
  • 1 machine die veel kan

Minpunten

  • zwaar
  • mis de weegschaal

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

WB Kortsmit 30-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Degelijk gebouwd, kwaliteiet voelbaar

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood Cooking Chef Gourmet KCC9060S

Algemene score

9,0
Bij het ophalen van het product viel meteen het gewicht op.
het is een degelijk gebouwde machine die naar verwachting jaren lang voor extra kookplezier gaat zorgen. Ondanks dat ik de machine pas 24 uur in mij bezit heb en pas een paar kleine dingen geprobeerd heb is mijn verwachting helemaal waar gemaakt.

Pluspunten

  • goede bouw kwaliteit
  • precieze bediening
  • strakke uitstraling

Minpunten

  • hij is te zwaar om telkens op te bergen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Remko 29-12-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Aanwinst in de keuken

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood Cooking Chef Gourmet KCC9060S

Algemene score

9,0
De machine heeft veel gebruiksmogelijkheden, is eenvoudig te bedienen en zeer degelijk uitgevoerd.
De capaciteit van de machine is groot. Het kan bijvoorbeeld een grote hoeveelheid zwaar deeg moeiteloos verwerken. Daarna kan het deeg ook nog direct zonder overheveling naar een oven rijzen.

Pluspunten

  • gemakkelijk te bedienen
  • krachtig
  • veel gebruiksmogelijkheden
  • degelijk apparaat

Minpunten

  • omvangrijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arjen Ronner 28-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Degelijke keukenmachine, kwaliteit straalt er van af.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood Cooking Chef Gourmet KCC9060S

Algemene score

9,0
Getwijfeld tussen de Magimix en de KCC9060S. Uiteindelijk dus voor de Kenwood gekozen. Tot op heden nog geen spijt, al vind ik het wel jammer dat de losse hulpstukken niet in een box op te bergen zijn, c.q. deze is niet meegeleverd

Pluspunten

  • Sterke motor
  • Inductie plaat

Minpunten

  • Ontbreken opbergbox

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

Liliane Verkeste 28-12-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Groot scherm, leesbaar en eenvoudige bediening

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood Cooking Chef Gourmet KCC9060S

Algemene score

9,0
Het is mijn 2e COOKING CHEF, deze is gemakkelijker en preciezer in te stellen dan mijn vorige KM070. Hij heeft ook voorgeprogrammeerde menu's wat heel handig is. Een aanrader.

Pluspunten

  • gemakkelijk programmeren
  • is een all-rounder

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Jeen 25-12-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooi vorm gegeven alleskunner met krachtige motor

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood Cooking Chef Gourmet KCC9060S

Algemene score

10,0
Prachtig vorm gegeven krachtige alleskunner, geleverd met diverse semi-professionele accessoires. Super toegevoegde waarde door inductiemogelijkheden en uitbreiding met extra betaalbare accessoires.

Pluspunten

  • krachtige motor
  • inductie verwarmen / koken
  • Veel betaalbare semi-professionele accessoires

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MB 20-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Hoge verwachtingen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood Cooking Chef Gourmet KCC9060S

Algemene score

9,0
Heb het de Cooking Chef Gourmet net in huis dus de review is ietwat beperkt.
Mijn ervaring met de vorige Cooking Chef zijn zo goed, dat ik met alle verdere mogelijkheden gelijk besloten heb tot aankoop.
Bovendien is de prijs nu heel aantrekkelijk.

Pluspunten

  • 180 graden in bowl
  • aantal standaard programma's
  • Degelijkheid

Minpunten

  • Volgende volledig smart? Recepten via het WWW?

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Lim 17-12-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Strong machine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood Cooking Chef Gourmet KCC9060S

Algemene score

10,0
This is very fantastic machine, strong, so many things combined in one machine. I saw this machine one year ago but quite expensive. So delay to buy it.
Now I saw they have actie so I bought it.
Kenwood is very good and trusted brand . My mom had the Kenwood mixer very old one , and still work until now.

Pluspunten

  • Strong
  • Beautiful design
  • Multi one machine

Minpunten

  • Expensive

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews